Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Ez a két régi torony lesz lecserélve [​IMG] a földön az ácsmesterek megcsinálták a fa szerkezetet...utána a bádogosok rárakják a réz lemezt...a tornyok egyenként 22 tonnásak...és egy 500 tonnás daru fogja felemelni 40 méter magasba...a tornyok 12 méter magasak...hétvégén lesz csinálva ha az időjárás engedi...utcákat fognak lezárni, hajnalban fog a daru beállni...most ilyen projekten dolgozik a cégünk...

Koppi, ursa11, nyific és 6 más kedveli ezt.
  2. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia Dani!
    Örülök, hogy itt vagy:inlove: a mostani cserenap fura volt. Aminek egy két gazda örült volna az még nem küldhetö:cry:
    a többi felajánlott potékámat szépen;) nem kértékxD
    Nálunk most 13 fok van és esik. A klimának szabadságot adtam.... dolgozott eleget:inlove:

ursa11, nyific, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt! Már voltam gyógyszertárba, még hűvösben. Aztán mindjárt bezárkózom és indítom a klímát, amint a belső hőt eléri a külső. Persze a napsütötte oldalt már elzártam a nap elől, redőny le, ablak be már fél 7-kor.
    Jó nagy munka.
    Meg is köszöntem - emlékezetem szerint. :inlove:
    Épp az a gondom, hogy nehezen "szedem össze" a jó szakikat. Villanyos van, most a klímás, de lakatost kismunkára képtelen vagyok "beszerezni".
    Melegszik a lakás, mert nem tud lehűlni éjjel.
    Ez hol van? Már indulok is. :D

jófarmerlány, Kuzdern, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Szervusztok! Hegyesfülü gazdától én is kaptam ajándékot. Megkérdeztem valóban nekem szánta-e az ajándékot. Meg is köszöntem. :)

jófarmerlány, Kuzdern, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  5. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok:)
    Ennek a topiknak az elődje volt a szerencsecsomagok, nekik volt egy találkozója ott voltunk:) Elég sok ember összejött. A cuha pataknál voltunk és ott alvós meg bográcsozós volt a találkozó! Papa is ott volt és még Gum is:)
    Többek között acélkalászos, csgtoppe és még sokan mások!
    Ajjaj lehet én voltam, aki nem írt, de sejtettem, hogy innen a topikból jött a segítség itt köszöntem meg! És igen, én mindennek örültem:)

mimi, jófarmerlány, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Dani! Én is kaptam ismeretlentől ajándékot, de nem tudom kitől:( Privátban gondolom megköszöntem, mert az azért szokásom.

Nagyon meleg van, ma csak 1 órát voltam kora reggel a kertben, fél 8-kor be kellett jönnöm, folyt az izzadtság rólam, bele a szemembe.. nem bírtam tovább. Aztán zuhany, fejmosás és klíma bekapcs. Péntekre 40 fokkal kecsegtetnek az időjósok. Lehetne már egy kis eső, ami hűsíti a levegőt és életre kelti a kinti növényeket is. A fúrott kútvizet nem minden tolerálja, nagyon sós. Azért korán reggel a mikroszórófejessel belocsoltuk a krumplit és a borsót, de kaptak belőle a tökök, cukkínik és a zöldbab is. A borsó már kezdett alul száradni és még most neveli a csöveket, szemeket. A palánták alatt csöpögtető csövek futnak, azok naponta kapják a vizet 1-2 óra hosszáig. Kénytelenek vagyunk mert semmi nem fog teremni, ha nem segítünk nekik. Egyébként is késésben van minden, a tavaszi sokáig elhúzódó hideg miatt:(

mimi, kukac421, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Nagyon jó idő van felénk is.... a hőmérő higanyszála már fönt majdnem kiakadt... Szombatra hidegfrontot jósolnak, talán kicsit enyhül a hőség...
    Ma este locsolás lesz a kertben, mert már a fenyők, tuják, meg a pár gyümölcsfa is ki van tikkadva...
    Most ettünk egy jó kis hűvös dinnyét... nagyon jól esett... nem is nagyon kívánja az ember az ételt, csak a gyümölcs menne nálam is egész nap, meg a fagyi is,:p
    Ma takarítós nap volt... hát mit mondjak nekem most nem sok hasznom volt, de a kis segítőm is izzadt, pedig elég sovány, nincs rajta fölösleg...
    Na megyek megnézem mi újság as farmon..

Juditom az a topic miért szúnt meg? Azok a játékosok, akik ott voltak ugye játszanak még most is..?

mimi, kukac421, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  8. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ez nagy mutatvány lesz.
    Profik lehettek, ha ilyeneket bíznak rátok.

