Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Az este találtam a raktárban 17 db mozaik talányost. Ma reggelre lett 2 db mogyorós pele, 2 db kék szajkó, 2 db narancs sólyom, 2 db narancs fácán, a többi felejthetőxD

georga06, Bonnbonn, kukac421 és 9 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gratula, 17-ből ez nagyon szép eresztés! :)

georga06, Bonnbonn, kukac421 és 7 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Látod, milyen jó kutakodni a Pajtában !
    Mennyi kincset találsz...?!!:):)

4. mami6247

mami6247 Junior szaki

Ügyes voltál Gratulálok mami

Szép napot mindenkinek Végre itt a jo idő

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.2.21
    georga06, Bonnbonn, kukac421 és 8 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Nagyon szép idő volt ma.... mami624 te honnan csöppentél ide?:)
    Holnap event... ... ké területen...esetleg a felhőig kellene csinálni, dsajnos nagy kedvem nincs, a csütörtöki
    napom meg foglalt napközben...
    Ki csinálja, és ki nem?....
    Jut eszembe, ti hallottatok már itt a gyümölcskenyérről??

Jutka Te is milyen szerencsés vagy, megyek megnézem nekem van-re még valami ami esetleg elbújt...:)

6. lukimi

Én azért nem csinálom az eventet - és ez most hótt ziher - amiért írtad:nincs egy szálka kedvem se hozzá.

7. nyific

xDxD Imikém ez szuper! Hát egy szálka nem sok igazán, ha még annyi sincs, akkor engedd el! Azt hiszem én is elengedem, gk-be körülnézek és termelem már a nefelejcshez valót, mert jó lenne már a sárkány, kielőtt vége a dalnak...:)

georga06, Bonnbonn, kukac421 és 6 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Gizus!

Az eventet nem csinálom, egészen addig, míg le nem nyomom a narancssárga árvácskát. Hiába írtam a piacos topikba, így kénytelen vagyok lenyomni saját magam. Addig pedig semmi más nem érdekel.
    Tudomásom szerint a gyümölcskenyér másik neve a püspökkenyér. Így már ismerős?

9. josie

josie Fórumlakó

Kati hol van itt a pöspökkenyér?? azt kérdeztem itt hallottatok-e már róla?.....Én szorítok neked, már megérdemelnéd azt a gk. királya címet... Jányas piacon vagy?? Gondolom senki nem akar eladni n.árvácskát....
    Én is kihagyomn most ezt az eventet... pihi van, meg dolgom is lesz ,..:)
    Ezen a farmon a piccolóból multitaszting zseni kelt ki...

10. lukimi

Én csak a netről ismerem, miután rákerestem.:)

Gyümölcskenyér Recept képpel - Mindmegette.hu - Receptek

georga06, Bonnbonn, kukac421 és 5 más kedveli ezt.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Gizus azt hittem a valódi gyümikenyér érdekel. A játékban nem találkoztam vele, ami kinézetre nagyon hasonlít rá az a karácsonyi süti.
    A 21-es piacon vagyok. Amikor elhatároztam, hogy kiírtom a gazdaköriket, akkor még nem is hallottam erről a címről, csak a sokaság zavart.

12. nyific

Igen itt a játékban olvastam valahol, ezek szeri nt félre, és azt hittem csak nekem nincs olyan... a recipét köszi, nagyon ritkán sütök a való életben..:p

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ezért nem tudtam én se. Ez van.
    Nahát igazán szép eredmény.

Nekem a 6 mostan nyert talányosból 4 kívánság és egy fehér nyár lett, ez se rossz. :music:

Midway-t nézem, már nem először. Aztán ágyikó. :)

14. Koppi

Szia Mimi !
    Én meg a Digi W.-n a Hollandia madártávlatból-t....:)
    Valószínűleg NEM eventkedek...Némi pihi rámfér...:)

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt, napot adjon Isten!
    Elolvastam az eventet. :( És ... nem kezdek neki. NEM kérek felröppenőt. Végignéztem az ajánlatot, és annyi felesleges van benne, hogy azért nem érdemes folyton itt ülni és kattogni. Ha annyi sz.trágyám lenne, mint Iminek meg Daninak, még akkor se érné meg - nekem.
    Amúgy se tudom használni a prémiumot, és csomó idő elment a visszatelepítéssel.
    Aki nekilát, annak sok szerencsét!

