Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Úgy gondolom, hogy Te nem szereted a menyjelöltedet... próbáld meg! Akkor szerintem könnyebb lesz... Arra gondolj, hogy a fiad szereti Őt... és ez a fontos! Próbáld meg elfogadni Őt, úgy, ahogy van... és kedvesen próbálj hozzá közeledni...:)

Valamit elszurtam, de talán igy is eltudod olvasni...

2. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ó, ilyent már is csináltam.
    Próbálom, próbálom, de nem mindig sikerül. Nagy ritkán még beszélgetni is tudunk, de aztán olyanokat mond, hogy égnek áll a hajam. A fiamat viszont sajnálom

nyific, jófarmerlány, mimi és 3 más kedveli ezt.
  3. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Mimi ne haragudj, de kicsit rumlis volt a hét végém és elfelejtettem mondani hogy nagyon boldog névnapot kívánok!!! sorry

nyific, jófarmerlány, mimi és 3 más kedveli ezt.
  4. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Nem biztos, hogy meg tudnám állni szó nélkül...de jobb a békesség...csak kedvesen szólj....
    Egy biztos, a menjelöltek nem mindig a szívünk csücskei, de el kell fogadni, egy a lényeg, hogy a fiatalok megértség és szeresék egymást. a fiam mellett van két lányom is, de a választottakkal nekem is mindig gondom van/volt , már arra is gondoltam, hogy én vagyok benne a hibás. Katám párjával viszont első pillanattól kezdve jó a viszony, és neki az a véleménye, hogy szerencsés, mert neki van a legjobb anyósa. Azért ezen csodálkozom...

iboly54, nyific, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A lányom párjával semmi gondom nem volt még, nem éreztem, hogy kihasználja a lányomat. Itt viszont sajnos ezt érzem, nem is kicsit. Ettől függetlenül, én is azon vagyok, hogy jobb a békesség, csak itt nektek panaszkodok.:D

iboly54, nyific, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  6. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Tudom ezt nehéz megállni szó nélkül, de bízz benne hátha változik a dolog ha összecsiszolódnak....

Kergekacsa, iboly54, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sajnos üres gazdaköri nem lesz, a tenyésztésben sosem lesz kész a sok arany állat. :music:
    A termelős részen - bár néha unalmas, - nagyon jó érzés, amikor rákerül a zöld pipa. :)
    Én is kérdeznék.... és nem a fiamtól, közvetlen. :D Az nem segít. Úrilány úgy kérdez, ahogy Gizus írja. ;)
    Ildikém, a jó kívánság sosem késik. :inlove: Köszönöm.
    Nem fog, az alaptermészetet - ezt magam kárán megtanultam - nem lehet megváltoztatni, de a szeretet azért működhet, így az elfogadás is.

Kergekacsa, iboly54, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Drága, megpróbáltam, a reakció: nem kell keverni, így van a receptben. Tavaly is ez volt, egy Woktól búcsúztam miatta.
    De bevettem a lesz.... tablettát, mert jobb a békesség
    Ma konyha romeltakarítás, szépen csendben mosolyova, és ágynemü mosás és zsiráffürdtés. Állítólag már holnap nem lesz napocska és szeretem, ha kint száradnak olyan isteni illata van utána a ruhának. Ha időben megszárad az ágyruha az kerül vissza.

Kergekacsa, mimi, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Mimi !
    A Gazdakörikkel pont úgy vagyok ahogyan te. Csak azt csinálom ami -relatíve- elfogadható időn belül kész van.
    A tenyésztőseket én is kihagytam. (Nem ettem meszet, hogy a nehezen megszerzett állataimat, csak úgy beletoljam egy, egy ilyen feladatba, bagóért.
    Most például a "Falmingóvirág" nevű sort csináltam meg teljesen ma.
    A "Torta randi" nevű sor már 89%-ig kész. (Ez az új fehérnyár fa termését kéri, elég nagy mennyiségben.Ám mindössze 2 fám van belőle.
    Tehát időbe kerül a teljesítése. pedig kap zoknit és Katát is mindig.)
    Vagy ott van a "mogyorómag hipotézis" Ez is kész lenne már, ha nem kellene szakajtónyi kékszajkó bele...:)
    De nyomás alatt van ez is. :):)

Szia! A menyemről és is tudnék mesélni, de meghagyom Katikának. Az Ő helyzete rosszabb...

