Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is remélem, hogy összefutunk már egyszer. :)
    A :wuerg: vicc meg fülemig húzta a számat. :)
    Utána elolvastam a többi viccet is. :D:D:D

A virágkötő üzemben a gyártás elindítása után óra van, nem százalékos jelölés. Láttátok már? Vagy már régi, csak én nem vettem észre?

Utoljára szerkesztett: 10.7.16
    terika01, Farmer*54, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  2. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Farmer*54, _Cygnus_, steve223 és 5 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

terika01, Farmer*54, steve223 és 8 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Áthoztalak ide ;)
    Délután a Strandon próbáltuk kipihenni a tegnap fáradalmait ;) A gyerekek mint a vízicsibék úgy lubickoltak ... Kis Hercegkisasszony már majdnem tud úszni ... Öcsi pedig folyton búvárkodni próbált és kiitta a fél medencét ;)
    A Királylány viszont egy hősies tettet vitt véghez .... A sport medence mellett sétáltunk mikor mellettünk egy kb 1 éves baba gyalogolt bele a medencébe .... A Királylány:inlove: utánaugrott és kihúzta -Nagyon büszke vagyok rá .... még akkor is ha őt is ki kellett húzni mert mikor kiadta a babát a vízből:music: .... eszébe jutott , hogy nem tud úszni:wuerg: ....
    Ja mikor hazaértünk ... egy süteményes tál volt behajítva az udvarra ... Nem tudom ki hozta vissza:wuerg: ... De köszi neki ;) Észre sem vettem hogy a saját tálamon csomagoltam sütit ;):p

terika01, Farmer*54, zsjudit és 9 más kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A természetgyógyászatnál is megváltozott.....nem régen változhatott meg....napi szinten keverék és nekem is most tűnt fel :Dde lehet csak azért mert felhîvtad rá a figyelmemet ;):D

A sánta meg a sejpítős elmegy a természetgyógyászhoz.
    A természetgyógyász: csiribú-csiribá, sánta dobd el az egyik botot!
    A sánta eldobta.
    Sejpítős szólalj meg!
    A szánta eleszett!

Mit szólt a feleséged, amikor hajnalban hazaértél?
    -Egy árva szót sem! Azt a két fogamat meg úgy is ki akartam már húzatni.

Öreg székely ül a vonaton, belibeg a kocsiba egy hölgyike, intenzív illatfelhőt húzva maga után.
    Meg is kérdezi az öreg, hogy mi ez az illat.
    Mire a hölgy:
    - Le fragrance II. a Diortól, Párizsból 50 ml 29.800 Ft.
    Hümmög az öreg, erre nem lehet mit mondani, majd pár perc múlva enyhén oldalra dőlve elereszt egy kb. 20 másodperces, lapos szellentést. A hölgynek könnybe lábad a szeme, enyhén kiakadva kérdezi:
    - Jézusom, mi ez a szag?
    Mire az öreg:
    - Tarkabab, Érmihályfalváról, a Józsitól, fél kiló 8 lej.xD

terika01, Farmer*54, zsjudit és 7 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Hajni! Méltón büszke lehetsz a kislányodra! Én csak másoktól tudtam volna segítséget kérni, mert nem megyek mélyvízbe, halálfélelmem van a víztől is. Na jó, azért fürödni szoktam;) Csodállak azért is, mert ennyi játékostársunkat vendégül láttál! Nem kis munka volt , de biztosan meg is érte ennyi nicknév és kép mögötti emberrel játékostárssal személyesen is találkozni és beszélgetni. Bárcsak megtehetném én is:( De nálunk hiába a nagy ház,12 személynél többet egy helyiségben nem tudok leültetni. Kint az első teraszunkon sem fér el több személy a diófa árnyékában. Ráadásul mi jószágokat is tartunk ennél fogva rengeteg a légy kint és jut belőlük be a házba is sajnos:( Pedig ennél jobb nincs a világon, mint a saját házunkba beengedni régóta ismert játékostársakat, még akkor is ha nem vagyunk dúsgazdagok, nem rendelkezünk fürdőmedencés villával, hanem az egyszerű életet élő emberekként vendégül látunk több éve ismeretlenül is ismert embereket, akikről tudjuk hogy talpig becsületesek, segítőkészek, úgy egyszerűen EMBEREK!Gratulálok Neked!

terika01, Farmer*54, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Köszönöm ;) A büszkeség mellett azért picit megdorgáltam :music:.... Mert nem volt egy felelős cselekedet:wuerg: ... Erre Ő :" Na de Anya az Öcsi is lehetett volna " Sajnos egy pillanat alatt történhet baj ... Sajnos én is félek a víztől ... de a saját gyerekem után gondolkozás nélkül utána ugrottam volna én is ... No de szerencsére nem történt baj ... Pedig a pici szülei csak akkor eszméltek amikor már kint volt a vízből :eek:
    Megérte ? Hm ... Bizony .... Nagyon jó volt ... Medence valóban nincs :music:... Helyette láthattak átépítés előtt álló házat:wuerg: ... Mivel még alig száradt meg az adásvételen a tinta 8)... van mit renoválni 8)...
    Jut eszembe ... ma reggel gondoltam megkóstolom azt a házipáleszt amit ferencmajor gazdától kaptam ... No mit mondjak ... Nem iszom ... a víznél erősebbet ;) Gyönyörű aranysárga színe van finom illata:music: .. és olyan erős hogy percekig fuldokoltam tőle .xDxDxD... Így jár aki nem bírja a szeszt ... az erejét leszámítva finom volt ;)

