Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    A láda az én fantáziámat is birizgálja, én sem vagyok nyerő fajta, még gondolkodom.
    Nem tudom ki az Erika, ettől függetlenül nagyon sok boldog szülinapot kívánok neki

Kergekacsa, ildiko44, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Na ma sem volt piskóta a várakozás, de két hónapig a szemészeten pihennek, velük én is, majd csak akkor megyek...:)
    Nagyon aranyosak vagytok... Norbikám Te még segítenél is... igazán jól esett ez a gesztus...
    Belevágok mindkettőn, majd telóról próbálom az aratásokat megoldani... itt-ott kisebb csúszással , esetleg... Holnap megint Doki.... Évente egyszer megyek kontroll-ra az Endokrinológiára,, hideg göbök ellenőrzése miatt, / pajzsmirigy/, na pont most van az egy év..:eek: persze előtte vérvétel UH....
    Ezek a ládák azért engem is érdekelnek... nagyon kíváncsi természetű vagyok...:)

Erikám! Szeretettel kívánok Boldog Szülinapot!:)

3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Katikám! Erika is a kuckós család régi tagja, csak valamiért ritkábban néz be mostanában hozzánk, remélem minden rendben van vele :)

jófarmerlány, Kergekacsa, nyific és 3 más kedveli ezt.
  4. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is igy vagyok ezzel..de nem vagyok szerencsés..megdumáltam nem veszem meg....Erának boldog szülinapot!!!
    Túljutottam a mammográfián....minden rendben..már csak a háziorvoshoz kell időpont, hogy vigyem a leleteket...Ma csavargás, csak az időre kell odafigyelni, mert aratni kell. Már annyiszor elhatároztam, hogy kihagyok néhány eventet, de nem tudom megállni. Ezt még biztosan megcsinálom, azután a jövő hetet bizton kihagyom mert nem leszek itthon és nem fogom elvinni a gépem, igy nem jutok majd be a farmra.Drasztikusan kell, mert farm-függő lettem....Legyen szép napotok és ügyeskedjetek..

Kergekacsa, iboly54, nyific és 3 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Csodás az idő, finom a levegő. Kicsit unom az irdatlan mennyiségű növényt termelni a gazdaköribe, de mindenképpen be akarok fejezni 4-5 feladatot. Nem lehet csak egyet, mert mikor mennyi idő van rá, szeretem azt a növényt berakni, ami addigra érik meg, mikorra ideérek. :)

Erika is a "mi kölykünk", de tanul a lelkem, meg a család, logikus, hogy a farm háttérbe kerül.

Az indulóban kapott egy db kenyeret se tudom felhasználni, fel se igen fogtam a tennivalót. Jó hogy nem kezdtem el az eventet. :D

Süssön rátok a nap!
    ......................
    Hír az event kapcsán:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/csillagos-érmék-visszaváltása.19899/#post-1122687

Utoljára szerkesztett: 28.8.20
    ildiko44, Kergekacsa, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Mimi !
    Immár 1 napja kínlódok ezzel a labirintussal..
    Ma reggel meguntam és visszaállítottam a farmot az eredeti állapotába.
    Nem ettem meszet, hogy görcsöljek !! Annyira nem is izgat a felhő sem és a bolt kínálata sem.

ildiko44, Kergekacsa, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem se kell több Tp, ráadásul a felhő se érik 24 óra alatt.

Kergekacsa, nyific, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Dani!
    Az event csak tegnap kezdődött, mit tudsz te, hogy már 3 napja csinálod?

Kergekacsa, iboly54, nyific és 4 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Megcsúszott a kezem azért írtam 3-at...de már javítottam.
    Sas szemed van...Mit ne mondjak...??!!
    1 biztos: kihagyom, kell az a szuper másra is. Szeretném feljebb tornázni a darabszámot, különben sem érek rá a 7 végén és jövő héten megyünk nyaralni is.
    Ennyi.

mimi, Kergekacsa, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  10. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Nagyon köszönöm a köszöntéseket!!! Aranyosak vagytok nag.yon.
    Ibolyom! Téged is idéztelek, de valamiért nem látom.
    Minden rendben van velem, csak tanulok, dolgozom, és lett egy új hobbym is, amit nagyon szeretek, és kitölti azt a kevés időmet is, ami marad. De a farm is elvesztette a varázsát. Már vannak napok, hogy este az jut eszembe, hogy ma rá sem néztem a farmra, de már nincs is kedvem belépni. Teljesen elvesztettem a fonalat, csak learatom ami kinn van, és már megyek is tovább. Az eventeket el sem olvasom, úgysincs időm vacakolni vele.
    Az nagyon jól esik, hogy gondoltatok rám. Köszönöm szépen!:inlove:

