Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én most kíváncsiságból letöltöttem az Edgét a telefonomra(HuaweiP30 Lite 4GB RAM). Simán fut böngészővel a játék ha munkásaid vannak. Bár én nem játszanék rajta, mert kicsi a képernyő ehhez a játékhoz. De kipróbáltam kíváncsiságból.

Utoljára szerkesztett: 25.3.21
    georga06, Bonnbonn, mimi és 7 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ram=memória Én nem játszottam telón 10 percet sem összesen, de ahogy nem megy az unityval többeknek a jól felszerelt szám.gép sem gondolom a telefon sem mindegy milyen. Sajnos én ebben nem tudok ötletet adni.

Így lett kész a 45e növény: felszaporítás alatt 288 party elpörgetve. Az utolsó 15 pörgetésig egyre inkább úgy nézett ki, hogy nem eventezek vagy az egészet itt hagyom. Az utolsó 15-ben jött egy db 100% 24-órás terménybónusz, de rengetegszer láttam a keréken és állandóan elkerülte.....2 db-ot szerettem volna, titkon 200%-ost is. Jött vagy 4-6db +1növ. 6 órás is de ezt sose semmibe sem nézem, főleg ilyen hosszú növénynél. Mindegy, lelombozódva bár de elindítottam az egy 100%-al és 4 Jack-el. 2x2 komfort, körben 4 db 1x2 és 18 db 1x1-es kisföld, term. szupertrágya és KK végig.
    Éjjel egyszer keltem fel. Ja, az első vetés után még a ládáimból összehoztam 8 party pörit és ebből jött még 1db 100%-os bón. Ma azért, hogy a 2 db 24órás bónuszba beleférjek az utolsó 2 kört 1x1-en, szupertrágyával vittem és így: 45 e. növény. Ezt azért mivel a 2x2-es körök teljes időben értek komforton, ez az utolsó 2 kör meg sima 1x1-en 1:24 óra alatt.

Felröpiért 20 kör krókusz nullázás. Az utolsó 2 kör 1x1-es jó lett volna röpiért is de megzavartak és elszúrtam az egyik aratást, pannik nélkül így még több lett a nulpercezés.
    A fákat azért ültettem be megint éjjelre mert nem bízok magamban, bár eddig 2 helyiséget (pajta és konyha) remekül be tudtam memorizálni mondjuk 20 perc alatt. De sok van.....és, hogy melyeket kapom? Próbálok még többet is betáplálni sekélyes agyamba.

georga06, Bonnbonn, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Köszönöm szépen... az én telóm 3GB-os, nekem eddig bőven elég volt, szerintem a játék igényelne több memóriát... így én azt gondolo,m, hogy a memóriakártya segíthet....
    Nekem csak akkor kellene a mobil, mikor kint vagyunk a kertben, és gyorsan le szeretnék aratni...
    Nem akarom napközben is lap-topot nyúzni....

Látod Imi, nekem nem jönnek bónuszok, most is csak a simából jött 2x egy +1-es bónusz:sleepy:

georga06, Bonnbonn, mimi és 5 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Imikém !
    Le a kalappal előtted. Te nem semmi gyerek vagy !
    Egyelőre amúgy tartom magam az előbbi írásomhoz...:)

5. nyific

Na puff neki! állítólag a telóhoz nem lehet memóriakártyát venni.... akkor e ennek annyi,... vagyis sanyi.xD

6. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Érdemes benézni a termékekhez. Lehet találtok arany rekeszes növénybevételi bónuszt.

Bonnbonn, mimi, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  7. lukimi

Én mivel a sok pörgetés nem jól alakult, már nagyítóval borotváltam végig minden lehetőséget. A boltból is meg vettem a party pörgetéseket pengőért.

georga06, Bonnbonn, mimi és 8 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Gizusom! 128 GB-os a telcsim.
    Jesszusom Imi! Hogy tudtál már ennyit legyártani....nagyon ügyes vagy!!! Na majd eljátszani nem lesz egyszerű, nekem nagyon elment a kedvem az akadozások miatt :)

georga06, Bonnbonn, mimi és 10 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én akartam írni neked, hogy ebből a szempontból egy telefon nem bővíthető, a megoldás egy olyan telefon, amin minimum 4GB RAM van.
    Ibolyám ez nem a belső tárhely? Mert az megint más!

georga06, Bonnbonn, mimi és 9 más kedveli ezt.
  10. lukimi

Az enyém: 1.7 GB.....

11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Igen.....az a tárhely, 6 GB os

12. nyific

Mivel most már késő van, holnap ezt alaposabban meg kell néznem, hogy milyen is a telóm, Györgyike belső tárhely...:music:
    Ibolyom 128 GB... na az meg mi? ha nekem nem megy, de miért is ne menn, akkor a lányomék majd megmondják. Ez a telefon egy S 6-os teló...

