Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!

Egész délelőtt szakadt a hó, mifelénk mostanság ritka. Most is esik rendesen. Kíváncsi leszek, mi lesz belőle holnapra.
    A holnap kezdődő eventnek nem tartom valószínűnek, hogy neki állok, lehet jobban járok, ha a narancsos árvácskát termelem. Kell még belőe 90 ezer és akkor üres lesz a gazdaköri. Természetesen soha nem lesz üres, mert mire végeznék úgy is tesznek be újat.
    Gizusom a sóska finom lett?

Bonnbonn, georga06, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Húh Katikám ha tudnám, hogy imádom én a sóskát:p:p Szóval isteni finom lezz, maradt holnapra is.... én édesen, tejjel csinálom, szóval imádjuk.
    Belekezdek az eventbe, mert van ami érdekel a boltból, a felhő annyira nem...persze, ha változtatnak, még az sem kizárt...
    Persze attól is függ, milyen lesz a karneválevent, ami ugye csütörtökön jön...

Na ez már barátságosabb, ha javítás lesz...:)

Kati csak most fogtam fel, Te végezni fogsz az egész gazdaköri feladatokkal?? Anyám! Ez aztán nem semmi.... Ügyes!!!!!

Utoljára szerkesztett: 9.2.21
    Bonnbonn, georga06, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nem, Gizusom, nem fogok végezni, ebben a hónapban még jön a titokól, ami hozza magával a gazdakörit. A jövő hónapban új tenyésztés, hozzá gazdaköri, és terményes gazdaköri. A most hiányzó mennyiséget kizárt dolog letermelni, megvenni sem tudom, mert annyi csengőpengőm nincs, de a piacon sincs annyi növény. Úgyhogy álom álom édes álom marad

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

De nagyon közel vagy!

Megelőlegezem a gratulációm mert ez nagy tett!:):inlove::music:

5. lukimi

Szia Dani nagyon elmaradtál remélem, hogy az általad említett megfázás miatt nem írsz és nem komolyabb gond van. Mielőbbi gyógyulást!

Bonnbonn, georga06, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Nem volt miről írni, így csak a lájkolás/olvasás ment.
    Ma meg elment a kedvem is, olyan nehezen sikerült aratnom. Eddig mindig dicsértem a klienst, csodáltam más panaszát. Hát ma megkaptam én is. Lehet hogy szabadságra megyek... >:(
    Az eventet nem csinálom, nekem nem éri meg. Reggel, este aratok és ennyi. Amíg tél van, addig meg úgyis későn érek ide, tehát kizárt, hogy ideges legyek és az óra uraljon. (Nincs rossz kedvem, de vigyázok, megmaradjon a derűm. Két napja esik az eső, legalább hó lenne...) Azért felröpit kérek, mert hátha mégis...

Bonnbonn, georga06, Samborg és 9 más kedveli ezt.
  7. lukimi

Csak a bahán kell ültetni és a felröppenők is onnan jönnek. Van hozzá gazdaköri és ha először oda adogatjuk be a növényt és felröpit kevesebből meg van a felhő mintha a malomban állítanánk elő a terméket.

Karneválkirálynő>>>>>

Bonnbonn, georga06, mimi és 6 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Imi !
    Megvagyok...Lábadozom...
    Kezdődött egy alapos megfázással a dolog. Ha fújtam nem jött, ha nem fújtam jött. Nem voltam évek óta megfázva ezért igen zokon esett ez az állapot.
    A feleségem ellátott minden földi jóval és meleg lakással. Szinte ki sem moccantam itthonról. A virtuális világ sem annyira érdekelt, de a cigi és (ez a lényeg !) jól esett.
    Innen gondoltam, hogy nagyobb baj nem lehet....csak megfázás
    Szép csöndesen átvészeltem ezt a pár napot..
    Befejeztem az eventet, lehet most nem fogok másikba, bár ha azt vesszük, hogy egy területet kell felszabadítani esetleg. Talán. Még képlékeny a dolog.

Bonnbonn, georga06, mimi és 7 más kedveli ezt.
  9. lukimi

Szia én éppen amiatt amit írsz, hogy régen voltál megfázva borzasztóan vigyázok az utóbbi években. Mint már írtam megtehetem az óvatoskodást mivel sajnos eléggé lakásba való tartózkodásra vagyok kárhoztatva téli időkben. Hogy miért is írtam ezeket?!

