Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sopronban nem volt jég, de a Vas megyei határnál igen, és ott szakadt is az eső. Sopronban kb annyi esett, hogy a port elverte, de azt is nagy dörgés villámlással

iboly54, nyific, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Igen, mikor álltunk, Zsani barátnője írta neki, hogy Beledben szakad az eső. Ezek szerint Szombathely felől jöhetett.

iboly54, nyific, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jaj, ne már! :( Holnap hívom anyukámat, hogy mi a helyzet a gyönyörű virágaival (Kőszegen). :(
    Ráadásul a város szélén, a hegy alatt lakik, ha ott megindul lefelé az esővíz, utcaszélességben szokott folyni.

iboly54, -ágianyu33-, nyific és 5 más kedveli ezt.
  4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ami biztos Simaságnál az útszéli árok tele volt jéggel. Remélem anyukádnál nem volt

iboly54, mimi, nyific és 6 más kedveli ezt.
  5. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Itt Zalában csak villámlott, egy szikra eső nem volt.
    Kicsit tartottam a vihartól, mert kerti partin voltam és így nem áztunk el, nem kellett a házba bemenni:D
    Remélem sehol nem okozott komoly károkat a vihar.

iboly54, mimi, nyific és 2 más kedveli ezt.
  6. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

de szééééép!!! Hát nálunk Pesten híre sem volt az esőnek, pedig jó lett volna ha nem kell locsolni..Nekem ez nehéz még, mert a kezem a slagot nehezen bírja, a vejemre maradt a dolog. Viszont sütött a nap hétágra.Event kész, ma már ide sem jövök hanem nézem az F1-t met érdekelt. Legyen szép napotok!

iboly54, Kergekacsa, mimi és 3 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Olvasom a posztokat.... ez az időjárás nagyon változékony... és össze-vissza, sajnos nagyon sok kárt is okoz...
    Nálunk Budán minden előzetes nélkül jött az eső, de nem sok, csak mindent bevizezett... és ennyi...
    Viszont Tahiban a szigeten, nagy dörgés, éjszakai sötétség, szél, és utána semmi, eső nem volt.
    Szentendrén meg igen nagy eső volt, a lányom barátnője lakik ott, és Ő mondta.

Eventet befejeztem... most játszom majd el az utolsó 10 játékot.... a másikon még küzdök.... ott holnap fejezem be...:)..

iboly54, ildiko44, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Drukkolok neked. :)
    Erre nem lehet tetsziket nyomni. :( Mi lett? Beszéltél anyuddal?
    Akkor holnap nem kapsz reszelőt. ;)
    (Csak nehogy elfelejtsem. :D:D)

iboly54, Kergekacsa, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  9. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!

A tegnapi napomat bearanyozta egy nagyon kedves motoros. Délután nem is merte elmesélni a fiam, csak este. Olyan szépen előzött szemből, hogy csak úgy fért el, hogy a fiam felment a járdára, jót padkázott, defekt. Mindezt tette egy szűk utcában, ha nem megy a járdára a motoros, akkor karamból van, ahogy a gyerek mesélte, a motorosnak akkor lefőzték volna a kávét. Hogy az az idióta életbe maradjon neki kerékcsere. Holnap két kerék cseréje, hogy a gumik egyformák legyenek. Igy mára, holnapra kocsit kell bérelni, hogy dolgozni tudjon menni, + autópálya matrica. És természetesen nem állt meg, húzott tovább. Csupa öröm az élet.

iboly54, ildiko44, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  10. BackOffice

Igen, beszéltem vele. :)
    Nagy kárt okozott a gyümölcsfáiban és a virágaiban. :(
    Tudod Mimikém, van amikor az ember azt mondja, hogy soha nagyobb bajunk ne legyen. :inlove: Amíg anyunak van ereje a virágait gondozni, addig hálát adok a Magasságosnak. A virágok majd magukhoz térnek, csak anyunak ne legyen baja. :inlove::inlove:

11. nyific

Óh Zsu! Milyen jó ezt olvasni, hogy így aggódsz Anyukádért.... az én lányom is ilyen, a nap minden percében érzem, hogy aggódik értünk... és mindent megtesz, hogy könnyítse az életünket....:)

Mimikém sajna nem lett FA fa.... multitaszking lett, meg havermaci a másikon...

