Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem a bal oldalon 25 van kész, jobb oldalon 32 ajándékot már begyűjtöttem. A skorpió-otthon2 is kész. Majd még tenyésztgetek, de nem használom el az összes sz.tápot. :)
    7 titokfát vettem - kivételes költés - abból 3 új fa lett. Tök jó, valami bujum vagy bajom :D fa is lett.
    Aludjatok jól, Gizusék pedig érezzék magukat jól, nem panaszkodhatnak az időre.

2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Jó rövid, nem ilyen szokott lenni, csak el ne felejtsem.

A fagőzöst is csak most vettem észre. Mondjuk újdonságot nem hoz, ha jól láttam. Indítok néhányat, nem nagyon erőltetem.

65 nemtudommianeve van bekeverve, 90-t céloztam meg. Igyekszem, de nem keseredek el, ha nem sikerül, ezt se erőltetem. Két részletbe játszom le, jó lenne, ha csak három pályát kéne begyakorolni, újakat elkerülöm, ha lehet. Vasárnap Visegrádra megyünk, ma meg nyolctól egyig áramszünet volt. Nem volt elvesztegetett idő, mert lemostam öt ajtót, majd a másik ötöt máskor, így is túl vagyok a felén, mert csak egy dupla maradt. Még délelőtt elmentem Jy*kbe, vettem szép takaró hozzá való párnával. Szeretek náluk vásárolni, mindig kerül valami szép holmi.

A múltkor megnéztük A hét mesterlövésznek egy feldolgozását, utána az eredeti filmet, 1960-s, utána a hét szamurájt, 1954-s. A régiek jobbak. Most a világháborúzunk, megnéztünk egy Churchill filmet, most meg Az ellenség a kapuk előtt-öt, egy mesterlövészről szól Leningrád ostrománál. Aztán Churcill-ről eszembe jutott a Dinamó hadművelet, arról meg a Dunkirk csata. Szóval lesz mit nézni egy darabig.

Hétvégén szép idő lesz, kegyes az időjárás felelős a bográcsozókhoz, na meg hozzánk is, mehetünk fellegvárazni, meg pisztrángozni.:)

Ricsi elvan csendesen, de játszik. Régebben írta, hogy kevés ideje van a farmra, így nem nem zargatom. A fotói is jók, nem csak a versei, van érzéke a széphez.
    Ibolyának mielőbbi gyógyulást.
    Szép estét nektek.:)

kukac421, Kergekacsa, mimi és 3 más kedveli ezt.
  3. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia Neked és Mindenkinek!

Köszönöm szépen..... igazad van vagy történik egy csoda vagy megturbózom az evet-gazt. Az elöbbiben nem hiszek,
    az utóbbi az utolsó lehetöségem, hogy elérjem végre az elsö tárgykeresös felhöt.
    Apropo felö: ma délután haza felé még száraz lábon elértem a szerkeret, Azután ömlött a víz az égbölxD
    A garázs és a bejátat közötti távolság az csekély kb. 5 méter. Ezen a rövid szakaszon börig áztam:cry:
    Az idö-jósok becsületére legyen mondva már tegnap elött fenyegetöztek velexD , de én mindig remélem, hogy ebben az észak-
    nyugati csücsökben inkább a Hollandoknak lesz igaza. Tévedtem:mad:

késö van, holnap jövök megint:D
    Mindenkinek jóccakát

kukac421, Kergekacsa, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  4. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Sziasztok!
    Nagyon-nagyon régen jártam erre az tény...de ennek sajnos meg volt az oka....Június 14.-ei hetén gondoltuk lemegyünk Zamárdiba pihenni az apartmanunkba még mielött jön a vendégroham meg kinek-kinek a munka...az idő nem nagyon kedvezett így gondoltuk biciklit bérlünk és cangázunk egy jót...:music:igen ezzel nem is volt baj..történt,hogy jó magam egy fess kanyart bevéve mint lassított felvétel de tényleg lassan mentem sikerült a jobb oldalamra esnem úgy,hogy magam alá gyűrtem a bicilit és a jobb bokám ez által 3 felé tőrtem...be a Siófoki traumatológiára ott fogtak este epiduráltan meg is műtöttek, külső bokámnál sín van 4 csavarral,rüsztömnél 2 csavar és a belső bokámban 1 csavar...ez júni 16 volt aug.5.-én vették le a fekvő gipszemet addig járókerettel egy lábon ugrálva közlekedtem a lakásban...most már szépen haladok 1 hete használhatom a mankót és állhatok rá a jobb lábamra terhelhetem a bokám de csak mértékkel...:wuerg:Sosem gondoltam volna,hogy ezt 50 évesen kell megélnem hiszen eddig sosem volt bajom a biciklizéssel...Ez időben nem sokat farmeroztam...Fáj a szívem nem tudok sétálni ebben a csodás időben még mindíg a lakás "foglya" vagyok...egy kicsit elkezdtem kézműveskedni is hogy jobban teljen az idő és a fájdalomról elterelje a figyelmemet...;):oops:
    Szóval remélem itt mindenki jól van és nagyokat sétáltok:D
    Hozok nektek egy új szépésget remélem tetszeni fog ;)
    Vigyázzatok magatokra!!!
    Szép délutánt kívánok mindenkinek!!!:inlove:

https://kepkuldes.com/image/SxzOql

kukac421, Kergekacsa, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  5. sosoump

