Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ha bármerre megyek maszk mindig van nálam, mielőtt bemegyek valahová felteszem

Kergekacsa, nyific, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  2. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Ne id idegeskedj a szürkehályog miatt, gyorsan megcsinálja a doki és utána heuréka! Belép a sasszem brigádba. Csak addig kellemetlen, amig a második műtétre vársz, mert ha az egyik hibátlan, a másik meg nem, akkor bizony kicsit nehezebb. Nekem már pár évvel ezelőtt megcsinálták és sokáig hibátlan volt, majd mikor megint kicsit rosszabbúl láttam akkor lézerrel leszedték a rárakódást, ami mindenkinél előfordul, de most már sajnos nem javítható, mert a szemfenék elkezdett meszesedni...ezt már javítani nem lehet, csak lassítani vitaminnal, igy ezért bizony bánatos vagyok.
    A csipőm és a térdem nekem sem tökéletes, és a bokám iszonyatosan dagad, de 76 évesen már mit is várhatok- pár nap és ennyi leszek - az biztos, hogy ha egy mód van rá a műtétet elkerülöm. Igaz ez azzal jár, hogy kevesebbet mászkálok, de ezt kell elfogadni, ezért nem fogok elkeseredni, csak visszaemlékszem milyen sokat jártam túrázni, most ez sajna kimarad.
    És visszatérve az előttem szólókhoz: szeintem a maszk viselése csak maradjon kötelező! Ha kell büntessék meg az eszetlen embereket megérdemlik én sem szeretném elkapni.
    Persze a nyaralást sem bírták kihagyni azért hozzánk ránk a vírust, és akkor panaszkodnak, hogy nincs munkahely, meg kevés a pénz...kiérti ezt? tudjátok, erre mondják, hogy nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerités....Ezek szerint nem félnek a vírustól, engem nem zavar, ha ők megkapják, csak nekünk ne adják át!!! Legyen csak szigorítás addig amig meglesz az oltóanyag!!! a saját érdekünk, hogy mi idősek ne kapjuk el!!!!! Bízom benne, hogy minket elkerül majd....meg is fogok tenni ezért mindent, ami szükséges
    Sorry, nem tudtam magamban tartani a véleményem!!!!
    Legyen mára is szép napotok, még kicsit pihi, azután vasalnom kell és főznöm az unokámnak ebédet, tehát eltelik megint a nap!!:D.

Kergekacsa, Kuzdern, nyific és 4 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Nekem kicsit álmos, hajnali 4-kor aludtam el, 6-kor ébredtem, mintha álmos lennék... ;) És nem tv vagy olvasás, hanem csak úgy nem ment az elalvás. Végül egy valeriána segített.
    De bolt, aztán alhatok, ha tudok. :D
    Ma a rakott kel lesz műsoron, holnap töltött paprika a menü.
    Nagyon finom idő van, ezért a "messzi" Al-ba fogok vásárolni.
    Legyen szép napotok!

Kergekacsa, Kuzdern, nyific és 4 más kedveli ezt.
  4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!
    Nálink nagyon kellemes idő van, úgy néz ki hőség nem lesz, a napocska süt, és nem éget.
    Megint engem ért a megtisztelő feladat, az általános iskolás osztálytalálkozó megszervezése. Az 50. óta, minden évben találkozunk, tavaly egy szomorú esemény miatt kétszer is. A FB-én csak szólnak, hogy jó lenne, innentől kezdve a többi az én dolgom. Aztán én meg találjam ki, hogy mikor és hol. Akik fenn vannak FB-én azokkal megbeszéljük miért itt, miért nem ott. A többiek már csak a kész tényeket kapják. Akinek az ötlete a hol, annak a kötelessége a helyfoglalás. Ennyi segítséget elvárok. Úgyhogy az idő jó részét lefoglalja a szervezkedés. Nem panasz, mert szeretem csinálni, és jó találkozni velük, összetartó csapat voltunk, vagyunk.

mimi, Kergekacsa, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Katinka !
    Nálatok van szép idő.
    Itt kevésbé. Randa felhők vannak felettünk és hüvi van: 19 fok...

mimi, Kergekacsa, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  6. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

az általános iskolait mi már nem igazán tartjuk, de a középiskolait már az 50 után fél évente szervezzük...Most volt egy kis csuszás a vírus miatt, de ez is letudva, a következő pedig októberben...remélem, hogy ez nem marad el. Nálunk i volt szomorú esemény, de mi a temetőben szoktuk meglátogatni aki a felhők fölül néz le ránk, egy ilyet még meg kell szervezni, ha elmúlik ez a meleg idő.

az előző h.sz.-t töröltem, hogy ne legyen sok és ideírom amit akartam:
    mondanom se kell, hogy ember tervez.....átjött a hugicám és irány a sárkánycenter...Nem is volt baj, mert szereztem egy jó nadrágot amir már régen vágytam....csak az a kár, hogy már lassan vége a nyárnak...de majd jövőre ki fogom használni. Persze főzés az ablakban, de hoztam kinait az unokámnak....ezzel megint szereztem egy jó nagy piros pontot. Ez történt, most már a virágaim is élvezik a vizecskét amit kaptak, (árnyékban vannak mindegy hogy mikor locsolom...)még lemosom a teraszt..és pihi...

