Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Gizusom!
    Köszönöm a kedves szavaidat, úgy legyen. Én még talpon vagyok, muszáj helytállnom. Anyum is teljesen ki van készülve, támogatnom kell őket, ez a dolgom. Erősnek kell lennem, de ha egyedül vagyok, bizony elpityeredek... De csak ha senki nem látja.. :(
    Szia Drága!
    Köszönöm neked is. :) Az tuti,hogy rosszindulatú volt, egy nagy duncs a bal alsó szemhéján. Kedden megy egy dokihoz, akkor tudjuk meg, mi a további teendő. Most kötéscserére jár, meg varratszedés lesz, mert a bőrt is pótolni kellett az arcán.

Georgának én is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok! :)

iboly54, jófarmerlány, nyific és 5 más kedveli ezt.
  2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Geogának szeretettel:)

Ninett neked sok erőt, apukádnak mielőbbi gyógyulást kívánok.

Én nem kezdtem el az eventet, még meggondolom, mert a felhő elég jó. A picolók drágák, túl sokat kellene értük kapálni, viszont csak fél területem van a tölgyesbe.

Hajnalba jó nagy esőre ébredtem, de most már vígan fütyörésznek a madarak.
    Gyümölcs árakról ne is beszéljünk, valamelyik nap kiszámoltam mennyit költhettem mostanában eperre. Hiba volt.

iboly54, jófarmerlány, nyific és 4 más kedveli ezt.
  3. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok!
    Georgának boldog születésnapot kívánok! Voltam, olvastam, küldtem, kapáltam, most pedig huss nyomás, mert dolog van:)

jófarmerlány, Kuzdern, nyific és 3 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Hála Istennek, a VV lefoglal, így előfordul hogy be se jövök. A lábamat itt a gépnél nem tudom felrakni, ezért van az, hogy épp csak aratni ülök ide, keveset lógok a fórumon. Azért igyexem. :) :inlove:
    Köszi Judit, megkaptam. Töröltelek, visszahívtalak barátnak, remélem mostantól működik a posta. :)
    Annyi lekvárom van, hogy nyugodtan próbálkozhatok.
    Szerintem szuper ügyesen össze tudod rakni, ismerem a képességedet. ;)
    Akkor mégis sikerült a törlés/visszahívás. :)
    Köszönjük, örülök a magam részéről az Enter javításának, a mentést is kipróbálom mindjárt. :)
    Szülinapra (és persze minden napra) sok boldogságot, az éretteknek tevékeny további munkát vagy tanulást!. :inlove:

Eventet nem csinálom, van elég dolgom és mennivalóm, ami nem engedi, hogy a géphez jöjjek időben.

iboly54, kukac421, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  5. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Nálunk is jó idő van, süt a nap ezerrelxD
    Eventet elkezdtem, és majd kiderül meddig jutok.
    Georgának boldog szülinapot!

iboly54, kukac421, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Ma egy kicsit előbb szabadultam.... de holnap, és holnapután is csak reggel, este tudok jönni, nagyon sűrű a napi m programom... és a táncrendembe a nappali farmozás mostanában nem fér bele...:music: Elolvastam az event kiírásokat... hááát... akinek van ideje, nem fog unatkozni ebben a hónapban sem... és milyen sok vásárlási lehetőség;)
    Nálunk is nagyon jó idő van... de itt jó a hűvös szobában... és most irogatok kicsit..:)

Ninettkém jól csinálod, mindig csak pozitívan a gyógyulást illetően, mert így Apud is hisz benne, és meg is fog gyógyulni a szeme...:) az, hogy érezteted velük mennyirefontosak neked, és, hogy szereted őket... hidd el, ez mindennél többet ér számukra.:)

Mo9ndd! és a " nagy " kislányod hogyan folytatja... tanul még tovább, vagy belevág a nagybetűs életbe..? Ja, és a kicsi kislányod, itt nőtt fel közöttünk, emlékszem kicsit nehezen szokta a közösségi beilleszkedést.., Ő most mennyi idős is?? 8-9 éves lehet, ugye?:)

iboly54, ursa11, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Gizusom!
    Köszönöm kedves szavaidat. :)
    A nagylánynak még van egy év szakma. Animáció. Most az érettségi volt meg. Aztán majd eldönti merre tovább. :)
    A kicsim is már 9 éves.3. osztályt járja most ki. Eddig elsőtől kitűnő tanuló. Valószínűleg, ha a 4. osztály is kitűnő lesz,akkor átvisszük egy gimibe. Mert nagyon okos a gyerek. :) Büszke is vagyok mindkettőre. :)

