Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Jól van Katikám, igazad van.... már a gesztus is jól esik, és hogy Beko-nak feltűnt, hogy hogy jártál, és Ő is igazságtalannak tartja, ami történt...:)
    A Kuncogó meg maradjon is a törzshelyed... :)
    Ibolyom ez a kis kert nagyon jó... a többi lakó nem szól érte?? vagy nekik is van??
    Az online oktatást meg eltudom képzelni.... az nem olyan, ez inkább távoktatás... ami, bizony nem olyan hatékony, mint az iskolai napi tanítás...
    Udvarlók még nem ólálkodnak körülöttük? mert lassan ez jön ám...:)
    Eventtel egészen jól állok, a felröpi már megvan, holnap az egészet el is felejtem...

Koppi, lukimi, ildiko44 és 5 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ügyes voltál...gratulálok! :) Én az imént adtam be az utolsó darabokat, kicsit túltermeltem, nem számoltam ki pontosan.
    A lényeg, hogy kész...pedig nem volt semmi bónuszom, hiába pörgettem azt a fránya kereket:D
    Jól lehűlt nálatok is a levegő, azért egyik napról a másikra az a 20-22 fok eltérés nem semmi ám a szervezetnek :(
    A többi lakót nem érdekli, lusták bármit is csinálni, még a füvet is csak a párom nyírja.
    Ez a távoktatás v nevezhetjük online oktatásnak, mindegy .... azért nem jó, mert nehéz rávenni a gyereket hogy így kell tanuljon. Nincs motiváció, nincs oktatás, nincs magyarázat ( matek, fizika, kémia stb) a nélkül elég döcögősen megy ilyen módszerrel.
    Annyira nem tanultak a gyerekek, hogy a tavalyi évet a félévi eredmények alapján zárták le. :(
    Udvarlók még nincsenek:D pedig gyakran mondogatom, hogy nekem már ennyi évesen volt udvarlóm, de nem érdekli őket:D
    Ha lesz nekik, én leszek az első aki megtudja :inlove:

lukimi, nyific, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Gizuskám a napokban csak öröm ér, mert nem csak itt csetelgatek, hanem a Fb- én is. Már meséltem a fogadott gyermekeimről, az egyik itt lakik a szomszédban, van egy 2 éves kisfia, az előbb mondta, hogy megcsinálta a tesztet és pozitiv lett, de ez még hétpecsétes titok. Itt elmerem mondani mer senki nem ismeri. Tervezett baba, egy hete mondta, hogy olyan levert, fáradt. Valahogy megéreztem? Nem tudom, de kérdeztem tesztet csinált-e. Ma megcsinálta. Nagyon boldog vagyok, mintha a sajátom lenne

lukimi, ildiko44, mimi és 5 más kedveli ezt.
  4. nyific

Elhiszem Katikám, akkor megint nagyi leszel.... biztos megszeretted Őt is, és örülsz az Ő örömének.... és egy pici mindig öröm..

lukimi, iboly54, ildiko44 és 5 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és jó reggelt kívánok mindenkinek !

Tegnap a késő délutáni órákban elnéztem Tokaj felé és nagyon sötét felleget láttam. Nálunk is feltámadt a szél...
    Aztán a felhő elvonult a keleti rész felé és nálunk mindössze félóráig tartó szemetelés után szinte kiderült az ég.
    Ennyit éreztünk a viharból mindössze.
    Igaz nem hiányzott egy felhőszakadás....pont 10 éve, hogy részünk volt benne.

lukimi, Kergekacsa, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  6. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Már imádom:inlove:

Kuzdern, lukimi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  7. iboly54

Sziasztok! Jó reggelt! :)

Danikám! De korán ébredtél! :)
    Itt szemetel az eső, annak ellenére hogy azt mondták az előrejelzésben, csak este felé lesz :D de érdekesség...a barcsi rádió szerint is csak késő délután várható az eső, miközben már esett xDxD
    Szomorú napom van/lesz, temetésre kell mennem, egy volt kolléga ( 51 éves ) eltávozott az Úrhoz :cry:

8. Koppi

Szia Ibolyka !
    CT-re kellett mennem reggel 7-re Debrecenbe a Klinikára. 3 hónappal ezelőtt kaptam erre a napra időpontot.
    Már nem is sántítok közben. Megállapítják majd, hogy 2 gerincsérvem van a 4.5., és a z 5.6. csigolyánál...(Amit eddig is tudtam.)
    Holnapután délután szemészetre megyek (Ez csak 1 hónapos várakozás után lesz.)
    Ott majd lesz szem kukucs meg, pupilla tágítás és szintén megállapítja a doki néni, hogy szürke hályog van a szemlencsében.
    De, hogy műthető e már ? Azt fogja pontosítani....:)

