Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó és békés napot kedvesek!
    Ha valakinek túl sok helyet foglal a mongongó diófája, nálam van hely.... Kérek szépen, ha lehet küldeni. Az abiut már lehet? És a floridai fenyőt? Fehér nyár? Lepényfa? Utazók pálmája? Melyiket lehet már küldeni?
    És narancs katicája van valakinek felesleges?
    (Nem telhetetlen vagyok, csak hátha valaki megválna tőle.)

Most sietek, később jövök.

Utoljára szerkesztett: 15.11.20
    jófarmerlány, ursa11, nyific és 4 más kedveli ezt.
  2. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Mongongo fa ment. a többit nem lehet küldeni. Sajnos narancs katicám nincs

jófarmerlány, ursa11, mimi és 5 más kedveli ezt.
  3. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Sziasztok kuckósok!
    Valakinek valami hiánya?

jófarmerlány, ursa11, Katka54 és 6 más kedveli ezt.
  4. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok:)
    Még mindig a fákat rendezgetem:) Annyi új fa van, amit nem ismerek, hogy még! Csak ámulok-bámulok!
    Ebéd már kész van. Zöldbableves és rakottkáposzta a mai menü és slussz:)

jófarmerlány, *misi66*, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  5. busika02

busika02 Utánpótlás-írogató

Szervusztok!
    Mi történt Kucko hogy ennyi mindent ujra kellett beszerezned?Finom lesz az ebéded jó étvágyat hozzá!

jófarmerlány, ursa11, mimi és 4 más kedveli ezt.
  6. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Megyek ebédre.:D
    Jó ismerkedést a fákkal, ma mentek állatkák is.

7. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Szia!
    Abbahagytam a farmozást, töröltettem a régi farmom és most a nulláról kezdtem elölről:)
    Szia!
    Gyere szívesen látlak, finom lett minden:)

jófarmerlány, *misi66*, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Küldtem némi fát. Kecsketejet is...:)

jófarmerlány, *misi66*, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditom én pár ólacskát küldtem neked, remélem célba értek, nem másnál lndoltak:)

10. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Barátosném örülök hogy tudtunk segíteni.... amit tudok még megy majd.... most már csak úgy húzol majd előre... Te tudod, hogy a Kuckóban csak önzetlen és jószivű emberek vannak... most írt egy kedves kis szomszikám... hogy Ő i szeretne neked segíteni... a farmnevedet kérdezte...:)

11. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Szia:)
    Megkaptam, köszönöm szépen!
    Szia Györgyi:)
    Igen itt landoltak, nagyon köszönöm:)
    Köszönöm Gizusom, már meg is kaptam mindent:)

jófarmerlány, *misi66*, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Szia !
    Kiegészítettem arra amit beszéltünk...:)7

Jó reggelt kívánok Mindenkinek !
    Itt keleten felhős az ég és 3fok van. Párássággal.

jófarmerlány, *misi66*, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Miasikém, majd abiufa, - tudom még tiltás alatt van - most narancs katica, ha van. Nem láttam még.
    köszi, megjött a drága.

14. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok!
    Szomorú hírem van! Az alattam lakó kislány zongorázni tanul és tegnap este már meg is kapta a zongoráját! Nagyon nem megy neki, de olyan erővel üti, hogy zeng a ház! Kitartó, mert éjjel 11 órakor még püfölte azt a nyomorult zongorát! Szép napoknak nézünk elébe:) Remélem gyorsan fog haladni a tanulásban, vagy nem tudom ebből mi lesz! Az biztos, van aki nem annyira muzikális a lépcsőházban, mert hallottam kint szentségelni:)

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem elég neked ez a szrönyű idő, most még a pokol kínja is? :music:

jófarmerlány, *misi66*, kukac421 és 4 más kedveli ezt.
  16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Kis szerencsével elmúlik az újdonság öröme és épeszű időpontban gyakorol, ha mégse, akkor kénytelek lesztek ti beosztani klimpirozó időt;)
    Most ittam egy kávét, de nem segít, még mindig álmos vagyok, ilyen rusnya időben téli álmot kéne aludni, közbe talán eltűnne ez a rusnya vírus is.

jófarmerlány, mimi, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia !
    Építkeztek az utcában a házunkkal szemben és bömböltették a rádiót teljes hangerőn.
    Szóltam a gyereknek álljon ki az erkélyre és gyakoroljon.... (Remekül fújta a hangszerét, ami jelen esetben a trombita volt.)
    Használt.

jófarmerlány, mimi, *misi66* és 3 más kedveli ezt.
  18. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Juditom zongora gyakorlás esetére itt az ellenszerxDxD;)

jófarmerlány, mimi, *misi66* és 2 más kedveli ezt.
  19. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Azért 11-kor már nem kéne, püfölni azt a szegény zongorát.
    Emlékszem rá amikor a fiam tanult. Még alsós volt amikor kapott egy komodor 64-et. Azon kezdett el pötyörögni, autodidakta módon, és elég gyorsan jöttek a dallamok, csak úgy hallás után. Szerencsére nem voltak szomszédok, családi ház, jó vastag fallal. Később kaptt egy szintetizátort, azt nyüstölte, amikor kinőtte már saját magának vett egy elektromos zongorát, de nagyon ritkán veszi elő. Igaz ideje sincs rá.

jófarmerlány, mimi, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nem irigyellek:( Orsikám zenei általánosba járt, náluk másodikban már mindenkinek hangszert kellett választani, és délutánonként voltak a hangszerórák. Szerencsére a furulyát választotta, amivel eleinte igen sokat küzdöttünk, de pár hónap alatt nagyon belejött. 2 év után váltott alt furulyára, 13 évesen pedig alt szaxofonra. Már hetedikesen ő tartotta meg a kisebbeknek a furulyaórákat, ha a tanárnak elintézendője volt. Pár hónap szaxizás után bekerült az iskola fúvószenekarába is, amit sajnálatomra 16 évesen abbahagyott. Persze mellette kórustag is volt, sokszor énekelt szólót, abszolút hallása van. És nagyon sajnáltam azt is, amikor annak ellenére, hogy a szegedi konzervatóriumban voltunk meghallgatáson és jó esélyekkel indult volna a felvételin, (évente csak pár gyereket vesznek/tek fel) mégsem a zenei pályát választotta. De ez a múlt, ezen már kár keseregni. Szóval azt akartam leírni, hogy amikor vártam rá sokszor a zeneiskolában, hogy vége legyen az órájának és vihessem haza, a folyosón kint ülve hallottam én is pár fajta hangszert megszólalni. Hát a hegedűk borzalmasan szóltak. Keserves lehetett annak a szülőnek, akinek az iskolai hegedűt kellett otthon is hallgatnia. Mi is magánházban lakunk, nálunk nem okozott különös gondot, ha a lány fújta a hangszerét,de nem kellett sokat gyakorolnia, egészen hosszú darabokat aránylag hamar megtanult fejből játszani. De egy lakótelepi lakásban engem is a frász kerülgetett volna, ha napi rendszerességgel gyakorolnak a fejem felett, vagy alattam. Nem oda való, pláne nem éjjel, mikor mindenki pihenni szeretne:( És az sem mindegy, hogy valakinek van érzéke a zenéhez, a zenetanuláshoz, vagy csak a szülők erőltetik. Mert ha csak a szülők erőltetik, vagy a gyerek részéről ez csak egy hirtelen jött ötlet, hóbort, akkor bizony nagyon sokat fog az a gyerek gyakorolni a lakók kellemetlenségére.

jófarmerlány, mimi, kukac421 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.