Kergekacsa, Kuzdern, Katka54 és 3 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Danikám veletek ellentétben nálunk szép idő van, 26 fok, remek, voltam a fodrásznál, és pont jó volt a hőmérséklet, még a kisautómban is kibirható volt..:)
    Érettségi találkozót illetően.. nálunk lusta a banda.... hol talizunk hol nem,...
    Jut eszembe, az elmúlt hosszú hétvégén megkóstoltuk a cukormentes " ország tortáját" szentivánéji álom.....
    Szóval, ha még ettetek rossz, ízetlen édes sem volt, ehetetlen tortát, na ezt kóstoljátok, mert ez.. az volt....
    Ilyen rossz cukormentes tortát még talán nem is ettem...pedig állandóan csak ilyesmit eszem... és isteni torták vannak cukormentesen is...
    Hogy miért is ez nyert?? nem tudom ki gyártotta... lehet a díj annak szólt, mert a tortának :music: biztos nem...
    Ildikó ez a Sárkánycenter Pesten van ugye?? hallottam már róla, de még nem voltam ott... ez az occó, kici...? és még kaját is mertél ott venni?8)

mimi, Koppi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Arra nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára érettségi találkozónk, az általánosból van a legjobb barátnőm, már 60 éve. A többiekkel is nagyon jó kapcsolatban vagyunk.

mimi, nyific, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  9. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

szerencsés vagy az én legjobb barátnőm sajna már évekkel ezelőtt elment a felhők fölé, aki pedig még ilyen közel volt hozzám az pedig most egy hónappal ezelőtt. Nehezen viselem de ez van..
    Most jut eszembe, hogy a barátnőmet már általános iskola ideje alatt is ismertem, mert együtt jártunk az uttörőházba kézimunka szakkörre de nem egy suliba jártunk, majd amikor a középiskolába mentem az évnyitón a kabátunkról ismertük meg egymást. Jót nevettünk és ott folytatódott a barátság, ahol előbbikben abbamaradt...hát most már cskgondolni tudok rá.

Utoljára szerkesztett: 25.8.20
    ursa11, mimi, nyific és 4 más kedveli ezt.
  10. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Igen ez Pesten van és mi rendszeresen járunk oda..normálisak az eladók, rendes az árú is és a kinaival sincs semmi gond. Már évek óta szoktunk itt vásárolni kaját és mindig ehető és finom volt. Az unokám nagyon szereti..

ursa11, mimi, nyific és 5 más kedveli ezt.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sajnos ilyen is van nekem is

ursa11, mimi, nyific és 4 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok!!

Mindenki elpályázott ma ??
    Csak nézek, hogy a jelenléti lap is üres...

Valszeg nem eventkedek....

Utoljára szerkesztett: 26.8.20
    ildiko44, ursa11, mimi és 5 más kedveli ezt.
  13. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!
    Nem pályázam el itt vagyok, csak csak mint írtam, osztálytalálkozót szervezek, és egy kis idő igénybe vett. De már megszervezve, mindenki értesítve 17 igen választ kaptam és csak 4 nemet. Hely lefoglalva.
    Délelőtt eszembe jutott, volt egy osztálytársam akinek híres báttyja volt, illetve van. A korombeli fiúknak akik szeretik a focit, biztosan ismerős a neve Keglovich László a Győri ETO-ban játszott a 68-as olimpián ott, és bronzérmet nyertek.
    A kis Kegi is focista lett ugyanott, de ő nem ért el ekkora sikereket, de jelenleg is edzőként dolgozik
    Az eventet én csinálom

Megkaptam a felhőt!!!:inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.8.20
    ursa11, mimi, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  14. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Gratulálok a felhőhöz!xDxD Így igazságos, mindenki másnak maradt egy csomó gyöngy, Neked pedig épp, hogy jutott.

ursa11, mimi, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Bejelentkezem, de hulla fáradt vagyok....ű
    Katikám örülök, hogy győzött az igazság... megkaptad a felhőt... Szuper!:)
    A mai nap nekem fárasztóra sikeredett... ez a fogcsinálás, három óra hosszat tartott... Hát ezt sem csinálta volna meg más Doki, csak az enyém.... eszméletlen türelme, és ügyes keze van.... mindketten elfáradtunk... ráadásul szabiról jött be miattam....
    Holnap megint Doki.... eventtel mi lesz..:music: fogalmam sincs...

Kergekacsa, ildiko44, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! segítek...megcsinálod.:)

Kergekacsa, nyific, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Norbinak igaza van, meg tudod csinálni.
    3 órán keresztül egy fogorvosi székbe, nem semmi

Kergekacsa, ildiko44, nyific és 4 más kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)

Én is beköszönök, igaz már késő van, de nem jutottam előbb géphez. Ma futkosós napom volt, mindent sikerült elintéznem amit akartam. A CT-m egy hét múlva.... szinte hihetetlen, hogy nem kell hónapokat várni.
    Az evetbe belekezdek, bár nem szeretem ezt a labirintus játékot, sokat kell vele bajlódni mire kitalálok xD
    Viszont az a titokzatos láda nagyon szimpi, biztos veszek pár db-ot.
    Gratulálok Katikám! :inlove: Bekónak is, hogy ilyen hamar lerendezte :inlove:
    Gizusom! Atya ég o_O hogy tudtad annyi ideig leterhelni a popódat:eek: a lényeg, hogy rendben legyen.....kitartás holnapra is! :)

Kergekacsa, ildiko44, nyific és 5 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kergekacsa, nyific, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Mimikém xDxDxD tetszett:inlove:
    Az a láda birizgálja a fantáziámat, de vajon érdemes rááldozni ennyi FA-t :music: nem tartozok a szerencsések közé, ha olyan ládát kapok ami nem tetszik :music: na ezen még kell rágódni kicsit.

Erikának ma van a szülinapja..... Isten éltessen sokáig! Még nagyon sok boldog Szülinapot kívánok sok szeretettel!:inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.