Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Messziről Jöttem, Békés & Egészséggel Teli Ünnepeket Mindenkinek:inlove:! Bár nem itt van a zenés kis füstös kocsma a paddal:) Én így fejezem ki a Tiszteletem Felétek!:D Valamikor majd jövök, talán.

ursa11, jófarmerlány, Koppi és 10 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Viki !

Jó ötlet ez a gyertya eldugása a rendszerből. Miután rájöttem, sikeresen kamatoztattam...:)
    Viszont a múltkor hibát követtem el, mert nem a horrorral kezdtem, de most igen..:) Szépen szaporodnak a gyufaszálak ezóta...:)

jófarmerlány, ursa11, Sauvage és 10 más kedveli ezt.
  3. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

4. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok Kuckólakók!

Mindenkinek áldott, békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok!:inlove:

jófarmerlány, ursa11, Sauvage és 11 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nektek is köszönöm és viszont kívánom! :inlove:

ursa11, Sauvage, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! :inlove:Sziasztok![​IMG]
    Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek és szeretteiteknek!
    Maradjatok egészségesek!
    :inlove::);)

kukac421, ursa11, Sauvage és 11 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Remélem mindenkinek jól telik az ünnep.... a mérleget én is eldugtam...... mert az ember nehezen tud ellenállni a sok finomságnak.... de a z ünnep már csak ilyen... sok-sok finomság készül.
    Kösz9önöm mindenkinek a sok jókívánságot, én is hasonló jókat kívánok az ünnepekre, egészséget... boldogságot, örömet!....:)

kukac421, ursa11, Sauvage és 12 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!

Gizus a mérleg nálam sem játszik szerepet, igaz én nagyon keveset eszek, de most szinte mindenbe belekóstoltam

kukac421, Sauvage, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok Kuncogók!
    Hétágra süt a nap nálunk, igen örülök neki. Ebéd után fogok is sétálni, de csak a városban, mert a tegnapi eső jól föláztatta a burkolatlan utakat.
    Remélem én is, hogy jól telnek az örömteli napok! Maszkot fel! Akkor enni is kevesebbet lehet. :D

kukac421, Havasi_Gyopár, Katka54 és 10 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! ne aggódj addig felszárad...mi is sétára készülünk:)én csak bizakodok a napocskábanxD
    Boldog Karácsonyt mindenkinek.:D

kukac421, Katka54, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Még egyszer Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
    Itt sajnos nem süt a nap, sőt.... borongós ködös idő van:( a séta kimarad, illetve délután megyünk az anyósomat meglátogatni, nagyon nem jó van szegény (94 éves), bíztunk benne, hogy legalább a karácsonyt átvészeli:inlove:
    Mi is maszkosan voltunk amikor a gyerekek itt voltak, de azért fogyott minden rendesen. A kis Lara nem győzött betelni a mama különleges húslevesével:inlove: mióta online oktatás van kb 6 kg felszedett :oops: nincs semmi sport :(
    Vigyázzatok egymásra, további szép ünnepet !:)

kukac421, Katka54, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Neked is Norbi!
    Még az alkony is szép volt, kíváncsi vagyok holnap mire ébredünk.. ma már nem jövök többet, legyen szép estétek!

*misi66*, kukac421, Katka54 és 8 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Megvolt a sétánk és a napocska is kisütött, nagyon sokan voltak kint...most már várom a vacsitxD:D

14. nyific

Sziasztok! Ma mi is sétáltunk kicsit, de eléggé fújt a szél, és hideg is volt... így csak egy röbidített sétálás volt.. Ma mi egyedül voltunk... jó volt a kis pihenés, de egyfolytában telefonálgattunk... hívtak a barátaink, meg mi is telefonáltunk...
    Neked is Boldog Karácsonyt!
    Mindig olyan sokat készülődünk az ünnepre, aztán, hipp-hopp, már vége is van...

Most keresgélek, sajnos a felhőről két kitehetőt nem találok... már kimnézem a szeme m a helyéről-...

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok, teljen jól a napotok!

Kérd meg nyugodtan Bekot, felajánlotta a keresést, nekem is ő talált rá. Persze hogy az új földek egyikén voltak. Vagy háromszor átment rajtuk a tekintetem. :)

Bonnbonn, *misi66*, kukac421 és 6 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok! Hurrá megvan a hiányzó kitehető a felhőm kész...
    Mimikém majd a lányom farmján biztos kell segítséget kérnem, mert ott is hiányzik még pár db... sajna:eek:
    Milyen gyorsan eltelt ez a Karácsony... rögtön itt van az új esztendő... vajon mit hoz számunkra?
    én remélem, hogy sokkal jobb lesz, mint az idén volt... már csak az kellene, hogy ez a játék is beinduljon, és tudjunk farmozni.,... Remek lenne...
    Az ünnepi étkekből még mindig van maradék..., de legalább nem kell annyit konyházmni...
    Én eventezem, most éppen a sárgagyertyákat csinálom ezerszámra... csinálja még valaki rajtam kivül?...

Bonnbonn, *misi66*, mimi és 8 más kedveli ezt.
  17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Én is csinálom, szintén a sárgánál tartok, de ez már az utolsó, még két aratás és kész, ha jól számoltam.
    A lányom farmján nekem is nyomozni kell a dekorok után, mert ő nem figyelt és kirakta őket. A modik is ugyanúgy keresik meg a dekorokat ahogy mi, ezért én megkeresem magam.
    Nálunk is még van maradék, legalább nem kell főzni, pedig az unokaöcsémnek szépen csomagoltunk is.

*misi66*, iboly54, kukac421 és 5 más kedveli ezt.
  18. nyific

Ünnepek után mindig a maradéké a főszerep pár napig... pedig igazán frissen jó minden... de persze, ami finom, az hidegen-melegen is finom...
    Én még nem állok olyan jól a sárgával, nekem még kell egy nap biztos... vagy több is.. de majd kész lesz...
    A lányom farmját is én viszem már 3 éve, mert már neki uncsi volt... úgyhogy én dugtam el azokat a fránya dekorokat...:music:

Bonnbonn, *misi66*, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Miután a horrorral kezdtem a
    játékot, ma délután felcsüccsentem a felhőre. Szerintem megérte...:)
    Úgy sem játszom már sokáig....

Bonnbonn, *misi66*, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  20. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Bonnbonn, mimi, kukac421 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.