Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Jelen pillanatban most süt a nap.
    A pecás event aminek az óráját 23 óránként kell aktiválni (amit te elfelejtesz), és onnan van a peca engedély.

ursa11, mimi, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  2. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia Katka! Nekem még egy gyöngyöt se adott a pecás. Hogy lesz meg? Szorgalmasan szedegetem a jegyeket és pecázok is amikor összegyűlik valamennyi. A ládát nekem nem érdemes kiváltani mert eddig még kevesebbet adott mint amit utalványból megvehettem volna. Hogy kell csinálni?

ursa11, mimi, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Viki!

Ez csak a szerencsén múlik, semmi titka nincs. Az első ilyen eventnél ahol nem hatosával adta a gyöngyöket 1 gyöngy hiányzott a felhőhöz, sokaknak 2-3 felhőre való gyöngyöt kaptak. Most még bőven van idő. Az igaz, hogy most nem bíztam a véletlenre, vettem 1 pecás kosarat, amit most már látom, hogy felesleges volt.

ursa11, mimi, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nekem biz'a 1 gyöngyöm sincs. El is vagyok keseredve ! ;)

Utoljára szerkesztett: 22.4.21
    ursa11, mimi, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ne keseredj el, még bőven van idő, nem egyesével ad gyöngyöt, hanem hatosával, tehát csak 3x kell adni a felhőért.

Adruka98, ursa11, mimi és 8 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Ma nálunk jó idő volt még most is ezerrel süt a nap. el is mentem a fodrászhoz...:)
    Most kezdek pecázni, ki milyen csalit használ? Szerintetek megéri a ládavétel?
    Olyan bizonytalan vagyok, vettem egy L-es ládát, és volt benne 2 prémiumcsali.... tehát ez nem érte meg...:music:
    Dani nekem sincs még, majd lesz ne félj! emiatt ne szomorkodj! ....

-Erika31-, Adruka98, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép estét!

Május 4-ig tart az event, tehát idő van még bőven, főleg , ha a többi eventet csináljátok, egyre több óra lesz, amit nem árt naponta aratni.
    Bocsi nem kioktatásnak szántam

-Erika31-, ursa11, mimi és 8 más kedveli ezt.
  8. nyific

Katikám nem is v3eszem annak, mindkét farmon csinálom ezt az eventet.... de a paradicsomost csak a nyificen csináltam.
    Nekem most 4 vizililiomom van, azokat szedegetem le... A horgászást nemigen szeretem, többet L-s ládát nem veszek, mert az kész átverés... Marad az S-s...

9. Koppi

Sziasztok !

Kiakadtam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyszerűen képtelenség területet váltani is !
    Húzok a francba, ez nem Játék !!!>:(>:(>:(>:(>:(>:(

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ennél a pecásnál is, nem tudom, hogy van egyre több óra Katkám? Mert nekem csak kettő van. Azt sem szedtem le már napok óta.(Na jó tegnap leszedtem este és most várhatok 24 órát. A méreg eszi az embert ettől.)
    Hiányzik ez?

Utoljára szerkesztett: 23.4.21
    ursa11, mimi, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  10. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Dani!

Ez a pecás több event feledatra épül, már eddig is adott zsetonokat, amik a jobb felső sarokban látható. A mostani event is ad zsetont amiket a körben be tusz váltani. Hogy néz ki neked ez a kép?
    https://i.imgur.com/IcQeZgG.png

Ezt az eventkiírásból másoltam:
    Az event összefoglalója:
    • A középső buborékba be kell adni egy medvét - állat a pajtánkból. Ekkor kapunk 2 db "Horgászutalványt", mely egy fizetési eszköz a Titkos tó boltban történő vásárláshoz. - Az ikon órás típusú, mely 23 óránként újra és újra ad 2 db horgászutalványt!
    • A Titkos tó bolt "jutalmak" részlegében kiválthatjuk a horgászáshoz a kelléket, kellékeket.
    • A Csaliláda S-t, Csaliláda L-t ki kell bontani, mert abban van a pecázáshoz szükséges csali, de a csalik típus szerint is megvásárolhatók a boltból horgászutalványokért.
    • A pecázás során különféle ajándékokat kapunk. Köztük "Ritka gyöngy" nevű kellék is lesz. Ezek elköltése a Titkos tó bolt "egyéb" részlegében lehetséges felhősorért illetve horgászkellékekért ritka gyöngy(ök) fizetésével.
    • A felsorolt 3 event során olyan kellékeket szerezhetünk, amik további vízililiomok "neveléséhez" használhatók.

Minden olyan vízililiomos ikon, ahol egy óra szerepel a képen 23 óránként újra aratható.
    A begyűjtés után kapott horgászutalványokból tudunk csalit, csalit adó ládákat vásárolni.
    A kezdés alkalmával az első felszabadított vízililiomhoz egyszer kell beadni a hozzávalót (1 db medve), utána csak az időre kell odafigyelni.
    A kapcsolódó eventekből további órás ikonok lesznek kiválthatók - eventenként 2-2 db, melyeket időközönként arathatunk a horgászutalványok gyűjtése érdekében.

