Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Egészségedre. Engem hidegen hagy a foci.:)

Szia Gizus !
    Őszintén ? Igen, remekül főz. Nem mellesleg nagyon szeretjük a sült csirkeszárnyat is...Olyan, ropogós, pirosra sütve...:) (A nyál összefut a számban ha rágondolok..:))

Nálunk a ebédlőben ami a konyhát is lefedi egyúttal, beindítottuk a légkondit...
    Most kellemes 25 fok van az egész lakásban...
    Nekem meg - lábfázós lévén - mamuszpapucs van a lábamon...:)

2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Danikám, amiket itt leírtál minden nagyon finom... a csirkeszárnnyal együtt..:p
    Én még bírom a meleget.... de, ha így haladunk, akkor mi is bekapcsoljuk néha....

3. Koppi

A párom most mondta, hogy kiesett a Loki.... 0:0 döntetlent játszott....

Kergekacsa, ursa11, mimi és 2 más kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Láttam a meccset, a Lokinak nem volt szerencséje mert az utolsó percekben egy felsőléces gólvonalra vágódó labda csak centikre volt ahhoz, hogy bent maradjon, majd megint csak egy közeli lövés a kapufa külső éléről ment mellé.....
    Csakhogy nem most kell nekik siránkozni, hanem az eddigi hónapok óta tartó mélyrepülésen eltöprengeni, de már csak a másodosztályban.
    Ja, 1:1 lett a végeredmény.

Én meg az elmúlt órában belebotlottam a netes online újságomban a tegnapi, esteli, éjjeli hatalmas esőzésbe amely kelet és északi megyéket sújtott. Ennyire nem tudtam, hogy ilyen hatalmas baj keletkezett: falvakat, benne házakat, kocsikat, pincéket, patakokat, hidakat, stb mosott el a hatalmas esőzés, volt ahol 88 mm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eső hullott! Egert és környékét csúnyán elöntötte az eső víz, az egerpatak nem bírta elvezetni a hatalmas villámárvizet. Videókon mutatták be sok helyről....kutya egy helyzet volt, volt akinek telóztak éjjel, hogy nézzen már ki az ágyáról az ablakon és egy nagy sík vizet látott.....egy nénit úgy mentettek, hogy már az ágya is víz alatt volt....

jófarmerlány, Kergekacsa, mimi és 4 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Szia !
    Szép napot neked !
    Most nálunk igazi nyári délelőtt van.Kellemes 25 fokkal és szikrázó napsütéssel...:)
    Igaz az éjszaka volt egy kisebb eső és most tolja föl a párát..
    De összességében ilyen időre vártunk, ugye ?

6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! én igen...xD

jófarmerlány, Kergekacsa, mimi és 6 más kedveli ezt.
  7. lukimi

Szia, itt az este volt kisebb zuhi megint és igen, ezt szeressük éjjel eshet nappal legyen nyár. xD:p
    ------------------------------------------------------
    Próba, WolfBlack hivatalos képfeltöltő oldalán (köszönöm neki, semmilyen politikai és egyéb hírdetés nincs!!):

Utolsó ládabontogatás tegnapelőtt, 1 hónapra:

Reklám mentes és biztos a siker.

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/

Utoljára szerkesztett: 28.6.20
    Kergekacsa, iboly54, mimi és 5 más kedveli ezt.
  8. nyific

Sziasztok! Megjöttünk.... nagyon meleg volt ma... délután muszáj volt kicsit lepihennem...
    Ha egy temetés lehet szép, ez az volt.... a templomban hüvös volt, de ,mikor kijöttünk:music:,
    a kocsi a napon állt... mire lehűtöttük, na képzelhetitek...
    Imi én azért nem szeretek képet felrölteni, mert macerás...:inlove:

9. Koppi

Csak nehogy átigazoljak arra képfeltöltőre !
    Látom, alakul a dolog a havi bontogatással.:)

Szia Gizus !
    Hidd el nem macerás, csak az első pár darab, utána megy mint a karikacsapás...
    Nézz át az Épekhez: Ott Othep törölte a linket amit beraktam, mert tiltja a szabályzat.
    Erre bedurrantam és betettem még egyszer szöveggel és fotókkal, immár link nélkül.
    Na ez tényleg macerás volt ! De megoldottam...:)
    (Ezen újabb megoldást Othep is tetszikelte.)