Utoljára szerkesztett: 10.7.16
    terika01, Farmer*54, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  8. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Elnézést, hogy idekotnyeleskedek:) De itt tuti nem leszek off:D
    Nagyon jó volt olvasni a beszámolókat, és látni mennyire jól éreztétek magatokat:)
    És XXL barkácsot senki nem vitt Neked?:DxD Biztos jól jött volna:D Igaz fúró nem lett volna benne:pxD
    Már elnézést, de hogy a fenébe lehet ilyen villával enni???;):p Farmerek vagyunk, online parasztok:) Kézzel enni, oszt ruhába törölni utánaxDxD

Zsu-muci, terika01, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

xDxDxDxD Nem barkácsot azt nem ...De Breki azt felajánlotta hogy jó pénzért jön segíteni :p a felújításban ....
    Bakker volt szalvéta ... de nem tudom ki használta:p:p:p

terika01, kukac42, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  10. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem segíteni hanem a teljes felújítást bevállaljuk de az mint tudjuk igen húzós lenne segíteni meg te fogsz mi is legyen a reggeli ebéd vacsi míg mi dogozunk vagy imitáljuk azt xDxDxD

terika01, Farmer*54, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!
    Mártika!Köszi az élménybeszámolót,azok a sütik,nagyon jó,de most arra a gyümölcskosárra szavaztam volna,eszméletlen jól néz ki és tuti finom is volt.:)

terika01, Farmer*54, steve223 és 8 más kedveli ezt.
  12. breki072

Szia!
    De még milyen :music::music:
    Én amit megemlítenék az a fehér kenyér lenne :Drégen ettem ilyen finomat:inlove: és persze mivel enné a parasztja:p naná jó kis házi zsírral!! De nem vót zsír :cry::cry:pedig hm hmmmmmmmmmmm paprika, paradicsom, hagyma, ubi mellé :D

terika01, kukac42, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Zsír valóban nem volt :( Sorry ... de paprika paradicsom ubi és hagyma az vóóóót a salátába xDxDxDxD
    Kenyér meg a Lipótiból való Erdélyi Pityókás cipó volt ;) Szerintem felétek is kapni ;)
    Köszi Köszi .... Azt Én készítettem fűszeres linzer kosárka mascarpónés krém és gyümi ... ;) Kapott is szavazatot rendesen ;) S mint házigazda bezsebeltem a különdíjat ;)

terika01, kukac42, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  14. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Szívesen mutatnék a résztvevőkről is képet, de ezzel egyszer már megjárta. Mindenkitől meg kellene kérdeznem, hogy beleegyezik-e a fényképe megjelentetésébe. Inkább nem kockáztatok a csoportképpel. Bár aki ott volt, szinte biztos, hogy nem tiltakozna... :inlove:
    Nagy kár, hogy nem csináltunk egy igazi csoportképet!

Nagyon rátok fért a pihenés! Különösen, ha a gyerekeitekben gyönyörködhettek!

Biztosíthatlak, nemcsak a látványa volt fantasztikus annak a sütinek, hanem az ízlelőbimbóinkat is gyönyörűséggel töltötte el! :music:
    Nagyon hiányoztál ám a többiekkel együtt!
    Nem fehér kenyér volt az, hanem... nahát, elfelejtettem... :oops: De az íze a számban van. Ráadásul elképzeltem zsírral, lilahagymával. Minden kifinomult ízlésű embernek összefut a nyál a szájában, hacsak rágondol is!!! :music:

Na, közben megjött a segítség: erdélyi pityókás! Köszi, Hajni ;)

terika01, kukac42, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Te Márti! Emilben is el lehet küldeni. ;)

Hajni! Szalvéta igenis volt! Többször használtam is. :D

terika01, kukac42, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

A válogatós mindenedet,nem volt elég az a rengeteg étel?:DPont zsíros kenyér?Kértél volna 2 szeletet aztán otthon elmajszoltad volna zsírral.:D
    Na tessék Hajni meg is írta,tudsz venni:D:D
    Gondolom minden nagyon finom volt.:)Sokat gondoltam Rátok.:)

terika01, kukac42, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

No akkor árajánlatot kérünk ... ugyanis éppen azt intézem ... jobb több helyről kikérni ;) S most ezt halál komolyan mondom ... Beszéljünk komolyan ;)
    Ok Ok tudom tudom.... csak nem bírtam kihagyni ;)

terika01, kukac42, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  18. breki072

Küld el mit szeretnél aztán emailben kapod az árajánlat előzetesét, mert igaz csak is a helyszínen lehet konkrét mérést, megbeszélést tervezni :D

terika01, kukac42, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Én is megérkeztem végre. Nem is mondom el milyen meleg volt:oops::p a megemlékezés pedig nagyon megható, szívszorító volt:inlove:
    Volt mit visszaolvasnom, naná hogy csorgott a nyálam ennyi finomság láttán;) a vágy meg csak fokozódik bennem, hogy mikor lehetek részese egy ilyen remek találkozónak.:music: sajnos én sem kertes házban lakok, hogy tudnék szervezni, pedig milyen jó lenne:) én is szeretnék látni fotókat, akár emailban is ;) csak szóljatok kinek kell küldeni.
    Mártikám! Köszönöm a képes beszámolódat :inlove:

terika01, kukac42, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  20. .sylvia72.

:inlove:Majd csak összehozzuk azt a találkozót:)Tervezem én is,hogy tartok egyet,főleg most,hogy zsíros kenyér is megfelel:D:D:D,Már csak egy kíváncsiság az első sütis fotón a bal oldali nagy tálban milyen fajta az a süti,mert az is nagyon jól néz ki.

iboly54, terika01, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.