Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Most még süt a napocska, remélem csak késő délutánra ér ide a front. Annyi dolgom van... :)
    7-800 db van a neonosodókból, remélem elég lesz. Naná hogy most pörgettem ki egy rózsaszín medvét. Pedig már van.

Reggelihez terítettem:
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...3eV4lvj2ZgAaSWfeGrF6-Q-16TN8VMhMZDNqD2c4K5mM3

Ma elhurcolom - autós segítséggel - a ruhákat, befőtteket a barátnőmhöz. Meg a fagyasztott cuccot. Azután valami könnyű ebédet gyártok.

Tavirózsa, Kergekacsa, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!:)
    Köszi Mimi!:inlove:

Legyen szép napotok!

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Imi*, Tavirózsa, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Min nevettetek ilyen jól? Én inkább sírnék. Mi a jó ebben, hogy ennyi gazt termeljünk és ilyen magas mennyiség kelljen a malomba?
    Elkezdem, mert nagyon lemaradok, de nem tudom meddig bírom.

A virágaim ma elköltöztek az "albérletbe". Igen "könnyű ebédem lesz. Nincs másra időm, menni kell az sztk-ba. Sokat cipekedtem, csinálok egy hagymás-szalonnás rántottát és kész. :)

5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sajnos a reggeliről lemaradtam, pedig nagyon csábítóan nézett ki:inlove:
    Úgy döntöttem maradok továbbra is a szobabiciklinél, a kívánt cél azzal is elérhető és nem vagyok kitéve a közlekedési kockázatoknak.
    Elolvastam én is az újabb eventet, nem vagyok ettől sem elragadtatva, a vonatot meg még nem láttam, sőt azt sem miért kell nevetnünk.
    Az új rúnák viszont tetszetősek, bár ha jól értelmeztem, akkor ez elég sok csillagot fog benyelni. Földterületenként kell kiváltani a bónuszokat és nem elég a legmagasabbat, hanem az előző kisebbeket is ki kell :music: pl. a piros kosár növelés: ahhoz, hogy a 300 db-ot megszerezzem, ki kell váltani az 1-3 -t is:music:

Megjött a kislányom a kórházból, kell mennie gyomor és vastagbél tükrözésre :oops: nagyon vérszegény, a fehérvérsejtek száma is minimálisan, de eltér a jó intervallumtól. Azt mondta a főorvos sürgős, erre máj.24-re írták beo_O
    Úgy döntött elmegy Pécsre, ott altatásban egyszerre megcsinálják mindkettőt ( magánklinika) 80 ezerért:( csak ne legyen semmi baj.

Imi*, Tavirózsa, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Ibolyom!
    Hát nem jó híreket hoztál. Miért kell a 2 tükrözés? Azért mert vérszegény? Én is az vagyok, vagy más gond is van? :(
    80000ft?? Te jó ég. De az legalább altatásban lesz, mert amúgy egyik se kellemes, sőt, nagyon car... Szegénykém. :(

Imi*, Tavirózsa, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  7. nyific

Ibolyom bizony ez nem jó hír... az viszont jó, hogy ezeket a vizsgálatokat megcsinálják....
    elég borsos ár, de, ha megtudják engedni maguknak, akkor menjen csak el, ha van valami, akkor derüljön ki mielőbb.
    Hogy miért nevetünk?? mert ez nevetséges már, amit itt az eventekkel csinálnak, ill. velünk... nem is tudom,
    mit akarnak ezzel elérni, az ember már beleun ebbe az egészbe.:music:
    Nekem van csillagom több, mint 4000... de nem szórom el ezekre mindet az bizti.
    Én vártam mást is, de nem jött...
    Mimikém! Hát sírva nevetünk..... az egész eventesdi már nevetséges, na ezért nevetünk egy jót.:cry:
    Én most a csendes pihenő alatt elmegyek a kozmetikába szépítkezni....;)

8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Ninett! Én sem értem, de biztosan nem véletlen írták elő a vizsgálatokat :music: remélem nincs baj, újabb izgalom amig nem lesznek meg az eredmények:(
    Gizusom! Te csak szépítkezzél.....mert megérdemled :)
    Remélem minden rendben van a lányomnál és csak felesleges izgulás lesz addig:eek: az ellenkezőjébe bele sem merek gondolni:oops:
    Ezek az eventek már nálam is kiverik a biztosítékot, nincs is kedvem hozzákezdeni. A vonatosról tudtok valamit:music:
    Lehet inkább készletre termelek, a felhő sem sokat ér.
    Elfelejtettem, hogy ma szünet is vano_O

Imi*, Tavirózsa, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ibolyom bízzunk benne. S Pécsen mikor csinálják meg neki?

