Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Halika !
    1 kötelező +1 új fám lett a Bahamán. Már ennek is örülni kell lassan....
    Jó éjt...:)

nyific, jófarmerlány, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  2. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Danikám én még mindig nem vettem, de lassan rászánom magam és veszek csomagotxD

3. Koppi

Te tudod kedves Juditom, hogy veszel e?
    A bahamai eredményt illetően, nem igazán éri meg a csomag vásárlása.
    Nekem gyengém az új fa, legyen az bármilyen. Nem foglal el nagy helyet és nincs gondom rá.
    Ezért veszem meg mindig a csomagokat.
    Ennek fényében a farmos területen sem számítok jobbra.
    Mellesleg a két utolsó fa ami szintén csomagban érkezett, nos azok sem szaporodtak. Ilyen például a graviolafa, ambarellafa...
    (Ki van ez találva kérem...)
    Viszont lett [​IMG]
    Szóval ennyi.....

Utoljára szerkesztett: 18.7.20
  4. Kergekacsa

Na látod, előbb-utóbb minden fajta fából lesz egy egész erdőre valóxD;)

5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!

Éjjel hazaérkeztünk, előbb a tervezetnél, de sebaj így sokat tudtunk beszélgetni és egy kicsit együtt voltunk.
    Odafelé és hazafelé is gyönyörködtem a tájban. Mikor mentünk, at út végén már esett az eső, a békák szabályosan táncoltak az autópályán kb a kocsi magasságáig ugráltak fel, nagyon aranyosak voltak, így még nem láttam békát, hogy ennyire táncolnak, jókat derültünk rajtuk. Visszafelé, ahogy kiértünk Tabról? Lulla felé elég magasan voltunk ahhoz, hogy lássuk a Balatont. Aztán autópáya nagy részénél láttam, nagyon nagynak tünik, és nem volt mérges, csendesnek tűnt, az előző naphoz képest. Igaz este csak rövid idei lehetett látni de akkor nagyon mérgesnek tünt. Keszthelytől pedig a hegyben gyönyörködtem, és a felhőkben. A tömött felhők igazán szép és fura alakzatokat tudnak felvenni, és a Sümegi vár, na az a kedvencem. Abban mindig gyönyörködök, amikor még busszal jártam a lányomhoz, akkor is. 4 éve viszont megnéztük közelről is. Tehát a családi röpke találkozáson kívül nagyon sok szép tájat láttam.
    Az unokám 10 hónapos kutyája pedig egy sunyi alak. Tegnap találkoztam vele először. Bújt hízelgett simogattam, amikor megunta, vagy egy mozdulatomat értette félre, nekem ugrott vicsorítva. Mind a két gyermekem, az unokám és én is hirtelen megijedtünk. Szerencsére nem lett baj. Úgy érzem itt a barátságunk a végére is ért. Sebaj itthon várt már az én kis kajla vizslám, akit úgy tudok dögönyözni ahogy csak akarok.
    Ja és a napraforgó táblák is gyönyörüek az út mentén

Utoljára szerkesztett: 19.7.20
    DevilMókus, nyific, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia Katika !
    Köszönöm az élménybeszámolót, igazán érdekes utatok volt. Szinte magam előtt láttam a tájat amerre jártatok.
    A sümegi vár... Szépen helyreállították. Egyszer, jártam abban a várban.
    De annak már lassan 40 éve....

DevilMókus, nyific, Katka54 és 6 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi Katka! A mesét elolvastam, mehetek aludni. :D:D

nyific, Kergekacsa, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Sziasztok !
    A kuckó látogatottsága kissé lecsökkent, a jelek szerint. De nem baj. Átvészeljük ezt is.
    Tegnap szabadtéri szinházban voltunk Debrecenben.
    Már menetközben észrevettem, hogy sötét felleg közelít. Mondtam is, hogy valószínűleg eső lesz !
    A párom mérges lett, hogy ne vészmadárkodjak..
    Sajnos igazam volt.
    Bár beengedtek a nézőtérre bennünket és el is foglaltuk a helyet amikor elkezdett cseperegni az eső. Később zuhogott is.
    A hangos bemondó közölte, hogy esőgallért (malaclopót) lehet venni a büfében 600 Ft.-ért.
    Megvettük ....
    Felhúztuk és...ott ültünk 1 órányi időt az esőben, majd közölték, hogy elmarad az előadás...
    Holnap ugyanitt találkozunk....
    Van egy jó oldala is: Még esőben soha nem ültem nézőtéren a barátaimmal...:D:D