Történt 8 évvel ezelőtt, hogy ismét, évek óta elkapott egy kiadós megfázás amiből életemben először alig tudtam kikecmeregni és hát már akkor is 60-on felül lévén rájöttem, hogy ez csak rosszabb lehet. Életemben először hajnalban ügyeletet kellett hívnom kb 1 hét nyűglődés után mivel már ülő helyzetben is alig kaptam levegőt és a kovács fujtató kutya füle volt ahhoz képest ahogy rizsíkeltem, kapkodtam levegő után és gondoltam csak jó lenne még pár év......Az ügyeletes orvos nem helybeli volt, nemigen tudtam kihámozni tőle, hogy ez most influenza vagy mi? Mindenesetre írt fel a hörgőimre cuccost, hogy reggel váltassam ki és akkor majd valószínüleg kapok levegőt is.
    Meg törpént, helyre vergődtem - de csak úgy ahogy. Nálam egy megfázás régebben ennyi volt: estefelé szoktuk érezni, hogy baj van. Ekkor rögtön benyomtam 2 kalmopirint, éjjel szauna. Kb 3 nap alatt szerbusz nátha, csak az utójáték maradt azaz zsepi használat míg csak le nem tisztúltam.
    Most amiről írtam több mint egy hónapig lábadoztam, a hangom el volt menve alig tudtam kommunikálni a környezetemmel és hihetetlen módon nem tudtam teljesen kijönni belőle, ilyet még sose tapasztaltam. (hírlett, hogy vírus volt a településen, mások is jártak hasonló képpen)
    Még mindíg csak most jön a csattanó: én az az előtti megfázásokat minden évben vissza tudtam vezetni a környezetem értetlenségére, könnyelműségére, nemtörődésére hiszen a póruljárásom eseteiben 1-3 napban járt nálam olyan rokon vagy akárki, akiből folyt a nátha és számomra hihetetlen volt, hogy miért hőszmélt, miért nem kúrálta otthon magát míg helyre nem jött hiszen semmi szükség nem volt arra, hogy nekem is átadja a kórságot és semmi szükség nem volt rá, hogy pontosan akkor eljöjjön hozzám és én meg nézzem ahogy a zsebkendőt 2 percenkén kqapja elő stb.
    Nos, summa summárom a 8 évvel ezelőtti eset után miután csak sikerült valahogy kijönnöm belőle, kategórikusan kijelentettem mindenki előtt, hogy ide ne jöjjön megfázva! Tetszik nem teszik, rám ne ragasszon semmit mert egyre öregszem és egyre nehezebb lesz kijönni ilyetén kórságból! (láttam ezt több embertől is) Ha semmit sem ér a felszólításom ősszel ki fogom írni a kapura és a kapu zárva lesz! Ha sürgős dolga akad teló, vagy a kiskapuban ledekkol és én 20 méter távolságból megkérdem mit akarsz?!xDxD:p

És ugye éppen most írtam, hogy 8 éve azaz 8 tél óta semmilyen ferde köhentésem, tüsszentésem stb nincs. Itthon meg úgy vigyázok magamra, mint a hímes tojásra.:p
    Volt ám precedens a lehetőségre?! Egyszer az a szomszéd fázott meg aki minden nap átjárt kb 40 éve. Ekkor 3 hétig!! nem jött át, mert első kézből ismerte a véleményem.xD
    Egy távoli baráti család akiknek itt is volt üdülő házuk lerándultak és szokás szerint megpakolva jöttek azaz több szatyor hemehumit hoztak nekem, velük letetettem az ajtóm mellé és amikor már kiment a kapun akkor mentem ki érte! xD:pxD

stb, stb, stb.

Tudod Dani egészen jól viselem a megfázás nélküli életem valahogy sokkal jobb mint napokig krahácsolni, zsebkendők garmadát mosni, éjjelente lebegni, stb.
    Ha mégis akad kint dolgom úgy felöltözök alig ismernek rám, meleg sapka a fülemre húzva, izzadtan ki nem mennék (nálunk abból adódott a legtöbb megfázás) ha akármilyen jóval kecsegtetnének is szóval vigyázok.

Hááááááát, íííígy törpééént?!:):inlove::music:

Az eventeket most csinálom, valamiért csak összegyűjtöttem eddig 70061 szupertrágyát?!:):music:
    --------------------------------------------------------
    Beko

Kedves Játékostársak!

A központtól kapott információ szerint, az eredményes mini játékhoz arra lesz szükség, hogy a játék beállításoknál a grafikai minőség "magas"-ra legyen állítva.

Ezt mindenképpen ellenőrizzétek, mielőtt elkezditek a kosarazós mini játékot!

Eredményes eventezést kívánunk!

Utoljára szerkesztett: 10.2.21
    Bonnbonn, georga06, mimi és 7 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Bonnbonn, georga06, mimi és 5 más kedveli ezt.
  11. nyific

Sziasztok! Eszméletlen, nálunk egész nap esik az eső... persze nekem meg muszáj volt fodrászhoz menni, mert már előre megvclt beszélve.... no hiába, nekem a frizurám az egyik gyengém..... A férjem aranyos volt, mert elvitt, és odaállt az ajtóba, hogy ne ázzon el a frizurám...
    Eventek.... a farmosba belekezdtem, de bármikor abbahagyom, ha úgy alakul...
    A Bahásat meg csinálnám, ill. csinálom, de már megint az ültetvény....:music: a gyengém... majd igyekszem ledaráálni...
    A grafika nálam mindig a magason... áll..... Köszi , hogy hoztátok...

