Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

lakul a felröpik mennyisége... , mégegyszer aratok, csak nálam... remélem majd több lesz , mint 300... de hiába lesz meg a növény, ha a sarlóra várni kell, és nem tudom a másikat elkezdeni ültetni... akkor ültethetek valami hosszú érésűt, jól lerövidítve az érési időt.... Most alszunk rá egyet, és holnap meglátjuk, tiszta fejjel..:)

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Nálam, a Pannik a menűben pihennek a felhasználásukig. (Anno Beko írta meg nekem egy hsz.-ben, hogy így használjam)
    Megéri hurcolászni, mert jobban adja a röpiket ilyenkor. Ráadáaul ha kiteszed fogja a helyet, ami a szaporításnál, nem mindegy.

Szia !
    Miután új vagyok itt számodra bemutatkozom Neked.:)
    A kezdetek óta játszom. Folyamatosan. Egy másik Fórumból jöttem át a Farmeramába, mert hívtak ide játszani és hallottam, hogy van Fórumuk...
    Ez jó, gondoltam, mert szeretem a fórumot, szeretek Embereket megismerni és nem mellesleg játszani is.
    Emlékszel biztos: kaptunk 20 FA-t... Így kezdődött...
    Jöttem fel a fórumba és néztem, mint mozis a lyukon.
    Addigra már ezerrel raktak ide föl képeket és más volt a felépítése is a topikoknak.
    Miután a Hajdúságból játszom a Tiszántúliak topikjánál tettem le a voksom.
    Beletanultam az itteni dolgokba, később át, átrándultam a Győriek topikjába, mondhatni "összejártunk" virtuálisan...
    Aztán jött az új Fórum és robbant minden... (Ha megnézed, hogy kik nyitották meg az új topikokat, sok mindent megértesz, ha nem emlékeznél rá.)
    Később eljöttem a régi topikomból az Épekhez...utána ide is átrándultam és meg is ragadtam...
    A Törzsasztalnál nekem is lett helyem...
    Egyébként Hajdúböszörményből játszom.... Nyugdíjas vagyok és rövidesen töltöm a 68. évem..
    Ugye, hogy szeretek játszani? :):)

Utoljára szerkesztett: 28.1.21
    Katka54, kukac421, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Így van, sokan szembesültünk ezzel mivel a felröpi alig jön. Nekem is más már a tervem a felhőig biztos, hogy megyek utána majd látom.
    -------------------------------------------------------------------
    Még vissza ugrottam. Változtattam, az egy piccolo láda le van akármitcsinálva, nem érdekel. Nem fogok felröpit kubikolni először az első feladatba a felhőig 1100-at majd a másodikba is 1100-at azért, hogy legyen egy ládám. Még ha folyamatosan lehetett volna ültetni az enövényeket akkor igen. Engem ez így tovább nem érdekel. Learatok még egyszer, a növény meg lesz a hátralévő felröpit meg sima 1x1-en, + ráfordítás nélkül begyüjtöm.
    Uff!

Egymagvút 15ó, vagy habanérót14ó fogok ültetni 1x1-ben a röpikért mindkettő zöldség. Érés rövidítés: maja maszk, 20 %. Gyógykenőcs, 4 %. A bölcsesség eszenciája 6 %, víz, sima trágya. Pankákkal nem hiszem, hogy sokat kéne vetni habár mivel semmit sem rakok rá mindegy is.

Egymagvú 1x1, az előbb felsoroltakkal: 7:34 ó.

Szép álmokat!:)
    ----------------------------------------------

Jóóóó reggelt!

Reggel: az előbbi összeállítás adott: 171 sarlót (27 panni).

Utoljára szerkesztett: 29.1.21
    kukac421, Kergekacsa, Bonnbonn és 8 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Szia !

Csak kiagyaltad azt a felröpit !
    Ma a kliensből nem tudtam a fórumra bejutni. A gépem csak pörgött és pörgött ezerrel. :(
    Meg is nyugodott, miután kiléptem.

kukac421, Kergekacsa, Bonnbonn és 7 más kedveli ezt.
  5. lukimi

Szia, nem semmi. Ebből a tekintetből szerencsés vagyok nálam csak a szokásos kisebb szépséghibák vannak.

