Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Ezt olvastátok!!! igaz csak előrejelzés, de drasztikusnak hangzik:oops:

[​IMG] pedig a páromék már Farsangolnak, jövőhéten az oviban:wuerg:

georga06, nyific, Tavirózsa és 9 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A lényeg, hogy rövid életű legyen!

A legyek és egyéb kárttevők is gyérülnek legalább.

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok, szép délutánt!
    Már érződik a szélen, hogy hideg jön, könnybe lábadt a szemem kint.

Nekem sokan mondták, és észre is veszem, a mozilla nagyon sok energiát megeszik, minden lassú vele. Maradok a Chromnál, esetleg az Edgénél. De farmozni a klienssel farmozok. Néha ha sok időm van, egy-egy próbát teszek kis farmon a Unityval, de hamar feladom.

4. lukimi

Szia.

Az, hogy mennyire kéri az erőt 1-1 böngésző a beállításától is függ. Egyébként ha végig kezelem a kisfarmokat az max 30 perc, illetve azon belül és addig semmi mást nem csinálok tehát addig kibírja, amúgy meg mivel az a leggyorsabb a unityvel bírja is ki mert letörlöm?!xD;)

5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Látom azért ez nem mindenkinél megyeget szuperül, mármint a unity, mozillával, vagy mással. Lehet nálam is az a baj, hogy mindig a mozillát erőltetem, most is, ma ezzel arattam, és egy frissítéssel / farmonként / megúsztam...
    Nűlunk ma nagy lustaság van, tegnap is ez volt,,, lehet az idő az oka... nem mentünk el sétálni...:music:
    Holnap, ha esik, ha fúj, megyünk... én mondjuk akár el is mentem volna, de a férjemnek nagyon nem volt kedve... így maradtunk...:sleepy:

Lehet jön a hideg... jó lenne, mert a medve meg korai tavaszt jósolt, de még nem is volt igazi tél.. Jó lenne még egy kis igazi fagy,...:)

georga06, jófarmerlány, Bonnbonn és 9 más kedveli ezt.
  6. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ó , szinte mindegy, hogy Chrome, Mozilla vagy Edge, nekem mindegyikben akadozik, ha akadozik. Tegnap reggel pillanatok alatt beléptem és arattam, meg voltam döbbenve. Nem tartott sokáig, mert nap közben már minden újra kezdődött.
    Nem igazán járok az unity csevegőbe, mert nem látom értelmét, hogy eggyel többen legyenek, akik leírják ugyanazt a gondot, de ebből úgy tűnik, hogy még is csak van néhány aprócska porszem a gépezetben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/page-204#post-1174830
    Sajnálom a módikat, segítenének, ha tudnának.

Most jöjjön a hideg, ne márciusban, habár én már tavasz várásra rendezkedtem be.

georga06, jófarmerlány, Bonnbonn és 8 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Gondolkodom, mert még vagyok. (Nem sokáig, ha így megy.) Beszélik, hogy jön a majomkirálynő. Ugye, ő már rég valami kalóz, de ettől függetlenül, az a karneváli event. Szóval 10-11 hónapja már karnevál van a világon. Má vécére sem megyünk álarc nélkül. Ha működne a vendéglátás, a szalvéta kimaradna, mert az veszélyes hulladék lenne. Szóval, nem igazán értem, hogy milyen karneválra éhezik a nép? Az az érzésem, hogy Rio, Velence hosszú távra bukja a dolgot. Jelenleg csak néhány jelmez felel meg a törvényi előírásoknak, mint például: sebész, szülész, Zorró, fekete nindzsa, arab nő, álarcos cowboy, Fatia Negra, múmia

georga06, jófarmerlány, Bonnbonn és 9 más kedveli ezt.
  8. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szép estét mindenkinek!
    Ritkán járok erre felé, de most el kell mondanom valamit. Most 21:20 óra van. most lettem kész a sokadik hóeltakarítással.
    A tesóm az mondta szegeden kb. 10-12 fok van, itt ott süt a nap. Itt nálunk az alsó rajnán most -5 fok van és tegnap 20:00
    órátol havazik. Jéghideg északkeleti szél fuj. Ami a havat kupcokba összefújja. Ok ez elöfortul télen, amitöl kiakadtam:
    az utolsó hóeltakarításnál a nappali szoba ablakpárkányán ült egy denevér. Nézett rám a hatalmas szemeivel. Könörgöm
    -5 fok van biztos fázott szegényke>:( akkor is minden rágcsálótol félek ..... bár a denevér az emlös, mindegy ne nálam
    melegedjen.
    PS: bocsánatot kérek nincsenek hosszú ékezeteim;)

georga06, jófarmerlány, Bonnbonn és 8 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A denevér védett állat. Ilyenkor téli álmot szoktak aludni, biztos eltévedt szegény. Ha holnap is ott lesz, ki kell hívni az állatvédőket, ők befogják, s biztos helyre viszik. :)

georga06, iboly54, Samborg és 8 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt, ill. napot!
    :D most jól megijesztetted.
    Nálunk esik. :( Talán később eláll - vagy gumicsizmát húzok. :D Lustaság meg nálam is van.
    Már kicsit se lelkesít, még az is lehet, hogy fontosabbnak érzem a gazdakörit.
    Lehet, hogy nekem is téli álmot kéne aludnom. :D Sokkal később ébredtem, mint a szokásos. Még jó, hogy nincs sok dolog.
    Nagyon szeretem, hogy ha valamire szükség van, te itt vagy és segítesz. :inlove:

georga06, iboly54, jófarmerlány és 9 más kedveli ezt.
  11. lukimi

Sziasztok.

