Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, én csinálom. Az 1 hónapos evetből és a közbensőkből lett vagy 6-10 felhő, most megint 2 lassacskán utolérem magam az elkóbinálás után.:) Nem sajnálom a szupitrágyát, van mert állandóra be van mamutosítva a tisztás. Mennél hamarabb elvégzem ezt a feladatot (is) annál hamarabb folytathatom amit most megszakítottam.:)

Utoljára szerkesztett: 20.8.20
    nyific, mimi, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Kergekacsa, nyific, mimi és 5 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Ibolyom !

Én meg azt hittem, hogy a gépem vacakol. Már a csillagokat láttam, ahogy a birkák tolták a taligát !
    Lefuttattam a Cleanert, semmi változás nem volt...
    Beléptem...volna és a Légkalapácsos Bari ügyködött a Farm előtt.
    Na, ekkor nyugodtam meg....

Más:
    Találtam a sufniban 900 db édességes dolgok ládáját.
    A teljesség igénye nélkül ez lett belőle:[​IMG]
    Ezeket meg ki kellene bontani..[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 21.8.20
    Kergekacsa, nyific, mimi és 4 más kedveli ezt.
  4. lukimi

Szép ez, főleg az a 137 PP!:)

5. iboly54

Szia Danikám! De jóóóó, mennyi partypörid lett hirtelen :inlove: remélem sikerül hasznos dolgot kikerekezni. ;) már nem tudom hol olvastam, de valahol írta egy modi, hogy érdemes tartalékolni a partykat, mert jön valami nagyon megérős a kerékre. Nos ezért én, nem is pazarlom, úgysem jönnek a bónuszok, persze ha tiszta véletlen látok egyet, akkor azért nem megyek el mellette pörgetés nélkül.:p

6. Koppi

Beko írta az Oázisban, hogy van valami jó a láthatáron...:)
    Jó éjt...:)

7. lukimi

Sziasztok.

Kell a party mindíg, most event volt tehát oda kellett én nem is haboztam elpörgettem ami volt. xD:p

Lett is össze vissza 1db +1 a 6órás ami szinte semmit sem ér. Semmi több!!:cry::mad:

Majd most gyűjtök pörit arra az új cuccra. Az a baj, hogy partyból sose elég.:)

8. Koppi

Szia Imi !
    Jó reggelt kívánok neked. Party pöryből tényleg soha nincs elég.
    De most érdemes megin összeszedni néhányat, de szerencsére Láda van elég neked is...:):)

9. iboly54

Jó reggelt! :)
    Végre lehűlt a levegő :inlove: tegnap brutál meleg volt, 35 fok o_O tényleg csak pihegni lehetett. Épp most eleredt az eső, de jóóóóó!
    Látom nincs senkinek kedve a gép előtt ücsörögni, van sok egyéb más is, mint például a paradicsom befőzés. Az idén nagyon szép és bő a termés, isteni finom.....úgy eszem mint az almát, igazi bio.
    A kis csajszik hazamentek, majd még jönnek egy-két napra talán, aztán remélhetőleg valóságos iskola kezdődik, mert ez az online oktatás......semmit nem ért, a szülő tanult, nem a gyerek:D
    Nem tudom meséltem-e már, hogy a kb 5 éve vásárolt garnitúránkról a karfa részén pikkelyesen foszlik le a bőr már kb egy éve megkezdte, nagyon csúnya. Mint kiderült ez valami olasz bőrutánzat, nagyon sokakat átvertek, pedig fél milla volt a garnitúra. Persze már garancia nincs, a cég aki gyártotta csődöt jelentett :oops: Vettem új anyagot, ha már nem jönnek a gyerekek, elviszik áthúzásra.

Mai menü: Húsleves ( pulykanyakból), főtthús, zöldségek, kapormártás, Lecsós szelet nokedlivel és slussz :)

Legyen szép, vidám napotok! :)

ildiko44, mimi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia !

Mi itt a keleti végen, még pihegünk. Már 27 fok van és csak néhány pamacs billeg az égbolton
    A tegnapi nap jól sikerült, mert a szomszédom jóvoltából, az ő kocsijukkal elmentünk Nyírbátorba a strandra.
    Tündéri hely és nincs is messze, Remek a gyógyvize is. Főleg a mozgásszervi panaszokra.
    Jól éreztük magunkat Igaz két alkalommal felkerestem a kijelölt dohányzó helyet - ami meglepően kulturált volt Árnyas fák alatt padokkal.
    Sokan voltak a strandon, de valahogy nem tűnt fel, mert hatalmas területen fekszik..
    Mától aztán jön a taposó malom...Lassan kezdődik a hét...

Még gyüjtögetem a gazokat. El sem kezdtem a Játékot. Ráérek....Hová rohanjak?

Utoljára szerkesztett: 23.8.20
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Ibikém!
    Tegnap nálunk is iszonytos hőség volt az az igazi hápogós. Be is kapcsoltam a ventit, de valószínűleg sokat közlekedtem előtte, mert estére a bal arcom majd leszakadt, az állkapcsom rettenetesen fájt. A fiam már azt hitte, hogy valami komolyabb gond lesz. Szerencsére 2 tabletta segített. Ma már nem fogom bekapcsolni az biztos, vagy csak úgy, hogy a fejemet semmiképpen ne érje.
    A garnitúrád áthúzatása sem egy olcsó mulatság, de hogy bőrként árulják a műbőrt az azért gyalázatos.

