Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Jóreggelt!!:)
    Imikém Te nagyon ügyes vagy, és bátor! Én nem merek kevergetni, mert nekem még soha nem sült
    jó ki belőle..... Egyszerűen nem... A piac nálam szürke...
    A két kütyüt én is kiizadtam nagy nehezen, de több belépőjegyem fogyott, mint régebben.:sleepy:
    Ma még kicsit megpróbálom, de, ha nem változott a muszklis, akkor abbahagyom.
    Csillagoztam. ;)

Tavirózsa, *misi66*, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Imi ügyes vagy! Az egyiket elküdhetnéd:DxD nálam is lett egy virtuális, de esélytelen neki párt venni, szürke a piac. Egyelőre elfér a pajtában, csak lesz párja. Bár a táncos macimnak sincs azóta sem. Viszont kaptam a ládából egy ara kacsát.
    Az egyik kütyüt elkönyörögtem a macskától, de nagyon megküzdöttem érte:D a másikon még dolgozom. Remélem elég lesz a belépőm, mert elég gyengén muzsikál a macsek. Valdemárhoz ritkán megyek, mert idő rabló, és nincs hozzá türelmem, de most nagggggyon szeretném a kütyüket:D Az egyikből már van egy, az honnan lett? Már nem emlékszem rá.

3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon szép időnk van!
    Ventilátorokkal küzdök 2 db kéne még és megvan a pink pillangóm! :)

Alap tevékből kaptam egy múmiát!:inlove:

4. nyific

Az idő tényleg remek, nálunk a kertben virágzik a cseresznye-meggyfa,
    sőt a kis körtefa is....
    Imi Te nagyon tudod ezeket keveréseket... gratulálok!-
    Valdit most a lap-top-ról még megpróbálni sem merem, teljesen felesleges
    9 pontokért.....a lényeg, amit akartam, az most meglett nagy nehezen.
    Sajnos a minősége sokat romlott.:music:
    Erika a másik is sikerülni fog valahogy, azért még ne add fel! :)

Tavirózsa, *misi66*, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  5. terika01

Nem adtam fel, megvan a másik is:D Nem volt egyszerű, nagyon akadozott, rengeteget kellett frissíteni, és ritkábban jött a 20 pontos, sok jegy kellett hozzá, és még több türelemo_O, de megvan:D

Tavirózsa, *misi66*, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  6. nyific

Ügyes vagy.... nekem is nagyon nehéz volt megszerezni, de megvan mindkettő...
    reméljük a köv. alkalommal csinálnak valamit vele, mert így teljesen fölösleges, persze
    lehet az a cél... vegyél belépőjegyet..... nem rossz taktika.:)

Tavirózsa, terika01, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! A fák nálunk is virágzanak, énekelnek a madarak, zümmögnek a bogarak. Szóval
    a természet megy a maga jól megszokott útján. Voltam ma abban a boltban ahol a laptopomat szervizelik
    (nem tudom hogy leírhatom e a bolt nevét, nem akarom reklámozni) de még nem volt kész. Így "mérgemben"
    vettem egy tévét.:) Megleptem magam vele, nemsokára úgyis szülinapom lesz.:music:
    Ibolyáról van valami hír? Aggódom érte.:(

8. nyific

Ricsikém új tévét vettél.... nem semmi, csak úgy meglepted magad. Jóltetted,
    ha ezt szerettél volna...
    Tenyésztési eventet sem csináltad??? milyen hely az, ahol hetekig kell várni egy ilyen
    javításra.:music:
    Iboly megvan, csak még nehéz a szíve.... majd az idő segít neki, és fog jönni, tudom, mert
    szeret minket.:sleepy:

9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Jó reggelt!:) Hoztam kávét, mellé meg egy kis habos nyami.:D
    https://www.topreceptek.hu/upload/81512227_07ec741b9a2d75_full.jpg
    Nagy akció volt most, 11 000 forinttal olcsóbb volt. Gondoltam, akkor gyere velem haza.:D
    És jött is szépen.
    Nem csináltam most. Annyi pillangóm még akkor se lett volna, ha a kertben összefogdosom.;)
    Olyan kevesen maradtunk itt a Kuckóban.:( Sokan elpártoltak vagy elmentek tőlünk.
    Kár, pedig itt mindig olyan jó hangulat volt.:cry:

Tavirózsa, _Ilona49_, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó napotok legyen! (Már nem mertem reggelt írni.)
    Én jövök mindig, csak ez a két nap nekem elég dolgos volt. Az összecsomagolt cuccot kellett valahogy megoldani, hogy az ebédlőasztal nyitva elférjen. Az ebédet el is kellett készíteni a két lángos tűzhelyen. És persze hogy kevésbé fáradtam volna el, ha nagyobb a tűzhely. A sütőt meg nem is tudtam kihasználni, olyan kicsi, nem fértek be a nagy lábasaim. :) De minden nagyon jól sikerült, a hangulat is remek volt.
    (Milyen csodás lesz majd az új lakásban, ahol minden nagyobb.) Csupa olyan étket választottam, aminek kell kicsit pihenni, így szombaton el tudtam készíteni.
    Farmra csak be-beszaladtam, arattam-vetettem, már mentem is tovább.

