Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

azt hiszem, hogy ebben igazad is van...beszélni kell róla és megnézni, hogy hogyan lehet egy helyre tenni a sírokat, talán akkor nem kell annyit utazni és soha semelyik sír nem marad gondozatlanul. Ez a mi feladatunk is.....nem szabad elfelejteni, bár tudjuk, hogy ma már nagyon sok energia és pénz is közrejátszik ennek megvalósításához.

kukac421, ursa11, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Ma igazi novemberi nap van
    Szitáló esővel, némi széllel és erősen be van borulva. A hőmérő bár 10 fokot mutat nem érezni semmilyen "meleget" mert randa szél lengedez..:(

kukac421, Kergekacsa, nyific és 3 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Nem tudom mitől, vagy miért, de én egész nap olyan bágyadt, álmos voltam, el is aludtam reggel rendesen, azt gondolom, talán ez a ronda idő hozza ezt magával.... egész nap borús, szitál az eső... olyan nem szeressem.. idő van...
    ?ág szerencse, hogy az eventen túl vagyok, remélem nem lesz most ilyen ültetős, mert akkor azt sajna kihagyom... ez egy kicsit sok volt most egyszerre..
    Ma is égetem a gyertyát, halottak napja van...:sleepy:

kukac421, ursa11, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Danikám sajnálom:( Az én keresztapám 50 évesen halt meg infarktusban 1986-ban. Abban az évben nyáron született a kisebbik lányom, még elhozták nagymamámat is megnézni a babát. Katalinkor ünnepelték volna a 25. házassági évfordulójukat, még délelőtt levágott egy birkát, másnap reggel jött apukám vonattal hozzánk szólni, hogy ne menjünk, mert meghalt. Azonnal elvitte az infarktus.:( Szomorú vagyok mert jelenleg 2 közeli ismerősöm is rákos beteg. Az egyik 70 éves ugyan, de 20 éve együtt "disznókodtunk", a legjobb barátunk anyukája, hasnyálmirígy... Ma nem tudta elvinni a barátunk a laborba, mert jártányi ereje sincs.. A másik 47 éves fiatalember (kisebbik lányom volt élettársának sógora, 13 évig jártunk össze)nyelőcső... És persze a Covid miatt semmi sem megy a rendes kerékvágásban az eü-ben.:(

kukac421, ursa11, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Tetszikeltem, de nem tetszik.
    Borzasztó állapotok vannak most az eü intézményekben...:(

kukac421, ursa11, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  6. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Szervusztok!
    Dani ez már sajnos egy ideje a vírus nélkül is rossz volt. Tavaly szeptember első napjaiban kiszűrtek. Egy évet kellett várnom egy sztereotaxia vizsgálatra. Ha addig nem jön közbe valami 10-én kell befeküdnöm és másnap műtenek. Hogy utána mi jön még nem tudom. Ha ezt az egy évet nem várják ki (miniszterünk azt mondta hogy az ilyen betegek a szűrést követő egy héten belül szakorvoshoz jutnak) vélhetően jobbak lettek volna az esélyeim. Amíg egy kórháznak vagy szakrendelőnek meghatározzák hogy hány vizsgálatot végezhetnek el havonta mert csak annyit fizet az OEP addig hogy beszélhetünk egészségügyi ellátásról? A háziorvosomhoz egy éve nem jutok be, csak telefonon rendel az meg foglaltat jelez. Érdekes hogy a boltos, a közlekedésis - és még sorolhatnám - megbetegedhet ha a munkáját végzi? Rájuk nem kell vigyázni?

7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép estét!

A mai napon kiderült kisfiam egyik közvetlen munkatársáról, hogy pozitív. Azonnal tesztelték a többieket, csak reménykedni tudok. Pánikolni nem fogok, úgysem vezetne semerre, ettől függetlenül szurkoljatok nekünk.

8. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Megy a drukk és a szorítás....ne legyen semmi baj.

kukac421, ursa11, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  9. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Azt hiszem most fogok megőrülni. Terrorámadás Bécsben, több halott, a TEK már a határon, hermetikusan lezárták a határt, a fiam elég körülményesen jutott el a kocsiig, mert a tömegközlekedés akadozik, utban van haza, de hogy jut át a határon?

kukac421, jófarmerlány, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Katika !
    A kisfiad remélem baj nélkül hazaér..Nem tetszikeltem.....