10. lukimi

Gizus megmondom nekem miért nem macerás. Azt már írtam de mikor, ezért megismétlem, hogy 2004 elejétől van gépem és hamarosan netem is lett tehát 16 év ez.
    Nos, a kezdeti botladozás után egyre jobban ment minden a számítógépen de persze voltak segítőim akik ugrottak ha kellett.xD

Tulajdonképpen engem minden érdekelt ami sz.gép és ráadásul lakáshoz kötött vagyok nagy részben így pont nekem találták ki ezt a fajta szórakázást.
    Először a 100 ezrek, vagy milliók által ismert g.portalon kezdtem honlappokkal foglalkozni, mint minden kezdő mivel ez volt a legegyszerűbb és ha valaki meg akarja tanulni ma is ez (már kész modulokból kell összerakni). Sok éven át volt horgász honlapom és oda bizony nem hazudok, ha azt írom, hogy ezrével töltöttem fel fotókat, mivel csónakkal jártam a Tisza-tavat özön lehetőségem volt jobbnál jobb témákat elkapni fényk.géppel. Tehát meg kellett tanulni nem csak feltölteni, hanem átméretezni, javítani, stb stb. Így indult az egész. Később html-es honlapokat is építettem amihez hatalmas odafigyelés kell de engem hihetetlenül érdekelt és ott is sok honlapot készítettem. Persze azokra nem csak hohós fotókat hanem másféléket is özönet töltöttem fel. Közben másoknak is sokat segítettem honlap-ügyileg.:)

Mára ez már a múlt. Több éve nem honlapozom, el is feledtem de azért ha nagyon kéne (de nem fog) bele lehetne rázódni. De azt, hogy egy fotót hogyan kell machinálni (átméretezni, levágni belőle, színt javítani, élesíteni, ráírni, miniatűrt stb csinálni stb, feltölteni akárhova nem felejtem el azért habár ez is homályosúl)

Nos, ezért azt mondhatom amit itt fentebb belinkeltem a Wolf által kreált feltöltő oldal a világ legkönnyebb feltöltő oldala de mint mindent ezt is ki kell tapasztalni.xD:p

11. nyific

Ez a képfelröltés.... na most akartam menteni valamit... ez sem az igazi,.... ez a szám.gépes, azt hiszi, hogy én nem is tudom mit akarok ezen a gépen csinálni... 3 D -s képek., meg minden más.. nem is jó teljesen ez a képmentés funkció, vagy teljesen más , mint a régi volt... no lesz holnap munkája, meg kérdésem is elég.... szerintem lehet itt alszik..:sleepy:
    Én is megtanultam sok mindent... képátméretezést, telóról felröltést... stb... most jezdhetem előlről... nem érti, hogy nekem nem kell szupergép...:music:

12. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Már dolgozok a problémán fele cukor, fele édesítővel készült, hamarosan lesz olyan is, amiből te is csipegethetsz.:)

13. Koppi

Gizus !

