Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Olyan eső volt felénk,hogy csak na és Nektek is megmutatom,hogy lefotóztam egy felhőtölcsért.

iboly54, terika01, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  2. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Addig, akár el is csábulhatsz :D
    Szuper! :) A fiam most kicsit irigy volna rád a fotó miatt :) Mostanában, 24 órás szolgálatban menti az életeket:inlove:
    nincs ideje most kémlelni az eget...pedig kedvenc időtöltése :) Megmutatom neki a fotódat holnap reggel, hagy gyönyörködjön benne ;) Én nem értek hozzá, nekem olyan mint a tubaxD

iboly54, terika01, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

Szia Sziszi!Ó szegény:(Mázlim volt,hogy észrevettem én is,pont kinéztem panírozás közben a konyhaablakon és pont ott volt.:DIdőképet is megnézheti,berakták a cikkbe.Azaz tuba vagy felhőtölcsér.Nem a hangszer.:DÉpekhez felraktam több fotót.Ja és lett egy szarvasom is:DDe borz még mindig nem adta meg magát:music:

iboly54, terika01, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Jááájjj xDennyire szőke még nem vagyok azééé xD csak azt nem tudtam, hogy a tuba és a felhőtölcsér ugyan azt jelenti-e....de mostmár tudom :inlove: Biztos meg is nézi, mert szokott ő is feltölteni időképre fotókat, és mikor nézi a képeket...közben meg magyarázza nekem xD:music:;):pfigyelek én rá...de olyan mintha kínaiul beszélne xD

terika01, greenfields, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  5. .sylvia72.

Jaj,ne haragudj:oops:,nem akartam,de ezt nem tudtam kihagyni;)

terika01, greenfields, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Dehogy haragszom xD jókat kuncogok magamban :D a labdát pedig, le kell ütni ;)xD

7. .sylvia72.

Akkor megnyugodtam.:)Nagyon bírom a vicces szócsatákat:D:DBagoly ül a karón a farmodon.:)

8. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Csókolom- csókolom xD Megválaszolva :D

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Sziszi

Egy hétköznapi pillanat , miközben rájössz , megváltozhat az életed.:D:inlove:

iboly54, terika01, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  10. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Aloha Jancsika :)
    Cuki ez a cica :D
    De a találkozó számomra, nem egy hétköznapi pillanat lesz :);)

11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Úgy értettem , hétköznapi dolgokat csinálsz , és jön egy olyan hír , amitől lehidalsz.

terika01, greenfields, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szilvi, nagyon klassz a tubád. :)
    Sajnos kinyitottam a zivatar után az ablakot, mert olyan jól lehűlt a levegő. A hőmérő nem is nagyon ment fel, de alig kapok levegőt, olyan párás. Ilyenkor tanácstalan vagyok, mit tegyek. Becsukjam? Ne csukjam?

Jó éjszakát nektek!

13. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziszikém.... csak azt nem tudom..miért költöztél olyan messzirexD
    Ha itt lennél közel... én is szivesen látnálak Téged... akár mindennap-:)
    Nálunk is volt egy zuhé,... de párás nagyon minden... és meleg is.
    Mimikém.... ha legalább hüvös lenne... abban kiegyeznék.
    Így marad a légkondi. ;)

iboly54, terika01, hangyácska77 és 8 más kedveli ezt.
  14. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Drága Gizusom :)Csak 100 km A-ból B- be.....mondhatjuk úgy is, ...jó nagy parasztköpésre vagyunk egymástól xD Köszi Gizus...jó oldala is volna ha minden nap látnál :D Ketten hamarabb befőznénk a barackot xD