Utoljára szerkesztett: 24.8.20
    Kuzdern, lukimi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mire az olvasással ideértem, már okafogyottá vált a "jó reggelt", így inkább jó napot kívánok. :)
    Nem tudom, nekem jó lesz-e, varrógépet veszem elő, van pár dolog, amivel eljátszogatok. ;)

Örülök, hogy mindenkinél normális hőmérséklet lett és felüdült.
    Eventhez nem tudok hozzászólni, nem csinálom. Azért a gazdaköribe hurcolt rengeteg növény már kezdi kikezdeni a türelmemet. :(
    Nekem a 4-5. közötti már operált, a mellette lévőn is van, ez néha ha terhelem követeli az övet, de másnapra köszöni jól van. Tehát a műtét óta nem kell járjak kezelésekre - legalább is a gerinc miatt nem.
    A többi meg.... viselhető. :D :music:

10. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!

Szerencsére ma sem lesz kánikula.
    A délelőtti füdésem, mosásom elmarad, nincs víz, csőtörés viszont van. Ami szerencse, nem a lakásban, hanem a házba vezető cső.
    Remélem nem tart túl sokáig, már dolgoznak rajta.

Kuzdern, lukimi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Erről is van egy sztorim. Történt néhány éve, hogy szólt a leolvasó, hogy az egyik társasházunkban az átlagosnál (eddig megszokottnál) 300 m3- rel nagyobb a víz fogyasztás.
    Látszani nem látszott sehol, száraz volt a föld, mint a tapló...
    De kerítettünk egy Mestert. Jól tettük, mert 2 ásónyom után, csak úgy bugyogott a víz föl....
    Lényeg a lényeg, hogy a ház alatti gerinc lyukadt ki valahol.
    Az immár új műanyag csövet másutt kellett bevezetni a házhoz, de szerencsénk volt, mert ugyan kút alapozással készült az épület, de a két pillér közötti részen csak 0,70 métert kellett lemenni.
    Így ki lett cserélve immár és megszünt az a plusz elfolyás is...:)

mimi, ildiko44, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ugye ilyenkor milyen jó kis történesek jutnak az ember eszébe?
    A mai jó cselekedetem megvolt. Az egyik kedves szomszédasszonynak nem volt semmi vize, amit még lehetett kifolyatni a csapból, ivásra már alkamatlan volt. Szerencsére én ásványvizet iszom, csak azért, hogy legyen tejes flakonom, meg mert már megszoktam, és vittem át egy flakonnal. Nem hiszem hogy valami értékes ajándéknak jobban örült volna, innen is látni, hogy a víz mekkora kincs, észre sem vesszük amig van

ildiko44, Kuzdern, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  13. nyific

Sziasztok! Majdnem eltévedtem... de már itt vagyok, és csakis itt..:)
    Mimikém nem is tudtam, hogy már téged műtöttek gerinccel... a 4-5-ös, na ezek általában a rosszak... nekem a csípőmet nevezte a Doki nevezte el csatatérnek, de műtétet nem szeretnék...:music: Dani gondolom Te sem...

Az eventet meg nem csinálod,... de elkezdted, nem?.... Én is végeztem az eventtel..... most lehet kicsit pihenek... nincs már kedvem az eventekhez, inkább mennék...élnék.... stb...
    Remek az idő errefelé... 25 fok ideális nekem, viszont most beborult kicsit.... eső nem lenne jó, mert akkor megint pára......
    ...........................
    Ibolyom addig örülj, amíg gyerekek... ez a kor:sleepy: hamar elmúlik, és már nem tér vissza...

mimi, Kuzdern, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  14. iboly54

Ó de sajnálom, hogy ennyi minden van Neked is :( 3 hónap várakozás :music: nekem is kell mennem CT-re ( tüdő) de kb egy hónapja nem sikerült beutalót intézni, holnap még egyszer ráfordulok, ha nem megy akkor ennyi. Az a baj, hogy a tüdőgyógyász magánorvos és ő nem adhat, két hetet vártam a háziorvosra szabi miatt, most kiderült ő sem adhat. Irt egy beutalót a belgyógyászatra, ott sem adnak.
    Most mire lesz végre majd beutaló + a várakozás CT-re, addigra megint karantén lesz az orvosoknál:music::oops:
    Mimikém! Hála az égieknek, hogy ilyen jól sikerült a műtéted :inlove: legalábbis sztem, nekem 6 éve volt a műtét, kiújult most 2 lett :( de viselem, megtanultam együtt élni vele :music:
    Ez így van Gizusom! Ha nagyobbak lesznek, már a mamát is ritkábban látogatják, elkerülnek más városba és ritkábban vannak itthon :(

