Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Levelet kaptam Imitől, és azt kéri tőlem, hogy az alábbiakban írtakat osszam meg a Kuncogó lakóival.

Tegnap 10:07

Szia kedves Gizus!
    Kedves Farmeram ismerőseim!
    Nem szeretnék a farmeramán megismert játékostársaktól el sem köszönni ezért Gizus által írom meg mi is történt. (Ezt a levélkét kérem Gizustól, hogy 1:1-ben másolja be a kuncogókhoz. Köszönöm!)
    Tegnap az event kezdés előtt arattam, majd be akartam tenni a fehéret és karácsonyit a rekeszekbe mielőtt elvetem az e-magokat. Azonban a játék ezt az 5 percet sem engedte folyamatosan, nem bírtam törölni a rekeszben lévő más akármiket. Frissítettem de már mérgesen és azonmód elvetettem a magokat, mindennel megszórtam és abban a pillanatban beugrott, hogy miért kellett frissítenem csakhogy késő bánat eb gondolat, a 2 terméket utólag már hiába tettem volna be. Mivel a legutolsó eventkor ugyanígy jártam és többször is (elfelejtettem a 2 terméket) elegem lett a játékból és kitöröltem a magokat, végleg kiléptem a farmerámából.
    Mivel amikor visszajöttem 2019.aug.27-én azt írtam, hogy soha többé nem ha még egyszer abbahagyom mert töröltetni fogom a farmomat, így is tettem és írtam a Supportnak azonnali törlést kérve.
    Írhatnák nagy tirádát, hogy már régóta esedékes mert az eventek nem érdekeltek, stb stb. Azonban olvastam a fórumon sok sok ilyen tirádát és akkor megfogadtam, hogy én nem fogok magyarázkodni hasonló esetben mert nagyon visszatetsző a dolog, aki menni akar az menjen szépen csendben.
    Tehát: a gépemről minden farmra emlékeztető adatot kitöröltem, jelszavakat, füzeteket, papírokat, stb semmisítettem meg és írmagját is eltüntetem a farmjátéknak mert nem kívánok többé vissza térni. Azért nem a fórumra írtam mivel nem lépek be többet!
    A farmomat természetesen nem törlik azonnal hanem a jövő héten mivel ezt így szokták hátha a játékos visszakozik. Én nem fogok.
    Minden kedves olyan játékostársaktól búcsúzom, akikkel valaha is közünk volt egymáshoz. A szomszédokat kitöröltem, hogy ne küldjétek feleslegesen az ajikat, ti is tegyetek így velem.
    További örömteli játékot kívánok Nektek, a való világban meg egészségben, örömökben telő hosszú életet Mindannyiótoknak!
    Lukács Imre (lukimi)

Utoljára szerkesztett: 23.4.21
    -Erika31-, Adruka98, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jesszusom!
    Imi tényleg berágott.
    Nem mondom én is dühös voltam a játékra, de Ő mindenen túltett.
    Sajnálom, hogy abbahagyta, mert egy remek játékos volt, sok tudással.
    De ez az Ő döntése. Itt mi egy nagy virtuális Család vagyunk, a mi társalgásunkat át meg átszövi egy szleng amit rajtunk kívül senki nem ért.
    Volt, van benne becsület és elköszönt tőlünk....
    Ezt korrektnek tartom. Sajnos kevés férfi játékos van itt. Eggyel kevesebben vagyunk. Kár. :(
    U.i.:
    (Lehet utólag igen, ha nem figyelek, de most nem "tetszikelek".....:()

-Erika31-, ursa11, kovacstne és 11 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Döbbenten olvasom, és nagyon sajnálom. :(
    De a döntését tiszteletbe tartom. Hiányozni fog.

GA-BI-O-Farm, ljanika6, mimi és 9 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Szia Ninett !
    Ricsi viszont szó nélkül hagyta itt a Kuncogókat.....
    Azóta visszajött vajon?
    Te sokat évődtél vele...:)

5. Ninett79

Szia Dani!
    Szomszédom Ricsi, játszik aktivan, de nem irogat. Hogy miért azt nem tudom... :(

iboly54, mimi, jutka190226 és 9 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Legalább játszik.
    De akkor is furcsállom.
    Imi is sok képet osztott meg itt velünk a kertjéről. Hiányozni fognak a tanácsai, mert tényleg sokat lehetett tanulni tőle.
    Nem tudom képes lennék e, egy ilyen visszavonhatatlan lépésre?? Egyetlen szórakozásom ez a világ itt.
    Imi is benne van már a korban a 69 évével. Mivel üti agyon az időt ezután ????
    (Bár ha jól tudom van még vagy 10 kicsi farmja is. Azokat is törölte, töröltette ?)
    Ez immár válasz nélkül marad....

