Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Látom, jól haladtok. Nekem inem lesz meg a piccolo, meg még az is lehet hogy be se tudom fejezni. Keddig van idő, remélem jól emlékszem a végére, de a második szint még sok.
    Horgászok is, amennyit ad.

Nem izgat az idő, csak holnap ne essen, megint [​IMG] Előtte itthon füles, majd szendvicset viszek az útra, az lesz az ebédem, más megoldást nem látok. :)
    Nem baj, hamarabb túl leszek rajtuk.

Utoljára szerkesztett: 18.4.21
    ursa11, Bonnbonn, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Imi hiába kívántál szerencsét,, a piccolóból lett egy levéltánc, még jó, hogy nem ezért csinálom az eventet...:music:

Mimikém sikeres utazást kívánok, és vigyázz nagyon!

titjungne, zorcso, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Imi !

Köszönöm....
    A múltkoriban beszélgettünk Katkával, hogy nem érdemes az első ütemben venni titkot..
    Nos, tegnap este vettem megint 8-at, ki is raktam és reggelre ismét várt 1 kígyászkeselyű a farmomon.
    Gyorsan áttettem a Szédültre, ne legyen már magányos a másik...:D

Szia Gizus !

Az első piccolót kiszedtem és a másodikat is, miután megnyilt a Kúria és rá tudtam feküdni a trollofánt termelésre.
    Innen is bejött a Láda...

Nálunk csepergősen indult a reggel. Egyelőre nincs az a banánérlelő hőség, de legalább 8 fok van. :)

ursa11, Bonnbonn, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!

Nálunk egész éjjel esett itt is 8 fok van, és most is esik.
    Dani gratulálok a kígyászkeselyűhöz.

ursa11, Bonnbonn, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  5. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Ezek ilyen levéltáncos ládák lehettek. Nálam is az lett belőle:)
    Nálunk is hideg van és szemerkél az eső.

zorcso, Adruka98, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia !
    Ezek után kíváncsi vagyok, hogy nálam mi is lesz az eredmény? (Ha kirakom a Ládát az érlelőbe.)

Utoljára szerkesztett: 19.4.21
    zorcso, ursa11, Bonnbonn és 7 más kedveli ezt.
  7. nyific

Sziasztok!
    Lehet, hogy mindenkinek ez a kitehető lesz belőle?... ki tudja... majd kíváncsi vagyok Dani nálad mi lesz...
    Szerencsére az event kész, most megnéztem Valdit, a muszklissal egészen jól lehet ütögetni,
    15-20 pontokat ad, most kis szünet, mert 9 pontot adott. Akkor abbahagyom, majd kis pihi, és újra.
    Az a baj, hogy 15-20 játék után már kicsit uncsi... jelenleg 410 zsetonom van, és 1200 kellene, belépőjegyem az van elég azt hiszem 100 körül..

zorcso, Adruka98, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Nekem sikerült kiklopfolnom a muszklissal a 4. bubit!xD

zorcso, Adruka98, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  9. nyific

Hát csodálkoztam is, hogy megint ott van ez a kis bubi, de most már én is kiváltom, 1000 zseton
    már megvan, azt a 200-t már megszerzem, szerintem még ma...
    Jó lenne a másik farmon is kiváltani, majd meglátom, hogy bírom cérnával...:)

Na megvan a kis bubi, de én csak hármat számoltam meg a tojástartóban... neked honnan lett a 4. ?

zorcso, ursa11, Bonnbonn és 8 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Sza !

nekem az indulásnál 14 zsetonom volt. Most van 600.
    A maradékot majd csak összehozom. Más úgysem kell a polcról. :)
    Lukimi, már kiszedte még délelőtt...:)

zorcso, ursa11, Bonnbonn és 6 más kedveli ezt.
  11. lukimi

Szia Samborg!

Olvastalak, hogy nem megy a muszklis (se).

Nálam jól működött, nem tudom ismered -e ezt a trükköt? Mikor elindítjuk a játékot, a kurzort azonnal rávisszük a körre és benyomva tartjuk az egérrel. Első körben nagyon lassú ezért elengedem jobbra, majd onnan amikor közelít a közepéhez gyorsan felengedem a kurzort. Első második kör így közel van a hibátlanhoz, ha az ember tud koncentrálni. Tudom, ez szinte mindenkinek megy. A harmadik körben ismét lenyomva tartva a kurzort az ingát elengedem jobbra, majd balra és mikor ismét jobbra ér ütközésig szinte abban a pillanatban felengedem amikor ütközött és balra indulna. Ha jól kapom el sokszor áll meg középen vagy közel ahhoz. Zömmel 15 pontot ad így, kevesebb 20-at, ez régebben sokkal jobb volt de.....jön a 70.-ik. 5 és 9 pont nálam kudarc, nem túl sokszor látom szerencsére de akad az is, nem mindíg tudok oda koncentrálni teljesen. Ráadásúl nagyon megunom.....:eek: Indulásnak 47 zseton volt, utána vennem kellett Fa-ért a nagy csomit (75x), de maradt vagy 40.

Tudom, nálad akadozik.....nekem szerencsém volt nincs ilyen probléma.