Bonnbonn, georga06, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Tudod Imi, tényleg vigyáznom kell, mert itt az unokám is aki mindennap átjön (hozzák) a szülei és mellette a feleségem szüleinek is meg kell felelnem a mindennapos beszerzések ügyében.
    Sajnos ez így alakult. Nem vigyáztam eléggé és itt az eredménye.
    Azért szerencsére nem volt lázam, így tudtam, hogy sima megfázás...

13. lukimi

A pletyiben Máriusz leírta a holnapi teszteredményt (karneval), hogy mire lehet számítani nagyjából. Úgy volt azt is megcsinálom de az eredményt látva szó sem lehet róla. Úgy voltam vele, hogy majd az ültetéshez jó sok sz.trágyát használok de minek? Azért, hogy amit felhasználok esetleg vissza jöjjön?!
    Úgy gondoltam az elmúlt percekben, hogy helyette a most folyó eventből szinte minden hasznosat kiszedek, a rengeteg piccolo-láda esélyes ládákat, a 2 fix piccolot stb. 250 körüli partyt pörgettem el és több 100 simát, mivel holnap lett volna az egy hónapos láda nyitogatásom (addig szoktam gyűjtögetni a partyt és olyankor egy szálig elpörgetem mert díjazom) nos, előre hoztam mára. Ráadásul még mindíg sok Jack-em van valamint 70 ezren felüli zölcsepp. Így 1x1-ben szuperezek egy aratás 20/ kiskocka növényt hoz ezért mikorra a bónuszok letelnek lehet, hogy meg duplázom a felhőig kellő növényt de ha nem ráérek utána is ültetni. Tehát mindent egy lapra teszek fel ennél az eventnél a karneválnál meg mivel csak a neve királynő, nem pazarlok.
    Egyébként a rengeteg eredményes láda nyitogatás most is elkápráztatott, a sok party eredménye szintén lenyűgöző volt, én főleg ezekért játszom ezek okoznak örömet (kár, hogy csak havonta egyszer adatik meg). Minden egyes pörgetést segéderő nélkül teszek, mert látni akarom az eredményt és nem sietek sehova.:):inlove::music:

14. nyific

Te nagyon jól állsz, nekem nincs annyi sz.trágyám, mindig 20-25 e között mozog,,, nem rakok ki több fát, minek...... Csak a helyet foglalná.
    Jack-ed sok van?? szerintem azt CSP-ért nem adták... te meg nem vásárolsz,m akkor honnan van annyi sok... Küldd át nekem úgy sincs.... és akkor lesz nekem is...
    Most pörgettem nyificen 2 100%-st..... még egy kicsit holnap is lesz belőle...
    Parti pörim nekem is van elég... jók ezek a ládák...:)
    Dani vigyázz magadra, és nyomasd a sok vitamint,.... hogy erős legyél....:)

15. josie

josie Fórumlakó

Megint én, ez a kárpótlási csomag meddig váltható be?? Tudjátok,? nem találom sehol a azt, ahol ezt leírták...:music:

16. lukimi

Így van okt közepétől nem vásárolok. Én aztán nem fogom tudni a pontyos időpontot, de jóval előtte lehetett vásárolni valami kedvezményes csomagot nem olcsón és abból lettek piccolok? Abból meg 4 Jack. Na most sokáig jól beosztottam de aztán rájöttem, hogy eccer élünk és mire spóroljak (ugyanígy nem fukarkodok a partykkal sem)?
    Ezért aztán most már használom de azért van még több is mert ugye alig eventezek. Mint írtam ki nem állhatom az ültetős eventeket ezért úgy szeretem ha kezdéstől kb éjfélig meg is van.xD Én egyetlen eventre sem emlékszem, hogy több napig csináltam volna. Most is a kövi aratáskor (20:17) már 9000 e.növényem lesz.:);):inlove::music:
    -----------------------
    Tévedtem, csak 8778 db lett.:eek:

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gizus, ott van pedig. :)
    A Hírek felületen vehető át 02. 13. (szombat) 23:59-ig.

18. nyific

Köszi Ninett már átvettem, csak ne,m találtam a kiírást... :)

19. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

20. nyific

Sziasztok!

Köszönöm szépen, aranyos vagy, hogy mindig segítesz, ha valami kell..;)

Már túltermelésem van a farmos vadkártyából, sikerült 60 játékhoz csinálnom belépőt...
    Az a baj, nagy baj, hogy ezt a társasost nem szeretem, nekem uncsi... ráadásul még a lányén is kell csinálnom...
    AA karneválos is megy..... előbb befejezm ezt a kártyás játékot, majd utána jön a kosarazás..
    Nagyon eltűnt mindenki, lehet a hideg elől elbújtatok....:)

Bonnbonn, georga06, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.