Dani is végzett az eventtel, a következőket én is szeretném mellőzni, de majd meglátjuk mi lesz a felhozatal;)

mimi, Kuzdern, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  15. nyific

Látom az orvoshoz járás már nekünk kijár... én is megyek csütörtökön Szemklinika a szürkehályog miatt.... pénteken Endokrinológia, előtte szerdán u.ott vérvétel....:music:ráadásul ott vért venni nem tudnak, mert nem tudják, hol van a véna...:oops:
    Ma viszont hazafelé megálltam egy benzinkútnál, és mi történt?? álltunk sorban a kasszánál elől egy 30-as fiatalember maszkban, én is maszkban, és utánam is maszkban egy nú.... A 30-as fiatalember mögött,/ előttem / egy 70-es hölgy maszk nélkül, és már majdnem érinti a fiatalember kezét, olyan közel ment hozzá.
    Erre a fiatalember rendre utasította, nem csúnyán... hogy képzeli maszk nélkül...és még a 1,5 m távolságot sem tartja be... Megtapsoltuk...:)
    Azt mondta az idős hölgy Ő nem kapja el... na ez már engem is idegesített, mondtam, az lehet, de legyen ránk is tekintettel, mert mi sem szeretnénk elkapni Öntől... Nézett,... nem szólt, remélem megértette... amit mondtam:music:

Kergekacsa, mimi, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Nálunk is felemás a helyzet. Van aki maszkol, van aki nem. A boltba maszkban megyünk be, kifelé jövet már leveszi mindenki.
    A fiatalok kerülik a maszkot, mint a forró kását a macska.
    A bankban nincs maszk az ügyintézőn, viszont van plexi fal.
    Anno amikor nálunk az új postát felavatták üvegfallal adták át. Aztán kivették, mondván, hogy nem ügyfél barát.
    Most ugyanott plexi fal van, de nem teljes... két oldalra be van hajtva...
    Ki érti ezt?

17. nyific

Dani elég baj az, hogy pont a fiatalok nem hordják a maszkot... Ők tünetmentesen is terjeszthetik a virust... és nem éreznek semmi felelősséget.
    hiszen az idősebbek könnyen elkaphatják tőlük, és azoknál veszélyes, sok esetben halálos lehet...
    Az ilyen fiatal megérdemelné, hogy
    az Ő szerettei kapnák el tőle, az Ő hibájából lennének betegek...

Horvátországba tombol a járvány, sokan meg mennek oda nyaralni.... ez is nagy felelőtlenség... mert hozzák ide hozzánk...:sleepy:

18. Koppi

Láttam fotókat sok emberről az Fb.-n ott sem volt maszk.....
    Akkor miről is beszélünk?

Jó éjt !

Kergekacsa, mimi, Katka54 és 2 más kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! Szeptember 1-től jöhetnek a változások...már büntetésekről is beszélnek.:wuerg:

ursa11, Kergekacsa, mimi és 2 más kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Én is mondok erről véleményt pedig tudom, nem kéne: el kellett mennem az orvosi rendelőhöz, közgyógyot intézni és muszaly volt nekem aláírni ezért nem vihette más. Az én verdám 1 kertitraktor. Megérkeztem a rendelő elé, feltettem a maszkot, NEM ÉRDEKELT kin van vagy nincs, ki lehet bírni és normális embernek érzem magam, nem kormánytól való erőszaknak gondolom a maszk viselést!!

Megkaptam a borítékot át kellett sétálni az önkormányzathoz, megtörtént leadtam de még mindíg nem néztem melyik felelőtlen emberen nem volt maszk, én viseltem, megérkeztem a verdámhoz berántottam felültem, levettem a maszkot és haza jöttem. Nem éreztem kényszert, kib......, mert érdekünkben történik. Éééés, Magyarország a sok nem írhatom ki milyen országokhoz képest remekül helytállt és a Magyar Kormány jól kezelte elejétől fogva a vírus okozta helyzetet máshol katasztrófa van főleg nyugati és egyéb nagyon okos környező országokban.
    Azért csak láthattam én is, hogy a felelőtlen, nem írhatom ki milyen fiatalokon egyáltalán nem volt maszk! Kérdezem én kivel ba..... ki ha hazamennek ezek a nagyon okos, nagyon hősködő emberkék és estleg együtt élnek szülőkkel nagyikkal?!

Nem fogalmazhattam meg keményebben a véleményem így is lehet, hogy törlik de nem bírtam magamban folytani mert már megint a kormány lesz a hibás a maszkért és a szeptemberi szigorításért!
    Álljunk már meg egy szóra?! Gondolkodjunk már?!

Kergekacsa, szuszika55, mimi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.