Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tényleg nagy öröm, a telefon-társaságok nem igazán felhasználó barátok. Barátnőm a t-vel küzdött két évig. Mázlid van.

A rántott hús mellett nem tudok szó nélkül elmenni. :D Nekem is az első helyen van, még úgy is, ha bárhogy panírozom/zák.
    Ma épp az volt az ebédem, kettőt sajttal paníroztam, kettőt tk-morzsikával és vékonyan. Sütőben, zsiradék nélkül sütöttem.

Itt is keménykedik a szél, amúgy gyönyörű idő van. Ha felfogja valami, akkor meg meleg a kabát. A vékony sál viszont kevés volt.
    Szia Margitkám!
    Szeretettel üdvözlöm az új földlakót, kívánok neki tartalmas életet és Isten áldását! :inlove:

georga06, ursa11, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tényleg nagy öröm, a telefon-társaságok nem igazán felhasználó barátok. Barátnőm a t-vel küzdött két évig. Mázlid van.

A rántott hús mellett nem tudok szó nélkül elmenni. :D Nekem is az első helyen van, még úgy is, ha bárhogy panírozom/zák.
    Ma épp az volt az ebédem, kettőt sajttal paníroztam, kettőt tk-morzsikával és vékonyan. Sütőben, zsiradék nélkül sütöttem.

Itt is keménykedik a szél, amúgy gyönyörű idő van. Ha felfogja valami, akkor meg meleg a kabát. A vékony sál viszont kevés volt.
    Szia Margitkám!
    Szeretettel üdvözlöm az új földlakót, kívánok neki tartalmas életet és Isten áldását! :inlove:

georga06, Kergekacsa, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  3. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Sziasztok Kuncogók :)
    De jó jönnek ám itt sorba az unokák,dédunokák:inlove:Szeretettel Gratulálok a családoknak,Jó egészséget kívánok mindenkinek!!!
    Na ja a mai -heti időjárás nem a legjobb...Mondtam is a férjemnek (Sándor) ha nem hoz meleget a sarokban fog kukoricán térdepelnixDxDPedig ma nagyon készülök a holnapra:pMár kész a kolbicával töltött karaj..pulykamell szilva-barack töltelékkel...a zöldségek is megpárolódtak a francia salihoz...és a babapiskótás-mascarpónés-limoncelló-s gyümis sütike is készül...
    Közben persze várom már a játékot itt is :)
    Egy kicsit el vagyok keseredve...a fb-on az oldalamon csináltam egy kis játékot de mintha ott sem lenne...Hááá mi van?!?!Kérdem Énnnn?!?!?Nem kell senkinek a nyeremény..:wuerg::cry::cry:Nem is értem...
    Na mentem..majd még este benézek!!!
    Addig is vigyázzatok magatokra!!!!
    Szép délutánt mindenkinek!!!!

georga06, ursa11, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Figyelem! A teliholdas kinyitott, most olvastam! megyek én is csak frissítek, hogy a felröppenőket ne, hogy elröptessem az éterbe!xD
    ------------------------------------------
    Ez igen!! Ez szíven ütött, mondá az Agymenőkben az agyament Seldon.

És ez engem is szíven ütött! A leghosszabbra kaptam 36 pengettyűűűűt!

Utoljára szerkesztett: 17.3.21
    Andi11, georga06, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Nekem jelenleg 60 db. van belőle...
    Erdetileg olyan 42 volt...az indításnál..

georga06, ursa11, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Event elindult..... lett 26 felröpim aratáskor, persze nekem fák is voltak kint....no majd jön hozzá még, remélem meglesz, ami kell..
    Ha már itt eszegetünk, a mai ebéd nálunk a férjemnek lecsó tojással kolbival.... nekem pedig, sütőben sült pangázius halacska, és párolt cékla, répa, cukkini, sajttal a tetején szintén a sütőben kicsit megsütve. Isteni finom volt...
    Ja és a lányom sütött palacsintát a férjemnek, nekem pedig hozott túrópalacsintát.... valahonnan lenézte ezt a recipét, alig van benne liszt, inkább túró..hát mondhatom, hogy fenséges ebédem volt...:p
    Margitka neked nagy gratula a dédunokához!.. remélem jól vagy,..:)

Andi11, georga06, ursa11 és 11 más kedveli ezt.
  7. lukimi

Ezt nem értem. Hogy hogy 60 db 42 után?! Már kétszer arattál?!

georga06, ursa11, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  8. lukimi

