Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Ki korán kel... titokólból pápaszemes makit lel:D. Az egyik piccolóból virágfestést sikerült nyitnom. Csak azt sajnálom, hogy a szigetre tettem, így nem a farmos tp-t nyomja a több mint 30 millával:(

Mimikém számtalan boldog születésnapot kívánok Neked!

Bonnbonn, Kuzdern, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  2. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia Mimi!
    Isten éltessen jó erőben, egészségben, boldogságban. Remélem még hosszú évekig együtt kapálgatunk. :) :inlove:

Bonnbonn, Kuzdern, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ez az élet rendje... tudom hogy közhely, de igaz. Azért ennek a napnak öröme a szép napsütés lett volna... Remélem péntekre kiderül az ég - neked.
    Meg se nézem a kiírást, nem fogok bele az eventbe. Varázsfát én is kaptam, de jobb lett volna aranyos a kék helyett. :D
    Gratulálok a makihoz! A piccolóval már én is vigyázok, hova teszem.

A köszöntőt és ezt a szépséges tortát köszönöm szépen. :inlove:
    Neked is köszönöm szépen Viki. Ha már azt írod, hogy gyógyult vagy, annak örülnék. :inlove:

A kolbászos penne elmarad, helyette megleptem magam "gyári" - tehát nem én pancsolok vele - rántott hússal. Ha már születésnapom van és egyedül leszek. :D :music:
    Holnap jön egy "ember", aki talán segítségemre lesz apróbb munkákhoz. Drukkoljatok, hogy "rendesember" legyen. :)

Főzés helyett ezt a széllel bélelt, tündéri ruhámat leveszem, a madárkás jobban esik.
    Legyen tartalmas napotok!

Utoljára szerkesztett: 17.11.21
    Bonnbonn, kukac421, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  4. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia Mimi,

Bonnbonn, mimi, kukac421 és 6 más kedveli ezt.
  5. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Mimikém nagyon boldog születésnapot kívánok!

Bonnbonn, mimi, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Mimikém, nagyon boldog születésnapot kívánok , jó erőben-egészségben, még nagyon sokáig !

Bonnbonn, Kergekacsa, mimi és 6 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Hali! Szaladtam, ahogy csak bírtam....hogy itt is fel tudjam köszönteni a szülinapost.:)
    Mimi kívánok neked mindenből eleget.... legyél mindig boldog és vidám! Isten éltessen!

Bonnbonn, Kergekacsa, mimi és 6 más kedveli ezt.
  8. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

nyific, Kergekacsa, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  9. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Hallihallo!

Mimikém szülenapodra kívánok Neked egészséget, bolgogságot és még minden amit szeretnél:inlove::inlove::inlove:

Bonnbonn, nyific, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Boldog Szülinapot az ünnepeltnek :music::music:Mimi xD:D

Bonnbonn, nyific, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Drága Mimi!
    Kissé megkésve, de sok szeretettel köszöntelek!
    Kérlek fogadd szeretettel:

Boldog szülinapot!

Az Élet múlását ne vedd soha észre,​

a szívedben éljen szeretet és béke.
    A mosoly az arcodról soha el ne fogyjon,

az ajtódon csakis a boldogság kopogjon .
    Bárhová is sodor magával az Élet,
    az Isteni szeretet kísérjen el Téged.

:inlove::inlove:

Bonnbonn, Samborg, nyific és 7 más kedveli ezt.
  12. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Boldog születésnapot kívánok Mimi!

Bonnbonn, Samborg, nyific és 6 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kedveseim!
    Egészen meghatódtam a felém áradó sok jókívánságtól! Köszönöm nektek, még a nap is kisütött.
    :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Megint egy fagőzös, amire nem kell költenem. :music:

Bonnbonn, Samborg, nyific és 5 más kedveli ezt.
  14. nyific

Sziasztok! A hét legnehezebb napjain túl vagyok... el is fáradrtam, a mai temetés is eléggé megviselt... Ha lehet temetés szép, hát ez az volt... rengeteg koszorú... kb. 800-90 db lehetett csak koszorú.... Kegyetlen a sors.......
    Jó, hogy nem kezdtem bele ebbe az eventbe....