Sauvage, jófarmerlány, mimi és 8 más kedveli ezt.
  12. BackOffice

Szia Gizus! :inlove:
    Édesanyám betöltötte a 85. életévét. Ő is és én is, minden napért hálát adunk, hogy még "itt van nekünk" a mamóckánk. Sajnos a nagymamához (anyósom) már nem futhatok sírva, ha valami bánt és az erős édesapámba sem kapaszkodhatok többé. :(
    De anyu még főzi a lekvárt az unokáknak. :inlove::inlove: Mert a mama-lekvárnak nincs párja, tudod! xD

13. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Szia Dani! Köszönöm! Persze, hogy megkérdezheted:) Mandalákat festek, pontozok. Fára, vászonra, dobozra, mindenre, amire lehet:)

mimi, iboly54, ildiko44 és 5 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! kicsit restelem magam, késve igaz...de Isten Éltessen Szülinapod alkalmából.:p

terika01, mimi, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Zsu!

Nincs is annál finomabb mint a mama lekvárja. Én is nagyon szerettem, de már rég nincs velünk. Mi akkor költöztünk falura mikor a fiam kicsi volt, örökmozgó, ma azt mondanák hiperaktív. Ott kezdtem el a befőzéssel foglalkozni. Ami gyümölcs volt megenni nem tudtuk, sőt a fiam a szomszédból is hordta haza, vödörszám. Kompót, lekvár, szörp. Nagy örömmel töltött el amikor anyukám azt mondta, olyan finom, mint a mamámé. Azóta is szeretem csinálni. A kislányom kedvence a cseresznyebefőtt, az unokámé a sárgabarack lekvár, és bármelyik szörp. A fiam mindegyiket szereti.
    Addig a legjobb míg az embernek élnek a szülei, de sajnos.....
    Édesanyád még sokáig maradjon köztünk, erőben, egészségben.

jófarmerlány, mimi, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  16. nyific

Igen Zsu... ilyen idős korban már hálás az ember minden napért, mert minden nap ajándék már 70 felett...
    Örülhetsz, hogy Édesanyád ilyen szép kort ért meg, kívánom, hogy még sok születésnapot ünnepeljetek együtt! Sajnos az idő megy előre.... és egyre több szerettünket veszítjük el... ilyen az élet... Akik még itt vagyunk szeressük egymást! ......amíg lehet...

jófarmerlány, mimi, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  17. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

olyan nagyon jó olvasni, mikor ilyesmit írtok...nekem is nagyon sokszor eszembe jut a drága nagymamám, és a szüleim, de már régen a felhő tetejéről néznek minket. Éppen szombaton, mikor itt volt a legnagyobb unokám, akkor beszéltünk az őseinkről és érdekes, hogy az én édesapámra és a férjemre milyen részletesen emlékszik. Könny jött a szemembe és az jutott eszembe, hogy ha majd neki gyerekei lesznek, azt vajon megérem-e és hagyhatok e ilyen emléket az ő kis lelkükbe. Most már tudom, hogy nagyon rövid az élet, és az jár a helyes úton aki úgy él, hogy kedves, maradandó pillanatokat hagy mások lelkében. Azt viszont látom, hogy sok ember nincs ezzel igy, de mi csak maradjunk ilyenek, akiknek még élnek a hozzátartozói vegyék körül szeretettel, és mi is szeressük egymást mert ez az élet valós rendje.Legyen ma is szép napotok!!! Most vettem észre reggel, hogy nyitva a holdas éj, látszik, hogy tegnap alig néztem a farmra....nem baj, nem vesztettem semmit mert az event kész....
    és egy kis nosztalgia:

18. nyific

Sziasztok! Ildikó Te milyen korán keltél.... az nekem még bőven éjszaka....:) Ez a dal nagyon szép....
    Az idő kicsit lehüűt... nálunk itt most eléggé be van borulva már egy ideje.... hogy lesz-e eső.... nem tudni...
    Viszont azt jósolták, hogy hétvégére visszatér a 30 fok pluszban.
    Én most kakukkolok.. közben készítem elő a holnapi lecsófőzést... akarok eltenni pár üveggel... majd még főzök, mert egyszerre nem szeretek nagy mennyiséget csinálni.... no meg az ebédünk is lecsó lesz...:p

19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Így igaz. :inlove:
    Még jó hogy nem dőltem be neki. Nem vettem.
    Nekem is kéne még lecsót rakni, majd kb két hét múlva lesz rá kedvem. :D

20. nyific

Szia Mimikém! Na én sem főzök egyszerre sokat... de télen nagyon szeretjük,
    és milyen jó, hogy csak előkapok egy üveggel kis tojást rá, és kész a finom lecsó....majd még csinálok ilyen napokat, és ebéd is lesz meg 3-4 üveggel kerül a kamrába is.:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.