Délutánra szabadságoltam magam, valahogy nagyon elég lett a melegből, így lustálkodtam, olvasgattam. Lehet holnap is csak fél napot dolgozok. Nagyon várom a lehűlést, ez a hőség túlzás.
    Ma visszaszerelték a gázórákat a házban, remélem a gázt is visszaadják ma és pancsizhatok egy nagyot. Ilyen ez, az adott jót nem értékeli az ember, csak ha megtapasztalja a hiányát.

mimi, kukac421, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  9. nyific

Kérlek suépen ez szép munka lesz.... nem könnyű, de a kivitelezés végén szép látvány lesz. Köszi, hogy idehoztad...:)

Nem tudom mi történt, de én csak úgy tudok rendesen játszani, hogy ráültem az F5 billentyűre.

Editkém van egy jó hírem, állítólag pénteken jön egy kis hidegfront, és nem kell izzadni... reméljük.:)

mimi, kukac421, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Nincs kemping gázfőződ? Azon remekül lehet palacsintát sütni. :D Nekem se a kempingezéshez kell. Végszükség esetére tartom. :D
    Havasi Gyopár tollából:
    Sziasztok!
    A központnak továbbítottuk a hibajelzéseket.
    A központ válasza alapján a hiba kijavítását megkezdték.

Javasoljuk a betakarítás animációjának a kikapcsolását a játékbeállításokon belül, ez megoldást nyújthat a hibára:

Ezenfelül a játék frissítését is javasoljuk F5 segítségével.

Utoljára szerkesztett: 23.6.21
    mimi, nyific, kukac421 és 5 más kedveli ezt.
  11. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Jöjjön csak, alig várom.:)
    Most egy félóráig királyság van, hűsítő fürdő, hajmosás, egy adag görögdinnye. Így már elviselhető egy rövid ideig.
    Nekem is folyton újra kell tölteni játékot, még jó, hogy nem eventezek.
    Nekem nincs, de jó ötlet, majd sort kerítünk rá. A mikróval és egy 10 l-s bojlerrel vészeltük át a hat hetet. Májusba vettünk hősugárzót, mert az sem volt, 18°-ba nem nyerő a fürdés. Lassacskán összegyűlik a túlélő táborhoz a holmi. :D

mimi, nyific, kukac421 és 4 más kedveli ezt.
  12. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szép estét minden Kuncogónak!

Szabadságon vagyok, Eldöntöttük, hogy ma Roermondba megyünk, ott van egy hatalmas Designer Outlet. Roermond, az Hollandiában van. Tölünk kb. 120 km. A lányom Essenböl jött ezért két autóval mentünk. Ö mentö orvosi szolgálatból jött. Világos, hogy az utolsó pillanatban kihívták, ìgy én sokkal hamarabb odaértem. Bementem az óvárosba. Igazán szép, tipikus keskeny holland házacskák,
    mint egy ékszer doboz. Az idö is kellemes volt, bár borult ég, de nem esett 15-18 fok.
    Utána kiadtunk két es fél fazék zsozsót. A lábunkat lejártuk térdig. A papirzacskók szaporodtak ... hihetetlen gyorsan tudok pénzt kiadni:cry: szép nap volt:inlove:

ursa11, mimi, nyific és 5 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Nálunk meg 36 fok van, de volt több is délben.
    Nekem 1 medúza medence veszett el a nihilben, mert elküldeni ugyan elküldték, de hozzám már nem csobbant be.
    Valahol gellert kapott a dolog.
    (Ez a tegnapi hozzászólásom, itt ragadt, valahogy.)
    Szia !
    Csak úgy dobálod ide, oda a tonnákat ! ;)
    Ez aztán egy igazi meló....!!!
    Lehet csúszni fog a beillesztés....az időjárás előrejelzést illetően..de ne legyen igazam..!
    Gondolom a földön állva is biztosítva van mindenféle széltől....

iboly54, mimi, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  14. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok:)
    Pont amiatt, amiről szó volt! Képek a neten, de az életben már nem merte felvállalni magát, pár ember! Eljöttünk onnan, közösen megbeszéltük mi legyen és Acélkalászos megalapította ezt a topikot! A régiekből már csak én maradtam:( Páran még játszanak, de már messze nem úgy, mint annó! Azt egyébként tudtátok, hogy a nublonok acélkalászos ötletéből indult ki? Régen volt topik ahova az ötleteket lehetett beküldeni!

ursa11, iboly54, mimi és 6 más kedveli ezt.
  15. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Nálam a múlt héten esett az eső, na nem kint, hanem bent a konyhában.
    Kiderült a fölöttem lakó elfelejtette berakni a mosógép kifolyó csövét.
    Leszakadt az egész mennyezet:wuerg:
    Na ezt még tegnap megírtam, most találtam meg.