Amikor a Win10 lett a gépemen ott álltam megfürödve, mert nem akart működni a régi képernyő fotózásom...( Print screen) :(
    El voltam havazva, hogy miként is csinálok itt fotót egy adott témáról...????
    Aztán rájöttem a mikéntjére, de közben állandóan hozta a gép, hogy a fotózás költözni fog.....(Gondoltam: tőlem....)
    És tényleg.
    Most így működik a rendszer, hogy 3 ujj kell hozzá.. Azaz egyszerre kell lenyomni az Windows jelet a nagybetűsre váltó billentyűt és a "s" jelű gombot....
    Ekkor elsötétedik a képernyő, kijelölöd az aktuális részt, és vársz amíg alul a jobb oldalon be nem úszik egy kis kép, erre rákatt. és megjelenik a kivágott részlet. (A vágólap) aztán erre kattints és ott a kimetszett kép nagyban.
    Ezt aztán a jobb felső részén lévő "mentés" ikon kiválasztásával, (én általában az asztalt jelölöm ki) megadod, hogy hova is mentsd a képet?!
    Ilyenkor kék sávban jelenik meg a neve a dolognak, itt átnevezheted.
    Utána kilépsz és ott marad a fotózás előtti kép.
    Kissé bonyolultnak hangzik, pedig tök egyszerű....(Jó, mert egyből JPEG-be ment.)
    Próbálgasd...:) Menni fog....:)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Érdekes módon a kisebb farnra valahogy jobban jönnek a kurrensebb titok ólak.
    A Ketteskére kiraktam kettőt és az egyik egy szurikátát fialt....
    Hogy is van ez?
    Itt a nagy és elsődleges farmomra csupa lerobbant régi jön...!!!:cry::cry::cry::cry:
    Jó éjt.....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Madárdalos szép jó reggelt kívánok !
    Hozom a kávét....:)

Utoljára szerkesztett: 29.6.20
    ursa11, Kergekacsa, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Örülök, csak alkoss! :) Majd mentem a recipét. :D

Nem sok időt fogok a héten veletek tölteni, kicsit összejöttek a dolgok. Főleg telefonok, de ahhoz is odafigyelés kell.
    (Ez a billentyűzet jól működik, csak folyton két betűt ír egyszerre mert nagyon gyors. Ha lassú az ujjjam, mindjárt hozza a másik betűt is, vagy többet egyből. :D)
    Holnap utazom. :) Felköszönteni öreg barátnőmet. Családom névnapjai, unoka szülinap. Meg még mesterembereket is.

Dani, köszi a kávét. Ez mindjárt eszembe juttatta, hogy a sajátomat csak félig ittam meg. :D

jófarmerlány, Kuzdern, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  15. lukimi

Szia, ezt csak úgy írom: én nem ismerek ilyent, hogy lassú vagy gyors az ujjam és akkor 2 vagy több betűt ütbe. Viszont átnéztem a Start menüben lévő Gépházban (win10) az Eszközök alatt a billentyűzet beállításokat és ott van szó billentyűzet beragadásáról 1 betű leütése esetén és ilyesmiről, több féle beállítás is lehetséges de úgy látom ez inkább hozzáértőnek való.:)

jófarmerlány, Kuzdern, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Imikém, csak a gépház nem írja az én remegő kezemet. :D Ahhoz csak én értek. És 10 újjal, régi gépíró-módban tudok írni, de az átállás egyik billentyűzetről a másikra nem azonnal megy.
    És tudom, hogy segíteni akartál, de nem tudsz. :( Két lehetőségem van: 1. megszokom; 2. abbahagyom a gépelést.
    Sokat romlott. :(

jófarmerlány, iboly54, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  17. lukimi

Most már értelek, áyemsorry.:)

jófarmerlány, mimi, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Sziasztok !
    Immár a harmadik zuhén vagyunk túl a mai napon.
    Megint elintézte az idő a fűnyírásomat...:D
    Most is dörög az ég....Megint esik.....

ursa11, Kergekacsa, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  19. lukimi

Én ma délelőtt 11-órára lenyírtam de az, hogy egyfolytában folyt a víz rólam enyhe kifejezés. Én voltam a niagara.:eek:xD

Most kb 1 órája kis csepergés volt széllel, de elvonult. Nem biztos, hogy vége mára mivel kering itt felettünk mint gólya......

Amúgy most is rekkenő hőség van.

ursa11, jófarmerlány, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  20. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nálunk csak egyszer esett, 6-7 órán keresztül, és nagyon lehült a levegő. A napocska este 7 körül mutatta meg magát.

ursa11, jófarmerlány, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.