13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nekem ezelőtt egy Samsung Galaxy Grand Prime telefonom volt, 2GB RAM-al. Már ha fotóztam, akkor is kiírta állandóan hogy kevés a memória, alkalmazásokat kellett volna törölnöm róla, pedig volt benne + kártya, amire a képeket rakja elvileg. Na meg csinált már sok hülyeséget, híváskor nem csöngött ki pedig az asztalon volt mellettem, stb. 1 éve cseréltem le erre HuaweiP30-ra. Azért nem a P40-re, mert a srác ismerős volt és mondta, sorra viszik vissza őket, mert valami Google támogatási probléma van velük és különböző helyekről kell leszedni dolgokat, hogy az ember használni tudja. De meg vagyok elégedve vele, jó gyors és amire nekem kell arra pont elég.

14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Teljesen mindegy, hogy milyen, ha kevés a RAM benne. Egyébként meg mi az, hogy S 6?:D Mi a neve,(gondolom Samsung, ennyit én is tudhatok), tipusa? Az alapján ki tudod keresni, hogy mennyi a RAM (műveleti memória)és a belső tárhely(ROM) benne.

georga06, Bonnbonn, mimi és 6 más kedveli ezt.
  15. lukimi

Telefon bekapcs: nekem a főoldalon: Beállítások, erre katt.
    Ott sorakoznak az alkalmazások, addig gördítünk lefele míg: Memóri és Tárhely, mellett > ezzel a kis nyíllal lapozunk és ott van az összes adat. Belső tárhely, Memória, Hordozható tárhely SD kártya, stb. A Memória mellett is > erre katt és ott van az Átlagos Memóriahasználat, valamint a Memória összesen. Itt nekem ez van:1.7 GB.

Egy biztos, én csak telefonálni vettem az enyémet.

16. nyific

Ezeket már megnéztem, igen 3 GB-os,.., Samsunk Galaxy S 6-os edge ez a telefonom neve...
    megtalálta,m ezeket, a beállítások, eszközkarbantartás, és ott vannak...
    De hiába minden, ha a játék túl sok neki... De majd törölgetek is...
    Egyébként én is csak telefonálni vettem, de elég sok alkalmazás is van rajta...
    Köszi, hogy próbáltok segíteni....
    Jóéjszakát! Holnap Tahi....:)

17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!

Ragyogó napsütés, csodás tavaszi nap, csak úgy mint tegnap.
    Az eventtel szépen haladgatok, a minijáték sem fagy le, igaz megint bővült a sötét pálya, ami nem igazán vonzó.
    A telómról én még soha meg sem próbáltam játszani. Azt hiszem, ez azért van, mert nem szeretem amikor az ujjammal kell húzgálnom, böködnöm.
    Dani! Én csak vasárnap veszek titokfát.
    Legyen szép napotok!

Egy kis plusz: https://board-hu.farmerama.com/threads/Üzenet-a-központtól-ajndékkóddal.21011/#post-1187486

Utoljára szerkesztett: 26.3.21
  18. lukimi

Szép napot mindenkinek!:):inlove::music:

Itt is hasonló idő van mint Katka lakóhelyén, de még alig voltam kint mert eljátszottam a megszerzett 90 akárhány zsetont. Tudjátok?! Reggel vág az agy legjobban! Legalábbis nálam és ez már régóta így van.

Nos, kár volt az este itt ijedeznem tök jól ment a játék és még szórakoztató is volt. Ezt először is WOLFI-nak köszönhetem mivel a csodálatos gyakorló pályán úgy begyakoroltam a pályákat, hogy magam is csak néztem!

Wolfi, ezúton is hatalmas köszönet érte, hatalmas munkád van benne azért, hogy nekünk könnyebb legyen! Ha tehetnék érted valamit nagyon szívesen tenném....:)

Tehát reggeli és kávé után kezdtem, az esti rémüldözés, hogy mi lesz ebből annak szólt, hogy a kis farmjaimon az 1 ingyenesen kapott játékból végig mind a 12-őn hatalmas csőd volt, mivel nem gyakoroltam előtte! Féltem erősen, hogy majd + ban kell termelnem.