kukac421, ursa11, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok! Mindenhol meleg van... Danikám nemcsak nálatok.... nálunk bent kellemes, mert megy a klíma.... ma még ki sem merészkedtünk. .
    Húúúh Jutka.... ez nem semmi, most nem irigyellek... és még mi jön ezután..:music:
    Most nem értem, mi köze a netnek ehhez a régi szerencsecsomagok topichoz... Az hogy szűnt meg?? Mert ez t a Kuckós topicot te alapítottad... Az is érdekes, hogy egy ember sem jön ide azok közül, akikkel találkoztál...:)

Kergekacsa, kukac421, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt! Pár fokkal lett csak hűvösebb, vagy a hőmérő úgy megszokta a magasat, hogy nem tud lejjebb csűszni. :D
    Hajnali 4-kor ébredtem némi szellőre, félve a zivatartól becsuktam bukóra a kitárt ablakokat, de kár volt, nem jött semmi eső. :(

Event halad, persze örültem volna egy gyorsabb növénynek, de biztos sokan szeretik, hogy 8 órás.

Kergekacsa, jófarmerlány, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  18. nyific

Sziasztok! Biztos mindenkinek nagyon melege van, meg elege is ebből a hőségből...
    Én is csak a hűvös lakásban érzem jól magam... Ma elmentünk a piacra gyümölcs miatt... hát mit mondjak már nem is tudo,, hogy a melegtől, vagy az árak láttán vert ki a víz....
    Vettünk kis dinnyét, meggyet, cserit, és őszibarit... sajnos én imádom a gyümölcsöt, ha az van, akkor baj nem lehet...:)
    Most olvasom, hogy probléma volt a belépéssel, én csak most jöttem és be tudtam lépni...
    Megyek learatok, és pihegek tovább.. vigyázzatok magatokra!:)

Kergekacsa, jófarmerlány, mimi és 5 más kedveli ezt.
  19. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok,
    Ennyi volt a hidegfront, ez komoly?! Megnéztem éjszakára azt írja, hogy lehűl 20°-ig, jó lenne, de nem nagyon hiszem, hogy így lesz.
    Én is elkocogtam még nyolc előtt a vásárcsarnokba, vettem cseresznyét, meggyet, sárgadinnyét. Drágább , mint a hús. Igazából visszamentem, mert amíg sorba álltunk a múlt héten, mondta egy pasi, hogy nagyon finom lekvárt lehet főzni meggyből és fekete cseresznyéből. Igaza lehet, egy próbát megér, vettem 1-1 kilót. Gondoltam holnap reggel megcsinálom, a hűvösbe. Megcsinálom, de hogy hűvös is lesz-e hozzá, azt erősen kétlem.
    Voltak gondok, vagy 2× idekukkantottam, de nem lehetett belépni. Mindegy is annyira nem fontos.

Kergekacsa, nyific, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Húúúúú de meleg van még mindig:cry: Tegnap 40 fok, ma sem sokkal kevesebb, ráadásul ma cseresznyét raktam el, meleg is lett a konyhában is, de azt legalább tudom, hogy a befőző automata (18 üveges) és a gázon dunsztolt pár üveg cseresznye okozta. De hogy az eddigi életünk során mindig leghidegebb szobában hogy lett 30 fok???? na arra csak sejtésem van. Hátsó szomszédunk félportás, azaz csak 13 méter széles utcafrontra. Szokványos kockaház, de nem lábazatos, csak földszint felett 20cm lábazatú. Tavaly körbekerítette az udvarát lemezkerítéssel, ami mivel csak fél porta, csak 13 méterre, nem 26-ra, azaz "közel" van a nappalinkhoz, és ontja a forróságot fölfelé is. Nem tudom ők hogy tudják elviselni maguk körül azt a meleget, ráadásul lent, alacsonyan van a ház is, levegő sem mozdulhat náluk az elkerített udvartól... Jól kitoltak saját magukkal is, meg szerintem velünk és még az ő hátsószomszédukkal is, mert az a másik félportás, nekik 3 méterre van a kerítéstől a házuk. Szerintem ha egy tojást hozzávágnánk, biztos lágytojásként tapadna ahhoz a forró lemezkerítéshez.:oops: Mindenki szeretne olcsón megoldani dolgokat, de ez nem volt egy jó ötlet. Pedig én is ilyesmiben gondolkodtam a palatető beborításánál, de pont a hőtől tartottam. Most hirtelen el is vetettem ezt a megoldást. És van egy nagy papagájketrec is ebben az udvarban, szegényeknek milyen melegük lehet?
    Szerencsére fent a hálókban jó az idő, itt csak 25-26 fok van (persze mindkét légkondi megy), pihenni legalább tudok majd éjjel. Még mindig 31 fok van, pedig már lassan 8 óra és a napot is takarja a felhő jó ideje.

Kergekacsa, ursa11, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.