Az event kellékei

Paradicsomzseton
    Paradicsom-küldetés 2. eventből szerezhető

Csillagász-zseton
    Csillagos égbolt alatt eventből szerezhető

Versenyzseton
    Profik a magasban 4. eventből szerezhető

Ritka gyöngy
    Horgászós mini játék során véletlenszerűen kaphatjuk.
    Felhasználása: A Titkos tó boltban fizetőeszközként az Egyéb részlegben

Horgászutalvány:
    Az óra jelű vízililiomok begyűjtéséből rendszeresen 2 db-ot kapunk!
    Felhasználása: A Titkos tó boltban fizetőeszközként a Jutalmak részlegben

Tudnivalók a titkos tóban fejlődő vízililiomokról
    A számozás NEM a beadási sorrendet jelenti!

Kezdő mező: 10. a középső
    A feloldással, kiváltással átszíneződik a három kapcsolódó event első vízililiom ikonja

Az alábbi sorrendben tudunk majd haladni:
    15, 12, 9, 4, 2, 1 ikonokat a Paradicsom-küldetés 2. event idején használjuk
    7, 5, 3, 6, 11, 16 ikonokat a Csillagos égbolt alatt event idején használjuk
    8, 13, 18, 19, 17, 14 buborékokat a Profik a magasban 4. event idején használjuk

Adruka98, ursa11, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  11. nyific

Sziasztok!
    Danikám Katikánk már hozta, hogy hová kell beadni a csillágászzsetont, hogy legyen még vízililiomod, amit 23 óránként leszedhetsz, és két horgászutalványt fog adni.
    Teljesítsd az eventfeladatot, kapsz csill.zsetont gyorsan add be ezeket a 7-es, 5--s és 3-as vizililiom ikonjába, és már lesz is egy órásod...:)

Itt süt a nap, kicsit fúj a szél, a férjem kiment a kertbe, megpermetezi az almafákat, remélem a szél nem akadályozza meg ebben..

Eventem jól halad, már 15 távcsövet beadtam....

Ui: Tudtok valamit Imiről / lukimi/ ? nálam törlődött a szomszédok közül, újra jelöltem, de nem látom, hogy belépne, már két napja...:music:

-Erika31-, Adruka98, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Gizus!
    Nálam is törlődött. 2 napja még írt a fórumra,de a jelét nem láttam,hogy abbahagyná. Nem értem én sem.
    Daninak szerintem az a baja,hogy lassú a játék... Azt hiszem ezen húzta fel magát.

GA-BI-O-Farm, mimi, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Katka !
    Kiokosodtam. De előbbre nem vagyok vele...
    Köszönöm...:)
    Gizus !
    Semmit nem tudok Lukimiről, én is hiányolom. Az viszont aggasztó lehet, ha mint szomszéd eltűnik...
    Eddig nem adta olyannak a jelét, hogy itt akarná hagyni a játékot...
    Én még el sem kezdtem a távcső gyártást. Majd, ha összejön a rávaló, akkor kezdek bele. A felröpivel nincs gondom. Az már összejött. Némely gaz híja van még.
    Ma reggel rácsaptam az ajtót a Játékra.

-Erika31-, ursa11, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  14. josie

josie Fórumlakó

Remélem nincs baja, vagy esetleg a gépével lehet még gond..., nem hiszem, hogy abbahgayta volna a játékot, hiszen még ebbe a csillagos eventbe is belekezdett...

Dani azért kezdj el az eventbe beadogatni, hogy szerezz csillagászzsetont, mert a vizililiomos órákat így tudod megszerezni, és akkor kevesebb horgászutalványod lesz... ha csak a végén teljesíted a feladatot egyszerre..

15. Koppi

A jelen állásom a pecánál...[​IMG]

-Erika31-, ursa11, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  16. nyific

Na ez az Danikám, most már napi háromszor aratsz utalványokat... és jön majd a 4.-ik, csak távcső kell hozzá..:)
    Imi változatlanul piros, tehát nem látom a farmon.

17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Dani!
    Nincs itt semmi bibi, megy ez mint a karikacsapás

Adruka98, ursa11, mimi és 7 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Egyik percben még zöld volt, teljesen ?
    Utána pirosra váltott?
    Nekem sajnos nem volt szomszédom..

ursa11, mimi, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  19. nyific

Nem, nem volt zöld, csak piros.... és most én visszajelöltem ismerősnek, mert vagy kitörölt, vagy törlődtem valahogyan , mint szomszéd.. Persze nem igazolt vissza, hiszen be sem lép a farmra..

20. Koppi

Bízzunk abban, hogy előbb utóbb jelentkezik.
    Hiszen csinálta Ő is a pecás eventet és a jelenleg futót is.
    Az Ő szupertrágya mennyiségével már másnapra végezhetett.
    Vagy internet baja van.

Köszi Katka !
    Majd csapkodok...:D

-Erika31-, ursa11, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.