Nos, nekem 2 fajta játék mező adatott meg végig, az egyik az üvegház a másik....most hirtelen be sem ugrik, majd javítom, de ott ahol 2 kígyó és rémfa, piros cipellő....stb van. Az üvegházat hihetetlenül jól sikerült az este begyakorolnom és reggel is csodásan ment! A másikat az első játék után mivel totális csőd lett - a 70 minimum pontyot én annak nevezem - azonnal abbahagytam és legalább 20 percen keresztül gyakoroltam először feliratozva, majd a nehezebbel amikor is 10 másodpercig nem mutatta meg mi az a tárgy amit meg kellett találnom, azzal. Miután már egyszer sem kellett várnom a 10 sec leteltére mert sikerült mind eltalálni, folytattam élesben.
    Ezt a második játékot a csevegőben nagyon ledorongolták, hogy sötét és nem látszik jól és kihagyták, hogy majd másik napon 14 óra után új pályát kapnak. Úgy látszik én az olvasó szeműgével jól láthatok mert ezután már ez is ment és amelyik tárgy (kb 3-5) alig volt látható, megszoktam hol van és vakon odanyomtam.xD

Első pár játék: 75-85 közötti pontok. Mivel végig ezt a 2 pályát kaptam egyre jobb lett és nagyon ritkán fagytam le de akkor is volt kb 380 nagyítóm (297!! megmaradt), ami végül is szinte mind megmaradt mert jobbról is jöttek hozzá és alig kellett használatba vennem!

Tehát a folytatás átlagban 80-95 ponty között és ezzel már meg voltam elégedve, mivel ugye a max 105 pont fizikai képtelenség ráadásul sokszor hangoztattam már, hogy közepes tanuló mindent közepesen visz végbe az életben is és bele kell törődni.xD:pxD:p:p
    Miután kész lett az alap terv (90 játék) még volt 1 kis muníció bekevertem és abból még jobbról kijött pluszban egy varánuszól és 5 Fa. Így minden jó ha jó a vége alapon kiraktam a 3 piccolot és a seprű varázslat-ot mind a 6 fejlesztéssel, kicsit morogva csak (ezért már máskor is), hogy mi a 7szencségért nem lehet egyből a tojástartóba tenni mit kell divatolni és másik területre tenni, majd beérés után törölni és áthelyezni az előbbibe?!xD:pDe ez már csak amolyan kedély nyugtató megszokott elégedetlenség volt gondolom rám ragadt mert ami az event előtt és közben a csevegőben folyt én még olyat nem láttam eddig. Volt ám sírás, rívás, nyavalygás, szerintem szegény Modik már a fejüket foghatták.....pedig nem kellett egyebet tenni ebben a játékban, minthogy a 90 játék után joccakát, aki bújt bújt aki nem nem én máris megyek, avagy nem csinálom tovább irreális cuccokért és elhúzok. De nem, csudára, egymást túl licitálva siránkoztak. Én valahogy nem olyan családbúl származom.....xDxDxD Nos, ez magányügy végül is ha nincs a számomra kiváló futtatóba való dekor én sem álltam volna neki mivel a hatalmas elégedetlenség már jókor elkezdődött és majdnem engem is megfertőzött, de mivel másoknak tele a futtató nekem meg még mindíg fér így eltökélt voltam (az 1év7hó távollét eredménye ez) és nem tántoríttattam el a célomtól.:)

Hááát, íííígy tööörppéééntt!!:):inlove::music:

Ja a 3 piccolobol meg jön 3 Fa-fa.:eek:xDxDxD

19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Gratulálok Imi !
    Ügyesen megoldottad.
    Látod, én simán azt mondtam, hogy kihagyom és így is történt.
    Nem zavar ha más csinálja. Anno te is kihagytál sok eventet más és más okból.

20. lukimi

Így van és ki is fogok hagyni ezután is. Ugye a magyarázatom annak szól, hogy minden nap berakok egy 200%-os arany rekeszes Tp/Btp bónt, mellé 1 db tavaszi koszorút ami 30% Tp. Aratás után már törlöm is a tavaszit mivel kell a rekesz mondjuk ól érés gyorsítónak. Nos, most kaptam ebből az eventből egy olyan dekort ami ad nekem minden nap kétszer reggel és este 60%-ot és nem kér rekeszt, ezért nem hagyhattam ki. De legközelebb lehet, hogy nekem nem tetszik majd a kövi event vagy nem lesz kedvem hozzá, ez már csak ilyen.:)
    --------------------------------------------------------------------
    A 3 db Piccolo: 1 Pogó, ami 40x3 Fp ennek nem nagyon szoktunk örülni.

A 2 db Virágcsokor viszont nagyon jól jött nekem! 30-30 x 1h munkáskupon. Viszont utána eldobható.....:eek:
    -------------------------------------------------------
    Özön akció érkezik, köztük vasárnap 10-től ami engem is érdekel a terményólak napja. Mint tudjuk minden terményes ól 9 óra alatt kész de csökkentővel még rövidebb lehet. Nekem a napelemre van szükségem a gazdakörihez és ez jó mert megépíthető. Gereblye is kéne nekem de sajna ebből csak 3 ól van és nem lehet építeni....azért a hárommal összehozom amit lehet. A gereblye a piacon folyamatosan drága.

Mini-Event - Baby boom, Szupertáp akció és Terményes ólak napja! | Farmerama HU

Utoljára szerkesztett: 26.3.21
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.