Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    Én tavaly áprilisban szoktam le a cigiről beteg voltam, akkor nem kellet, mikor jobban lettem elpöfékeltem még azt a 8-10 szálat és arra jutottam, ha nem hiányzik, akkor minek is? és többet nem vettem, jó az a pénzecske nyaralásra is.
    Sajna sokkal könnyebb rászokni, mint leszokni.
    Én többet már nem dobok a TOP-ba.

Kuzdern, mimi, Samborg és 8 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gizusom! Muszáj volt még dobnom rá, mert nagyon megugrott az alja. Rengetegen dobtak még a végén, de talán sikerült bennmaradni az 1000 ben :music:sztem, már ez a TOP sem volt a régi, nem volt az a varázsa mint az első kettőben, amikor egyfolytában izgultunk egymásért. Megmondom őszintén, hogy sok mindent beraktam a cél érdekében, nem akartam hogy megszakadjon az eddigi rekord.

hangyácska77, Samborg, kukac421 és 9 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Gratulálok bolyom... bent maradtunk az 1000-ben... de Neked én már nem hiszek többé... mindig azt mondod, ez már nem megy, én nem csinálom... aztán már régen kész vagy...xD
    Mindenkinek köszönjük azt a mérhetetlen . , nagy-nagy drukkolást,., amit kaptunk... Mindegy...

hangyácska77, Samborg, kukac421 és 10 más kedveli ezt.
  4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A célt nekem is sikerült elérni, én csak a felhőt akartam, nem tudom hányadik lettem, mert gyorsan elkapták mire megnéztem, de 2500 valamennyi. Nagy gratula nektek, ügyesek vagytok.

Koppi, hangyácska77, Samborg és 8 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Fogadjátok őszinte, de tényleg őszinte gratulációmat a TOP-ban nyújtott teljesítményetekért!! :)
    Nekem nem lett felhőm.
    Sajnálom, hogy egyáltalán belefogtam. Számomra nem érte meg.

hangyácska77, Samborg, kukac421 és 7 más kedveli ezt.
  6. iboly54

Köszönjük szépen a gratulációkat, aranyosak vagytok :inlove: én is GRATULÁLOK mindenkinek az elért eredményhez!!! :inlove:
    Gizusom! Az az igazság, hogy nagyban hozzájárultak a lányaim, hogy eddig jutottam a helyezésben. Az elsődleges célom a középmezőny volt, de ők nem hagyták annyiban. Mivel ma elég pocsékul voltam, lejöttek délután hozzám és átvették az nevezésemet:D a végén aztán már én sem akartam kiesni. Még meg sem néztem mit hagytak a polcokon, csak remélni tudom nem ürítettek ki minden polcot:D
    A holnap kezdődő eventet csinálja valaki? Én biztosan kihagyom, nem kérek felröppenőt!

Koppi, hangyácska77, Samborg és 8 más kedveli ezt.
  7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Jövőre nem fogok bele az őszi eventbe, mert ha azt megcsinálom már kell a felhő is.

jófarmerlány, Koppi, Samborg és 7 más kedveli ezt.
  8. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Én elégedett vagyok az eredményemmel, az első 50-be akarta végezni, meg is beszéltem Imiékkel, hogy a végén lelépek, de mégse hagytam ott őket. Jól tettem és még a 43.helyet is megcsíptem.
    Gratulálok minden indulónak és minden szurkolónak!:)

9. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Mindenkinek nagy-nagy gratuláció az elért helyezéséhez!:D

jófarmerlány, ursa11, Koppi és 10 más kedveli ezt.
  10. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Sziasztok!

Én is beállok a sorba Mindenkinek Gratulálok ügyessek vagytok :) :inlove::);)

jófarmerlány, ursa11, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  11. nyific

Köszönöm Danikám! A cél a z 1000-ben maradás volt, és ez meglett, nem akartam én semmi mást, csak csöndben ott lenni.... a lányom farmja is 1072. helyezést t ért el... arra már nem maradt elég időm... Én a 632. helyen végeztem..
    Köszönöm mindenkinek a gratulációt...
    Én is gratulálok minden résztvevőnek, helyezéstől függetlenül...:)

jófarmerlány, ursa11, Kuzdern és 9 más kedveli ezt.
  12. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok:)
    Gratulálok a toposoknak! Gizusom, ne mormogj, szép csendben is lehet izgulni a másikért! Naponta nézegettem hol tartotok, csak éppen nem mondtam, de attól még szorítottam nektek:)

jófarmerlány, ursa11, nyific és 8 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Utoljára szerkesztett: 2.12.20
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziaszok, szép napot!

Kaptunk egy újabb kódot: RELEASE

Kergekacsa, kukac421, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  15. nyific

Sziasztok! Megint csak most tudtam jönni... ez az event kimarad, felröpit nem kérek!!!
    Mostanában eléggé elfoglalt vagyok napközben, de majd lazul ez, lett egy kis plusz munkám...
    Juditom köszi... a lényeg éppen most jött meg..;)

*misi66*, Kergekacsa, kukac421 és 5 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hasonlóan, mint én. Gratulálok neked is.

*misi66*, Kergekacsa, kukac421 és 7 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Hétfőn nem leszek még gépközelben sem !
    Disznóölés van a láthatáron.....Lesz friss tepertő is...:D

*misi66*, ursa11, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Szegény coca, de a tepertőt szeretem, és a véreshurkát is.

*misi66*, ursa11, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Sziasztok! Szép estét! :)

Itt ma esett a hóóóóó :inlove: nagyon örültem neki, igaz nem nagy.....kb 5 cm, de olyan ritkán látni, hogy ez is nagy öröm. Viszont jön a felmelegedés, hamar elolvad majd :(
    Megjöttek a TOP ajándékok, boldogság van :) ki is tettem az ólakat...fákat. A facsemetékben nem csalódtam, csupa jók jöttek....kaptam 2 fehér nyár, 2 kívánság és egy lepény fát is. Az ólak nem annyira tetszettek, ami említésre méltó....1 gekkólak, 2 csincsillaodú és 1 póniistálló. A bahás fákat holnap teszem ki.
    Katikám! Köszönjük a kódot!:)

Húúúú Dani, az a disznóölés :inlove: lánykoromban mindig volt, karácsony előtt.... akkor jó hidegek voltak már.
    Szinte mindent szerettem csinálni, kivéve a bélpucolást. Gondolom azt ma már nem is csinálják, pedig az abba töltött hurka isteni finom, ropogós volt. Nnnna, most összefutott a nyál a számban :D

Jó éjszakát mindenkinek!:inlove:

*misi66*, ursa11, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  20. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szép havas napot mindenkinek!
    Ma reggelre annyi hó esett, hogy a járdát elfedje. A füvön vannak hiányosságok. A kutyuskánk nagyon örül neki.

*misi66*, ursa11, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.