Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Belekezdtem az eventbe, de nagyon lassú a játék, nem tölt be, itt valami hiba van, de bizonyám... Az én gépem szuper! Azt mondta az informatikus, hogy a a játékban vab a hiba, nem az én gépemben... Ha így megy továébb, lehet abbahagyom... nem fogok kínlódni,. Remélemm javítani tudnak rajta...
    Ma is sűrű napom volt, de jól esett a kis kerti munka... most már alvás! Jóéjt!:)

klakli67, ursa11, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  2. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Igen ronda ez a siló. Ha már ilyen ronda akkor inkább 1x1-es lenne. A kosarazás nem megy valami jól.

mimi, ursa11, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Persze, hogy ronda mivel műemlék...még jó, hogy a hivatal adott rá engedélytxDa felújításra..

Bonnbonn, mimi, Sauvage és 7 más kedveli ezt.
  4. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szia Ursa11 :)
    Muszáj gyötörnöm a bokám,ha "szaladni" szeretnék már...de tudom NAGY türelem kell még...
    Igen készülök az Ásványbörzére ami holnap lesz igaz már maszkban kell ott lennünk szinte mindenkinek...

Szia sosoump :)
    Persze persze rajta vagyok,hogy mihamarabb gyógyúljon sokan meg is dícsérnek,hogy "'strapálom" de persze módjával...

Remélem mindenki jól van :)
    Vigyázzatok magatokra!
    Szép hétvégét kíváok :)
    Gyöngyi

https://kepkuldes.com/image/uPRQmt

mimi, ursa11, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  5. nyific

Sziasztok! Ép testben, épp hogy élek..... kész a fog, remekül múködik, rögtön ki is próbáltuk.... a KFC-ben, én ugyan qurritót ettem mimnt mindig, mert imádom, , a férjem meg valami jó csípős harri... valami ilyesmit..... de ahhoz képest, hogy két napja volt nála a fogbeültetés, ugyanúgy evett vele, mintha az övé lenne....
    Eventtel haladok, gaz kész, holnap a gk--it bedobálom, és jöhet a kéregetés, kosarazok....:)

Bonnbonn, mimi, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  6. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Hallihallo!

Jöttem mondani, hogy ez a hét, különösen a mai nap kataszrófa volt:wuerg: nem panasz, megállapításxD
    Több mint egy éve dolgozunk mint a rabszolgák ..... reggeltöl estig. Ès mi az erdedménye?
    Nulla egész NIX:wuerg::cry: Rosszab a helyzet mint valaha.
    Tudom ez nem ide tatozik. Azt is megértem, ha soraimat kiradírozzák. De le kellett írnomxD

Jövök majd, ha megemésztettem ezt a hetet:cry:

Jóccakát

Bonnbonn, mimi, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  7. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Mártikám pihend ki magad a hétvégén, aztán fel a fejjel ;) talán a jövő hét jobb lesz.
    Eventke halad, ma még beadom a gazdaköribe a maradékot. Koldulni csak holnap fogokxDxD

Bonnbonn, mimi, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  8. nyific

Sziasztok! Pocsék egy idő van....:sleepy: Most lehet itt bent farmozni... Jutka jó, hogy téged is látlak, már megint alig vagyunk itt, hogy beszélgessünk kicsit...
    Mártikám sehol nem jobb a helyzet... sajnos mi is elvesztettünk egy jó barátot, remek embert... Covid miatt került kórházba, de nem emiatt halt meg, bakt. fertőzés.... szörnyű... nem tudom mit mondjak.... no comment, csak magamban...
    Én ma már 60 kosárra valót begyüjtöttem, volt benne felhő, piccoló, siló fejlesztések, és még sok jó más dolog is... 800 valamennyi csill. érmém van, azt is elköltöm majd... de még pár felröpi hiányzik a gk-i-be..... é és még van gazom is...
    Na megyek, ne tartsatok fel! xD

Bonnbonn, mimi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok kuckólakók !
    Bekukkantottam én is , s bár mindennap "tetszikelek", ritkán írok , nehogy "feltartsam" Gizust ! :D:pxD
    Event haladgat, csak a növény szaporodik lassan .Se bónusz, se pörgetés , se semmi plusz, csak víz és trágya , így aztán nem csoda , hogy olyan , mint a csiga a haladás! Majd csak készen lesz valamikor .:wuerg::cry:
    Randa, ködös , nyírkos, nemszeressem idő volt/van nálunk is , már 3-kor villanyt kellett kapcsolni, olyan sötét volt a lakásban .
    Mártika, jó, hogy ez a hét is mögöttünk van és reméljük a következő hét jobb lesz, csak optimistán !!
    Kellemes estét, pihentető , szép vasárnapot mindenkinek !

Bonnbonn, mimi, nyific és 5 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok Kuncogók!
    Én nagyon el vagyok havazva, szigetelünk és apróságok, ami ezzel együtt jár és közben felmerül. https://kephost.net/p/2021/45/7025_e55be8ea65a9.jpg
    Eventet azért csinálom, ritkán hagyom ki a karneválkirálynőset, bár koránt sem a régi, amiben rengeteg aranybanánt és egyebeket lehetett összekosarazni. Azt hiszem a legelső sikerült a legjobbra, akkor ha jól emlékszem 2-3 szintet léptem egy event alatt. Igaz, jól átalakították azóta a szintlépési ponthatárokat is, mint ahogyan sok mást is.

Bonnbonn, mimi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  11. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok,
    Én ma befejezem a karneválosat, a növény megvan,már csak feröpi kell és a boltból ki tudom szedni, ami kinéztem magamnak.
    A farmon is kihasználtam a termény bónuszokat, pockoztam, este meg ha felszabadul a Baha rakom ki a cápákat.
    A második királynővel játszottam csak, emlékszem hogy jó pár szintet léptem, csomó banánt gyűjtöttem, akkoriba nagy kincs volt. Most meg nem tudunk mit kezdeni a banánnal, kár hogy nem lehet ajándékozni, odaadhatnánk a kicsiknek, hogy gyorsabban haladjanak.

