Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Passz, így sem megy-.-

Dalma-dalmata1212, mimi, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  2. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Dalma-dalmata1212, mimi, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

mimi, iboly54, Samborg és 8 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Látod a legszebb nézés az elnézés...:D:D
    Így jártál....:)

mimi, iboly54, Samborg és 7 más kedveli ezt.
  5. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szia Mimi :inlove:

Hűűű de kedves vagy már kaptam 2őt is meg fejlesztőt is....
    Még a Napenergiatelepre hajtok nagyon de ha van épp valakinél elfekvőben szívesen elfogadom :inlove:
    Ne is mondd én is hétfőtől toltam majd jött ez a szuri...ma mondhatom azt,hogy jól vagyok...:pde az étvágyam az nem az igazi...de nem is baj..van tartalék bővenxDxD...

ursa11, mimi, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  6. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!

Nálunk ma elég változatos idő volt. Délelőtt borus szeles, délután már kisütött a nap, de szél az változatlan.
    Ma álomkórban szenvedek. Lehet, hogy a frontok jönnek mennek mendegélnek nem tudom. Reggel felkeltem, rendbe tettem a farmot, irány az ágy, délben úgyszintén, csak még próbáltam egy kicsit tartani magam, de az álommanó legyőzött. Remélem azért éjjel fogok tudni aludni.

Bonnbonn, ursa11, mimi és 8 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Engem is elkapott a buzgóság, és egy kicsit szundiztam...
    A napenergiatelep a műhelyben megépíthető, a szalamandra terményese.... nekem is csak egy van belőle, azt kiraktam...

Keres még valaki valamit???

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Köszi, így még jobban megcsúszva! :)
    Nem mindig kapok értesítőt az idézésekről. :( Lehet ezért vagyok még szabadon! :D

Bonnbonn, mimi, nyific és 7 más kedveli ezt.
  9. georga06

georga06 Fórum hercege

Gyongyi, mi a farm neved? Van napenergia telepem boven, tudok kuldeni.

10. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Talán azért nem kaptál értesítőt, mert ez nem is idézés volt:inlove:

Dalma-dalmata1212, ursa11, mimi és 5 más kedveli ezt.
  11. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Valakinek még valami hiánya esetleg?

12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Tényleg. :D Nagyon este volt már...

mimi, nyific, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  13. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Kedves Georga a farmnevem Bonnbonn köszönöm ha küldesz nekem.

ursa11, mimi, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Ma nagyot alakítottam.
    Kezdtem azzal, hogy elvetém az új gazakat és nem aktiváltam előtte a fehér ártatlanságot és a karácsonyi sütit.
    Ez volt az első..
    Aratásnál ugyan a Jacket felhasználtam, de a szezon zsetont, viszont nem.
    Erre most mit is mondjak? Alzi úr itt ül mellettem...>:(>:(>:(:cry::cry::wuerg:
    Viszont így is befejeztem. Ez az event is kifújt...:D:):)

Utoljára szerkesztett: 12.4.21
    ursa11, Kergekacsa, Bonnbonn és 8 más kedveli ezt.
  15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Dani, én is tudok ám ilyet?! Csak szerencsére a kicsi farmomon felejtettem el a karácsonyit és fehéret.:p Ott kicsit később lesz kész, nem tragédia. Természetesen mihelyst elvetettem az enövényt, máris visítottam mert rögtön rájöttem, hogy lüketóni vagyok. xD

Na de nem volt ez véletlen, először is sűrűn csinálok valami gikszert iksz-szer, máskor is. Másodszor a tegnapi fűnyíráskor észleltem szegény tujáimat, milyen randa az aljuk így ma eddig pucoltam a száraz tűleveleket taliga szám, amit meg az agilis szomszédasszony tologatott el akiről már többször is regéltem. Valamint metszést és fűrészelést is kapott így aztán jó levegős lett az alja és csiszta, ha ma-holnap nem ázik meg de cudarúl akkor 1-2 nap múlva agyon áztatom. persze az eső csak remény mert idáig nem szokott jönni, most esik nyugaton aztán a Jászságban meg is áll.:eek::mad:

Nagyon jó idő volt ma.:):inlove::music:

julinéni44, ursa11, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Azt olvastam egy kertészeti oldalon hogy a tujákat télen is kell locsolni ha nincs csapadék hetente kétszer.

17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, én biztos, hogy nem locsoltam. Pedig akkora már a lombja, hogy nem kap ám vizet a töve akármilyen esőtől hiszen nem jut a közelébe sem. Na majd most pótlom és ezután figyelek. Kb most olyan 20-22 évesek, a szomszéd házának a tetejének a gerincét veri magasságban.:eek::)

18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Dani!

Én ár többször is jártam igy, ne aggódj. A zsetonokat pedig rendre bent felejtem

19. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Ma nagyon jó idő volt.... sajnos mostanra már beborult, esni fog..
    A kertben a meggyfa virágzik, és az almafák is kezdik bontogatni a virágszirmokat... Remélem
    a fagy nem fog ártani, ill. nem lesz. Nem lehet már!
    Tavaly is elfagyott minden... hát nincs elég bajunk?... Csak imádkozni tudunk, hogy ne legyen kár..
    Eventet ma befejezem..... nem tudom szerdán mi lesz, de ilyen többhetes eventbe belefogni...:music:
    Holnap már fogunk tudni valamit...A játék sajna most is akadozik, ha hasomnlítani kellene a régihez, akkor azt mondanám..
    A Flash előtti játék , meg a mostani, olyan, mintha a Váci utcában vásároltam régebben, most meg a Sárkány centerben vásárolok... Mecsoda különbség, kérem!!:)

20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Látom aki tud kint kertészkedni, az kihasználja a jó időt. Tegnap délután elővettem a magasnyomásút én is és ledózeroltam az első teraszunkról az egész télen a fugákba meg a csúszásgátlóba rakódott szutykot róla. Ma délelőtt gyógyszert írattam, délután meg elmentem lánykámhoz kiváltani. Hazafelé jövet megálltam a kertészetnél és megleptem magam pár cserép virággal. Még most hajítottam ki a tavalyi muskátlikat a ládákból. Teleültettem őket friss virággal. A hátsó virágoskertben van leásva 2 autógumi, azokból kiszáradtak az ősszel beültetett árvácskák, most büdöskét ültettem bele. Ja és van egy magasított kerek ládám, abba vettem kakukkfüvet bazsalikomot, meg curryt. Oregánót nem kaptam, hátha majd legközelebb valamelyik nagy áruházban találok, az még bele fog férni. A snidlingem gyönyörűen kihajtott, pedig egész télen a macskák feküdtek a száraz levelével borított cserépben. 2 hete lenyirbáltam a szárazat, dobtam rá egy kis friss virágföldet , megöntöztem párszor és már kb 10 centisek az új hajtások.
    Nekünk itthon nincs tujánk. Viszont apósomék kb a 80-as évek legvégén csináltatták meg a sírhelyüket, akkor ültettek 1-1 tuját a fejrészhez. Nem mai darabok azok sem, teljesen össze vannak már nőve. Gondolhatod mekkorák:wuerg:

ursa11, Kergekacsa, Bonnbonn és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.