-Erika31-, ursa11, iboly54 és 14 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Igen, furcsa. De Imi a kertben elvan, jön rá a jóidő, s imád kertészkedni. :)
    Nekem is ez az egy kikapcsolódásom van. A farm...

iboly54, GA-BI-O-Farm, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Nem ír baglyot sem neked ?
    Imiről:
    Mint tudjuk nem csak a Kert a lényeg, hanem a Társaság.
    Itt mindannyian megismertük őt és tudjuk, hogy nehéz körülmények között él, de emelt fővel viseli.
    Mi voltunk azok akikkel sok dolgot megoszthatott.
    Hamar depressziós lehet az ember ilyen korban...

Jó éjt....

-Erika31-, iboly54, GA-BI-O-Farm és 11 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Nem szokott írni baglyot se Ricsi.
    Reméljük Imi rendben lesz. Ő tudja miért döntött így.

iboly54, GA-BI-O-Farm, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Ha belegondolok abba, hogy volt 100 körüli mamutfája + 2 FA-fa...
    Ezt semmivé tenni...Én nem tettem volna meg.
    Nagyon el lehetett keseredve.

iboly54, GA-BI-O-Farm, nyific és 11 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Igen, de ahogy olvasom, ezen miért akadt annyira ki? Nem volt egy tragédia ez,hogy ezért törölje a farmját.
    Nem értem tényleg.

iboly54, GA-BI-O-Farm, nyific és 10 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok kuckólakók !
    Talán látjátok, minden nap itt vagyok olvasó, "tetszikelő" módban, de a kinti világom most nehezbb, ezért , csak így jelzem felétek, hogy követem a kuckó életét !:)
    Döbbenten és nagy sajnálattal olvastam Imi döntését, tényleg nem gondoltam volna, hogy elhagyja a játékot!:(
    Olyan lelkesedéssel jött vissza 2 éve, szuperül játszott és annyi jó tanácsot olvashattunk tőle , nemcsak a farmmal , de a valódi élettel kapcsolatban is.
    Már sokszor tanácsoltuk "besokalt" játékosoknak, pihentesse kicsit a farmját és utána szép nyugisan jöjjön vissza , úgylátszik Ő ezt most már nem akarta.:( Talán , ha elöbb megírta volna mire készül, többen "megfogtuk volna a kezét" és visszahúztuk volna.
    Végtelenül sajnálom , hogy így döntött!
    Lassan 11 éve ,hogy játszom, annyi játékostól búcsúztam már és nem szégyeltem/szégyelem, sokat megsirattam .
    Nagyon hiányozni fog a kuckóból .:(
    Ezek után most , hogy kívánjak szép álmokat vagy jó éjszakát !?

ursa11, iboly54, missuzy_53 és 16 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jó reggelt Mindenkinek!
    Beidézem ide Imi egyik mondatát:Tehát: a gépemről minden farmra emlékeztető adatot kitöröltem, jelszavakat, füzeteket, papírokat, stb semmisítettem meg és írmagját is eltüntetem a farmjátéknak mert nem kívánok többé vissza térni. Azért nem a fórumra írtam mivel nem lépek be többet!
    Számomra ebből elég egyértelmű, hogy az összes farmját törölteti:( Sajnálom, tényleg sok hasznos dolgot megosztott velünk...
    Viszont meg is tudom érteni.. Számtalanszor eljátszottam már a gondolattal jómagam is. De sajnálom azt a rengeteg mindent itt hagyni, semmivé válni, amibe 10 éven keresztül rengeteg valódi pénzt is beleöltem.. Kár volt és erre 1éve jöttem rá. Még a hitelkártyámtól is megváltam annak érdekében, hogy nehogy mégis kísértésbe essek. Nem azért, mert nem futná rá! De azért mindennek van egy határa. Nem beszélve arról, hogy volt egy felmérés annak idején: mennyi eventet szeretnénk: ha emlékezetem nem csal havi 2-re szavazott a nagy többség. Hát csak rá kell nézni az eventórára. Ennyibe veszik a játékosok véleményét, akaratát... Minden hónapban új fa és állat. Ki győzi ezt anyagilag? Borzasztóan el anyagiasodott a játék.... Robotolni és az anyagiakért aggódni a VV-ban is lehet, a kikapcsolódás érdekében játszik az ember, azért hogy a napi sok baromságból egy kicsit felejtsen, lazuljon. És akkor még nyakunkban ezzel az unityvel néha játszhatatlan, élvezhetetlen a játék. Bőven lett volna idő megalkotni és kipróbálva bedobni egy új alapokra helyezett játékot, mivel már régen jelezték, hogy megszűnik a Flash. Nem az utolsó percekig húzni-halasztani. Nem is csodálkozom azon, hogy sok régi játékos búcsút intett és még fog is ennek a játéknak.:(

Utoljára szerkesztett: 24.4.21
    ursa11, iboly54, ljanika6 és 15 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Sajnálom Imi döntését:sleepy:de lehet, hogy 1 kis farmról figyel benneteket...10 évet csak így eldobni:cry:

ursa11, iboly54, nyific és 9 más kedveli ezt.
  15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elnézést kérek, hogy itt most megszólalok, mert bár nem vagyok itt topiklakó, inkább csak olvasgató, de muszáj megírnom, hogy ledöbbentett és nagyon sajnálom, hogy lukimi az elhatározása szerint végleg itt hagyta a játékot, és a játékostársakat.

