Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem bánja a fiam az esőt, még a sárbaragadás után se panaszkodott, pedig az 4 órával késleltette a tervét. :D

Most viszont megint Zalában kaptak nagy vizet. Épp mutatják a hírekben. De a fiam már jön hazafelé. :) Éééés tényleg körbemotorozta az országot. Remek kölyök. :inlove:
    Köszi. Érdekes, egy cseppet se izgulok érte. Fura. Illetve nem, hanem bizalom. :)
    Jó neked, én még rakosgatom.
    A fiam körbemotorozza az országot, saját terv, előre lefoglalt szállás, stb. És egyedül, nem bandában. Amikor írtam, épp Debrecen, de azóta a Mecseken is túl van, Zalán is. Most vagy Sopronban van, vagy már dönget hazafelé.
    Eleinte küldte a megtett út térképét, a végére talán elfáradt, mert tegnap este már hiába vártam. :D
    Nekem lenne alvásigényem 8 óra, de képtelen vagyok összehozni. Este ha nincs elég jó TV, akkor olvasok kb 11-ig, de akármikor alszom el, fél 6-kor szólít a természet. És ez szinte percre jól működik évtizedek óta. Utána már nem tudok visszaaludni, mert gondolom - gyorsan aratok és megyek vissza ágyba... - nem valósul meg. :D :D

Sali~*.*, ursa11, nyific és 7 más kedveli ezt.
  2. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok!

Ha van Valaki közületek a 12 - es piacon minden kiárusításra kerül 0,1 csp-ért vihető
    Valamint következő cserenap értékesebb dolgok elajándékozásra kerülnek ..ha valakit valami érdekel
    Ha lesz cserenapi dátum ,figyeljétek a kiírást

Sali~*.*, Kergekacsa, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok!
    Ma dolog (függöny varrás és felrakás, főzés) és mennivaló van.
    Kész a cápának való, már csak beültettem, ahogy ajánlottátok, sok kicsi.... :)
    Legyen mosolyos a napotok, a nap már teszi a dolgát.

Köszi Tina, nekem sajnos nem jó az a piac. :(
    .........................
    Gondoltam, elköszönök. :D:D:D:D
    De előbb belenézek egy tükörbe. :music::p:p:D:D:D

Utoljára szerkesztett: 27.7.20
    Sali~*.*, *misi66*, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Mimi !

Hasonlóképp jártam én is.
    Üresen kattog a topik órája. Hallani az idő múlását szinte...

Sali~*.*, *misi66*, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Szia Dani! Itt vagyunk ám, legalábbis én..... és csak a magam nevében tudok szóllni,
    tudod most nyár van, dög meleg, sokan nyaralnak... vagy a hétvégi nyaralóban hűsölnek... mint mi is,...és azért vagyunk most ittt ritkábban... majd jön az ősz, tél... hosszabbak lesznek az esték, jobban beszorul az ember a lakásba.... és több ideje marad a farmra, és a barátaira is...
    Na ez a medencés véget ér... három agám tenyészetet kiveszek... vagy lehet csak kettőt és még mást is... meglátjuk mi lesz belőle...:music:
    Tina kedves vagy, nekem sem jó a 12-es piac sajnos.... esetleg lehet egy-két kütyü hiányzik felhőről..., megnézem és majd írok neked...
    Részemről sajnálnám, ha Te mennél el....

Sali~*.*, *misi66*, Katka54 és 6 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Sziasztok !

30 évvel ezelőtt a déli órákban látta meg a napvilágot a fiam (mert Ő volt az első) és a kislányom....
    Az állandó rivalizálás máig meg van közöttük. De nagyon jó testvérek azóta is...
    Ugyan ilyen meleg volt akkor is....igaz előtte akkor is eső, azaz front volt...

ursa11, Sali~*.*, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hogy a melegben mennyire nem kapcsol az agyam!
    Én is körülnézek a felhők között. :)

Dani, Épeknél már üzentem nekik, itt is kívánok minden jót! :inlove:

ursa11, Sali~*.*, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

9. Koppi

ursa11, Sali~*.*, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Imi !

Tessék itt van a részletező a letermelendő mennyiséget illetően.
    Te tudod, hogy csinálod e?
    Én látatlanból kihagyom...
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vízisís-látványosság-eventcsevegő.19802/#post-1116362
    Vajh a Többieknek mi a véleménye ?

ursa11, Sali~*.*, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  11. lukimi

Azt szokták írni különböző topikban de különösen a csevegőben, hogy 200 felettieknek már nem gond ha zsírozni kell valamit. Én ezt vallom, hiszen amikor 1.5-2 hónapja volt a Fa-fa azóta alig csináltam eventet (egyet?-kettőt?) a mamutfáim mind végig kint voltak, hetekig mind egy szálig majd a tisztásról 2 napja cseréltem le.

Akkor pár 100 db KK szupi, Turbó maradt és szupertrágya 11 e 21 e-ből. Most ismét felvérteztem a farmomat és van közel 32 e szupertrágya, közel 7-7000 a másik kettőből. Tehát ha a szupertrágyás és KK-s event megtolást választom akkor sem csökken jelentősen az állományom. Van 1 teljes bevételi és egy aranyrekeszes növénybevételi bónuszom is én semmivel sose nem szoktam spórolni mert minek? Ezt persze csak a farmra értem. Ha van felhasználom, ez áll nálam a party pörgetésre is mint legutóbb 240-et pörgettem eventen kívül 3 napja. tehát úgy gondolnám fel vagyok vértezve és a kedvem ugyan elvették de azóta kint voltam a növényeim között és mire bejöttem újból úgy érzem belevágok, mégpedig ha kell minden egyes területet lecsupaszítok ilyenre úgy sem emlékszem a közelmúltban.
    Aztán majd megint elegem lesz az eventekből és ismét szünetelni fogok. De ezt az egyhónapos eventet ha már 1 hete belevágtam végig viszem. ~valószínüleg~

ursa11, Sali~*.*, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Dani! Nagyon sok boldog szülinapot kívánok a gyermekeidnek:inlove:
    Ezzel én is így vagyok, ha már egyszer elkezdtem, akkor igyekszem végig vinni.

