Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én tudtam volna még aludni, de a természet szavára felkeltem. Utána már beindult a nap, már nem tudok visszaaludni, csak ha ágyban maradok. :)
    Nekem gyűjteni kell mindenfélét, így valószínű hogy nem eventezek, akármi lesz. De soha nem mondom hogy soha... :D

Feta sajttal töltött rántott pulykát ettem ma a tojásleves után. Ezen a héten nem főzök, intézni valóim is vannak, a frontváltást a kezem is észrevette. :(

Nem tudom, kitől is olvastam itt a tejföllel locsolt kexről, amit én szabadon hamis tiramisunak hívok. :D:D Ma összeraktam, de alig tudtam rendesen rákenni a tejfölt, a kezem még a pultra is szórt valamennyit.
    Na, csak annyit akartam újságolni, hogy raktam bele darált mákot. :)

Csütörtökön nem leszek itthon, megyek Kispestre. :):inlove:

2. mnkm

mnkm Fórum mestere

Fhu hát én úgy átaludtam ezt a mai napot...ez az esős idő olyan álmossá tesz, hogy hihetetlen. Pedig csomó mindent kellett volna csinálnom.:oops:

Ú, valaki feta sajtot emlegetett? Imádom! Egyik kedvenc sajtom, mondjuk én hatalmas sajtfüggő is vagyok.xD

mimi, Kergekacsa, kukac421 és 3 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mimikém már megint... utazó nagykövet ..xD remélhetőleg akkorra már jobb idő lesz...
    Fetasajtot is imádom, de a camembert sajt a kedvenc sajtom...
    Az a hamis tiramisu cukor STOP keksszel kéaszül, ugye?;)
    Ma brassói maradékot ettünk.... hogy holnap mi lesz az ebéd... még nem tudom... na van gond...:)

mimi, mnkm, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  4. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia Mindenkinek!

Pontosan:D a munkahelyemet becézem az örültek házánnak. Ha öszinte lehetek az egész egészségügy nálunk
    (nem Magyarország) egy óriási dili házxD
    A mi rendelönk a központxD de ezt inkább ne fesegessük. Az elsö napot letudtam folyt.köv.xD

Más: pletyka is van. Igen, jön a fagözös, sajnos új fa nélkül. Azt is olvastam, hogy a baha szintet fölemelik 800 ra.
    Két új növényt is kapunk természetesen AB-ért. Ès a lajhárnak állítólag lesz terményese.

Ezeket az itteni fórumon olvastam. Egy rutinos gazda soraiból. Mondanom sem kell, hogy az itteni "mindent tudó/látó jós"
    hozzá tette: figyelem ez csak a jósda!

Még pár nap és megtudjuk:D

mimi, Kergekacsa, kukac421 és 4 más kedveli ezt.
  5. nyific

nA nehogymár.... annyi féle növényünk van, hogy a nevüket sem tudjuk ....:music:

Most fogom elérni a 600. szintet egy.-két hét múlva.. had örüljek már egy kicsit... erre rögtön már fel is emelik, akkor hagyom a fenébe maradjon ott a 600.-on.

Márti köszi a pletyiket, nem hallottál a köv. tenyészthető állatokról?

mimi, Kergekacsa, kukac421 és 3 más kedveli ezt.
  6. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ne aggódj, nem veszik el az örömödet. A Baha szintemelés nem a mai nap problémája.Máriusz már helyre tette a jó népet.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/pletyka-csevegő-sámli.21436/page-13#post-1217618

Samborg, mimi, nyific és 4 más kedveli ezt.
  7. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia Gizus!

Csak azt tudom, amit HéricsBáró a pletykálkodóknál leírt. Kétéltüek, emlösök és ízelábúak.
    Hogy csak faomosok vagy esetleg bahások is arról nem szól a fáma.
    Szerintem érdemes beleolvasni. Sok más érdekességröl is ír.

