Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok!
    Most kezdtem felírni mennyi van a polcon, nem ért ide.
    Gizusom jelzi az ajándékoknál, de a polcra nem kerül be:( Mától írom a mennyiséget, hátha én emlékszem rosszul!

ursa11, iboly54, mimi és 4 más kedveli ezt.
  2. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia!
    Én arra a címre küldöm amiről írtál nekem. kukac42 Jó ez a cím?

ursa11, kukac421, mimi és 3 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Hát mit mondjak, itt is hőség van, csak bent jó lenni a hüvösben...
    Délután már nálunk is be kell indítani a klímát....

Juditom ez jó ötlet, meg kell győzödni róla, megérkezik-e ténylegesen a cucc, vagy csak úgy néz ki...:)
    Várom a tenyésztést, az egytápost, mert szeretnék tenyészteni, és készíteni egy rózsa terményest...

ursa11, iboly54, mimi és 3 más kedveli ezt.
  4. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!

A legegyszerűbben úgy tudod megnézni, jobb oldalon kinyitod a fület, ott ahol vannak a szomszédok, ott van egy ajándékos doboz, arra katt, kiírja mikor ki küldött ajándékot és mit.:)Ha ott, ott van, a polcra került biztosan.

Utoljára szerkesztett: 8.7.21
    jófarmerlány, ursa11, kukac421 és 4 más kedveli ezt.
  5. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Nálunk is iszonyat meleg van. Az autómban kb. 2 hete behalt a klíma. Szerencse hamar elkészült, most már
    a napi szintű autózásnál tudom használni, azért a jóhoz könnyű hozzászoknixD:p
    Szóval ezt már tegnap megírtam, és itt maradt, elküldeni már elfelejtettemxDxD
    Gizusom a dinnye, ha nem olyan édes, csinálj gyümölcs salit, és akkor átveszi a többitől a finom édes ízt:p

jófarmerlány, ursa11, kukac421 és 5 más kedveli ezt.
  6. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Ágiról tudtok valamit? Ezer éve nem írt. Hiányoznak humoros írásai. Marika és Sütimami se jár már be ide?

ursa11, iboly54, nyific és 4 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi a hírt.
    Írj a hibák topicjába vagy a supportra, megnézik. Én hiába írok, mert innen elmegy.
    Nagyon sajnálom én is, hogy a topic-zárással együtt elmaradtak, mert szerettem őket.
    Ez jó ötlet. Sajnos a dinnye nekem tiltólistás, csak nagyon kicsit és ritkán kockáztatom meg. Pedig most ellennék dinnyén. Na jó a
    fehérjét tudom pótolni.
    Lágytojást már régen ettem, a kézremegés nem segít a felbontásánál. :D Ma azt reggeliztem, kipróbálva a most kapott tojásfőzőt.
    Finom volt nagyon.
    Nem szoktam becsukni a laptopot, de mióta ez a kánikula van, bizony becsukom gyorsan. Ide is ritkábban térek be, nézzétek el nekem!
    Most viszont szaladok a boltba, amíg kibírom a kintlétet.

Utoljára szerkesztett: 11.7.21
    jófarmerlány, ursa11, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  8. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Igen jó a cím! Ma megjött eddig minden, a polcon is van:)

jófarmerlány, ursa11, Telezsák és 3 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó volt hazaérni, rettentően párás a levegő. Esett pár csepp eső, inkább már a levegőben párává vált. A földön nyoma se lett.
    Remélem nem felejtem el a vasárnapi 1 tápost, be tudnék fejezni megint egy vagy két gazdakörit.

Talán este még benézek ide, szép napot!

jófarmerlány, ursa11, kukac421 és 5 más kedveli ezt.
  10. nyific

Sziasztok! A mai nap sem jobb, mint az előzőek, meleg, meleg, egy kis párával ízesítve..:music: Állítólag ma jön egy kis lehülés, fél3k, ez 3-4 fokkal kevesebb sokat nem segít .Csak már jönne az is... Ráadásul ma rakott cukkinit készítettem, risz helyett kölessel... finom lett...:p
    Most néztem összejött 62 tengeri akármi, most azt bekeverem, és még várok a tenyésztéssel,, mert holnap is lesz valamennyi, így kevesebb tenyésztés kell,..:)

jófarmerlány, ursa11, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  11. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Ma akkora jégesőt értem meg a szomszéd városban hogy féltem. Teniszlabda nagyságú jég is esett a kisebb diónyi és babnyiak között. Úgy szakadt utána az eső hogy nem lehetett látni az utat. Az autó szélvédőjén lett két kagylós törés, a motorháztetőn egy nagyobb és a tetőn egy jelentős horpadás. Amikor a tetőre esett ez a nagy jég azt hittem itt a világvége. Amikor elállt a jég elindultunk haza. Félúton ismét elkapott bennünket a jégeső. Az úton a többség megállt. Látni alig lehetett, az ablaktörlő se bírta az esőt törölni de azért egy bátor ember vagy tíz kocsinyi sort záróvonalnál előzött.