A unity csevegőbe nem merem leírni de itt bátorkodom: szinte a fless időket idézően megy nálam a játék mozillában és kliensben is. Az a különbség, hogy a unity még gyorsabb is! Éjjel, nappal, délben, csúcsidőben, hajnalban, 23-ókor stb.

Az igazi a kliens alól játszani, a csevegőben még mindíg van paranoiás vélemény mivel ők aztán le nem töltik a klienst, irgum burgum szálljon magába a big mit gondol ő, hogy csak úgy ad egy saját böngészőt?! Szerintem ezek az emberek menthetetlenek. Mitől tartanak?! A frászbukról már rég kiírták az összes adataikat!

Megy a malom, a piac, megy a kézzel aratás és munkásokkal, dekorok ólak stb kirakása átrendezése, remek az F5-ös frissítés mert így már nem kell ki-belépni, engem nem különösebben érdekel az escape és az enter, egyiket sem használtam sose, megy a kerék is szépen csak jóval gyorsabban mint anno és általában minden rendben van. Ennyi jutott eszembe de írhattam volna azt is, hogy minden szinten szinte minden - rendben van.
    Amire egyelőre nekem is ügyelni kell, most már ugyan végig megy a nagyaratás minden esetben de mielőtt ezután kezelném az ólakat stb, kell egy F5. Ettől én nem leszek házsártos mert másodpercek alatt megmegy.

Ami nem tetszik: nem adnak ingyen munkásokat és ezért haragszok.xD:pxD

Kívánom, hogy mindenkinél legalább így működjön a játék!:):inlove::music:

georga06, iboly54, jófarmerlány és 11 más kedveli ezt.
  12. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Irgum -burgum ma és tegnap nekem nem nagyon megy , már mint a gépezetem, előtte pedig ment, Farmerama 2021. 02. 08. 13_39_59 (2).png lehet ezek az ufók a bajnak okozói:music::eek::wuerg:

georga06, Kergekacsa, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  13. mami6247

mami6247 Junior szaki

Mindenkinek szép napot szebbet mint ma. Sajnos az idő nálam is bezavar nagyon Hiába az idő már nálam is mulik nagyon!!! Nekem hogy játszani tudjak böviteni kelett a ramot a gépen és a vindov 10 kelett telepiteni igy most szuper a játéktovábbi szép napot mindenkinek mami

georga06, iboly54, Samborg és 9 más kedveli ezt.
  14. lukimi

Valószínüleg a gépedre Scully ügynök kellene ő majd rendet csinálna.xD
    Fogadd legőszintébb gratulációmat, hogy nem ölbe tett kézzel pöröltél a biggel hanem tettél azért, hogy rendben legyen!:):inlove::music:

Utoljára szerkesztett: 8.2.21
    georga06, Kergekacsa, mimi és 8 más kedveli ezt.
  15. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Nem egy legalább 10db ;)

georga06, Kergekacsa, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok! Már megint elment a nap, és ... na de itt vagyok.... nálunk most esik az eső, szerencsére eső előtt elmentünk egy kis gyümölcsöt beszerezni, és vettem friss sóskát.. ne tudjátok meg mennyibe került.... becsuktam a szemem, és mondtam a férjemnek, hogy fizessen. :music:
    De holnap megfőzöm, húúúúh, de finom lesz, egy kis csirkepaprikást csinálok mellé.
    Na tessék most meg éhes lettem..... mert már rágondolok a holnapi ebédre.:p:p

georga06, Kergekacsa, mimi és 8 más kedveli ezt.
  17. lukimi

Szép napot.

V.napi event>>>>>

Most ebben a pillanatban úgy tűnik elkezdem. Ismét nem a felhőért!

Ha elkezdem az azért lesz mert a főfarmon játszható. Pontyosan annak a befogása nem zavar....:)

Hajrá, mindenki!:):inlove::music:

Utoljára szerkesztett: 9.2.21
    Bonnbonn, georga06, mimi és 6 más kedveli ezt.
  18. nyific

Sziasztok! Esik az eső, én meg most megyek a kozmetikába... de majd eláll mire indulok..
    Átfutottam az eventismertetőt, nagyon sok eventgazt kér egy területről, és nagyon sok felröpit is... 15-16000 gaz egy területen 8 órás, nem kell nekem a felhő, lehet ültetek, de a piccoló ládának az esélye is igencsak csekély, sőt nagyon csekély...
    Arról nem beszélve, jön majd párhuzamosan a karneválevent is,...

Bonnbonn, georga06, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  19. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

-----
    Arról nem is beszélve, mikor dobálja az ajándékokat, frissíteni keljen, vagy le fagy, a piccoló láda a csábító mindenkinek, kérdés kinek mi éri meg. Nem akarok senkit befolyásolni, azért érdemes elgondolkodni, a mostani eventeken. a g6.gif Jó játékot, és szép napot mindenkinek!!:inlove:

Bonnbonn, georga06, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  20. lukimi

Havasi_Gyopár

"[​IMG]

Sziasztok kedves Játékostársak!

Örömhírrel szolgálok: a GYÍK javításra kerül, miszerint a minijáték végén kapható csillogó érmék száma nem 2 db, hanem helyesen 4 db lesz.
    Ezáltal 52 körből megszerezhető lesz a felhő, mivel 1 malomterméket kapunk.
    Az 51 kártyapaklihoz pedig az event kellékek szükséglete:
    51 * 155 = 7.905 db Vadkártya (eventnövény);
    és 51 * 20 = 2.060 db szerelemlakat.
    A javítás rövidesen megtörténik.

[​IMG]"

Bonnbonn, georga06, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.