Kergekacsa, mimi, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  10. nyific

Sziasztok! Sajnálom, hogy ez a meny dolog így alakul nem csak Katikánál, hanem Danikám nálatok is....
    Ezért jobb külön élni, mert jobb szeretni egymást távolról, mint gyűlölni egymást közelről...
    Én ha pld. az üzletben azt látom, hogy s a pénztáros összehúzott szemöldökkel dobálja a z árukat... mosolyogva köszönök, kívánok neki szép napot... rám néz.. mondom sok a munka látom.... igen.... de csinálni kell, és már Ő is mosolyog...:)
    Lett a lányom farmján egy új farmos fa... Bahás nem lett... , de majd ezt az egyet beosztom.xD
    Hogyan álltok az eventtel?... már ami holnap jön....én kiraktam tojásfákat, cseresznyét, és bükkfákat 20 órásakat... az egyikre, a másikon növény lesz, hosszúérésű...

Kergekacsa, mimi, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Gizusom !
    Mi nem élünk együtt a gyerekekkel. Nekik külön lakásuk van. Egy lépcsőházban élünk.
    Mi az 1 emeleten, a gyerekek fent a kokasúlőn, a harmadikon.

Bár csábító a felhő, de még nem tudom...
    Nekem folyamatosan cukorfák ás tojásfák vannak kint.

Kergekacsa, ildiko44, mimi és 4 más kedveli ezt.
  12. nyific

Dani mi a legjobb ebben a fiatalok külön.. dologban nálatok is az lenne jó, ha legalább egy másik házban laknának... kevesebbet látnátok... és nem lenne semmi probléma.. a fiatalok megoldanák...:)
    Ez az event, azért nem olyan megérős... legalábbis nekem... de van pár dolog amit kiszedek... de kér is érte rendesen...pld. írótollat..... ha rossz idő lesz tényleg... akkor sima ügy a gaz letermelése, ha nem , akkor marad a teló....
    Nem elég, hogy a fórumon kevesen vagyunk, hanem nekem az ajándékok sem jönnek.... nem tudom mi történt.. nem játszanak a játékosok..:sleepy:

Kergekacsa, ildiko44, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  13. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép estét!

A mai estém nagyon kellemesen telt, kettesben voltunk a kis menyjelölttel. Na én így képzeltem el az együttélést. Jó lenne, ha minden nap ilyen lenne:inlove:. Látjátok, tudok én jót is, nemcsak rosszat.

Jó éj, szép álmokat

14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Ebéd utánra hozok kávét. :)

Ó a napszagosba belebújni este.... :inlove:
    Na nekem ilyenek nincsenek... kékszajkó, fehérnyár...
    Most az újak közül a kemény dió meg a csodalámpa megy, és ahogy írtam, az 5 vagy 6 aranyat-adó. Amelyik növény épp belefér időben.
    Még nem olvastam, de nem hiszem hogy beindítom, nincs hozzávaló "segítség" még a szaporításhoz se. Persze elolvasom, és ha mégis megoldható, akkor nekiállok.
    "Kivéve a gyevi bírót..." :D

Szerintem is, egy utca válasszon el tőlük. Erre mindkettőnek úgy alakult, hogy vidékre mentek. Nem is volt baj egyik mennyel se. (A mostani mosolyszünet az 1. számúval érthető volt.)

15. Koppi

Szia !

Nem vagyok Krózus onokája, hogy külön lakást, máshol rendezzek a gyerekeknek. Örüljenek, hogy megkapták a 3 és fél szobás régi lakásunkat, ami testvérek között is 120 m2-es.Immár teljesen felújítva (átvezetékelve) úgy lakják, ahogy akarják. Nem szólunk bele.
    Részemről ismételten tárgytalan az event.
    Van nekem saját Gazdakörim is, így is le vagyok velük maradva, mint a borra való...

