Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Valahogy így megy ez:)
    Olyan együttérző vagy barátosném, teljesen meg vagyok hatva! De megállj jön még csülök az én utcámba:)

Adruka98, -Erika31-, klakli és 8 más kedveli ezt.
  2. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Igen nagy a csend. Mindenki napozik? Ennyire lefoglal benneteket a foltvarrás? A régi játékokon is sikerül mindig valamit változtatni. Ezeket a nyereményeket elérni nem egyszerű. Nem szeretem a szerencsével összefüggő dolgokat, főleg ha még a léc is magas amit el kellene érni. :D Fájó derékkal elég még a lépcsőn is felmenni nem magasat ugrani.

Kergekacsa, mimi, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  3. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok!!!!!!
    Én azt a lépcsőt már megmászni sem tudom, liftre meg nem telik:) Nem varrok, nincs egy rendes szabásmintám. Erről jut eszembe, egy régi vicc, hogy aszongya:
    Kissné otthon melegszik az ágyikóban a szomszéddal, amikor váratlanul haza toppan a férje! Nincs más megoldás, a szomszéd úgy ahogy van Ádám kosztümben, elbújik a szekrényben! Kiss gyanítja már egy ideje, hogy valami nem stimmel, ezért alapos kutatásba kezd! Amikor kinyitja a szekrény ajtót, a szomszéd megszólal: Na mit nézel? Nem láttál még molylepkét?

Adruka98, klakli, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Régen jártam felétek, de nagyon el voltam havazva. Festés volt nálunk, 1 hétig voltak itt a festők, én 2 hétig takarítottam. Na de most már legalább szép minden. 1 hete a kertet csinálom, de az is szép már, eltűntek a gazok, amik azért a sok esővel előjöttek. Szegény tyúkjaimnak zőccségundoruk lehet már a sok paréjtól, amit bevödröztem nekik. De nem szeretem a földön hagyni kikaparva, mert ha rátaposok, biztos megerednek újra a nedves talajon. Már palántáltam is a saját nevelésű palántáimból( fehér és lila karalábé, paradicsom, kelkáposzta). Paprikát és zellert a piacon vettem, de jövőre azt is magam fogom nevelni. Aránylag tűrhetőek a palántaárak, sokkal drágábbnak gondoltam.
    Ma már ebéd után levágtam 1 tyúkot is, holnap ebédre az lesz. De megbosszulta a késsel való megkínálást, mert nem tapostam alaposan a lábaira, így kirántotta a talpam alól mindkettőt és végigkarmolta az egész karomat belülről. Majdnem a hónaljamtól a csuklómig. Fertőtlenítő persze nuku, így még egy ezeréves elsősegélydobozban lévő jódampullát törtem fel, azzal húztam végig a karcolást. Csípett, mint a rosseb, de nem volt más itthon, nem akartam hogy esetleg elfertőződjön, mégis csak a trágyában kapirgált a körmeivel az inzultus előtt!
    Danikám, ez az írás facén is sokszor megjelenik, és mennyire igaz! Papsajtot már alig találni, vagy csak azért nem találkozunk vele, mert nem ücsörgünk és játszunk az utcán a fűben:D Emlékszem a hatalmas nyári záporokra, mikor hirtelen megteltek az útszéli árkok esővízzel! Milyen jó volt a langyos vízben játszani! Szegény öcsém egyszer hanyatt vágódott a felázott árokalján, csak azt láttuk, hogy bugyborékol a víz. Anyukám megmarkolta a trikóját, kirángatta a vízből, jól elnáspágolta:D De ezen kívül sosem ért bennünket semmi baj. Biciklizni apukám bicaján tanultam váz alattxD A nagylábam ujján sosem volt bőr, a betonjárda mindig lehorzsolta. Gézt nem is láttunk, rongydarabot hasítottunk, bekötöttük azzal a sérüléseinket, hol volt akkor a húsevő baktérium, meg a tetanusz? Nyári szünetekben hét határt bejártunk, de mire a szüleink hazaértek, mindig otthon voltunk egyben, pedig óránk sem volt. Én mindig szívesen emlékszem vissza a gyerekkoromra, sosem unatkoztunk, nem voltak közöttünk hiperaktívak, szerintem rosszak sem voltunk, egyszerűen csak annak a kornak megfelelően gyerekek:)
    Na én is ritkán jövök, de akkor regényt írokxD

Kergekacsa, mimi, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  5. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia Dani! Szép estét Neked és Mindenkinek!

