Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Ibikém az eventre szerintem elég lesz, én a tenyésztési gazdakörire gondoltam az enyémet kevésnek.

georga06, Kuzdern, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Anélkül, hogy vettem volna bármikor is de nekem rendelkezésre áll olyan 5000 db. Feltételezem, hogy neked ennél a mennyiségnél több van...
    Netán tévednék? :)

Kitettem az első piccoló ládámat. Ráérek délután megnézni, hogy mi is lett belőle ? ;)
    Ma regglre még hidegebb volt mint tegnap. Mintha a télbe mennénk bele...
    "Hun" a Tavasz?

georga06, Kergekacsa, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nekem 1025 db szalamandra van jelenleg (a piacon nem veszek, inkább nem tenyésztenék). Kb egy hete gazdaköri-növényezek, azóta le lett szedve a pár darab szalamandra odu és azt képzeltem ez elég lesz az tenyésztéshez. Nem számoltam, nem gondolkodtam....szupitápom meg közel 2000 van. Egyiket sem szoktam venni nem emlékszem mikor kellett vennem tenyésztős eventbe állatot vagy sz.tápot? Minden nekem kellő állatot meg szoktam termelni mert az az elvem, hogy azért van farmom azért játszok és nem pedig azért, hogy meg vásároljam. Szupertáp meg mindíg gyűlik a következő tenyésztésre kb 2000 úgy, hogy közben hozzá se nyúlok. De szupertáp szinte mindíg elég szokott lenni 4-800 között.

Hajrá piccolok!:):music:

DevilMókus, vihence, georga06 és 8 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)

Ma jól jártam a reggeli aratással :( bekapcsoltam a gépet, leszedtem a paszulyt, kitettem a szükséges bónuszokat és elindult a fúrógép:oops: így jár aki nem olvassa el mikor is kezdődik a karbantartás :( nem vettem észre semmi pozitív változást a karbantartás után, igaz negatívat sem.
    Van 3100 sz.tápom, annak elégnek kell lennie. Sokat elhasználtam a kockázáshoz. Eddig még nem vettem én sem, eztán sem fogok, tart ameddig tart.
    Itt is gyengus az idő, 9 fok van most. Süt a nap ugyan, de nem nagyon van ereje, na meg a szél is rontja a hőérzetet.
    Délelőtt kiteregettem a teraszra, gondoltam kicsit kifújja a szél, az imént néztem , már majdnem szárazak.:)
    Barcson iszonyatosan sok a covidos, megfontolandó kimenni bár hová is :(

georga06, Kergekacsa, mimi és 7 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Szia !
    Itt is kellemetlen az idő és nálunk csak 5 fok van, mint tegnap.
    Mi az A.Z. -ra kaptunk értesítést ami a jövő hét pénteken lesz....Itthon, nálunk....a háziorvosunk szólt.

6. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Én is hasonlóképpen jártam, pedig én olvastam is, csak elfelejtettem. Bevetettem búzával, mondván mire végzek kb beérik. Így több mint 2 órát ért 10 perc helyett.
    Itt is hűvös van, semmi jele, hogy tavaszodna.
    A tenyésztőssel megvárom a hétvégét, arra jósolnak jobbat, megérősebbet.

7. iboly54

Danikám! Ez jó hír!! :) Addig és persze utána is még vigyázni kell. Itt Somogyban nagyon durva a helyzet :(
    Katikám! Te is jól jártál xD legalább tudtál valamit csinálni :p
    Gondolkoztam én is, hogy kivárok a tenyésztéssel az akcióig, de nem biztos hogy lesz rá időm vasárnap, azt meg egyáltalán nem tudjuk, hogy hány órát fog tartani. Szóval, még gondolkozom
    Nem is rakott be senki a kupiba párocskákat :music:

georga06, mimi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  8. lukimi

Szia kedves Iboly ha 3000 valahány sz.táp de csak megközelítőleg is elmenne egy tenyésztős eventre én egyetlen egyet sem csinálnék annak fényében különösen nem ha ilyen sehonnai felhőket kapnánk mint most is. Vaaagy lehet, hogy neveztél Iminél a + tenyésztő versenyre....:)

georga06, mimi, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  9. lukimi

Gizus, ezt Tank_Vica írta: "Tökéletesen fut pl. nekem Samsung S10+ -on, javaslom Firefox, Vivaldi, esetleg Chrome böngészőt, Puffint felejtsd el. Flash alapon jo volt, azon kívül semmire.."