A szomszédban akartam Imitől kérdezni dolgokat, ám megdöbbentem helyette. Lukimi törölt mindenkit a szomszédságában, és bejelentette hogy nem jön többet. Szerettem az írásait, nagyon fog hiányozni. Ő volt a lelke az Épeknek. :(

Tavirózsa, fabatka, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  11. nyific

Sziasztok!:) Még hogy Szép napot!! Nálunk cak szürkeség van.... csúnya idő,
    szerintem még esni is fog, pedig nekünk mennünk kell.
    Most a férjemnek vadászunk valami nyári cipellőt.... ami nem nyitott, de szellős---:music:
    Mimikém biztos kicsi a konyhád, de nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent össze sütöttél, főztél.:p
    Valami ünnepség volt Nálad?
    Mi történt odaát??? Imivel mi van??? Lehet a kisebb farmjairól törölt mindenkit, a lukimin szerintem nem.;)
    Itt van pld. Zsolt,... úgy itt hagyott bennünket, azt sem mondta, hogy viszlát.... ez sok mindent elárul.
    Legalább még mi vagyunk, persze, hogy sokan elmaradtak , ez a farmerának is köszönhető, mert a
    farmjukat sem igen csinálják... sok minden változott itt, és sajnos nem pozitív irányban.:music:
    Imikém Te meg örülj a TV-dnek.... jól tetted, hogy megvetted.:) Élvezd!

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szerintem is jó dolog valami újat vásárolni, Imi biztos élvezni fogja.

Egy 35 m2-es lakás konyhájában a hasznos terület a talpamnak 1 m2, két nagy lábas fér a pulton. Ezért kellett mindent mindig elrakni, visszarakni. A kis hálóban ilyenkor letakarom az ágyamat és ott is rakodok. :D
    Megszoktam, nincs is nagy baj ilyenkor, csak minden dupla időbe telik. Szerencsére két palacsintasütővel tudok sütni, ha három láng lenne, még hamarabb lenne kész. :D Ez a kb. 40-50 db fél óra alatt kész lett. A husira kellett odafigyelni. Vele egyidőben készült a krumpli. Még volt előbb kb 20x10-es hely, ott vágtam a hagymát a krumpli alá. :D:D:D Közben háromszor elestem volna, szerencsére pici hely van rá, így a fal felfogott. :D:D:D

13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hihetetlen de még mindig nem sikerült összekaparnom 2 db ventilátort...:cry:
    Tölgyfacsemete már bőven van!:music:

Ha még nem tudnátok, májusban jönnek az új neon csodák!;)
    Tom és Jerry és Micimackó!;)
    Megyek tovább!

Tavirózsa, iboly54, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  14. nyific

Végre én is ideértem...... egész nap már megint úton.....Mimikém Neked integettem, de nem
    láttalak az ablakban, biztos nem voltál otthon, mert nem integettél vissza.;)
    Hát csodállak, hogy ilyen kis konyhában tudsz vendégeknek is főzni, sütni... na de majd az új lakásban..
    ott aztán vigyáznod kell, hogy el ne ess.:)
    Imikém Köszi az információt... ismerem a mesét.... jó lesz gyüjtögetni...:)

Tavirózsa, iboly54, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  15. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Legalább mi itt vagyunk még páran a Kuckóban.:inlove:
    Ha meg mások nem akarnak itt lenni...nos nem muszáj. Biztos jobb nekik másik helyen.
    Hívott ma a főnököm!:D Már nagyon várnak vissza, mert nincs ember. Ez nem is baj,
    inkább az a probléma, hogy mégse becsülik meg a dolgozót.
    Egyébként már egész rendben van a könyököm/ujjam, úgy érzem már tudnék dolgozni.
    Persze csak óvatosan, lassan.;)

16. nyific

Ricsikém azért még vigyázz azzal a melóval, csak óvatosan....
    Vesz valaki tojást??? és milyet?? Ricsi Te??:)

17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Tojást? Milyen tojást?o_O Van egy olyan érzésem, hogy megint lemaradtam valamiről!:oops:

Tavirózsa, iboly54, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!

Küldenék neked, ha lehetne. :)
    Én nem tudom, hol tévedtem el, de régóta kutyát vettem harmadiknak. Pedig annak van neonja már. [​IMG] No gyorsan kirakom a macikat.

Karbantartás várható kezdete: 2018.04.17. (kedd) 14:00
    Karbantartás várható vége: 2018.04.17. (kedd) 15:00

Ebben az időszakban várhatóan ~ 10 perce elérhetetlen lesz a játék.

ljanika6, Tavirózsa, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  19. nyific

Sziasztok!:)
    Mimikém ugye milyen jó, hogy Imi hozta a mesét:.. most ráismertél-.--
    Iminek itt az alkalom, hogy válogasson a barkácsok között, és hátha beugrik két tölgyfacsemete...
    Ricsikém a retró házi kedvencek akcióban lehet venni tojásokat...
    nézd meg, az eventóránál, és gyorsan vegyél valami jót.:)
    Gondolkodom a sárkánytojáson, de érdekes módon nálam nem jelzi, hogy meg lehet venni.:music:

ljanika6, Imi*, gyfa és 5 más kedveli ezt.
  20. terika01

Sziasztok! Ma szabin vagyok, de mennem kell, van pár elintézni való. Nem veszek tojást, az egyetlen, amin gondolkodtam, az a sárkánytojás, de azt hiszem, hogy kihagyom. Elolvastam az event ismertetőt, de ennyi növény, még rágondolni is rossz:wuerg::D de azért megcsinálom azt hiszem:p:D Délután átrendezem a farmot, mert amik most vannak kinn, nem nagyon adnak felröpit.
    Nemrég lett vadrózsám, most kipróbálom, hogy mennyi röpit ad.
    Tényleg nagyon kevesen lettünk, de mi legalább itt vagyunk. Aki máshol jobban érzi magát, hát szíve joga:)

Gizus nálam jelzi, pedig van két darab belőle.

ljanika6, Tavirózsa, Imi* és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.