Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nekem rövidesen "beérik" a 30 titok fa + az itt beszerzettből 2...(Már az 1 órán belül vagyok.)
    Jövök majd beszámolni....

Bonnbonn, kukac421, mimi és 5 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Kíváncsian várom!:)

jófarmerlány, Bonnbonn, kukac421 és 8 más kedveli ezt.
  3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép estét!

Szerencsésen hazaérkeztünk. Nagyon klassz nap volt.
    Minden alkalommal rácsodálkozok a mi kis "tengerünkre", egyszerűen csodálatos.
    Alig értünk haza, elkezdett a hó szállingózni, mit szállingózni, gyönyörűen esik, és már látni, kb 1-2 centi.
    Holnap délelőtt fogok titokfákat venni. Kíváncsi leszek az eredményre

4. Koppi

Na akkor a 4 gofriból lett 1 lepényfa. A többi XXL-akármi
    1 sodóból 1 viaszbogyó

Most jön a 30: A lényeg, hogy nem lett plusz tule fám.... 3 kívánság 2 lepény + XXL- és XL fák....

5. lukimi

Érdekes, ahogy olvasgattam sokaknál is csak az egyik farm adta jól, a másik meg sz..ul. Mint nálunk is csak fordított arányban.

Bonnbonn, kukac421, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Gratulálok az új fák tulajdonosainak :inlove: azért a csomagban lehetne több új is, nem keveset kell érte fizetni.
    Vettem én is 10-10 titkosat, a farmos beérett.....sajnos nem lett új fa, az utóbbi újakból lett 1-1 db. A bahásat már csak holnap szedem le. Mindig megfogadom, hogy nem veszek semmi féle titkosat, de nem mindig tudom megállni.xD
    Keveset vagyok a farmon, mert annyira forrósodik a laptopom, hogy attól félek tönkre megy. Sajnos nem tudom mi lehet az oka.:(
    A telefonon már nem tudok farmozni, enged ugyan belépni, de 100 % on pörög sokáig, majd kidob. Pedig a telóm csak fél éves kb.
    Katikám! Örülök, hogy minden rendben volt :inlove:

További szép estét..... jó éjszakát!:)

jófarmerlány, Bonnbonn, kukac421 és 9 más kedveli ezt.
  7. lukimi

Szia, biztos vagyok benne, hogy nem de azért megkérdezem: ugye nem teszed puha cuccra a laptopod? (ágy, terítő, pléd, stb stb) Mert alul a levegőzés a legfontosabb. Ezenkívül ha kicsit is régebbi a lapos volt-e kipucolva/fújatva a por stb, vagy ha több éve nem volt akkor a hűtőbordákat is kéne, a ventillátor megfelelő-e vagy lehet, hogy pasztázni is kéne vagy Danitól olvastam régebben, hogy alulra tett még egy ventit....
    Mert ha nagyon forrósodik abból baj lehet. A szakik mondják: megfő....és most a covid és a karácsony miatt új lapost venni szinte lehetetlen, akkora áruk lett de még válogatni sem lehet egy jó darabig mivel a covid miatt a gyártás lelassult és a boltok kiürültek.

jófarmerlány, iboly54, Bonnbonn és 9 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia Imi !
    Valóban nekem van a lapitopi alatt egy nagyméretű ventillátor és állandóan dolgozik.
    Mondottam volt, hogy a saját gépemből traktor lett, azaz iszonyatos hangja lett a belső levegőkeverőnek ami a procit hűti.
    Tegnap hívott föl a srác, hogy bizony csapágyas lett és cserés/vagy újat kell venni.
    Az ára a légkavarónak olyan 10000 Ft., egy újnak 200000.... az alacsonyabbat választottam. Most valóban az egekben van az újak ára.
    Más: 3 tule fám van. Ezekkel már lehet valamit kezdeni...mert a napi 4/8 semmire sem elég....

jófarmerlány, iboly54, Samborg és 8 más kedveli ezt.
  9. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Hoztam az eredményt a 30 db-ból. 2 db tule fa a kötelezőn felül, 2 db lepényfa, 2 db kívánságfa,
    a kötelező 3 db xxl cukorjuhar és 4 db xxl mandulaxDxD

jófarmerlány, iboly54, Katka54 és 9 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Gratulálok !
    Remek fáid lettek ! Főleg, hogy pluszban is kaptál tulát...:)