Most megyek mert a szomszédasszonynak Jancsi-kályha könyök füst-csövet rendeltem és persze, hogy az egyik vége nem passzol azt meg kell variálnom. Egy kicsike konyhában kinlódik, régi beidegződésből mert amúgy ott is van neki egy konvektor nem kéne kályházni.....tudom, hogy nem vágná a földhöz az a kis + gázfogyasztás de be nem látná.....

Tavirózsa, kukac421, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Először azt hittem rosszul olvasom, hogy Jancsi kályha...
    Rágugliztam és tényleg van ilyen, csak azt nem tudtam, hogy így hívják...:)
    Anno, nekünk is volt a réges régi házunkban... Ki is vittem a MÉH-be...:)

Nálunk ködös randa idő van. Nyirkos minden. Épp hogy +1 fokot mutat a hőmérő.

georga06, Tavirózsa, kukac421 és 7 más kedveli ezt.
  7. lukimi

Itt szintén zenész azaz randa idő van, de cserébe nemigen látszik kemény tél a későbbiekben sem.

Az ujjaimba majd bele ütött a hideg, ahogy a kályha csövet szabtam méretre a kinti satupadban. Nagyon áll az a mondás, hogy nem szokta a kutya a szántást. Télen általában bent tartózkodom de február környékén mindíg vannak jó idők na olyankor már erősen kikívánkozik az ember és szélárnyékos, napsütötte fehér fal előtt már napozni is lehet. Olyankor szoktam kezdeni mozgolódni. :)

georga06, Tavirózsa, kukac421 és 6 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem még nincs ilyen sok mindenem, de már két kockára valót beadtam a feladatba.
    Az 5 db-os malom-módszer akkor lenne jó, ha a másik növényhez lehetne spórolni.
    A pannikat elfejtettem, jó hogy szóltok. :D Valami óriás-betűvel ide kell írnom...

georga06, kukac421, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  9. nyific

Sziasztok!
    Nálunk is csúnya , borús, esős idő van... menni akartunk, de lebeszéltük egymást , majd hétfőn....
    Hát ahogy írtam is, aludtam erre az eventre egyet, és mivel a gaz ma meglesz az esti aratással, én már csak a felröpiket gyüjtöm... és lemondok a második piccoló ládáról, nem éri meg nekem, hogy két nap alatt, vagy még több letermeljek 12000 növényt, és még a sarlókról nem is beszéltem....
    Látom Imi Te is így döntöttél.... szuper! Így a hétvégém szabad lesz. Estére ültetek majd jó hosszú érésűt... hogy legyen sarlóm is, meg kalapácsom is.xD

Mimikém ha nem kevered be, csak beteszed, akkor a másik növényhez pont jó lesz...

georga06, kukac421, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  10. lukimi

Igen, holnap meg lesz az első 1100 röpi és én itt kiszállok.
    Amúgy csak 1 piccolo lenne, tehát nekem egy sem lesz. De a lényeg lényege a felhő meg lesz.:)

11. Koppi

Szia !
    Ne is mondd ! Az előbb kezdett rá a fagyott eső odakint... !!!
    Nekem estére lesz meg a 7 órás, de kevés a röpi..
    Lehet Imi módszerével fogom csinálni...(Ő már kitaposta az utat előttem:D)

12. lukimi

Dani egyszerűen az a véleményem, hogy az ilyen eventet kenje a hajára aki kitalálta!:eek:8)
    Nálam ez nem kihívás....nem ragozom, hogy mi.....

Kinéztem: itt normális eső esik.xD

13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)

Itt is esik az eső egész nap, már akkora sár van minden felé, hogy gumicsizmát kell húzni, ha kimegyek az udvarra.