kukac421, ursa11, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Hajnali 3 ora előtt valamivel szerencsésen megérkezett, mesélte, hogy ami ott volt az maga a borzalom, mindez a színháztól 400 méterre zajlott, pánik hangulat, állig felfegyverkezett rendőrök tömege az utcán, minden metró megállóban szintén. az embereken látszott a félelem, a rettegés. A határnál több km-es sor, a TEk, tankok. Akkor gondolt egyet kiszállt a sorból, elment a kópházi határátkelőhöz, ott semmi nem volt, az ott levő határőrök vagy kik a fiamnál érdeklődtek, mert nem kaptak semmi hivatalos értesítést az esetről. FB-én küldök cikket

kukac421, jófarmerlány, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok! Katikám e képzelem, hogy mit éltél át, amíg a fiad haza nem ért.... Ez a terrortámadás... rettenet!:oops:
    Nálunk még mindig nincs influenza elleni oltás... srmilyen... nincs, na kérem hát ez van...
    de akkor hol van az a sok injekció... vajon hol bujkálhat...:music:
    Ma kozmetikában voltam, holnap fodrász... de azért a tenyésztőst megcsinálom...

kukac421, mimi, ildiko44 és 5 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Szia Gizus
    Pont ma beszéltem a doki néni asszisztensével, hogy csütörtök délelőtt mehetünk a szuriért...Ma jött meg az oltóanyag.
    Mindketten idősek vagyunk és van (sajnos) krónikus betegségünk is. :(

Látod megoldódott a dolog...itthon van a Fiad. :)
    Ezek szerint ma nem ment dolgozni ? Szabit vett ki?

kukac421, Kergekacsa, nyific és 7 más kedveli ezt.
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok! Borzalmas volt, képeket is láttam, ahogy az elfogott terroristák egymás mellett tépdepeltek, még egy szabadon van.
    Ma is ment dolgozni, a határ már teljesen tiszta volt, a belvárosban a helyszíneken mécsesek, nagy csend, félelem.
    Ma csinálták meg a tesztet, ami szerencsére negatív, tegnap még kora délután megkapta az influezna elleni védőoltást.
    Senkinek nem kívánom a tegnapi estémet, igaz az egész napot sem. Délelőtt kiderült, hogy a Lujzinak daganata van, jövő héten csürörtökön műtik.
    Én is beoltatom magam, igaz még nem beszéltem emiatt a házi doki asszisztensével, de remélem honap fel tudom hívni

kukac421, Kergekacsa, nyific és 5 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! érdekes ez az ország, én már 2 hete megkaptam:music:

ildiko44, kukac421, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia Dani!
    Erre tudod mit mondanak a mi korunkban. Van akinek van krónikus betegsége és van aki még nem tudja hogy van neki is.

kukac421, ursa11, Katka54 és 5 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok a Kuckóban, szép napot.
    Nagyon csini leszel... könnyű annak, akinek ilyen remek lánya van. :music:

Én már megkaptam az oltást, de ezt talán már írtam.

Kati szegény igen keményen aggódhattál, amíg haza nem ért a fiad.
    Tudjátok, ifjan mindig arról álmodoztam, hogy a nyugati határ közelében lakjak, de legalább Dunántúlon. A bátyámnak ez sikerült, Ajkán lakott, most meg Pécsett, a nővérem még nyugatabbra, Németországba került, hát ő hála Istennek, nem érte meg ezt a "honfoglalást".
    Mégiscsak az a legjobb, ami van.
    ......................
    Hahaha... megírtam én reggel, csak el nem küldtem. [​IMG]
    Azért én örültem volna, ha az új kütyüs földet csillagért lehetett volna kiváltani. legalább egy-két részt. Azért amennyi ráfért, telepakoltam ám. :D

kukac421, Kergekacsa, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Szia Mimi !

Csillagért kell kiváltani, vagy nem vetted észre annyi van neked..
    Épp most teperek, hogy összeszedjek 400 csillagot.
    Vagy nem egyről beszélünk?

kukac421, Kergekacsa, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  19. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Nekem a csillaggal nem volt gondom, a farmpengővel viszont igen. Még két terület hiányzik, de sebaj, majd kialakul a dolog.
    Azért szomorú - a találkozások miatt - ha ilyen távol vannak a családtagok, , nekem már csak a Hugicám él, azon kívűl - a gyerekeimet és unokáimat nem számítva - más családtagom már nincs. Igy azután rendesen szurkolok, hogy ne kapja el a vírust mert már Ő is 70 éves, bár csudajól néz ki, de azért féltem.
    Szerencsés vagyok,hogy néhány percre lakik tőlem, ma is együtt csatangoltunk a piacon, s közben beszélgettünk. Holnap is látom mert itt felejtette a kosarát és a zöldségeket, amire azért szüksége lesz.

kukac421, Kergekacsa, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  20. nyific

Sziasztok! Fodrász is megvolt, most a tenyésztőst csinálom.... remélem hamar végzek vele.... utána jön a kütyüs rész... van csillagom is, meg farmpengőm is... hogy mennyi kütyü fér ki rá... nagyon kíváncsi vagyok...
    Oltás még mindig nincs.... persze azt merik nekem a képembe mondani a tv-ben, hogy oltassam be magam.... van elég oltóanyag.... az eszem elmegy.....>:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.