Följebb írtam, hogy ÖTYE lesz. Most írom, hogy ÖTYE volt, de még milyen:D Mielött a tagokat hozták, bekukkantottam hozzátok.
    Istenem, milyen kedves és milyen igaz. A gyerek korom összetömörítve.:inlove:
    Azt már nem tudom, hogy késön vagy korán ;)mondtam a lányoknak mit olvastam. Èrdekelte öket igy lefordítottam nekik.
    Nem mintha nem lett volna témánk.... de hirtelen mindenki mondta: emlékszel?! emlékszel? Szép gyerek kori emlékek
    kerültek az asztalra.
    Egyébként tisztességesen viselkedtünk, a szomszédok is türték. Igaz "ali" alig fogyott, hiába nem vagyuk már mai tyúkok:D

Utoljára szerkesztett: 29.5.21
    Kergekacsa, mimi, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó reggelt!
    végre napsütésre ébredtem, és ma
    Nemzetközi Gyermeknap van;)jó szórakozást nekikxD:D
    és mindenkinek...csak már tényleg jöjjön a jó idő:p

sutimami57, Kergekacsa, mimi és 5 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Márti !

Azért (is) hoztam, mert nosztalgiáztam az olvasása közben.
    Valamint a rég eltünt gyerekkorból bukkanjanak föl emlékek, amik csak a mieink... :)
    Egyébként Tied az 1000. poszt a topikban. Gratulálok !

Adruka98, sutimami57, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  8. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok:)
    Györgyi, jó hogy előkerültél! Mire jó ez a betörő macska? Nekem nem engedi a felhőre tenni.

zorcso, Adruka98, -Erika31- és 9 más kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

zorcso, Adruka98, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia mindenki!
    Szia kukacka!
    Íme a Betörő macsek ! :)
    [​IMG] A képet kisebbre cseréltem /Swallow
    /Bocsi a nagy képért!/
    Ez egy olyan dekor, amilyet kb. 3 hónaponként szoktunk kapni , un. szezonális! Napi ajándékba lehet küldeni, nem tehető fel a Felhőre .:(
    Szép délutánt minden kuckólakónak !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.5.21
    sutimami57, Kergekacsa, mimi és 6 más kedveli ezt.
  11. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Milyen jó, hogy ma itthon maradtunk, mert itt is, és Tahiban is esik az eső...
    Tegnaő nagyon szép idő volt, a takarítás jól haladt... még az alsó szinten azért maradt munka... de azt
    már megcsináljuk hamar... A fű is le lett nyírva, már elég nagy volt.... szóval a tegnapi nap szuper volt..:)
    Ma sütöttem magamnak egy kis meggyes-túrós, " mentes " majdnem mindentől, szóval diabetikus
    sütit, persze a féejemnek is kellett két szelet, csak azért, hogy m megkóstolja...:p
    Majdnem nevetőrohamot kaptam, mikor fpogta a porcukortartót, és megszórta jól a diavet. süteményt
    jó sok porcukorral... Na ez a döfi. xD
    Most egy kicsit foltozok...

zorcso, Adruka98, -Erika31- és 8 más kedveli ezt.
  12. sosoump

Szia Dani!

Köszömöm szépen a gratulát:D jól esett, bár nem az én érdemem volt.
    Ma nem ártottam az emberiségnek;) igaz jót sem tettem, ültem a teraszon, olvastam... édes semmittevés:inlove:

sutimami57, Kergekacsa, nyific és 4 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Szia Márti !

Vannak érdekes véletlenek is. Ez az volt. :)
    Hamar elröppent a 7vége...Most meg esik az eső.. :( 13 fok van, igazi márciusi időjárás május 31.-én..

14. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok!
    A mai napot egyedül töltöm ,papa elment olyan ökö izére! Ötye után szabadon, öreg kappanok összeröffenése:) Én meg vén tyúk maradtam itthon kotlani:)

sutimami57, Kergekacsa, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Eltelt a hétvége, felég átaludtam. Nem tudom, mi történt velem.