Utoljára szerkesztett: 20.7.20
    ursa11, DevilMókus, mimi és 6 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok kuckólakók !
    Danikám, itt vagyok ám minden nap, olvasok, tetszikelek is, bár , ami rossz dolgot irtok, arra nem szívesen, inkább csak jelzésként, hogy itt vagyok .:(
    Szerintem mindenki a kerti dolgokkal foglalkozik vagy egyéb módon örül a "szabadságnak", csak sajnos újra szaporodnak a megbetegedések ! :(
    Egyszer, fiatalabb koromban mi is jártunk úgy édesanyámmal, hogy egy szabadtéri előadás majdnem elmaradt az eső miatt,
    de a közönség és a színészek is kitartottak, a 20 órai kezdés helyett 22 órakor kezdődött az elődás. A végén olyan vastapsot kaptak a színészek , hogy a közel 3 órás előadás 1/2 2 -kor ért véget és hajnali 3 óra volt mire hazaértünk .:D
    A Focis eventet csinálgatom, délután fogom elfocizgatni , amit összegyüjtöttem növényt és felröppenőt, kíváncsi leszek mennyi csillag jön össze, mit tudok kiváltani. A felhő és a dekorok remélem meglesznek, a többi meg plusz nyeremény lesz.:)
    Ebédre finom, hideg meggyleves és krumplis tészta lesz, muszáj voltam főznöm /még hajnalban/ ,mert nem maradt szombatról-vasárnapról semmi . :(
    Az idő itt most csodálatos, csak legalább kitartana 1 hétig, nem jól viselem a kétnaponta változó frontokat.:(
    Finom ebédet és szép ,nyugodt hétfő délutánt kívánok minden kuncogónak !

ursa11, mimi, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia !
    Nem rossz a módszer amit írsz, de azzal nem szaporodik a hozzászólások száma...
    Lehet követni fogom?

Utoljára szerkesztett: 20.7.20
    ursa11, mimi, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!

Ma megiint sikerült alaposan elfáradni. A szomszédasszonnyal megint elmentünk Ausztriába, nagyon sokat mentem. Olyan szép, ahogy távolban látni az Alpok hegyeit, már nem nem volt rajtuk hó, de még júniusban a Snéberg havas volt. Eisenstadtba bementünk egy boltba, ami már itthon megszünt, és a kasszánál egy kb 20 éve nem látott régi kollegám volt. Jó kis meglepi volt. Nem nézett ránk, csak valamit mondott, erre én odaszóltam, hogy magyarúl is lehet beszélni. MÉg mindig nem nézett fel csak közölte, nem beszélhet magyarúl. Megkérdezetem tőle még velem sem? Rám nézett kiugrott a kasszából és megölelgetett. Mindkettőnknek nagy meglepi volt. Innem től kezdve az sem volt baj, hogy elhagyta a kasszát. Aligt értünk haza lett egy jó kis zápor.
    A titok csomagokból csak 1-1 újat kaptam a kötelezőn felül.

ursa11, DevilMókus, mimi és 7 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Hát nálunk fennforgás volt, csináltam valamit... de rosszul...:music:Képzeljétek, gondoltam én majd összehozom a nyomtatót a PC-vel, mert elég régi már, újat kéne venni, én meg gondoltam megpróbálom, hátha összejön... hát összejött, sikerült valami szemét dolgot telepíteni.... amitől sz összes USB kábel kiiktatódott... nem tudtam írni...
    Ez történt pénteken de.... próbáltuk távirányítással az informatikusunkkal rendbehozni... de nem ment... így most már rendben van, de törölni kellett a gépről mindent.:cry:
    Most új W 10 prof. lett felrakva... és minden program újra.... hát elég sokba került nekem ez a a tanulólecke, hogy amihez nem értek... hagyjam békén...:music:
    Event haladt... felhő meg a dekorok megvannak... még egy két plussz dolog is sikerült.

Kati milyen jó lehetett neked ez a nap.... ezek kicsit felröltik az embert....:sleepy:
    Anna én nem értek azzal egyet, hogy olcasol minket, de ide a Kuckóba nem írsz.... de miért is??? Velünk is lehet ám beszélgetni... igaz mostanában nem vagyunk itt elég aktívak.... sok törzstag is ránk sem néz... pedig remélem jól vannak... sajnálom nagyon...:sleepy:

ursa11, Katka54, mimi és 4 más kedveli ezt.
  13. Kergekacsa

Sziasztok!

