Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kicsit bejövök hozzátok.....látom nem elég jó a hangulat, az enyémet is próbálom felturbózni, van mikor sikerül :music:
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...LviY-EGTZk-4N0PUpUtK_PtK6Z0s8CVt687h9NaEyhX9t

Ezt a kis viccet azért hoztam, mert bekrepált a kotyogóm, nem tudtam hozni kávét, csak kapszulás van, azt meg nem szeretem, nem elég kávés:p
    Nálunk szakad az eső, pedig ma akartam ablakokat pucolni :( próbálom magam lefoglalni, mindent kitalálok hogy ne gondolkozzak, de nem megy...mindig mindenhol velem van:inlove::cry:
    Kicsit lemaradtam az eventekkel, ezt a pillangóst félig-meddig megcsináltam, a felhősor meglett, de az oldalakat kihagytam, nem volt elegendő cuccom.
    Most olvastam ezt a táncost....hát nem tudom, belekezdek aztán majd meglátjuk. Sok e növény és felröppenő kell megint:( kapálni meg nem sok kedvem van.

Legyen nagyon szép napotok! :inlove:

ljanika6, Tavirózsa, Ninett79 és 7 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sokaknál nem jelzi, nálam se jelezte. Írtam a supportnak - ezt a tanácsot kapjuk a hírekben - és jóvá írják.
    Én már meg is kaptam.
    Nagyon szép ruhát vettél fel. :)
    Látod, ha itt vagy mi is jobb kedvre derülünk, és ettől te is derűsebb leszel. :inlove:

Mindenkinek, aki a sárkánytojásra vágyik:
    Egyes játékosok meg tudják venni a sárkánytojást, más játékosok nem.
    A hiba azoknál van, akik nem látják a vásárlás lehetőségét.

A központtól kapott információ szerint, mindenkinek járna a vásárlás lehetősége. Tehát, aki nem látja a megvehető házikedvencek között a sárkánytojást, de meg szeretné venni, írjon a supportnak és ott egyesével mindenkinek megoldjuk a vásárlást.

A levélbe egyértelműen írja bele, hogy 199 FA-ért kéri a sárkánytojás jóváírását és ehhez rendelkezzen elegendő farmarannyal.

ljanika6, Tavirózsa, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  3. iboly54

Köszönöm Mimikém! :inlove:
    Nekem 2 sárkányom van, mennyi lehet összesen:music: úgy tudtam 2, de nekem is engedi megvásárolni a 3.-at is.
    Sok mindenről lemaradtam itt a kuckóban:music: most olvastam költözöl egy nagyobb lakásba:music: és ugye az nem lesz égig érő, hogy könnyebben tudjál közlekedni:inlove: mennyivel lesz nagyobb :music: nehogy most meg folyamatos takarításba keveredjél:p
    Sokszor elég lenne egy garzon, csak ha itt vannak a gyerekek akkor kicsi, de akkor nagyon.
    Gyorsan el is dicsekszek....a kis Larám újabb aranyéremmel lett gazdagabb, a debreceni triatlonon, egyéniben, biciklivel. Nagyon büszke vagyok rá:inlove:

ljanika6, Tavirózsa, _Ilona49_ és 8 más kedveli ezt.
  4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Ibolyom! De örülök, hogy jöttél egy kicsit! Larának nagy gratula!! Nagyon ügyes kislány, legyél is büszke rá.
    A sárkányból nem tudom, hogy mennyi lehet, de nagyon sokunknak kettő van, talán minden területen lehet egy.

Adruka98, ljanika6, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Erika nyugodtan vedd meg, lehet 3 sárkányod.... ha nem vettél még, hanem szerezted, Valdinál, és a mentorrendszernél,
    sőt az üres gazdaköriért is sokan azt választották, azok is vehetnek. és nekik lehet 4 is.:)
    Ibolyom innen is gratulálok! Ez a lány tiszta sportlady. ;)
    Nekem is a supporton keresztül jött meg a sárkánytojás.