A VV-ban van ez a gaz. :D
    Ma se igen lehetek itt, jön az unokám és lasagnát kért ebédre. :) Megkapja.
    A leves meg cukkini krémleves lesz.
    És piacra is készülök, hátha van kovászolni való ubi.
    A héten még Pestre is készülök, de csak ha meghozzák a felújított székemet. :)
    De igen, de sosem tudtam a nevét. Köszi Viki, megint tanultam valamit. Kakassarkantyúnak írja a barátom. :D
    Ó mennyire így volt. Bár engem nagyon védtek a szüleim is, a testvéreim is (majdnem belehaltam egy betegségben), mégis a nagy része igaz volt rám is. A fáról földre pottyant epret is ettük, ami még nem volt eltaposva. :D A bogaras részt nem csináltam. Tyúkunk se volt, hullott állatot se temettem. Viszont sokat játszottam homokozóban, épp csak összetákolt bringával vagánykodtam a motoros rendőr előtt - jelzett, azt hittem kanyarodni akar, de nem, nekem szólt: álljak meg; jó, talpam a gumira, fék. 13 éves voltam. És gyerekebb a mai 13 évesnél. :D :D
    Azért fejfedőt is, téli blézert meleg pulcsival kellett tegnap reggel felvegyek. :( Ma már remélem jobb lesz.
    Indulok konyházni, mert sose lesz ebéd, még hezitálok, melyik legyen előbb: piac vagy konyha. Unoka csak 3-ra jön, az én ebédem meg kész van, maradt tegnapról.

sutimami57, Kergekacsa, kukac421 és 5 más kedveli ezt.
  16. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Már tényleg uncsi ez az időjárás, hát mikor lesz már végre nyár....
    Holnap már júniust írunk... vicces, hogy még mindig fűteni kell....ene... moiost már tényleg jöjjön a jó idő.:music:
    Ma én sem főztem, maradék volt, de finom... Ma unalmamban sütöttem kétféle palacsintát... sajnos az nálunk nagyon megy, mármint az evése...:wuerg:

Pénteken felszaporítottam a foltos event növényt, gondoltam kiváltom az étterem egy-két fejlesztését,... mivel tegnap is itthon voltunk, u.is esett az eső, így ültetgettem is,...
    A vége az lesz, hogy most este meglesz a felhő is... meg a rátehető kitehető is a kertészeti robot 2.
    Az étterem fejlesztésből csak egy lett meg, talán még egy, attól függ, hogy jönnek az érmék...:)

zorcso, Adruka98, -Erika31- és 8 más kedveli ezt.
  17. sosoump

Szia kukac, szia Dani, sziasztok kuncogók!

Jó szöveg:D
    Aranyosak vagytok:inlove: köszönöm, hogy befogadtatok:inlove: egy kuckó tele vicces, vidám kuncogókkal.
    Szívesen jövök hozzátok:inlove:

Adruka98, mimi, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Márti !

Nem tisztem, hogy nyilatkozzak de nagyon örülök, hogy itt ragadtál.....:)
    (Hiszen én is befogadott vendég vagyok itt.)..
    Jó éjt

Adruka98, sutimami57, nyific és 6 más kedveli ezt.
  19. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok:)
    Mi az, hogy vendég, meg befogadott? Én sem itt születtem! Nincs olyan, hogy vendég, nincs olyan, hogy befogadott! Érezzétek otthon magatokat! Dani felmos, Márti port törölget:) Diéta folytatódik nálam, de fura tüneteim vannak! Papa eszi mellettem a jó kis házi kolbászt, akkora szagát ettem én is, hogy jól is laktam vele! Viszont az öreg szerint olyan furcsán nézek rá! Én? Furcsán? Lehet kiült a képes felemre, amit gondoltam? Eskü csak az járt a fejemben, hogy egy laza csípő dobással éppen lenne annyi időm (míg papa összeszedi magát a földről), hogy egy kis karikát becsócsáljak:) Ehh, már gondolni sem szabad:)

bocsinet, Kuzdern, Samborg és 6 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Diétára fogtad magad Mamikám? :D
    Akkor ilyet ne is hozzak, ugye? :p
    [​IMG] A képet kisebbre cseréltem, mert a fórumon a megengedett képméret 550 x 300 /Swallow

Vagy Ezt?
    A paradicsomot megeheted..xD;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.6.21
    kukac421, Samborg, mimi és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.