ildiko44, mimi, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt is egész jó idő lett mára, nincs az a döglesztő meleg... 23 fok van, ez szuper...
    Ibolyom a két nagylány szeret nálatok lenni..... hiába a Nagyi, az a Nagyi....
    Hol terem nektek paradicsom? vagy a piacon veszed a vio-t?
    Nekem most a kis barátnőm hozott nagyon sok zöldséget, pld. koktélparadicsomot, vagy két kilót, imádom,..... nekik tényleg bio a kert....
    meg a cukkinija is isteni.... ilyeneket, kaptam am tőle lekvárokat, befőzött paradicsomot... jó pár üveggel... ilyenkor mikor jönnek... telepakolja a csomagtartót.... még csibét is hoz felpucolva hűtöládában.... a a sütögetés is jól sikerült.... meg az egész két nap....
    Ibolyom nálatok online oktatás lesz, na akkor a lányaid újra járják a hányadikat is?? 8. vagy már első középiskola??
    Danikám klassz lehetett a strand... már inkább a vizecske.... én nem vágyom ilyen helyekre... inkább csak a természetes vizeket szerettük mindig...hát igen... a Duna teszi....
    A lényeg, hogy jól éreztétek magatokat...
    A játékot még én sem kezdtem el... kell még gaz, de holnapra meglesz....:)

ildiko44, mimi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  13. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Dani!
    Nálunk most kellemesen van meleg 26 fok, a szellő lengedezik, ez még strandolni is elegendő.
    Valamikor imádtam a gyógyvizeket, sajnos a páratartalom miatt már nem mehetek.
    Az olyan szép volt, amikor télen esett a hó, én meg a medencében pancsiztam, a szabadban.
    Nem is tudtam, hogy a strandokon is kijelölt dohányzó van. Látszik rég jártam ilyen helyen

14. nyific

Szia Katika! Nálunk is kelle,mes az idő... de lehet jön még eső, mert felhős az ég...
    Remélem sikerült a felhőket megszerezned... én nagyon szorítottam neked.... szinte hihetetlen, hogy mennyire nem adta neked a gyöngyöt... nem láttam, hogy írtál volna erről iss, azért kérdezem...:)

mimi, Kergekacsa, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Gizus!
    Nagyon köszönöm a szurkolást, nem sikerült a felhőt összehozni 1 gyöngyszem hianyzott. Nem panaszkodtam, nem háborogtam, tudomásul vettem, hogy a maci nem szeret. Erre kaptam az Óázis topikban Bekótól egy levelet 8495-ös hozzászólás. Megkérlek rá, hogy olvasd el légyszives. Ilyen modink, ilyen modiaink vannak. Most, hogy erről írok megint sírhatnékom van, alik látok a könnyektől.

BriGitta75, ildiko44, mimi és 7 más kedveli ezt.
  16. nyific

Nem olvastam még el,m de tudom, hogy szerencsések vagyunk, mert a mi Módiaink velünk vannak, és mindenben segítenek, amiben tudnak...Beko meg, saját tapasztalatból tudom, hogy nagyon segítőkész, és segít is bármit kér tőle az ember....
    Elolvastam, habár azt hittem neked a Kuncogó a törzshelyed.... tévedtem... megint... viszont örülök, hogy a felhőt megkapod.... Beko kiharcolja neked, ebben biztos lehetsz, és meg is érdemlrf, mert tisztességesen végigvitted a játékot.. az eventet...:)

17. Koppi

Katika !
    Nem is oly rég / kb 15 éve, Gyulán voltunk szilveszterezni és ott fürödtem a -10 fokban a medencében...
    Szuper volt...:)

Nálunk most készül leszakadni az ég. Fúj a szél kint és nagyot esett a hőmérséklet...
    Alig 21 fok van a 33 ról...
    Az "új" eventmechanikából semmit nem láttam, csak adogattam be a cuccokat és hopp kész lettem vele..:)
    Nem kérek ezek után senkitől sem ajit.
    Maradt 577 bőrszíjam és jelenleg 1017 felröpim van.

Utoljára szerkesztett: 23.8.20
  18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Igen a kuncogó, de oda is átjárogatok, nem nem tévedtél.
    Senkinek nem szóltam, de Beko is olvasta a hozzászólásokat
    És bármi lesz a végkimenetel én már csak nyertes vagyok, felhővel, felhő nélkül

BriGitta75, ildiko44, mimi és 6 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Szia Gizusom! Saját termés a paradicsom, lent a nyári konyha és a lugas mellett csináltunk egy kiskertet, nem nagy ...11 bokor paradicsom és 6 bokor paprika fért el. Ebből tudok befőzni, rengeteg van rajta :)
    Igen, a lányok imádnak itt lenni, pedig elég szigorú mami vagyok :D de tényleg, nincs minden megengedve, legfőképp a telefon miatt szoktam mérges lenni, ha állandóan azzal vannak elfoglalva. Sajnos ez a generáció mind ilyen, a WC-re sem mennek nélkülo_O
    Mindkét lány már 6.ba átment a középiskolába ( mostanság ez a divat, ha jól tanul ) évek szerint Lara most lesz első közepes, Lejla most végzi majd a 8-at. Remélem, hogy nem online.
    Katikám! Elolvastam én is, le a kalappal Zsu ( Beko) előtt:inlove: tényleg megható :inlove: biztos, hogy a rendszerben volt bibi, nekem 14 db gyöngy maradt, sajnáltam, hogy nem volt mód segíteni azoknak akiknek nem sikerült megszerezni a 12 db-t.

20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! nálunk most lett vége a zivatarnak...juj...brutális volt...borsó szemű jég is volt, vagy 2 percig...az autó megúszta.8)

ildiko44, mimi, Koppi és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.