Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Gondolom a Farmerama piacán. :D

ursa11, Kergekacsa, mimi és 6 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Jössz és felteszel egy kérdést, minden előzmény nélkül. :(
    Amúgy a kérdésedre mit lehet válaszolni?

Nálam például még van 1 zsák a tavalyiból, ergo nem érdekel a dolog. :)
    A farmomon meg 10000 db van, tehát nem piacolok.

Utoljára szerkesztett: 22.5.21
    ursa11, Kergekacsa, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  3. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Köszönt.

ursa11, Kergekacsa, mimi és 3 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Jó. Tévedtem. Hamut szórok a fejemre. :D
    Vagy rúgjam magam bokán, a figyelmetlenségemért ?

ursa11, Kergekacsa, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Ma megint olyan idő van, hogy semmit nem lehet kint csinálni, még sétálni sem :(
    Így hát ismét dobálgattam a baltákat, az sem érdekelt hová csapódik, úgy sem ad 15 érménél többet. Végre meg van minden amit akartam, felhő és a fejlesztések. Még van növényem ( használtam egy saját bónuszt), viszont nincs felröppenő, beültettem egy jó hosszú növényt, reggel learatok, bekeverem amit tudok és ezzel vége is számomra az eventnek.
    A mély kék sorból én is vásároltam, de csak a piccoló láda miatt, hátha most szerencsém lesz. Bár az előző eventből szerzett sem okozott csalódást, egy fényfesztivált kaptam :)
    Visszatérve az eperre, itt is lehet kapni 2500 ért kilóját egy termesztő árulja, nagyon finom. 700 al olcsóbb kint a földön, viszont azért hajolgatni kell és elég sáros is a sok eső miatt. A Papa hajolgatott én meg mosogattam őketxD A lidl-be is lehet kapni 600 ér a fél kiló, de az meg spanyol, kitudja mikkel van kezelve, hogy bírja a hosszú utat. Ami a lényeg, hogy idén nem kell eperlekvárt eltenni, sajnos:)

ursa11, jófarmerlány, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  6. Samborg

Samborg Fórum félistene

Idén talán szilvalekvárt lehet majd befőzni vagy hecsedlit. Ez utóbbinak talán nem ártott még semmi. Nem is értem egyébként a krumpli és a zöldségek árát. Ahogy látom már azt is külföldről hozzák be. Mit termelnek nálunk a mezőgazdasággal foglalkozók? Lucernát? Azzal nem sok a gond és a támogatást arra is megkapják. Ha így haladunk lassan még a díszkerteket is fel kell ásni és újra termelni a kiskertekben. Visszatérünk a gyökerekhez. :D

Katka54, ursa11, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szia! Te ki vagy, ha szabad kérdeznem
    Nem kell Danikám..... Te ismered ezt a játékost talán?? Én még soha nem láttam itt a Kuckóban...
    Katikám Te akkor gyenge vagy, xD ebgem nem ütött kii semmi... nem bírnak velem..
    Persze jó dolgod van, mert a menyecske főzi neked az ebédet.... hát így könnyen lehet szundizni.;)

Nekem a felhjő már beüzemelve... maradt még pár játék azt eldobálom, és kész.
    Mondjátok ezt a málységes felhőt csak egybe lehet megvenni?? tehát m9ind az ötöt?
    Egyet nem lehet?

-Erika31-, zorcso, kukac421 és 10 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Nekem már 31 menetem volt. Ültetem tovább sima vízzel megszórva. Még trágyát sem teszek rá.
    Nem ismerem az illetőt. Ide csöppent mint Pilátus a Krédóba...