10. iboly54

Szia! Neeem, nem neveztem be, sőt nem is tudtam hogy lesz xD de ha tudtam volna sem. Annyira pocsék a tenyésztésem, nagyon ritkán fordul elő, hogy beugrok valami "érdemleges". Régebben sokszor volt szerencsém, de már ezt a faktort is megbuheráltáko_O e miatt már ez sem a kedvencem többé.
    No meg a versenyhez kicsit több sz.táp kellene, mint az én készletem.

11. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Sziasztok szép délutánt :)
    Kérdőív kitöltve bár nem tudom mennyi hasznuk lesz belőle....
    Nekem a telóról nehezen megy a játék LG K4 a fórumozás ...azt csak olvasni tudom rajta...de nem baj....jó lenne ha minden flottúl menne a játéknál de van mit még fejlődniük szerintem....

georga06, mimi, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszönöm Imi, megpróbálom ezzel, amit hoztál....:)
    Mi van ezzel a tenyésztőssel?? mi ez a malomtermék?... na én ezzel ma nem foglalkozom, különben is most értem haza... event sehol... még jó, hogy rögtön nem arattam, hanem idejöttem..
    Nagyon rosszul működik a játék, és akkor még a tenyésztőst is megbuherálják...:music: malomtermék?? na majd elolvasom... Soknn ezért nem fogják csinálni, nekem már jött kérdés a szomszitól, és az is, hogy ebbe bele sem fog... Elég baj az, hogy itt tartunk, én kitöltöttem a kérdőívet, de ezekután? minek?? úgíysem vesznek figyelembe semmit...:music:

Andi11, georga06, Katka54 és 6 más kedveli ezt.
  13. lukimi

Szia, az eventes területen ha megnyitod már be van érve a 2 fajta mag, learatod és miután kirakod a kockákat tetszés szerint szaporítod. Én mindkettőt elvetettem szaporításra. A terület kirakására van minta az eventes ismertetőben, középtájon.

Event - Gombafarm event - az eventes területen 2021. március | Farmerama HU

A tisztáson és a esőerdőn jönnek a felröpik csak fákból (varázsfák is), azt le kell aratni és hagyni holnapra is, én 20 órásokat raktam.

A tenyésztéssel legtöbben várunk vasárnapig mert akkor többek között 1 tápos tenyésztés lesz.

georga06, Katka54, mimi és 7 más kedveli ezt.
  14. iboly54

Nekem a fák aratásakor egyetlen vízcsepp sem röppent föl, hol tudom megnézni, ha mégis van csak nem mutatja ? A szédült szántót arattam, az event ablakban ( képen ) sem látszik

georga06, Katka54, mimi és 7 más kedveli ezt.
  15. lukimi

Csak a tisztáson és az esőerdőn röppenhet! A pajtában az egyéb fülön lehet látni de a szédült nem ad.

A farm ablak alsó keret közepén lévő nyíl alatt is meg lehet nézni, ott is hiteles. A totemoszlopot rég kilőttem mert össze-vissza mutogatta.

Utoljára szerkesztett: 10.3.21
    georga06, Katka54, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  16. iboly54

köszönöm Imi :)
    Az esőerdőt learattam, tele van fákkal, 20 vízcsepp jött :(
    A felületes olvasás miatt a szédült volt megpakolva fákkal xD a tisztáson is vannak, de azokat már leszedtem 1-2 órájao_O

Utoljára szerkesztett: 10.3.21
  17. lukimi

Én tölgyesre és az esőre is 20 órásokat raktam. Tölgyesen jött 27 pannival: 166 vízcsepp, Esőn: 170, ez ö: 336 talán nem rossz.

georga06, Katka54, mimi és 5 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Nnna ! 19 vízcseppel kezdem az eventet !
    Jó, mi? ??!!!...Érek amire érek...

georga06, Katka54, mimi és 6 más kedveli ezt.
  19. lukimi

Mert?! Mit nem csináltál? Vagy még nem ért be mindegyik? Vagy nem hosszú fákat tettél?
    ????

georga06, Katka54, mimi és 4 más kedveli ezt.
  20. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ibolykám mi egyszerre szédültünk meg? Én az esőerdő helyett a zuhatagok szigetét pakoltam meg fákkal

georga06, mimi, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.