Tavirózsa, iboly54, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  8. nyific

Vigíázz rájuk Ninettkém, és legyél is büszke rájuk, ezt tudasd is velük, dicsérd is őket, mert egy gyereknek az önbizalom is nagyon fontos, és a dicséret, ezt erősíti. :)

iboly54, ursa11, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok! Nagyon kiéheztünk a jó időre. Még én is, aki itthonülő vagyok. ;)
    Hoztam hogy bírjátok a munkát, egyebet. :D Épp csak köszönni van időm, főznöm kell a spenótot, paradicsom levest, aztán futok is vissza az obiba, cserélni egy kütyüt. Pedig tegnap hogy örültem, hogy sikerült egy problémát megoldani. Ez van. Legalább megint meglesz az 5000 lépés.
    Mivel nagyon sokáig olvastam tegnap, délután szunyókálnom kellene. :D

jófarmerlány, iboly54, nyific és 5 más kedveli ezt.
  10. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok:)
    Most éppen befutok én is aztán irány a konyha! Holnap nem leszek, megyek az unokámhoz:)))))))))) Most fogom másodszor látni az életben, hát már nagyon izgatott vagyok! A helyzet miatt nem jöhettek, mi sem mehettünk, na de majd most!!!

jófarmerlány, iboly54, nyific és 6 más kedveli ezt.
  11. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Fodrász kipipálva:D
    Juditom az pici unokát jól szeretgesd meg, már biztosan nagyon aranyos.
    Nálunk ma is nagyon meleg van, ez nem panasz, végre jó időxD

12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)

Húúúú, de meglepődtem...... ma senki nem járt a kuckóban, mi történt?
    Sajnos én is ritkán jövök, de még az aratásaim is ritkulnak. Semmi eventezés, semmi Valdemar, egy két vonatot azért indítottam :)
    Annyi minden van a játékon kívül, nem sok kedvem van a farmozáshoz. De ahogy látom, egyre többen vannak így.
    Remélem azért ez a kis kuckó nem fog elnéptelenedni. Gondolom már mindenki alszik, nekem még nem jött álom a szememre, elég gyakran vagyok így :(
    Nagyon nagyon meleg napok vannak, már inkább behúzódok a hűvösbe, csak estefelé merészkedek ki. Már csak pár nap és jönnek a kislányok, megint lesz zsibongás, már alig várom :inlove: nagyon sokat kellett távol lenni tőlük, most végre bepótolhatjuk az elmaradt programokat. Persze azért még mindig vigyázni kell, az ördög nem alszik:(
    Vettetek titokólat? Én még nem döntöttem el vegyek-e, nem szokott új jönni :(
    Hosszú érésű növényeket termelek, lehet nekiállok a gazdaköriknek és csak akkor eventezek, ha nagyon megérős lesz.
    Holnap visszaolvasom az elmúlt hét eseményeit, hogy tudjam mi történt amíg nem voltam.

Tavirózsa, jófarmerlány, nyific és 5 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Nekem is egyre több a dolog, most készülök a loggiám betelepíteni virágokkal. Innentől a délelőtt foglalt. :D
    A vásárlás, a főzés, a virágápolás és már el is fáradtam. Ráadásul egyet pislogok, már megint elmúlt egy hét.
    Holnap vagy holnapután meg Kispest. Teljesen tele van a naptáram :D
    Ez sem panasz, csak program-beszámoló.
    Event nem vonzott, de két gazdaköri hosszú növényeivel jól elvagyok, és látványos a haladás. Ezért most állatból csak a tárolók vannak megpakolva. Fél milka alatt veszem is a piros kosárból a növényeket, a milliósakat nem.

14. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok:)
    Unokázás megvolt:) A nagy szeretgetés az nem volt, mert fél, mindenkitől! Azért addig eljutottunk, hogy megbeszéltük, hogy tete, gágágá, és ilyen más fontos dolgokat, valamint sikerült legalább a kis fürtös fejecskéjét megsimogatni:) Megölelni, ölbe venni, na arról szó nem lehetett! Haverkodás tisztes távolból azért ment:)

jófarmerlány, iboly54, nyific és 4 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! Jó reggelt!
    A macskamentáig én is kivásárolom a piros kosarakat...ez már nálam napi rutin;)
    A napocska süt nálunk, de a szél hidegnek tűnik...:sleepy:a mai programról még nem tudok...tegnap strandoltunk, a család többi tagja még alszik:) megyek főzök 1 kávét erre a párom biztosan felébred...legyen szép VasárnapodxD:D

mimi, jófarmerlány, kukac421 és 5 más kedveli ezt.
  16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

A macskamentáig én is megveszem a csipkebogyótól, a közepén ki szoktam hagyni jó néhány növényt, mert van előlük bőven.
    Itt is üt a napocska. Egészségetekre a strandolást, mi csütörtökön mennénk Agárdra, remélem nem jön közbe semmi, ma előre dolgoztam, hogy szabaddá tudjam tenni a napot. Nem szeretnék csalódni, ez lenne az első strandos napunk.

jófarmerlány, kukac421, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jövőhét második felétől afrikai meleg éri el kis hazánkat...szerencsétek lesz;)mi is úton leszünk az tutixD
    Ki kell használni minden pillanatot...1szer élünk, de akkor nagyonxD:D

mimi, jófarmerlány, kukac421 és 5 más kedveli ezt.
  18. nyific

Sziasztok! Ma én már kidolgoztam magam... tegnap este hazajöttünk Tahiból, persze jó későn, mert vettünk egy láda epret, és ma megfőztem dzsemnek... Gyönyörű lett, és a férjem szerint finom nagyon. REzt csak Ő eszi, mert cukros nagyon... de Ő édesen szereti...:p

900 FT-ért tudtam venni, az istenért nem adta olcsóbban... de így is megérte, mert azért amit magunk készítünk, annak a bolti a nyomába sem léphet..:)
    Jövőhéten nekünk 3 nap program, megint csak hétvégén tudunk kimenni a nyaralóba... ez van..
    Itt meg csak nézek, mert most két napig nem nagyon farmoztam, és most látom Renzó is itt van, meg az ólgőzös, de miért egyszerre mindkettő, meg két event is fut..., ja és még titokól akció....:music:

Utoljára szerkesztett: 14.6.21
    ursa11, mimi, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  19. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szép estét Mindenkinek!
    Jelentem alássan ide értem:D Ugyan eventezni mem tudok, de ma reggel halált megvetö bátorsággal;)
    becsukott szemmel rákattintottam az orinoco csomagraxD ki is tettem 25 ólat... ebböl lett 2 meduza, egy agáma
    a többi még említésre sem méltó. . Ki tudja talán a maradék jobbakat ad. Mint mindig késöbb jutott eszembe, hogy az orinoco
    vidékén nem ólakat kell keresni....... hanem aranyat mosni!!!!!! Talán az utolsó 5 madár helyet aranyat ad;)
    Ma itt is csodálatos idö volt, ezer ágra süt a nap, felhötlen kék ég:inlove: 24 fok, még kb. fél 11 ig világos van:inlove: imádom!!!!
    Mint Kuzdern írta keddtöl jön a meleg, csak itt nem afrikai, hanem Alsórajnai mosókonyha 32-35° a kés megáll a levegöben.
    A klímát esténként eddig is bekapcsoltam. Keddtöl kénytelen leszek beprogramoznixD

Kergekacsa, ursa11, mimi és 5 más kedveli ezt.
  20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot :)
    Ma reggel csak 8 fok volt ..... nyitva hagytam éjszakára az ablakot, bizony nyakig be kellett takarózni, fáztam.
    Most hogy kicsit vonatozok, szembesültem azzal mennyi felesleges ól van a pajtábano_O birkanyíró 236 volt már csak 200 van, tehenészet 216, pehelygyűjtő 184, narancs szamár 276 és még egy csomó más ami 150-200 között mozog.Soha nem fog kifogyni a készletből :oops: Nagyon bosszantó, hogy leginkább ilyeneket tudok pörgetni, ezeknél még a bájital is jobb:D
    Lehet, hogy leállok az állatok szaporításával és csak fákat teszek ki, azokkal nincs semmi dolog:p

Legyen nagyon szép napotok! :)

Kergekacsa, ursa11, mimi és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.