jófarmerlány, iboly54, Katka54 és 7 más kedveli ezt.
  11. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! A tegnapi napom az egy rémálom volt... még jó, hogy az eventet pénteken befejeztem..
    Vettünk végre monitort, elsőnek az alza.hu nál kezdtünk, no ezt mindenki gelejtse el! Átvágós egy társaság....
    Mindegy mentünk tovább, végül a Médi.. Ma... ban kaptunk, igaz kicsivel drágábban, de már elegünk volt... egyébként mindenhol annyi ember volt.... hogy csak na! Vásárol mindenki ezerrel...
    Ez a monitor most 22 colos, Samsung, és nagyon gyönyörű... a másik 12 évig bírta, ez sajna nem fogja annyi ideig,... mert.. fogyasztói társadalom..... vegyél újat... na mindegy, remélem engem már kiszolgál.
    Végül is a titokfák! No vettem 20 farmosat nem lett új fám, de lett lepényfám egy, és kívánság is, a többi tűzifának jó, ja és csövesmogyoró is vagy 4
    A Bahán maradt a 12, lett utazópálma, moninga, abaiu vagy mi... a többi nem érdekes...
    Nincs új fám, de majd lesz... előbb, vagy utóbb...

Olvasom, hogy nektek milyen jó sok fátok lett, és újak is, gratulálok! :)

12. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Nekem nem volt rossz tapasztalatom az alzával, az áraik jók. Karácsonyra vásároltam tőlük és nem találtam olcsóbban a kiválasztott holmikat. Persze, biztos az számít, hogy megkapja-e az ember jó áron, amit szeretne és akkor már elégedett.
    A Média nem feltétlenül drága, a konyhai robotomat ott vettem és jó áron. Általában neten vásárolok, ha már tudom pontosan, hogy melyiket vegyem, akkor összehasonlítom az árakat és ott veszem, ahol érdemes. Egy pár ezer Ft-t meg lehet takarítani, a hűtőn például 15 ezert spóroltam anno, ami azért már számít.
    Monitor talán én is a Médiában vettem tavaly, HDMI, gyönyörű szépek a színek, nap mint nap látom, mivel a munkához kell a két monitor és így használom a régit is. Remélem egy darabig kitart, még van működőképes 20 éves monitorunk. Igaz, vagy 8 éve dobozban van.
    Én nem vettem titokfát, nem szoktam, majd lesz, ha nem, az se baj. Már nem is követem, hogy mik az új fák, ólak.
    Nektek biztos megérik akkor ezek a 3300 aranyas akciók, ha titkosakra költötök.

Kergekacsa, mimi, jófarmerlány és 9 más kedveli ezt.
  13. lukimi

Szia, gratulálok az új moncsihoz és a jó fákhoz is!:) Az nagyon jó, ha valaki ott van ha vesz valamit a helyszínen és maga tudja ellenőrizni a működését.

A monitor (és egyéb) vásárlásról annyit, hogy én mikor valami komoly cucc van soron töméntelen weboldalt és fórumokat szoktam átnézni, hogy lehetőleg a legjobbat tudjak vásárolni. Eddig elég jól sikerült ez. Én persze nem tudok elmenni boltokba főleg nem Bpestre de nagyobb városba sem, mindent rendelek és amikor a futár elmegy a kibontásig és a beüzemelésig nagy a drukk! Olvastam már olyan balszerencséről is, hogy 3 rossz monitort vitetett vissza és csak a negyedik lett jó. Mindhárom pikszelhibás volt....szóval eddig nekem szerencsém volt és - lekopogom xD:p - sokáig is bírják nálam a cuccosok.....ez a Pc-m már 5 éves, az előzőt 10 évesen küldtem úgy nyugdíjba, hogy még most is bármikor bekapcsolhatnám és még sorolhatnám. Tudom, az ördög nem alszik mindíg szoktam is mondani a szomszédoknak mikor tévét, hűtőt, laposokat, telókat stb rendeltetnek velem, hogy vegyék tudomásul én csak a megrendelés helyes folyamatához adom a nevemxD de, hogy szállítás után mikor kibontjuk mi lesz, nem tudhatom de az biztos, hogy egyszer ide is csapkodni fog a mennykő.

Ja, vannak kedvenc webboltjaim ahonnan a zöme cuccos jön.
    Hátha nem.:)
    ---------------------------------------------------------
    ursa11

Szia, én nem vásárlok már régóta semmit, a 3 Fa-fámból gyűjtöttem össze hónapok alatt. Most megint hosszú csend lesz nálam mivel 50 Fa körül maradt az összvagyonom.

Utoljára szerkesztett: 17.1.21
    Kergekacsa, mimi, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  14. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok:)
    Én meg nyertem, egy nagy halom pénzt!! Képzeljétek, nem vettem semmit, se titokfát, se titok izét , így aztán mind megnyertem az árát:) Én is had nagyképűsködjek nekem nincs egy farmaranyfám sem!