Sziasztok!
    Jöttem, láttam kopogtam a kuckó ajtaján. Bent senki sem kuncogottxD igaz szombat este van.
    Mielött elteszem magam holnapra.... Bonnbonnnak, Ibolynak jobbulást kívánok:inlove:

Jóccakát

kukac421, Kergekacsa, Bonnbonn és 3 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Végre itthon vagyok, pénteken engedtek haza. Köszönöm szépen mindenkinek a jó kívánságot :inlove:
    Teljesen már nem fogok felépülni, de sokat segítettek az orvosok. Sokkal nagyobb baj van a párommal:oops: lelkileg nem is tudom feldolgozni, csak remélni tudom, hogy a műtét segíteni fog rajta és nem hagy itt engem. :( A jelenlegi körülmények miatt ritkán fogok jönni kuncogni, egyenlőre.

Mimikém! Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked, sok szeretettel! :inlove:

kukac421, Sali~*.*, nyific és 5 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszönöm Iboly, ma a pápai misén majd "megemlítem" a férjedet! :inlove:

A keresgélős megy, bár mehetne gyorsabban, ha áldoznék rá. :D De nem!
    A vonat nem érdekel, semmi olyat nem hoz, ami nekem kellene.

kukac421, Sali~*.*, nyific és 6 más kedveli ezt.
  8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok kuncogók !
    Mimikém, nagyon boldog névnapot kívánok !!
    Ibolykám , neked és kedves párodnak mielöbbi gyógyulást kívánok !
    Legyen szép napja mindenkinek !

kukac421, Sali~*.*, mimi és 6 más kedveli ezt.
  9. sosoump

Sziasztok!

Minden betegnek és még nem teljesen egészségesnek csak a leg jobbat:inlove:
    Máriáknak szép képek helyett ezer messzi puszi:inlove:

kukac421, Sali~*.*, mimi és 4 más kedveli ezt.
  10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ibolya kívánom, hogy reményed váljon valóra.:)

Mimi hoztam neked képecskét egy versikóval, mondja el helyettem, mert én ilyen szépet nem tudok.

Záróra, megyek, mert nagyon elfáradtam, de remek napom volt.
    Az eventet holnap, holnap után fejezem be, most pont jön három könnyű pálya, ha csak nagyon meg nem unom, akkor a 60 darabost viszem végig, de meglesz a 90 játék.

kukac421, Sali~*.*, mimi és 7 más kedveli ezt.
  11. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Mimikém nagyon boldog névnapot kívánok!

Tegnap kihasználtam a szép nyárias időt, beiktattam egy kis balatoni sétát és hajózást:D

kukac421, Sali~*.*, mimi és 5 más kedveli ezt.
  12. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok! Megjöttem, még nagyon fáradt vagyok meg gyenge, de ezt megúsztam.
    Majd jövök!

Kergekacsa, Sali~*.*, mimi és 6 más kedveli ezt.
  13. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Kedves Kuncogók!

Minden betegtársamnak jobbulást,mielőbbi felépülést kívánok :inlove:

Kedves Máriának Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!
    7bdfaf08b99a194436a9e1fd41bedabd.jpg

És egy kis apróság mellé ;)

https://kepkuldes.com/image/SDliW2

Kergekacsa, Sali~*.*, mimi és 7 más kedveli ezt.
  14. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Az elmúlt hétvége várakozáson felül, nagyon jól sikerült... a bográcsolás szuper volt!
    n igazából a nap végére kidőltem.... reggel 7-től talpon voltam, dolog is volt, ... de a lényeg, hogy jól éreztük magunkat,.
    Kaptam egy csomó bio zölddséget, csibéket, tojást, még szala,mit is... olyan drága, hogy moindtam kiürítetted a éléskamrát.... Naracklekvárt is hozott pár üveggel, tudta hogy én azt nem főzztem be., meg csomó más befőttet...:p
    Most kezdek magamhoz térni.....:) Ma felvettük a hatmadik pfeizer oltást.... minket már a vírus nem izgat....
    Juditom örülök, hogy től vagy a sok nem jó dolgon, ... a következőnél sem lesz semmi baj... Gyógyulj!
    Ibolyom Te is vigyázz magadra, és a férjed pedig felépül majd, meglátod... Bízni kell, és hinni a gyógyulásban, neked ezt kell neki is mondani, mert neki is hinni kell, és akarni a gyógyulást. Hidd el, ez nagyon sokat számít... Gyógyulást kívánok mindkettőtöknek!....