mimi, jófarmerlány, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A szememen kívűl sok már nincs, ami úgy szuperál ahogy kell. Erre van is egy jó kis sztorim. Anyukámnak, nővéremnek, a fiának nem tudom milyen szembetegségük volt, de a városban nekik hármojuknak volt ez a szembetegség, a szemüvegük is valami különleges lencsével készült. Kb 25-30 éve elkísértem anyut az orvosához, ha már egyszer ott voltam, megnézte az én szemem is. A doki néni azt mondta anyumnak: Magdi néni a Kati nem is lánya, hanem úgy találta, mert olyan tökéletes a szemem. Akkor mondta szerencsés leszek, mert nagy valószínűséggel olvasó szemüvegre sem lesz szükségem öregkoromra. Eddig bejött

mimi, jófarmerlány, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok! A mai nap is hosszúra sikeredett.... mert a Doki után még főznöm kellett valami kis ebédet... a Dokinál minden rendben volt, örültem is neki, majd csontritkulás mérésre kell mennem, mert már igen régen voltam... De a laborom, azt mondta... szuper!:)
    Eventet csinálom, ma kétszer telóról arattam... most meg jött egy bóusz....
    holnap elég necces... de marad a telós aratás....
    Ma láttam azt a ládát... amiből még FA-fa is lehet, vettem egyet... még nem kelt ki, kíváncsi leszek mi lesz belőle... úgy érzem, hogy FA-faxD

mimi, jófarmerlány, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Szia Erika !
    A jó Isten éltessen, így utólag......:)
    Te szépen, lassan,kiszeretsz a játékból.
    Milyen hobbit találtál, ha kíváncsiskodhatok? :)

Szia !
    Melyik Ládát szerezted meg ? Esetleg a turbósat ?
    Még hezitálok.... Megéri, vagy mégsem?

Jó éjt....:)

terika01, mimi, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekm már csak 2 db kell hogy a felhőig elérjek, de ma biztosan nem tudok ideérni, de van még idő, meg sem nztem, hogy megéri e de csináltam...Legyen szép hétvégétek!

mimi, iboly54, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  15. nyific

SziasEventztok! Szép, meleg napunk lesz ma is....:) Majd hűtjük magunkat...xD
    Danikám multitaszking kelt ki a ládából..... pedig FA fát szerettem volna, de hát ember tervez.... lett egyáltalán valakinek fA? háááát..... nem tudom, de sokan csalódtak, az biztos...
    Evebnt halad 25 játékravalóm van már....
    Ildikó Te hogyan csináltad, hogy már kész vagy??? Ennyi bónuszod volt, vagy mi??...xD

mimi, Koppi, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  16. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Új kód: STRDY
    5 party pörgetés 10 szupertáp

mimi, ildiko44, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép estét!
    A mai nap borzalmas volt, frontok jönnek mennek mendegélnek, nekem minden bajom, mozogni sem bírok. Most 6-kor megjött az eső, talán kicsit jobb lesz. Az égen sikerült lefotóznom a dupla szivárványt, idehoztam nektek
    https://i.imgur.com/yyf2O5x.png
    A felhőtől nem egészen tiszta a kép.
    Legyen szép estétek

mimi, ildiko44, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  18. nyific

Ügyes vagy Katinka! Nálunk is volt egy kis eső, de csak párát csinált, és még melegebb van...
    Holnap állítólag még melegebb lesz, mint ma... de nyugaton már kezdődik a lehülés... ezt mondták a jósok..
    30 játék lejátszva... ez már meglesz... de még a másikon is meg kell csinálni...:music:
    Köszi Jutka a kódot...:)

mimi, ildiko44, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  19. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Az eső még csak pár perce kezdett el esni, eddig csak néha, néha csepergett, talán tényleg kezdődik a lehülés, majd holnap kiderül

mimi, ildiko44, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ma aztán rám szakadt az ég. :D este7 után vittem lányomat egy házibuliba. 4 faluval feljebb volt tőlünk. Ez itt nyugaton Sopron és Győr között történt. Mindig szoktam mondani itthon, mikor tv mutatja ezeket az esőzéseket, viharokat, hogy azért minket mindig elkerül. Most nem így volt. Elindultunk, felvettem egyik barátnőjét is és mikor felhajtottam a főútra, hát elég jól megeredt az eső. Ablaktörlő maxra váltott, lányom már mondta, hogy nem állsz félre apa. Mondtam, hogy a fák alatt nem állok meg. Jött egy kereskedés, félrehúzódtam, aztán több autó is mögém sorakozott. Aztán jött a jég. komolyan mondom, hogy behúztam a nyakam és hunyorogtam, azt vártam, mikor szakad be az autó teteje, vagy a szélvédő. :D Megmondom őszintén egy picit be voltam kullancsozva. :) Nem egy szép esemény az biztos.

ildiko44, Kergekacsa, Koppi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.