Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Jóreggelt!
    Bosszús vagyok, mert változatlanul nem tudok FA-t vásárolni, erre a Support a pénteki levelemre, azt írta, ma reggel,
    hogy az ügyet lezárták..... Mire föl, a hiba változatlanul fennáll, ezek tiszta gyagyának hisznek.:mad:

Imikém a képet várjuk, nekem is 2 tánci van még hátra, .....pillangók szürkék....

Kergekacsa, ljanika6, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Gizusom hasonló problémája van az egyik szomszédomnak is...:music:
    Fej fej mellett állunk!;)
    Még egy óra és beérnek a bájitalfák és hozom!

Kergekacsa, ljanika6, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Imi várjuk a képet. A pillangók szürkék. Ilyenre nem emlékszem, hogy az új tenyészthető állatból ne legyen egyáltalán a piacon. Még 6 táncoltatásom van vissza, ami lehetne kevesebb is, ha reggel nem csatni nélkül kezdtem volna aratni:p:D
    Gizus ez valóban nagyon bosszantó.

Kergekacsa, ljanika6, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Igazi virágos kertem kapálgatása közben benézek ide is, mert kivirágzott a szegfűm. :)
    A felröpi mennyiség ezzel meg is van, már csak a gazt kell termelnem. Igaz abból még maxi sok
    kell, mert jelenleg 742 van és még 10 tánci hiányzik.o_O
    Györgyikém az új kerékpárral csak óvatosan. Vad jószágok azok, engem is az vetett le, és még mindig nem
    dolgozok. ;)
    A pillék nálam is szürkék. Akinek van az nem adja.:)

Kergekacsa, ljanika6, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Kergekacsa, ljanika6, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  6. nyific

Imikém ismét remekeltél, jó a kép! Tetszik... ha megengedsz annyit, hogy én egy kis élénkebb színt is
    bevetettem volna. Megérdemled a max pontot.....:)
    Na én most eltáncolom az utolsó kettő lépést, és megvan a felhőm.
    Felröpit most már nem kérek, köszi.
    FA ügyben a helyzet változatlan... favásárlás elmarad...:music:

Kergekacsa, ljanika6, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszi drága, sajnos alig volt hely így csak ennyire futotta!:sleepy:
    Még egyet kell csinálnom valami bolondosat!:music:

Kergekacsa, ljanika6, nyific és 5 más kedveli ezt.
  8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A banki felület már működik!
    Az okozott kellemetlenségért és bosszúságért elnézést kérünk!
    Köszönjük a türelmedet!

Kergekacsa, ricsi908, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon jó lett. :)
    Lásd, nem úszod meg. Vegyél csak fát. :D:D

terika01, Kergekacsa, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ricsikém hagyományos kerékpárt szeretnék, nem elektromosat vagy benzineset. Csak nem tudom hogy elég-e a 26-os, vagy 28-asat nézzek. Hébe-hóba föltekerni a központba(jó időben), vagy csak úgy kerülni egyet, rengeteg a kerékpárút a városban. De nem akarok száguldozni vele, csak hogy ne mindenhová kocsival menjek, mert akkor nem látok szinte semmit, mert a forgalomra kell összpontosítanom. Gyalogosan meg kifáradnak a forgóim, 2 utcahossznyit alig tudok elsétálni:( Ma is kimentem kocsival a piacra, de iszonyatosan fel van túrva a környéke, (tavaly nyár óta) kocsival közel menni egyszerűen lehetetlen. Újracsinálják a közművet, a járdákat, stb, alig lehet bejutni még gyalog, vagy kerékpárral is. És alig bírtak a lábaim elvinni és vissza a kocsiig:( Viszont a mozgás meg kellene, mert közel 10 kg-ot felszedtem egy év alatt. Nem sok az a 62 kg, de nekem igen, aki sokáig 51-53 kg voltam. A kardiológusom is azt mondta, hogy most már biciklizhetek. Eddig még azt sem volt szabad.

terika01, Kergekacsa, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem is ilyen terveim vannak, ha Fehérváron lakom. :) A bringa kell mozogni is, cipelni is.

12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép délutánt :)

Gizusom! Ne bánd, hogy nem tudtál fákat venni, elsőre úgy sem ad újat, hacsak nem csomagot veszel.
    Imi! Nagyon szép lett a farmod, csupa rózsaszín...tetszik:)
    Látom mozgáshiányban szenvedtek....nekem is már egy ideje kimaradt a torna-bicikli ( szoba), ha jobban összeszedem magam újra nekiállok. Az utcán nem kerekezek, mert nincs kiépített út a bringának és az autósok eszeveszetten közlekednek. Szinte nincs olyan nap, hogy ne hallanék biciklis balesetről :( féltem is a nagyobbik lányomat, mert ő azzal jár dolgozni, ha esik, ha fúj.
    Ricsikém! Mikor fogsz Te meggyógyulni:oops: nagyon rosszul jártál azzal a biccivel :(

Az eventtel én is végeztem, nem szerettem, nem is adott sok mindent.
    Elmentünk ebéd után a papával fagyizni, nagyon meleg van, jól esett a hideg nyalánkság :)
    Most pedig igyunk egy kávét...