Kávét azért hozok, már rég nem kávéztunk együtt.
    [​IMG] A többi birodalmi osztagost is befogtam, hozzák azok is. ;) :D

16. lukimi

Sziasztok.

Dani én meg a nickelodeonon néztem a spongyabob kockanadrágot!xD:pxD

17. Koppi

Szia Imi !
    Te csinálod a következő heti taposó malmot ? :)

18. lukimi

Röviden, tömören és gyönyören: nem!xD
    Nincs hozzá ándúgom, a multkor írtam, hogy nagyon elegem van ebből a szisztémából és mostanra nem is értem minek ez az egyhangú monoton dologsorja, hogyaszongya: ha mindent szeretnél ültess soványdisznó vágtában 24 ezer enövényt, szerezz közben 2000 röppentyűt és akkor szinte minden a tied lehet. Mostanában már aki nincs eleresztve mamutokkal stb szinte alig tudják, vagy sem végig vinni ezeket az uncsi eventeket (vagy teljes eventidőben!!!). Minek ez?! Ha jól emlékszem karácsony előtt valamikor volt olyan pár hét, hogy ilyen kisebb mininek nevezett eventek voltak egymásután vagy egymásba érve és azokkal minddel több felhőt is lehetett szerezni (kb 5-öt?)nos, azokat csíptem, akkor meg is írtam ezt. Olyasmikre vevő lennék.....

Azért értem én a logikát?! Nehezíts az eventeken hátha többen többet költenek mivel máshogy nem lesz meg pl a felröpi stb sem. Na de nekünk meg uncsi.

Jelenleg hetek óta a gazdakörikbe termelek terményeket a teljes főfarm területen és a baha egy részén, a hozzájuk való állatokkal együtt, hogy azokat sem kelljen venni. Ahogy átpörgetem a gazdaköriket már nem sok ilyet találok! :) Nagyjából egy héten belül ahogy már írtam átállok a sok ültetős eventre, amelyek mint tudjuk zömében hosszú növényekből állnak, semmi ól féle nem lesz kint csak én leszek kint-az udvaron (ekkortól a többi fennmaradó terményes feladatokat apránként vásárlással akarom teljesíteni, az árakat minden nap figyuzva).xD:p Ezekhez a körikhez csak ritkán kell bejönni, szedegettem eleget az elmúlt hetekben időre a terményes és egyéb ólakat de máshogy nem haladnának, a piacon meg az egész királyságom rámenne a terményekre nem csak fele. De még csak az?! Ha megpróbálnék terményt beszerezni mondjuk egyik másikba kell 3-400 is, akkor meg a már csupa fehér hajam ki is hullana?! Hiszen ami termény van azt zömében egyesével teszik ki!!:mad: Nekem senki ne írja, hogy ez azért van mert neki csak 15 terménye van és ezért egyeli. Áááá, nem aaaa, látom amit látok. Szerintem senkinek nem kéne megvenni és akkor majd változtatna. Nnnnnaaa, de el kinyarodtam a témától, tehát ott hagytam abba, hogy a gazdakörben majd ömleni fognak a jobbnál jobb cuccok a feladatokból és akkor valószínüleg kirívóan jó eventnek kéne lenni azért, hogy én átálljak a vetésről az előbb ecsetelt eventekre.

A legújabbal fogok kezdeni, ami amarántos, hátha elunom már az elején! (30 órás) xD:p Neve: Okosfüles nyaral

Ad sok jó cuccot, pl 6x12 órás munkáskupont, 2 piccolot, mondjuk 74 millió csp, és a többi nem sorolom fel mindenki láthatja.

Dani most, hogy így igen rövidre fogva beszámoltam neked arról, hogy NEM csinálom az eventet, megyek ki napozni.xD

georga06, Bonnbonn, kukac421 és 8 más kedveli ezt.
  19. nyific

Sziasztok! Mimikém
    köszi a reggeli itókát...:p
    Nana! csak tessen vigyázni a napozássall mert erős az UH-ja..... még letalálsz égni. dolgozni azt szabad, akkor nem erős.;)

Dani én is kihagyom ezt az eventet, és gazdakörbe termelek már valamit én is...
    Holnap már reggel sem leszek, mert korán indulunk, mármint nekünk korán, 9-kor... De regázni is kell, meg valami göncöt felvenni, szóval mi nem vagyunk koránkelők...:)

20. lukimi

Nincs UH. A nap erő,egészség!:):music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.