Utoljára szerkesztett: 9.7.21
    jófarmerlány, ursa11, nyific és 4 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Én is éltem át hasonló dolgokat. Hál isten jégesőt csak egyszer, nem olyan rég. Nekem is lettek kisebb benyomódások. Mikor a tetőre hullott nagyobb mennyiség, én is behúztam még a nyakam is. :D Bátor emberek mindig vannak. Talán vissza is tudnak, -tak sorolni a menetirány szerintibe. ;)

jófarmerlány, ursa11, nyific és 5 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szörnyű lehetett, tapasztaltam ilyet Szarvas felé menet frissen festett autóval. :(
    Szerintem ezt nem bátorságnak hívják... ;) (45 vezetési gyakorlat mondatja ezt velem.)

jófarmerlány, ursa11, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  14. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok:)
    Az éjjel végre itt is esett kicsi eső, de nagyon kevés! Éppen csak csepergett, aztán hamar vége is lett.

jófarmerlány, ursa11, mimi és 5 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Apja!
    Ezekre az emberekre a felelőtlen szó a megfelelő. Mások életét veszélyezteti.. Meg a sajátját is.

jófarmerlány, kukac421, mimi és 5 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok! Hát szó, szó, ma sem volt hideg.... sajnos meleg az igen.,.. azt jósolják, hogy majd párásabb lesz a levegő, és az bizony csak fokozza a hőségérzetet...
    Ezek szerint a jövő hétebn sem fogunk fázni...:music:
    Tenyésztést befejeztem, most telepakoltam a szerelemkuckót, jól időzítették az egytápost...:)

jófarmerlány, kukac421, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ennyit még sosem tenyésztettem egyszerre, igen jól sikerült ez az egytápos. :) Ezért az esti aratásról le is késtem. Jobb is volt a reggeli bónuszokra hagyni mindent.
    Ma meg pörgettem, hogy a holnapi ládabontáskor kapott pörgetések beférjenek. Lett is haszna, két 6 órás és egy 24 órás bónuszt sikerült begyűjteni. :)

18. nyific

Sziasztok!Ez a hőség már-már kibírhatatlan, nem tudom, ezt miért csinálják velünk valahol ott fent... Már a fiatalok is nehezen viselik...hát még mi idős emberek..:music:
    Mimikém Te most partit pörgettél? Szerintem csak a party pöri ad 24 órás bónuszt... és annak nincs felső határa, mármint gyüjtheted akár meddig, akár mennyit.....
    Event csak szerdán lesz.. addigra a bónuszaidnak vége...:)
    Remélem neked sem kell menned sehová... jobb, ha tudsz otthon maradsz..
    és ez mindnyájunkra vonatkozik...

Szegény kuckó, már alig vagyunk... ez ia tönkrement... hogy miért??, tudnék tippelni... de nem fogok.
    A barátságok is megszűnnek,.. hát így jártunk már nem vagyunk kíváncsiak egymásra....,,, elég szomorú...
    Jó lenne, ha csak a meleg miatt, vagy a nyaralás miatt lenne így, de tudom, hogy nem...:music:

Utoljára szerkesztett: 12.7.21
    jófarmerlány, mimi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Húúúúú, de nagyon meleg van o_O tavasszal beszereltetem a klímát, ha bírom, hanem......mert ezt a hőséget nem bírom már, annyira fulladok, dagadok, hogy délután már csak fekszem a ventilátor mellett :( holnap meg már közel 40 lesz:music: erre még eső sem volt, minden kiszárad, elszárad.

Szia Gizusom! Én jövök, ha tudok.....nem szeretném, ha vége lenne az itt kialakult barátságnak :inlove:
    A tenyésztős eventet megcsináltam, pedig nem volt szándékomban,tudod, majdnem mindig meggondolom magamxD viszont elfelejtettem telepakolni a bungit az egytápos lehetőséggel:D pár eventet az utóbbiakból nem csináltam :) nekiálltam a hosszú érésű növények szaporításába, megszeretnék csinálni néhány gazdakörit.

Holnap ki sem mozdulok, annyira meleg lesz hogy talán még a főzést is kihagyom, vagy csak valami gyors egytálételt készítek.
    Képzeljétek, még mindig nincs fogam:cry: szerdán délután megyek az első próbára, de még mindig jönnek ki szilánkok a fogak helyéből :(
    Vigyázzatok magatokra:inlove: Jó éjszakát!

jófarmerlány, szuszika55, mimi és 5 más kedveli ezt.
  20. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szép jó reggelt,
    Én is hozom a szokásos hőségjelentés, már is meleg van. Mi lesz délután? Melegebb:(
    Csütörtökön megint megyünk Agárdra, ott el lehet viselni valahogyan. Remélem, nem jön közbe semmi.

Hát én is féltem vonal. A szomszédasszonyom mondta, hogy a szüleinél volt és félelmetesen nagy vihar volt ott is. Teljesen tönkretette a kertet, kiszaladtak valamit menteni és ketten kellettek, hogy becsukják az ajtót. Úgy látszik meg kell szokni az ítéletidőt, már ha meg lehet.
    Befejeztem mindkét evenet, most metélőhagymát, keserű gyömbért termelgetek. Haladgatok a gazdakörikkel, van bőven még. Azt se tudom, hogy milyen event lesz szerdán, majd délután ránézek a kírásra.

jófarmerlány, iboly54, mimi és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.