Lassan elteszem magam holnapra... 05:00-kor csörög a vekker.
    jócakkát :inlove:

ursa11, Samborg, mimi és 5 más kedveli ezt.
  8. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Én is arra hajtottam a Bahán, hogy minél előbb elérjem a 600-as szintet, na addig még
    van hátra pár szint, talán elérem mire jön az emelésxD
    Gyorsan megnéztem a pletyiseknél a hozzászólást, kétéltűek, madarak és ízeltlábúak. Megint hosszú eventnek tűnik,
    4 hétvégén tart.:)

ursa11, kukac421, mimi és 4 más kedveli ezt.
  9. nyific

Sziasztok!
    Mártikám köszi, hogy utánanéztél, de Jutka is hozta a köv. tenyésztés lehetséges állatkategóriáit, egy pontom különbség van...
    emlősök vagy madarak... ez itt a kérdés... valahogy én is inkább a madarakra tippelek....
    Jutka neked is köszi....:)
    Szia Edit! Köszi az infót, de jóóóó.... legalább egy kicsit örülhetek, hogy végree majd sikerül a 600. szintet elérnem a Bahán...
    Ma egész szép nap volt.... elballagtam a kozmetikába, kicsit szépítkezni, holnap fodrászhoz megyek, eventkezdés kicsir csúszik...
    Ettől a holnap kezdődő eventtől sem leszünk sokkal szebbek...;)xD

ursa11, kukac421, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Persze, azzal a keksszel. Persze a tejfölt kellően ízesítem. ;)
    Mivel nem kell a farmot megváltoztatni, ültetgetek eventgazt, talán a piccolót meg tudom szerezni... :music: Ha mégsem, hát nem dőlök a kardomba. :)
    Ha másik event is jön, azt biztos nem csinálom.

Az új dolgok meg nem izgatnak, ha lesz, majd lesz. :D

Nyugalmas napot!

ursa11, jófarmerlány, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  11. nyific

Sziasztok!
    Mimikém nem lehet rossz az a hamis izé....;):p
    Az eventtel én is úgy vagyok elültettem, valamennyi piccoló lesz, de a közelmúltban abból sem keltek ki olyan húúúúha... dolgok.. Igaz nekem a 4 FA mégiscsak abból lett.... ha nem lesz meg mind a négy, én sem dőlök a kardomba.xD
    A frizurám szép lett, persze jön n a hétvégén az esős idő, és mi meg kiakarunk menni a kertbe... hogy mi lesz? még nem tudom.
    Füvet kellene nyirni.. de ha esik, akkor annyi.-:music:

ursa11, kukac421, mimi és 4 más kedveli ezt.
  12. nyific

Hellóóóó! Ki van itt? és senki...
    Na én azért leírom, hogy megszereztem valdinál a flamingólakot, és a lányom farmján is meglesz ma.. Holnap már megint sűrű napom lesz, azért igyekszem ezt letudni....
    Nálatok mi a helyzet??

ursa11, kukac421, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ki mit mond igaz...de én még nyarat akarok:cry:26. van, a hónap Augusztus és fúj a hideg szél:wuerg::wuerg:hétvégére kimondottan sz.r időt mond...hol van még, 2022 év nyara:eek:o_O

14. nyific

Szia! Egyetértek. Nekem sem tetszik ez a hideg, esős idő így augusztus végén. Emlékszem tavaly még október elején is meleg volt,, most viszont azt jósolják, hogy jobb, ha elővesszük a télikabátot...:music:

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Reggel nálunk, itt nyugaton 10°C volt. Gondolkoztam a téli kabáton, de mondom augusztus van, így maradt a póló. :D

16. Kuzdern

Én már az ülésfűtésben gondolkoztam, a kormányfűtés már megy:D

ursa11, jófarmerlány, kukac421 és 4 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Azt szereltetnem kellene. Mondjuk nejem már akkor is mondta, amikor megvettem az autót. De nem szeretném, ha a sejjhajomra tolná a meleget. :D

18. Kuzdern

Nekem a mostani autóm az ami 1 kicsit modernebb, amiben van ilyen...régen én is flancnak tartottam...2 fokozaton melegít, és a vese környékét is, a derekat is jól átmelegíti...sajnos garázsom nincs és a hideg autóba szállok be télen...10 másodperc és már meleg az ülés...nekem bejött...

ursa11, jófarmerlány, kukac421 és 3 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

Nekem is a mostani modernebb, igaz 11 éves, de születésekor elég felszerelt volt. Világ életemben utcán voltak az autóim. Mondjuk ez még csak a 3. Amúgy néztem, szerintem még az áram is oda van vezetve, legalább is valami látszik az ülésem alatt. Majd viszem olajcserére rákérdezek.

20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Szervusztok!
    Valdinál már nullát is nyertem tegnap. :D A lufissal nem tudom mi van. Nem kattintok félre, Feketét se lőttem ki, ennek ellenére jó ha 2-4 pontot kapok. A macsek se megy rendesen. 137 jegyem van de ez így csak pocsékolás. Ennyire rossz még nem volt.

bündihugi, kukac421, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.