Kergekacsa, mimi, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mi is szoktunk rendelni néha a neten, de van , amit nekem látnom kell ahhoz, hogy meg is vegyem. Na ez a monitor most olyan volt...
    Nagyon szép, a régi i az volt, de jóval a 10 év fölött volt már... hát feladta... nagyon szerettem..

Ursa nekem 4 FA fám van, és gyükjtögetek én is, , de minden titok akciónál pár darabot veszek, mert különben nem sok fám lenne, hacsak nem kapok, de mindig azt sem lehet..... most az újakból nem lett, de majd a köv.nél lesz, remélem...

Utoljára szerkesztett: 17.1.21
    mimi, jófarmerlány, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  16. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Szia! Bocsi, hogy rád írok, de próbáltad már az edgét letölteni a telefonra ? Sokan írták, hogy először lassan tölt be , de utána használható, én is kipróbáltam és szükség esetén fogom tudni használni. A puffin sajnos megy a kukába.

Kergekacsa, mimi, jófarmerlány és 10 más kedveli ezt.
  17. lukimi

Sziasztok.

Reggel, mikor mentem ki a napi kajámért rápillantottam a hőmérőre és én nem láttam farkasordító hideget, ami be volt harangozva ma reggelre. Igaz, már negyed nyolc volt de ilyenkor nem nagyon szokott 1-2 óra alatt melegedni, úgyhogy mérvadó az a -8, -10 közötti hőfok. :)
    Ennyi kell a kárt tevőknek is, hadd ritkuljanak. Habár a legyek amikor majd egy kicsit is melegszik, süt a nap mindjárt előjönnek valahonnan és különöse a szélvédett helyen lévő fehér falakon máris napoznak. Akár januárban is, ha ereje lesz a napnak.
    Mostantól meg állítólag kezd enyhülni. Elég is volt ebből ennyi?! :)

Kergekacsa, mimi, kukac421 és 8 más kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :) Szép napot!

Szia Imi! :) Persze, hogy nem teszem puha cuccra a laptopom, nekem is van alatta venti. De mint már mondtam, csak a farmos munkák alatt forrósodik. Amint kilépek a farmból, pár perc múlva visszahűl. Felvettem a kapcsolatot az illetékes céggel, 15 ezer a tisztítása, ebben minden benne van a hőcserélő tisztítása is az újrapasztázás, 2 napot vesz igénybe. Egyébként 4 éves a laptopom, még nem túl koros :music:
    Most meg az a gondom pluszban :D hogy nem tudom megvenni a prémium csomagot, eddig mindig megvettem, most nem engedi, mi lehet az oka? Van valami új amiről nem tudok?

Szia Sárika! Köszönöm az infót, megpróbáltam az edgét, be is enged, de nem tudom nagyítani a képet, így nem tudok átmenni egyik földről a másokra sőt az arató gépet sem tudom elérni. E miatt nem lehet használni :(

Itt nagyon hideg van, - 7 fok volt reggel :( igazi csikorgó téli idő.

Nálunk tényleg mindig történik valami :oops: a fölső szomszédom most a konyhámat áztatta le, tavaly a fürdőmet :(
    Most már évente kell festetnem>:( tegnap nyitott ablaknál kellett főznöm, mert annyira nehéz-szúrós szagú volt a levegő, hogy fulladoztam tőle. Most kezd már kiszáradni, kb egy nagyobb lavor nagyságú sárga folt virít a mennyezeten. :( A hiba elhárítása most van folyamatban.

Kergekacsa, mimi, kukac421 és 9 más kedveli ezt.
  19. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Szia Iboly54! Beko írta , az unity mobileszközre topikban, hogy a farmkereten kívül kell megpróbálni nagyítani, neki úgy sikerül az edgével játszani. Egy próba, hátha.

Kergekacsa, mimi, kukac421 és 6 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Szia Ibolya !
    Én is letöltöttem már másodjára az Edge-t, de nem boldogulok vele. Csak forog a virág a mobilon...
    Lehet letörlöm ismét. A Puffint megtartottam, mert a Fórumot tudom rajta olvasgatni. Elfér a telefonon.
    A lapitopi tisztítást ha valaki csinálja kb. 4 órás munka. Ha cég csinálja több, mint lásd neked... :(
    Ezt onnan tudom, hogy a srác aki nekem tartja karban a gépen Ő mondta.
    Pedig miután elektromos a kütyü, rendesen vonzza a port....
    A hosszabbításról a prémnél vedd föl a kapcsolatot a Modikkal.
    Nekem nem volt gondom vele... (Igaz, PSC-vel fizettem.)

Kergekacsa, mimi, kukac421 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.