Lehet, hogy írtam már t
    Lehet, hogy írtam már tavaly nyáron nekem a lecsó a mindenem. Nyár végén a nővérem befőzött annyit, hogy még mindíg futja. Pedig igazán sokat eszek úgy ahogy írod vagy kolbi vagy virsli karikákkal, 1 tojás a tetejére. Mivel én 2 éve elhagytam az étolajat étkezési vagy sertés zsírral tehát hagyományosan készítem. Igazán jól be tudok belőle kebelezni és semmi nincs benne amitől tartani kéne.:):inlove::music:

Andi11, ursa11, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Azt írtam 42 db-al kezdtem és jelenleg 60 van...
    Lehet kaptam ajiba...

georga06, ursa11, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  10. lukimi

Na én az ajira nem is gondoltam. Én kaptam ma mindent: vízcseppet, stb. Na de még nem jártam a 12 kisfarmomon! Micsoda lövöldözés (küldözés) lesz onnan?!xD

Andi11, georga06, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  11. nyific

Imi az a helyzet, hogy a lecsót én tettem el tavaly, és tegnap az volt az ebéd, de maradt belőle, és a férjem meg szintén nagyon szereti, így ma Ő sziívesen ebédelt lecsót, ezért magamnak készítettem én a leírt finomságot... én a halat, és a zöldségeket is szeretem. Igaz a férjem is szivesen eszi a zöldségeket, a halat is megeszi, de nem a kedvence.:p
    Én már zsírt nagyon régóta nem használok, étolajat sem nagyon, nagyon ritkán kókuszolajat, de leginkább olivaolajjal főzök..
    Dani mi a túró volt ültetve neked, hogy ennyi felröpid lett? nekem most van 42,,, nesze neked..:music:

Andi11, georga06, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  12. lukimi

Én bő 30 évig főállású hohó voltam így odáig vagyok a halért és rengeteget ettem ezen idő alatt. Törpehari, harcsa, ponty, süllő késő ősztől meg csuka de nem vetettük meg a keszeget sem.....compó....stb, ezek szerint mindenfélét, amit fogtam. Az egész családot és a szomszédokat elláttam hallal évtizedeken át. De ma már ritkábban jutok hozzá, a family autón van hekk, lazac és pangasius vagy mi, de csillagászati árban.
    Az oliva olajat nem említettem pedig nálam is a zsír mellett csak az van a háznál. Igyekszem a régi hibákat kijavítani, elkerülni. Zsír, v oliva.:)

A rémes területen nagyon nyögvenyelősen indítottam az eventet nemhiába nem díjazom a teliholdas témákat. Először a felszaporításhoz nem raktam karácsonyit és fehéret, második körben raktam fehéret de a most semmit nem érő démonival....ehhh, más már dúskál az event növényben nekem meg most megy a 2. kör.:eek::p:p:p

Nem baj írtam már többször, hogy a finisben vagyok jóóó!xD

georga06, ursa11, Bonnbonn és 9 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Ha jól emlékszem alkonyi árnyvirág volt. (Megnéztem és nem tévedtem.)
    Jelenleg, azaz e pillanatban 93 felröpim van. Most már átálltam a vizes trágyás beérésre...:)

14. lukimi

Na, meg volt az első (harmadikra) normális köröm 2x2-vel, körbe 1x2 és 1x1-ekkel. Ez adott 30 röpit így már 76 van.

15. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Köszönöm szépen a sok gratulációt!A lábam még most,és talán már soha sem lesz jó,egy bottal tudok csak járni!,már nem is érdekel!Az eventett én is csinálom,de nagyon nehézkes,mert a sokból is megárt,és undorom van belőlük.További szép napot!

16. Koppi

Imikém annyi szuperrel ami neked van, eddigre már szinte a középrésznél tartasz ugye ?
    Én csak a határozott mennyiséget, a két köröset használtam föl...:)

georga06, ursa11, Bonnbonn és 8 más kedveli ezt.
  17. lukimi

10 perc múlva aratok majd utána beszámolok.:)

18. Koppi

E pillanatban arattam és a röpik: 128 db....:)

19. nyific

Na kíváncsi vagyok a röpitekre.... Dani 128....én is kb 10-15 perc múlva aratok... de mamár ott többé nem...
    a csigaa lassú event meg.... iszonyat lassú..... szerencsém van, mert a lányom reggel korán kel, és elültet nekem egy kört... és ífy meglesz. Én kb. fél kilnc körül szoktam kezdeni...mert szeretek aludni.:)

20. lukimi

Most 171 pengetőm van és 1902 db e.növényem. Ma még 1 aratás lesz 1x1-en sima vetéssel (víz-trágya), de eddig nem sima volt.

Termesztett gomba 1827 van, még ma itt is 1 aratás tehát jó volt a délelőtti tippem ez holnap meg lesz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.