Adruka98, ljanika6, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nos hát nem volt alkalmas az idő, hogy a költözéssel terheljelek. Majd msn-ben mindent elmondok. :)

Igen, lehet három is, ahogy bemásoltam ide, csak írni kell a supportra, hogy akarod a farmaranyat rákölteni. (És van is annyi. :D)
    Ezt a sárkányt mindenki megveheti. Nekem is ez a harmadik és ott csücsül a farmon, melengetem hogy kikeljen a rokon. :D:D

ljanika6, Tavirózsa, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    És tessék sikerült!:inlove:

Holnap új event, sok növénnyel!:wuerg:
    Csinálom mert kell a felhő!;)

Adruka98, ljanika6, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Drága Iboly, de jó olvasni téged. :) Örülök,hogy jöttél. :)
    Tavaszi takarítást én is húzom, pedig már nagyon kellene. Főleg az ablakokra fér rá, de tegnap is esett. :(

ljanika6, Tavirózsa, *misi66* és 3 más kedveli ezt.
  9. nyific

Ez a pillekert gyönyörű! Nagyon ügyes vagy Imi.:)
    Eventet én is elkezdem... és ha már elkezdem be is kell fejeznem, remélem sikerül,
    de rengeteg növényt kérnek, és csak farmos területről...:music:

Adruka98, ljanika6, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Gizus!
    Nekem is tetszik tényleg szép lett!:)
    Majd összehozzuk ezt a robotos táncolóst is!

11. Ninett79

Imikém gratulálok, szép munka. Én még itt nem tartok. :) De most vadásztam egy gót pillét 500.000 csp-ért. Most is a piacon ülök, várok.... :D

ljanika6, Tavirózsa, *misi66* és 2 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Nini!
    Köszi, nekem szerencsém volt!
    Egy jött alap pillangókból, kettőt meg sikerült kevernem és így lett 3-om! :)
    Én is vettem a piacról gótot és még előtte lévőket!

13. Ninett79

Na nem 500 csp-ért, rosszat írtam, már javítottam. 500.000csp-ért. :D De még ez is jó. :) Bőven. :)

14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ügyes. :)

15. nyific

Nálunk a piacon csak szürkeség van a tenyésztett pillangóknál, senki
    nem akarja olcsón eladni ezeket.... egyetlen darabot sem láttam mmég, pedig vettem volna én is.:)

Adruka98, ljanika6, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Detto. Semmi nincs.
    Viszont jó éjt azt kívánok. [​IMG]

17. Ninett79

Gizusom, nálunk is 99%-ban. Ma véletlen szerencsém volt, éppen akkor tették ki. :)

ljanika6, mimi, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Hát ezeket a tojglikat én nem tudom megvenni. Farmarany szegénységem van.:oops:
    Na majd kérek a manóktól, azoknak mindig van. :)
    Már készülök a holnapi eventre, de maxi sok gaz kell hozzá. A kombinatorikában valamikor jó
    voltam. De lehet, hogy most lerajzolom a tánclépéseket, mert el fogom felejteni, hogy korábban
    milyenek voltak.:music:

19. iboly54

Én is gyakran kinéztem a piacra, de egyetlen árva tenyésztett pillangót sem láttam. Ilyen még nem is volt, vajon mi lehet az oka:music: nem hiszem, hogy az alacsony kezdő ár lenne az oka. A vonatkozó gazdaköri megjelenésével párhuzamosan jelentős mennyiség landolt a piaci kínálatban. Ez a tenyésztés is érdekes volt, mint már az előzőekben is. Hiába volt bármilyen rásegítés nem volt ugrás a kötelezőn felül, így én csak a szükséges szaporulatot szereztem meg és be is fejeztem. Keverni meg már abszolúte értelmetlen volt.

20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Most néztem, hogy nálam a piacon van sima pillangó 109 ezerért!o_O
    Egy darab pille kerül ennyibe!

Adruka98, ljanika6, mimi és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.