Maximálisan jóindulatú, segítőkész, értelmes és korrekt embert ismertem meg benne. Soha nem fogadott el semmit viszonzás nélkül.
    Sajnos, néha mindnyájan elfelejtünk dolgokat, (ez a korral és idegállapottal is jár), de ezek mind javíthatók, korrigálhatók, főleg a játékban.
    Szinte mindenkivel előfordult, hogy legalább egyszer pl. csatni nélkül aratott, stb.
    Ezért is érthetetlen számomra, hogy ilyen dolog miatt felmondta és visszaadta a farmját. :oops:
    Szia Lukács Imi, lukimi! Vigyázz magadra! Minden jót kívánok! :inlove:

ursa11, csillagom78, iboly54 és 14 más kedveli ezt.
  16. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!

Döbbenve olvastam, hogy lukimi, itthagyta a játékot és a társaságunkat. Valóban sokszor kritikán aluli a játék minősége és sokszor a vv is. Remélem Imi megtalálja azt az elfoglaltságot, kikapcsolódást amit a játék nyújtott, sajnálom.

ursa11, iboly54, nyific és 9 más kedveli ezt.
  17. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Nagyon sajnálom Imi döntését.
    Volt, hogy én is szüneteltettem a játékot, de nem töröltettem a farmot és vissza tudtam jönni mikor a mérgem elszállt.
    Remélem a való életben Imi megtalálja azt az elfoglaltságot, ami kikapcsolódást és jó társaságot hoz Neki.

-Erika31-, ursa11, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  18. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok Kuncogók!

Sokakban gyűlik a feszültség a játékkal kapcsolatban.
    Tudod, mindenkinél van egy határ. Ő most érte ezt el.
    A való életben is feszült napokat élünk meg, ha már a játékban is olyan dolgokat élünk meg, amik feszültséget okoznak bennünk, akkor az nem boldogít. Mint ahogy számtalanszor olvastuk már, sokaknak a játék az egyetlen kikapcsolódásuk. Vannak szerencsésebbek mint pl Imi, akinek ott van a kert. Valószínű, hogy a kertben maximum a meztelencsigák bosszanthatják fel, de azok ellen másoktól függetlenül is tud tenni, eredményesen. Itt a játékban viszont semmit nem tud tenni a felmerülő technikai problémák megoldásáért. Én is ha felbosszant a játék bármilyen téren, kimegyek az udvarra, vagy a kertbe, ezeken a helyeken mindig van elfoglaltság, van mit csinálni. Igaz néha a farmmunkásokat, illetve az eper játékbeli érésidejét erősen hiányolom! Sajnálom a döntését, de valahol meg is értem!

ursa11, Kergekacsa, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Ez a végleges törlés nem tudom, hogy működik. Azt, hogy Imi belefáradt megértem. Nem vagyunk egyformák. hál isten
    Az biztos, hogy sok nagy játékos nem úgy játszik, mint flash alatt. Persze sokan biztos abba hagyták. Én személy szerint Csocsot és Sagit tartom szem előtt, persze a képességeimhez mérten. :D Viccet félretéve, nem tudom felfogni, hogy a program megszűnése ekkora probléma. Nem megyek messze, fiam, lányom is játszik, igaz más játékokkal. Nem hallottam tőlük semmi problémát. Mondjuk, ha pl. lányomnál ez lenne, már a laptopja lehet repült volna a 4. -ről. :D

ursa11, Kergekacsa, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Alex0824!
    Lukiminél úgy szakadt el a cérna, hogy a frissítés igénye miatt nem tudta azonnal kirakni a két szupertrágyára ható terméket, hogy elültethesse az event kezdő vetőmagokat. És mire lezajlott a frissítés, utána meg elfelejtette berakni azokat.
    Azért írtam azt, hogy mindenkivel előfordul, hogy elfelejt valamit. Ez egy emberi tulajdonság. Kellemetlen érzés, de ettől függetlenül sajnos létezik. Ettől még nem kell abbahagyni a játékot.
    Én azért használok füzetet, és a napi aratási papírcsíkra is felírom mindig az aratási időpontokat, mert három farmon eventezek, és lehetetlen mindent fejben tartani.
    Emlékszem én is, hogy milyen örömmel írt a kertjéről és a saját készítésű, emelt szintű ágyásairól! Még képeket is hozott róluk. Szerencsére jön a tavasz, így többet tud velük foglalkozni, és a valós kertészeti munkákban legalább örömét leli.

ursa11, Kergekacsa, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.