Én a múlt héten pár napot a Balatonnál töltöttem, volt jó idő és zápor is.
    Kirándulni azért lehetett, a víz nekem még hidegnek tűnt.
    Azért bokáig belementemxD
    Tegnap este itt is volt egy kellemes zivatar, épp vacsorázni voltam barátokkal.
    Természetesen az étterem teraszára ültünk, nem áztunk el mert fedett volt a terasz, viszont utána hideg lett.
    Ma délután is sötét és ronda felhők jöttek, egyenlőre még nem esik:D és már ennek is lehet örülni.

ursa11, jófarmerlány, nyific és 4 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Most értem ide, és még előbb megyek is ebédelni. Tegnap nem volt jó napom, egyre rosszabb a meleg előtti nap. Igen sokat és nagyxon remegek, tehát abbahagytam a kínlódó írást. Nem volt kedvem se nagyon. Rossz kedvem se volt, egyszerűen nem volt semmilyen. :D
    Ma meg nagyon kedves barát jött kora-délelőtt. Nyaralni indultak a Balatonra Győrből és a kedvemért, - hogy végre hosszú idő után megölelhessük egymást, meg hogy hozhasson nekem egy doboznyi fekete szedret, emlékszik mennyire szeretem - erre jöttek. Végre az unokáit is megismertem. Öröm volt.

Íme az új event:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vízmánia-eventeken-átívelő-pecás-event.19770/

Gizus, igazán megérdemled már, hogy a gép azt csinálja, amit te akarsz. :(

Vége az eventnek, máris kipörgettem 300 %-os bónuszt. :( Egyet meg az állatokra is. Épp lejárnak, mire holnap event van. >:(:cry:

Utoljára szerkesztett: 21.7.20
    ursa11, jófarmerlány, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia Katika !
    Kiraktam a farmra a titkokat és.......maradt azaz 1 kötelező fa.
    Legközelebb az lesz a meglepi, hogy kötelező se lesz ! :(
    Magam alatt vagyok ilyenkor. De beveszem a lesz aromás tablettát..és tojok rá.

ursa11, jófarmerlány, mimi és 6 más kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia Mimi! Mit szerettél volna hogy pörgettél? Most a főfarm kiesik az aratásból mivel holnap onnan jön az áldás. :I
    Az eventes területen nem hat semmi csak a víz és a trágya. Ezért ne mérgelődj.

ursa11, mimi, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  17. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Ma Doki látogatás volt, de semmi újat nem tudtam meg..... viszont iszonyat meleg volt... hazafelé egy őstermelőtől sikerült vennem s.barackot 860,. ért, mézédes, a végén megeszem mindet... lekvár meg... na nem , muszáj a férjemnek csinálni egy pár üveggel...:p
    Most az egyszer vettem egy csomagot a farmra titokfásat, és csak az egy kötelező lett... na ezek után nem mondok semmit, mert szépet nem tudnék.:music:

Mimikém miért most pörgettél, hát holnap kellett volna...
    Eventet ki csinálja?? nekem ez elég zagyva... nem tudom lesz-e türelmem hozzá... meg nyaraló is lesz.....na kedvem az most nincs....:eek:

Utoljára szerkesztett: 21.7.20
    ursa11, Kergekacsa, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! szép estét! :)
    Kicsit elmaradtam a kuckóból, de naponta olvaslak benneteket :) ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jövök, nem is mentegetőzök.
    Danikám! Itt is kívánok Neked nagyon Boldog Névnapot!
    Kiváltottam az előző eventből a titkos ólakat, fákat.... semmi érdemleges nem jött, vettem is az új fák reményében, igaz csak 10-10 db-t, szintén semmi.
    Elolvastam a következő event leírásait, nem értek semmit belőle, elég zavaros, de majd menet közben kitisztul, ha nem megy abbahagyom:D minden esetre kiraktam a főfarma a 20 órás fákat, de a titkos dolgokat nem fogom kiváltani, mert a tapasztalataim alapján teljesen felesleges. :wuerg:

ursa11, DevilMókus, szuszika55 és 4 más kedveli ezt.
  19. Kergekacsa

Sziasztok!

Dani Nagyon boldog névnapot kívánok!

Én növényeket is tettem a főfarmra, mivel azt írja, hogy a növények adnak úszósapkát és azzal lehet a teljes területet felszabadítani.
    Na majd holnap kiderül jól olvastam-e.xD

20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! :)

Itt aztán elég randa idő van... egész éjjel esett, mit esett...zuhogott, 12 fokra hűlt a levegő. Jelenleg is esik, de már csak olyan szemerkélősen :)
    Az emberi hülyeség nem ismer határokat.... tegnap este elfelejtettem kikapcsolni az automatikus faaratást :oops: a beállításom is úgy van, hogy ne nyissa meg a főfarmot, erre naná hogy beléptem rá, minden fát leszedett, mert meg is voltak szórva zoknival is :sleepy:
    A kezdés nem rossz :D
    Hozok egy kis ébresztőt-frissítőt :inlove:

ursa11, jófarmerlány, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.