10. nyific

Kiszépítkeztem magam..... most látom MegaTP nap van egy kis ideig... ezt
    mindenki kihasználhatja....
    Ibolyom szerintem nem lesz ott nagy baj..... kicsit kimerítette magát, meg a nem evés
    miatt lehetett Ő rosszul, de járjanak csak utána mielőbb, annál jobb, ha nincs baj, még jobb.:)
    A vonatosról nem nagyon tudok.... de holnap de. megtudjuk:oops:

11. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ibolyom bízzunk benne, hogy nem találnak semmit.
    Végre kész lett az eventem, nagyon untam már én is:oops:. Egyet sem táncoltam többet, mint amennyi a felhőhöz kellet, így is úgy éreztem, hogy nem érek a végére:D. Máris itt a következő. Úgy készítettem a farmot, hogy legyen kezdésre röpi, de nem biztos, hogy elkezdem, a felhő nem ér annyit. Meglátom, hogy milyen lesz a vonatos, és eldöntöm, hogy melyik legyen, vagy egyik sem. A tölgyről lemaradt, amit vártam, nagyon reménykedtem egy rekeszben, azért az összes csillagomat oda adtam volna:p:D
    A fék érési idejét csökkentő rúnát végig ki váltom, a tp növelőket is, a többi még képlékeny.

Imi*, nyific, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  12. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Most lettem kész az eventtel!:D És már holnap jön a következő?-.- Nem értem, hogy
    akkor miért volt a szavazás? Eddig legalább volt egy nap szünet. Így elég nehéz, amúgyis csak
    segítséggel tudom megcsinálni az eventeket. Ha nem lenne a titokzatos és kedves segítőm akkor a feléig se jutnék.
    Megmutatom nektek az orgonáimat.:)
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=34c939f0ee7fdd735a817217eb965003&oe=5B514465
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=999d25528c6b57f44fbef6e8d1908a69&oe=5B544DDD

Utoljára szerkesztett: 23.4.18
    Pepe101966, Imi*, nyific és 8 más kedveli ezt.
  13. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Én is csak a felhőig táncoltam.
    Ricsikém gyönyörűek az orgonáid xD:inlove:, nálunk az ablak alatt illatozik egy bokor.

Mimi én több mint 3 éve költöztem és van amit máig nem találok meg:D:D

mimi, Imi*, nyific és 5 más kedveli ezt.
  14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Imádom az illatát! :)Ilyenkor az egész környéket elárasztja az orgona illata, mert itt minden kertben
    van. Persze mégis van olyan aki más kertjéből tördeli. Múltkor egy nénit láttunk, hogy a szomszédunk
    orgonáját szaggatja. Pedig tudjuk, hogy neki is van.:mad:

nyific, Tavirózsa, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Légy szép és vidám. :)
    Akkor a kínos nevetés meg az én sírásom pont ugyanaz. :D:D

Iboly, ima megy a lányodért!
    Ráadásul két szünet is volt, én a másodikba szaladtam bele, nem is tudtam aratni. Már tudom, reggel el fogom felejteni az aratási tilalmat. :D
    Én is a fákért, a trágyáért dobok be csillagot, de lehet, hogy nem is kell. ;)
    Gyönyörűek! :inlove:

Imi*, nyific, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  16. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Én is imádom az illatát.
    Egy park közepén lakom és itt senki nem szedi le, mert ott szép ahol van:)
    Valószínű a néninek semmi nem elég>:(

Imi*, nyific, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Nem is szabad leszedni. Mi csak akkor szedünk belőle mikor anyu sírjára viszünk.
    Sose értettem az olyanokat, mint ez a néni is. Úgy tépte, mintha az élete múlott volna rajta.
    Mondjuk ha a szomszédunk kutyája eléri a kezét akkor lehet, hogy
    az élete múlik rajta!:p

Kergekacsa, terika01, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Orgona, hmm,imádom. Most gondolkodom, hogy megyek szedni holnap, mert a főútvonal mentén, ahol a buszok járnak sok bokor van, de mégis elhagyatott hely, ott sok van, fogok szedni onnan. :) Ez nem lopás,remélem... :)

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Nem-nem. Ez nem számít annak. Én csak azt nem szeretem mikor másnak a kertjéből tépik ki.
    Ráadásul olyan akinek van is. Ha kér valaki én még adok is szívesen.

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Én kérek... :)

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.