A 7 órás növénnyel végeztem, most felröppenőket gyűjtök, jelenleg 717 db sarlóm van. Egymagvú tököt ültettem, lecsökkentettem az érési idejét 3 órára, még egyszer ma elültetem, aztán éjszakára sisakbabot ültetek. Talán meglesz az az 1100 felröppenő.:music:
    Mindenesetre, jól kibabráltak velünk, hogy egy földről 2200 sarlót kell/kellene begyűjteni, ehhez már lehet hogy valós befektetés is kellene, én nem fogok. A felhő tuti meglesz, a többi meg adja magát:D mondjuk az 11 ezer napszem sem egyszerű, még akkor sem, ha 4 órás. Akinek nincs bónusza, amit betud üzemelni, háááát..... elég necces. A kerék meg nem szórja a bónuszokat, nekem szerencsém volt reggel, sikerült egy 100%-osat kipörgetni. A 4 óráshoz jobb lett volna, de így sem rossz:p

Ma pizzát sütöttem ebédre, már nagyon régen csináltam, fincsa volt. Holnap simán csak kolbászos paprikás krumpli lesz a menü, vasárnap galamb leves lesz, rántott hús-kukoricás rizzsel, ubisalátával.

georga06, Tavirózsa, kukac421 és 7 más kedveli ezt.
  14. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szia Iboly!
    Szuper,hogy írod a paprikás krumpli na jövő héten csinálok a gyermekemnek..marha nehéz így főzni..jó persze kocsival megy de kitalálni ne lötyögjön ki stb..meg azért másnap ehető legyen meg ugye minden napra kitalálni...Látom itt is a játék okoz nehézségeket:wuerg:nekem hol leáll vagy újratölt...vagy mintha nem is ültettem volna pár percel azelőtt...én a Bannerommal voltam most így az előző egyszerűen eltünt de csináltam másikat na azt meg nem tudttam betölteni kértem segítséget sikerült megoldani hála istennek...nem tudom volt itt valakinek hasonló eset???:(8)Itt esik az esső reggel óta igaz este még hó képében de most..tiszta latyak itt minden:cry:Legyetek jók vigyázzatok magatokra!!!!:inlove::inlove:

https://kepkuldes.com/image/1sTs27

georga06, Tavirózsa, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  15. nyific

Jól van, akkor egy piccolóm sem lesz.... nem küzdök én egy ládáért. Nekem is a felhő a lényeg, az meglesz.
    Nem is tudom hogy gondolták a felröpit, nem véletlen van betéve a felhő a közepére.... Aki akar az meg küzdjön az egy ládáért....
    Sajnos nem tudom még visszarendezni a farmot, mert a felröpim alig 600, ezt fel kell tornázni 1100-re

georga06, iboly54, kukac421 és 7 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia Ibolya !

7 perc múlva beérik a 7 órás gaz vége. Innentől hosszúzok...
    A holnapi ebéd: lebbencs leves és káposztás cvekedli (gyk:káposztás kocka :D)

georga06, Tavirózsa, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ide van írva sz orrom elé: P A N N I. És megint elfelejtettem. >:(

georga06, iboly54, kukac421 és 7 más kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! azt akarják szórjuk a zöld cseppet...utána vásároljunk jó sokat tőlük...ők /BP/ is pénzből élnekxD
    De ez így van rendjén, én is a felhőt tűztem ki célul;)sok sikert

Bonnbonn, georga06, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  19. lukimi

Szép és tartalmas napot mindenkinek!:):inlove::music:

Felhő megpakolva, bahát megkezdem vissza rendezni. Nem nehéz, ide nem jön még egy kütyü sem, erdő és ólak, terményesek.

Faramuci event volt én nem emlékszem olyanra, hogy egyet is félig csináltam volna meg. Mikor felfogtam végre (csak első éjjelre esett le az a bizonyos), hogy mit akar a big azonnal elmúlt a lelkesedésem és bár meg bírnám csinálni végig gond nélkül, velem ne szórasson semmit azért, hogy ilyen eventet végig vigyem 1 piccolo haszonért (akkor se, ha van zöldcsepp). Legközelebb hasonlót el sem kezdek.

Ráadásul játékosok garmadát vezette meg a 2 tábla nyereménnyel, mikor csak egy ér, mivel 1 számít. Még az este is volt aki azt hitte, 2 piccoloja lesz.
    nem baj, rég nem a big kénye kedve szerint játszok már.:):p:eek:

Jó játékot Nektek.:)

Utoljára szerkesztett: 30.1.21
    Bonnbonn, georga06, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Szia !

Nálam is üzemel a felhő immár, de folytatom, mert van még idő keddig.

Bonnbonn, georga06, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.