Bonnbonn, Kergekacsa, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  15. nyific

Sziasztok! Milyen jó, hogy ma mindenki itt van.... no de tényleg!
    Nem szeretitek már a kuckót? vagy minket, akik még kitartunk, mert mi szeretjük... é egymást is..
    A régiek közül is sokan nem beszélgetnek velünk, miért?? Tosszak voltunk?:sleepy:
    Vettem 10-10 titokfát, meglátom mit produkálnak.

Bonnbonn, kukac421, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  16. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok kuckólakók !
    Gizus, itt vagyunk ám,"tetszikelünk", irogatunk is néha ,de olyan most ez a topik, mintha évvégére elfáradt volna mindenki !:(
    Én is vetem 3-3 db titokfát , a Főfarmon lett 1 Életfa /vigyorogtam is neki egy sort , mikor megláttam/xD:p. A Bahán még most érnek, majd megírom mi bújt ki azokból !
    Az event majdnem kész, már csak 24 sárga kulcs hiányzik , az már biztosan meglesz !:)
    Legyen szép estéje minden kuckólakónak !

"Kikeltek" a Bahamás tiki fák, itt is kaptam 1 új fát, az Ágyugolyó fát !:)
    Azt hiszem elégedett lehetek, a 3-3 titokfából meglett az 1-1 új fa! Soha rosszabb vásárlást !!:D

Utoljára szerkesztett: 20.11.21
    Bonnbonn, kukac421, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szép vasárnapot mondanék, ha kilátnék, de nagyon sűrű a köd, nem tudom milyen lesz. A szokásos reggeli bejelentkezésemet megejtem, ilyenkor még jövök. Aztán napközben találok tennivalót. :) Ha marad a köd, még sétálni se fogok. :(
    Én 3-3 fát vettem, de minek? Juhar, a sokadik kapokfa meg egy ferdefa, abból is van több. A szigeten is csak régebbi jött, újabb fa egy sem lett.
    A sok szamáról és juhar meg diófa helyett is lehetne néha valami újat nyerni a keréken... :music:

18. nyific

Sziasztok! Anna ügyes vagy, hogy már mindjárt kész vagy az eventtel.... és szerencsés is, a titokfákkal. Szuper!:)
    Nekem is lett ezen a farmon mindkét fából 1-1 db... sajna a máésik farmomon egyik sem lett..... de hát ne legyek telhetetlen... majd egyszer lesz ott is...
    Mimikém sajnálom, hogy neked nem lett új fád, de elég keveset vettél, abból tényleg nagy szerencsével lehet csak új fa...:sleepy:

Bonnbonn, Kergekacsa, mimi és 2 más kedveli ezt.
  19. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szép estét Nektek!

Rég óta nem jelentkeztem, mert jót írni nem tudtam. Vicceset meg egyáltalán nem. Igaz most sincs jó hiremxD
    Mindenesetre szeretném mondani, hogy minden nap jövök olvasni.
    Sokat dolgozunk.... kevés eredménnyel. Dolgozó, evés, alvás:cry: többre nem telik. Tanácstalan vagyok:wuerg:

Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre az talán segít.
    Jóccakát

Csatolt fájlok:

• cry.png
      cry.png
      Fájl mérete:
      4.5 KB
      Megtekintések:
      69
    Bonnbonn, kukac421, nyific és 2 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

De látod, Annának is csak három volt, mégis sikerült, amihez mindkettőtöknek gratulálok. :inlove:
    Semmi más újság nincs, vetek, aratok, le szeretném győzni végre az Energiatinktúra gkörit. Nagyon sok munkába kerül az az 50 arany. [​IMG]

Bonnbonn, kukac421, nyific és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.