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem fogom tudni csinálni. Bontsam le az egész farmom? Nem hiszem hogy megteszem. Sajnálom a múlt heti munkám, de leginkább azt, hogy nem horgászhatok, ha nem csinálom.
    Nekem nem sok "zsír" jött össze, reményem sincs befejezni.

Az új szezonális küldhető se tetszik. :( Tehát sem felröppenőt, se szezonálist nem kérek.
    Mehetnek vissza a gazdakörihez való gazok.

Utoljára szerkesztett: 29.7.20
  14. nyific

Sziasztok! Látom itt megoszlanak a vélemények az eventet illetően, csinálom, vagy nem csinálom....
    No... mi tervezzük, hogy pénteken kimegyünk a kertbe... Ez már sok mindent befolyásol...Átfutottam az eventet..... 1 ládát megszerzek, mert azért nem kell sokat termelni, és csak a farmot érinti... Bahát nem bontok... jó lehet van bónuszom elég, meg is tudnám csinálni, ha nem Tahiban lennénk....
    Így elég lesz nekem a két iránytú is... aki csinálja, annak szorítok.., mert úgy érzem, ez az event nem könnyű..:music:

ursa11, *misi66*, Katka54 és 5 más kedveli ezt.
  15. lukimi

Teljesen csupasz az egész farmom.:eek::);)

ursa11, Sali~*.*, Katka54 és 5 más kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    No ez az eventismertető mellbe vágott. A szupertrágya készletem olyan mint a Déva vára. Amit eventek után, néha között összegyűjtök a következővel már el is hussan. Szaporíthatom újra. Elkezdem és majd meglátom meddig jutok. Mimikém harcosabb szoktál lenni, nem adtad fel ilyen hamar idáig.

ursa11, Sali~*.*, Katka54 és 6 más kedveli ezt.
  17. nyific

Jujjj! Volt szived mindent törölni? Na én pld. az erdeiz soha nem törlöm tisztára.....
    ott vannak a mamutok, meg az a kevés raktárház... terményes is van ott kint...
    Ugyancsak így vagyok a zuhatagok szigetével is...
    Legalább reggel nem lesz a farmon dolgod...:)

18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Annyi másra kell figyeljek, hogy erre nem tudok rendesen odafigyelni. Már ezen a héten is sajnáltam hogy belefogtam, nem lehet, hogy egy szórakoztató játék felidegesítsen. Na ezért nem vagyok harcosabb. Nem lehet csak mi ndeen másnap eventezni. :D

ursa11, Sali~*.*, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  19. lukimi

Nézd, mindent meg lehet unni. Mint visszább írtam a Fa-fa event óta kint volt az összes mamutfám az utolját 2 napja szedtem le ólak miatt. Elég volt abból is lett 32 e szupertrágya és közel 7-7000 kk, turbó. Hát ezért szedtem le könnyű szívvel meg azért, hogy ha már ennyit arattam babusgattam őket akkor most amikor szükség van rájuk használhassam. A zuhit azt se tudom mikor bántottam, szerintem mióta vissza jöttem augban azóta egyfolytában nem bolygattam. Most igen és mindenütt hosszú van már vetve. Fő, szédült e.növényes lesz a bahával esőve egyetemben a zuhi, tisztás meg a röpikért mennek. Ezt a kettőt majd hamarabb vissza tudom rakni mert ha a röpi meg lesz itt nem ültethetek e.növényt és vissza pakolom. Majd nyomom a röpit, hogy mihamarabb bekövetkezzen. Ha nem, tévedtem.xD:p
    De igen, lesz reggel és este is dolgom: a lényeg lényege a kerge ahol a legmagasabb aratásom van minden nap és ott lesz a kincses és a kúria is.:):music:
    Ha így ledúrtam mindent akkor ától cettig haza vágom az eventet. És csak 5 napig tarthat.:eek: Ha viszont kudarcos lesz akkor ott van a kishúgom aki pichológus, felkeresem.xDxD:p:p

ursa11, Sali~*.*, Katka54 és 7 más kedveli ezt.
  20. nyific

Imi jól teszed, ha úgy érzed lesz rá időd, és kedved is van hozzá, én szorítok neked....
    Én is már csak a kihívás miatt is, de Tahiban valahogy nem visz rá a lélek, hogy én a gép mellett legyek,, egyszerűen nem megy... ott valahogy nincs is hozzá kedvem...
    De jó lesz ez így is,, ahogy elgondoltam...:)
    Mimikém, ha nincs hozzá kedved, ne csináld! Ha már kényszer az eventezés, akkor nem szabad erőltetni....
    Igen, ha felidegesít... az már baj..... csinálj azt a farmon, amihez,m és amikor kedved van....:)
    Most vettem észre hiányzik egy szomszédom, ... és az a baj, hogy nem is tudom kicsoda, ami nem szép, mert ismernem kellene minden szomszédot, mégha nem is kedvelek mindenkit egyformán...:music:

ursa11, Sali~*.*, mimi és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.