13. nyific

Na sikerült, Beko és a többi Modi kiharcolta nekünk, így vettem FA-t és pár fát is,
    majd meglátjuk mi lesz belőle,. Remélem ilyen megpróbáltatás után,...
    mind új fa lesz.;)
    Még hogy bicikli.... én olyan régen ültem már rajta, vagy mentem vele, hogy lehet
    már el is felejtettem hogy kell biciklizni.:)
    Viszont van egy jó hírem magamnak.... az event kész..... kitáncoltam magam rendesen.
    Elég is volt, mert valahogy ez az event uncsi volt....lehet csak nekem.:music:

terika01, Kergekacsa, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nekem van egy "ezüstnyíl" nevű félverseny bicajom, nagyon könnyű hajtású, csak nagyon be kell dőlni a kormányhoz, kényelmetlen. Nincs kosár rajta, a táskám lecsúszik a vállamról, hacsak nem tekerem a kezemre az akasztós pántot, és úgy fogom a kormányt. Szóval ebből a szempontból kényelmetlen, de amúgy meg 5 perc alatt beérek vele a városközpontba. Több időbe telik kinyitni a garázskaput, kiállni a kocsival, visszacsukni a garázskaput és kocsival menni. Amúgy meg a központban sem lehet akárhol parkolni autóval, viszont kerékpár tároló lépten-nyomon van. Ja és tőlem már 4 bicajt loptak el, volt amelyik nem volt fél éves! Erre majd vigyázok, már papának s előre megmondtam, hogy nem adom oda még neki sem, ha kell még az udvarban is lakat lesz rajta:) Az első bicajomat ugyanis az udvarból lopták el, épphogy ide költöztünk, kerítés még nem volt új, mi meg pár utcával odébb voltunk sógoromék házavatóján. A másik 3-at meg a lányaim vitték el és a busz pályaudvaron lezárva hagyták, onnan lopták el.

terika01, Kergekacsa, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  15. nyific

Györgyikém ma már mindent ellpnak... az, hogy le van zhárva, sajnos már nem akadály.
    Úgy nyitják ki a kocsikat is, hogy csak, már olyan ezeklnek, hogy riasztós, biztonsági zár,
    már nem számít. ha elakarja vinni, el is viszi.:music:

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Pazar kávét hoztál, jól esett. :)
    Végre itthon. Ma egész nap a lakásomról beszélgettünk, voltunk ott, mert a kezdeti "nézés" nem ugyanaz, mint mikor az ember beleszeret. :)
    Már más is mondta. :)
    Pedig én is bringában gondolkodom.
    Finom ebéd volt. Baconba tekert csirkemáj, sült sárgarépa fokhagymásan, kevés krumplipüré meg káposzta-saláta. Menyem csinálta, fini volt.

Elfáradtam, korán lefekszem, aztán biztos korán el is alszom.

terika01, ljanika6, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  17. nyific

Igazatok lett,... új fa nem lett, de lett egy XXl-es mézgám...
    ennek viszont örülök, csak a pekánfa is jó lett volna.... sebaj.
    Mimikém nem csoda, hogy elfáradtál..... majd otthon kipihened magad....
    otthon, édes otthon.:)

terika01, ljanika6, mimi és 6 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sikerült nekem is, megvan a felhő! Első láda egyből szuper tápot adott!:)
    A végén már nagyon untam pedig nem volt gondom semmivel...
    Kedden újabb event!:wuerg:
    Micimackó, Tom és Jerry lehet sokat kér majd szóval lehet érdemes gyűjtögetni amikor csak lehet!;)

terika01, ljanika6, mimi és 6 más kedveli ezt.
  19. nyific

Én már untam..... alig vártam, hogy vége legyen... össz.32-t táncoltam....
    olyan sok az event, hogy már belefásulok...csinálom, meg is lesz mindig,
    de akkor is unom.:)

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Jó reggelt!:D
    Már nem sok van hátra a gyógyulásig. Egyre jobb már a könyököm. Vissza kell szoknom a biciklire, mert
    továbbra is azzal fogok járni. :)
    Itt sajna nincs bicikliút be a városba, csak a Kállói úton lehet menni, de az meg főút, így rengeteg autó jár rajta. És sajna
    sokan úgy érzik, hogy ez már autópálya és úgy is mennek. Elég veszélyes, egészen a városig, onnan
    már szélesebb és elfér rajta egy kerékpáros is.

Tavirózsa, Kergekacsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.