Gizus, egyikről sem tudom már, honnan lett?!:eek:xD

Nyílván vásárolni is lehetett.

zorcso, ursa11, Bonnbonn és 9 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Szia !
    Ugyanaz az én szisztémám is.

Bonnbonn, jófarmerlány, Katka54 és 4 más kedveli ezt.
  13. lukimi

Lehet, hogy egyazon hölgytől tanultuk pár évvel ezelőtt?xD

Csak már nem emlékszem ki is mondta el nekem és én azóta is így csinálom.:)

Szerkesztve: azelőtt vagy az elejétől fogva több évig vakondoztam de már borzasztóan eluntam, egyenesen kényszerből csináltam és a muszklisnál mutatott új szisztéma szinte szárnyakat adott.xD

zorcso, ursa11, Bonnbonn és 8 más kedveli ezt.
  14. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Köszi a tanácsot de már a kezdetek óta én is ezzel a technikával püfölök a macskával. Megpróbáltam a klienssel is, azzal valamivel jobb. Böngészőnél és kliensnél is a megjelenítés magasra van állítva, ennek ellenére akad, néha lefagy. Takaríthatok én annyit amennyit akarok. :D

ursa11, Bonnbonn, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Jöttem beszámolni a Piccoló 1 levéltáncot fialt nekem...

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi szépen. Sikeres is volt, vigyáztam is. Találtam egy Leon Uris könyvet a polcomon, amit csak megvettem, és megfeledkeztem róla, mivel épp mást olvastam. :) Most nagyon jól jött, már minden mást kivégeztem. :D A vonaton meg belefeledkezek a könyvbe és "vigyázok". Amint hazaértem, ment a mosásba a felsőruha is (lévén két eü. intézményben voltam), de a kabátom még nem mertem, mert látom, jön még hideg jócskán. De kint maradt a fogason, nem raktam a szekrénybe.
    Meg a lábtörlőt fújom dettollal és csak aztán jvöök be a lakásba. Na, ugye vigyáztam?

Itt nálunk már harmadik napja esik, csak néha áll le pihenni egy-egy fél órára. De mindig akkor, amikor átszállásra került a sor.
    Gratulálok a keselyűhöz mindkettőtöknek.

Eventből is megvan a piccolo, meg van még egy, azt mindjárt kirakom. Mindent megszereztem a felhő kivételével, de még van egy esélyem, még pont annyi sz.trágya jött össze ládanyitásból, hogy a szigeten belefér az utolsó kör ültetés. Nem szeretem, ha ennyire kicentizve készül el. Barát nélkül nem is számíthatnék a sikerre. :inlove:
    (Úgy kell nekem, minek kezdtem el. :D)
    Majd én is lejelentem a piccoló eredményét, még nem raktam ki. Amint elmúlik az event, akkor készülök kirakni.

ursa11, Bonnbonn, Tavirózsa és 9 más kedveli ezt.
  17. lukimi

Szervusztok.

Event>>>>>

Mivel állandóan azt hangoztatom, hogy nekem nem kell az agyon variált event mert értelmetlen és felesleges, ezért ezt a most következőt kötelességem megcsinálni mivel hótt egyszerű és még nekem is elég volt elolvasni egyszer, hogy azt mondjam nnnaaaa, ez aztán eccerűűű mint a kötél?!xD:p

Ráadásul a felhő is többrétű így aztán kell az is, most amaránt van vetve az ő gazdakörijébe utoljára, ez marad is holnap 14-ig kivéve (a gyevi bírót) a tölgyesen. Majd jól lezavarom az eventet sz.trágyával és mehet minden tovább jövő szerdáig.:):music:
    -----------------------------
    Retró felhővásár érkezik>>>>>

Nekem a két középső nincs meg. Egyiket futná a 3 Fa-fámmal spórolt aranyam, még meg gondolom kell-e valamelyik?

Utoljára szerkesztett: 20.4.21
    zorcso, ursa11, Bonnbonn és 11 más kedveli ezt.
  18. nyific

Sziasztok! Végre megvan mindkét farmon a Bubi.... hát elég is volt ez most úgy egyszerre, de ha már mégegyszer kilehet váltani, hát muszáj volt élnem vele,
    Holnap event.... igen ez egyszerűnek tűnik, nem tudom még mennyi gaz kell,, de mivel két terület van bevetve... gondolom 20 felett, mindig srófolják feljebb, de ilyen játékminőségnél... lejjebb kellene...

19. lukimi

Imi*

Összesen 20 db malomterméket kell legyártanunk.
    Ehhez kell: 20.800 db messzenéző virág és 960 db lencse.

20. nyific

Köszi Imi... akkor ez ennyi. termelni, keverni, és beadni... hát ez tényleg egyszerű.:)
    Megszereztem a bubikat, sőt még, egy barátnőmnek is besegítettem, mert ügyetlen, és semmi reflex, nulla!
    Most van öröm... Egyébként nem egyformán műkszik a valdi, megtapasztaltam. Van ahol remeg, reszket, nagyon nehéz 15-t ütni... Az enyémen meg suimán 21, és 15, én más módszerrel csinálom, mikor odaér ahová kell, akkor ütök, és ez mindig bejön.:)

zorcso, ursa11, Bonnbonn és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.