A felhőnél mind a 4-et érdemes megvenni. Ha csak egyet veszel akkor nincs sor.

zorcso, kukac421, Katka54 és 8 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Szia !
    E mondat már más, veszélyes vizekre vinne. Nem veszek részt ilyenben
    Téged ismerünk, mert voltál már itt több alkalommal.
    Az illetőt viszont nem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.5.21
    -Erika31-, zorcso, kukac421 és 9 más kedveli ezt.
  10. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szép napot kívánok!
    Nos az árakról annyit,hogy már jóformán alig vásárol az ember fia és egy *** pénzt hagy ott az üzletben...nemhogy a piacon...mert ugye aki jó megfigyelő és ismeri a valós "kofákat" bocsánat őstermelőket az tudja milyen az igazi zöldség-gyümölcs...Nem fényezem magunkat mi is megörököltünk egy hatalmas telket tele gyümölccsel és bizony szívesebben vesznek tőlünk mint a piacon...nem sok mennyiség dolog az van vele bőven...Eper (szamóca inkább),barackok-őszi,sárga..,ribizli,egres,alma,szőlők...meggy,cserkó...de mégis azt mondhatom,hogy NEM melegágyi..igaz sokat permetezett de mégis napérlelte finom gyümölcs...
    Itt most kihagyom az eventet épp elég a Gazdakörit kielégíteni...Most megint láttam pár szomszédom elment...van helyem aki szeretne az lenni ;) Most már tényleg jöhetne a jóidő más lámpafénynél füzögetni-alkotni mint a napsütésben...
    Mindenki vigyázzon magára!!!!
    Sokan vannak a Balcsinál a rossz idő ellenére is o_O
    Pihenyjetek sokat a hétvégén!!!

https://kepkuldes.com/image/9GdrrL

https://kepkuldes.com/image/9GdcAq

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.5.21
    kukac421, ursa11, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!

Mára kutya bajom. Nálunk a fiam főz, ha a menyecskére várok.....
    Nem egyben lehet megvenni, hanem egyesével külön külön, de csak sorban. Nem veheted meg csak pl.4 -est.

ursa11, jófarmerlány, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  12. nyific

Danikám mit szeretnél kiváltani? Én a z éttermeset kiváltom még... és befejeztem.
    Ha egy felhőt veszek meg, mondjuk az elsőt, akkor az nem üzemel?

-Erika31-, zorcso, kukac421 és 9 más kedveli ezt.
  13. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Nem hiszem , hogy az énemet , kicsit is ismernéd. :music:

Kergekacsa kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Nyific kedves!:inlove:
    Csak a 4. csomag tartalmazza a felhőt!
    Nézd csak: #3 ;)

-Erika31-, zorcso, Katka54 és 9 más kedveli ezt.
  15. Koppi

A válaszom az, hogy nem.
    Először én is azt hittem, de utána végig vittem az összeset. Megérte. :)

Nem ismerem az biztos, de ennek itt ily módon semmi értelme nincs.
    Én azt mondtam, hogy te már voltál itt többször, vagy ha nem is pontosan itt, hanem egy immáron zárt topiknál.
    Ne menjünk bele, hogy milyen kérdést is tett föl az illető...és abból mi hallatszik ki ? Nem releváns.

-Erika31-, Katka54, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  16. nyific

Igen sejtettem... köszönöm kedves Sali...:)

17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Igazán nincs mit, szívesen hoztam.;) Gizuska! - hol van a csilli-billi szép, aranysárga bannered?

zorcso, Katka54, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  18. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Nem véletlen hogy mondtak véleményt, az illetékesek, Igen írtam itt is ott is, a zárt topikról no komment. Ha megengeded ezután is írok. És oda , ahová én akarok, ezt is majd illetékesek eldöntik, és ha kizárnak vállalom a következményeket.

-Erika31-, jófarmerlány, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  19. nyific

De aranyos vagy, hogy így megjegyezted.... tényleg már ideje lenne átöltöznöm..
    mindjárt itt a nyár... remélem., és én arra várok.;)

20. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!

Én is sok szörpöt szoktam készíteni, igaz én többfélét, nyáron amikor már minden szörp készen volt a fiacskám közölte, hogy az idén csak meggyszörpöt csináljak. Már hónapok óta csak bolti szörpöt iszik, mert már az összes szörp elfogyott. Nála sosem lehet tudni mely lesz a nyerő. Idén lesz először egyféle szörp.

zorcso, ursa11, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.