Nem megyünk sehova ebben a ronda időben, most olvasás, lustálkodás a hétvégi program.

Bonnbonn, nyific, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  12. Kergekacsa

Sziasztok!

Sajnos ez a banán nem is ehető, így marad ahol vanxD
    Azért ha egy kicsi farm kalapozik, ott még lehet szintet lépni, mi kevésbé vesszük észre azt az 1-2 milliót.
    Az idő nálunk is nagyon ramaty, próbálkoztam egy kis sétával:wuerg:, kb a szomszéd házig mentem el:D

Bonnbonn, ursa11, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  13. nyific

Sziasztok! Én is befejezem ma a kosarazást, ill.. még párat majd holnap mert
    felröpi hiányom van..... én még az elején azt hittem, tényleg fogtam egy felhőt, meg a piccolót, aztán rájöttem ezt mindenki kapja... én kis butuska, mit mis képzeltem...xD
    Ez a királynő már nem az a régi királynő....:music:
    Ma a férjem szülinapját ünnepeltük,. nagyon jól sikerült minden, már megimnt teletömtük jól a pocit... nesze neked " kockahas ":p;)

Bonnbonn, ursa11, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Gizus, boldog szülinapot kedves férjednek, így ismeretlenül is !

Szép estét minden kuckólakónak !

Bonnbonn, ursa11, nyific és 3 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Megalomániás aki kitalálta, hiába ad sokat némelyik kitehető, ha 2x2-es és három nap a töltési idő.
    Kész van az egész már szombat reggel óta, de szaladgálok még a kosarammal. :) A főfarmon nem tenném, de itt nincs igazi tennivaló a földeken.
    Az utolsó gazdaköri szintbe nem adtam be a rózsákat, inkább elkosaraztam. De igen szépen tudtam kiváltani a boltból a cuccokat. A piccolók ugyanazt adták, ami már van, már nem is izgulok a bontáskor.
    Örülök, hogy rendben van a fogatok, már törhetitek a diót. ;) Boldog szülinapot hozzá!
    Nekem betett a covid a szülinapomnak. Na nem kaptuk el, de a fiam két hétig felém se néz, a szomszédja lett covidos, nem akarja áthozni. Nagyon komolyan veszi. Bánatos lettem.

Juditkám, az őszi ruhácskád nagyon tetszik. :)
    Szép nagy munka, talán már látszik a vége.
    Na jó, így tényleg nem lesz, ha egyik nap KFC, másik nap szülinap.... :D

Itt már bontakozik a párából a napocska, talán délutánra szép idő lesz. Hideg nincs.

Bonnbonn, ursa11, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok kedves Kuckólakók! Örülök, hogy te is jöttél Mimikém.... Szülinap...hmmm.. arra gondolj, hogy így biztosan tudtok majd jövőre is ünnepelni, de, ha most kockáztat.. akkor?... hmmm Nahát, erre gondolj drága Mimi...:)
    Én is befejeztem.... kosarazás már nincs.... Ma kozmiban voltam,... holnap főzőcskézek, szerdáán fodrász, csütörtökön endokrinológia controll, pénteken sajnos temetés, ja és még koszorút is kell vennünk... :music: Nehéz nap lesz a péntek... a sors kegyetlen....
    Jaj drágáim.... nem felejthetem el, hogy megköszönjem a Szülinapi jókívánságokat, férjem kézcsókját küldi...;)

Bonnbonn, ursa11, mimi és 4 más kedveli ezt.
  17. Kergekacsa

Sziasztok!

Gizus boldog szülinapot a férjednek!
    A "kockahas" valahol még meg van, csak lekoptak az éleixD
    Nálunk napocska egy szál sem, de legalább nem volt hideg és pára.

Bonnbonn, ursa11, mimi és 4 más kedveli ezt.
  18. josie

josie Fórumlakó

Lekoptak az élei?? na nálunk ez szinte kör....;)xD

Köszönöm szépen a férjem nevében..... igen szép kort ért meg már eddig is remélem ez folytatódik tovább, még jó pár évig...:)

Bonnbonn, ursa11, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG]Jó, tartalmas napot mindenkinek!
    Szia Gizus, igen persze, nem nyafogok miatta, csak elmeséltem.

A rózsákat még egyszer learatom, kiélvezem az izgalommentes koldulást. Eddig is jól sikerült a kosaras futkozás. :D

Még mindig tart a töltött paprika. Holnapra valami kolbászos, zöldséges penne lesz, már hiányzik a tészta.

Bonnbonn, Samborg, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  20. nyific

Sziasztok!A királnősből amit szerettem volna azokat ki is váltottam.... több, mint ezer érmét sikerült begyüjtenem..... A piccolókkal annyira nem vagyok elégedett, de ez van, az is jó, ami jött, még varázsfa is lett, pedig van elég sok, ment a menúbe...
    A holnapi eventet időhiánya miatt ki kell hagynom....
    Mimikém tudom, hogy Te nem vagy nyafizós..... ezt is kibírod, majd ezután már csak jó jöhet.....
    Nekem még ez a hét nehéz lesz, különösen a pénteki temetés, nagyon tiszteltem és szerettem az elhúnytat...... és ez kölcsönös volt... Ezt a családot már érte elég súlyos tragédia..... a család is nagyon, de nagyon nehezen bírkózik meg a hiányával... Nagyon sajbnálom,m és szomoró vagyok,.

Bonnbonn, Samborg, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.