A mai délelőttöt a debreceni Klinika idegsebészetén töltöttem. A belgyógyászomnak égig meredt a haja amikor elolvasta a CT-eredmény, miszerint ki volt szakadva a gerincsérvem, de már gyógyul és húzódik vissza. (Tudtam én, hogy valami gebasz van velem, de akkor tombolt nálunk a vírus... és sztoj volt az egészségügyben)
    Ma mondta az idegsebész:- Miért jöttem előbb ?
    Ekkor hivatkoztam a fentebb leírtakra, hogy a jelentkezés után a CT időpont 4 hónap várakozás után teljesült. (Aug 24.-én.)
    Eddigre szinte szaladtam...:)

Utoljára szerkesztett: 16.9.20
    Kergekacsa, ursa11, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Természetesen nem a bajra tetszikeltem!!! Tud segíteni a doki?

Eventet elolvastam, még mindig tanácstalan vagyok. Ami a pajtából kell, az mind bőven van, de a szédültöt nem szeretném bontani.

17. Koppi

Hála istennek, nem kell bicskázni a derekamat. Konzervatív kezeléssel megoldható a dolog.
    De kaptam egy névjegyet tőle, ha baj van akkor jelentkezzek...:)

Kergekacsa, ursa11, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  18. nyific

Sziasztok! Event beindítva.... itt csak termelni kell, meg beadogatni, semmi más ked-mec....
    Dani sajnálom, hogy így szenvedtél, de a konzervatív kezelés, és képes csökkenteni a fájdalmat... inkább az, mint a kés...
    A lakásdolog meg.... a fiatalok majd elcserélik....xD már, ha nekik adtátok végleg...
    Mimikém csapj bele a lecsóba! Csak ültetni kell, meg aratni, nin semmi, ami itt gondot okozna...:)
    Én értem a rövid mosolyszünetet, de látod... ez is megoldódott.... és ennek örülök..., mert ahogy öregszünk, annál jobban esik, ha minél többen kedvelnek minket......
    Már figyelem egy ideje, a csevegőben van egy játékos, aki az event másnapján- legkésőbb - már írja oda, hogy kész van az eventtel... ma is írta már, hogy még ma letermeli az összes gazt....xD én meg elhiszem...

Utoljára szerkesztett: 16.9.20
    Kergekacsa, ursa11, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Lehet, de hogy nem olvastam már tgnap, az hátráltat. Sajnálom törölni a nehezen megszerzett csicseriborsókat. Este 7-kor fogok tudni ültetni először pár földbe. Persze, lehet, hogy belevágok.

20. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Persze vannak olyanok akik az event kezdését követően hamar a végére is érnek, de azon gondolkodom, hogy hinni csak egyetlen helyen kell...de ott nagyon. Legyen szerencséje, és én pedig szép lassan megpróbálom megoldani, de már nekem is nyörve nyelősen megy a dolog, és el is megy a kedvem tőle. Most kiléptrm a prémiumból is, sajnálom rá a pénzt mert semmi örömet nem találok mostanában benne. Majd meglátom, hogy a cserenap után hogyan alakulnak a dolgok, ha sikerükl megszereznem a hiányzókat akkor lehet, hogy visszalépek, s ha nem, akkor igy is jó. Se időm, se energiám mostanában a gépél ülni annyi a dolgom, ma délelőtt én is szerettem volna a háziorvostól időpontot kérni, de nem jártam sikerrel, mert a hétenszabin van, még hétfőn se lessz késő, de már fázom, hogy megint vérvételtre kell menni. Nagyon nem szeretem, de a szükség nagy úr. Most volt itt az unokám, de csak percekre, de legalább láttam. Ha lehet, nem nagyon megyek vásárolni se, mert leginkább félek...pedig szükség van rá, annyi mindent nem lehet bespejzolni. Aki csinálja ezt az eventet annak kitartást, aki nem az pedig haladjon elképzelései szerint. Legyen szép estétek!!

Kergekacsa, ursa11, mimi és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.