Mimikém kedves, itt is kívánok neked minden jót!

Új tartalom szeptember 14-én
    Helló! Szép estét! Örülök, hogy elolvastátok a posztomat? és én? én mit olvassak?:)
    Holnap event, ki csinálja, és ki nem? Azért van egy - két dolog , amit érdemes lenne megszerezni...pld:.... majd elárulom később...;)

Kergekacsa, Sali~*.*, mimi és 10 más kedveli ezt.
  15. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok kuncogók !
    A "Hajszás " event részemről befejezve, nem "hajszolom" tovább magam, semmi értelmét nem látom .:(
    Eredetileg is csak a felhőig akartam menni, végül 80 játék sikerült !:):wuerg::cry:
    A holnap indul eventet majd csinálom, csak megint le kell csupaszítsam a Szédült szántót, a nagy fák mennek vissza az Erdei tisztásra.:wuerg:
    Nem igazán "szeressem" ezt az örökös "pakold ide-pakold vissza" rendszert, sajnos ezt "találták" ki nekünk a játékkészítők !!:p
    Nyifickém , én is láttam egy-két dekort, amit szívesen kiváltánék, majd még tüzetesebben átböngészem a kínálatot ! :)
    Szép estét ,majd szép álmokat mindenkinek !

kukac421, nyific, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  16. sosoump

Hallihallo Mindenkinek!

Legelöször minden lábadozónak gyógyulást kívánok:inlove: Az egészségeseknek kívánom, hogy azok is maradjanak:inlove:
    Örülök.... ide értem és még nincs késö:D
    èn sem hajszolom már a megtalálhatatlanokat:cry:. Csodával határos módon a felhöt megkaptam. A maradék
    e-paréval még a 61. szintig jutottam. Többhöz nem volt türelmem.
    Azt hiszem a holnap kezdödö eventet csak idösödö hölgyekhez méltóan lassan, komótosan csinálom8)
    Kitüzött cél nélkül. Jutok ameddig jutok:)

Jóccakát minden kuncogónak;)

kukac421, nyific, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszönöm szépen az üdvözleteket. :) Utazó nagykövet voltam megint, kissé késve tudom megköszönni. :inlove:

Nem dobálom a baltákat. Unom, hogy nincs egy nap szünet se. Egyedül a ládát és a gyalogkakukk-talányost váltanám ki, de az utóbbi sosem hozza a fontos ólat, az előbbi meg olyat ad, amiből már három van. :(
    Tehát nem kérek semmilyen felröpit!! Barkácsom is van sok. (Ha valakinek rengeteg gyorsító terméke van, azt nem bánom, ha rám áldozza, de tényleg nem kérek semmit.)

Az allergiás tüsszögésekből is elegem van. >:(

jófarmerlány, nyific, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  18. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok,
    Legyetek olyan jók és írjátok meg, hogy mit érdemes Ingridtől kivenni, mert én csak azt látom, hogy kell a két piccolo, már csak azért is, mert akkor már csak négy hiányzik a harminchoz. Nem rakom ki őket, mert nincs szükségem a holmikra, amik bennük vannak, így hát gyűjtöm. Belekezdtem az eventbe, de csak akkor áldozok rá valamit, ha érdemes.
    Nem igazán van időm a játékra, mert a héten sok a munkám, így csak egy gyors aratás és robogok tovább. A főzöcskével se vacakolok, valaki írta a múlt héten a gulyás levest, köszönet érte, tegnap főztem nagy adagot és utána rakott palacsinta volt, mind a kettő régen volt, igazán jól esett. Ma meg ettük a tegnapi maradékot, holnap főznöm kell megint, joghurtos-citromos-cukkinis csirke lesz bulgurral, ez is két napos adag lesz és így pénteken se főzök.

jófarmerlány, nyific, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Én is nekiálltam annyira, hogy a piccolót kiszedjem, talán még a gyalogkakukk megtermi a várakozást. Semmi más nem izgat.

Azt a jog-cit-cukk csirkét írd le nekem légyszíves, gondolom gyorsan összerakható kaja. :)
    Köszönöm kedvesek a sok jókívánságot, remélem úgy is lesz. :inlove:
    Gizus! Almát is szedtétek?

A narancslekvárt szívesen legyártanám, jó kis ajándék lenne a karácsonyfa alatt. Talán még egy kis üveggel cukormentesen is főznék, a barackról lecsúsztam.

ursa11, jófarmerlány, nyific és 4 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok minden kedves Kuncogónak!
    Szia Edit!:inlove:
    Talán érdemes kivenned a retró kínálatból Ingrid tojását, valamint a hozzá tartozó Viking hosszúház 3 fejlesztését.;)
    Sok boldog névnapot kívánok, :inlove:Isten éltessen sokáig!
    Fogadd szeretettel::inlove:

:)

ursa11, Sali~*.*.*, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.