15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok, szép reggelt mindenkinek!
    Tegnap nagyon el voltam havazva, megfőztem mára is a kakast levesnek meg pörköltnek, lehűtöttem és betettem a hűtőbe, hogy ma ne kelljen megint egész délelőtt fűteni a konyhámat. Tegnapra is főztem, grízgaluska levest, , oldalast sütöttem , mellé zöldséges krumpli volt. Ma csak be kell főzzem a húslevest, meg egy kis tésztát főzök a pörkölt mellé. Főzés közben raktam még kovászos uborkát is. Ebéd után vendégeim voltak: keresztfiamék hozták a meghívót a lakodalmukra:inlove:. Tíz évi együttélés után eldöntötték, hogy összeházasodnak:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=3c01a4861f96172c93636f02d8d34139&oe=581B66F0
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0/13557733_721486197994035_6943489952142541828_n.jpg?oh=3248b0f4d01fa0396c5178bdc237bfb2&oe=5831F6F24

Utoljára szerkesztett: 24.7.16
    iboly54, terika01, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Helyesek együtt....sok boldogságot kivánok nekik :)Gondolom két hét múlva, lesz az esküvő..." :D egy keresztgyereknél a bukszát majd jól ki kell nyitni ;):)

17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Sziszi!
    Igen, nagyon helyesek (kicsit sem vagyok elfogult) köszönöm! A ceremónia szeptember 10-én lesz, maguk szerveznek és fizetnek mindent, minden meghívotthoz személyesen viszik el az ország különböző részeire a meghívókat is. Már csak Mátraterenyére kell elmenniük, (Békéscsabáról) sajnos ennyire távol van a család és a barátaik. A képeket, amiket hoztam szintén egy barát készítette számukra kint Erdélyben. És igen, azt hiszem elég vastag buxával kell mennünk, de megoldjuk. Egyébként már tavaly nyáron jelezték eme nemes napot, így nem ért minket váratlanul a dolog.

18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Tényleg kicsi a világ :D Mátraterenye kb 20 km -re van attól ahol lakom ;)Mátranovákból és Homokterenyéből kapta a Mátraterenye nevet:music: Minden tiszteletem a fiataloké, önerőből megoldani egy esküvőt, nagy feladat:)Tudom, mert az én nagylányomék sem fogadtak el segîtséget mikor összeházasodtak, :)Akkor eszembe jutott, hogy kiskorában is ilyen volt, mindig azt mondta....."ana...majd én madam"/magam/:D
    Azért ajándékként odaadtam a pénzt...., jól jött az akkor:D

19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép Vanik Mindenkinek! Ilyen ártatlan vagyok mint ez a kis Brumi, még ha a moderátorok nem is hiszik el. Bár Kazimirtől megkérdezhetik, aki most Hosi nem jó Cshipinh ez sem jó, meg van Hamburgot boldogítja, egy olyan házban amit nem merek kiírni mert azé is kokit kapok. Ha már itt tartunk, elmentem a Panaszkönyvbe, de láttam, hogy egy moderátor osztotta ki a lapot egy játékostársnak mit szabad odaírni és mit nem, mert ez egy német játék, na mondtam magamban :-Szűz Mária Édesanyám, mi történt a kínaiaknak nem tetszett a játék? o_OVisszaadták a németeknek?:p Mi meg nem tudjuk, hogy hova szórjuk a pénzünket?:eek: Ki akkor most a főnök?:oops: Mert nem mindegy emberek!8) Phűű de melegem lett, és kilépve a fórumból mentem a kaszát egyenesíteni, mert 2000 éve csak ezt hallom mindig: - Békét akarsz, készülj a háborúra. Azóta imádkozik Brumi.

[​IMG] Ezt a Nyufikát is, aki nem mellesleg Kukac Mamikám nagy Barátja, azért hoztam, hogy béke legyen a kunyhó földjén. No zenéljünk, mert az a lelket nyugtatja.

[​IMG] - Meglesem, nem figyel rám most kell ráugranom.

[​IMG] - Csupa fekete a füled, pedig már fél napja csócsálom, hogy tiszta legyen.

[​IMG] - A beteg megnyugszik és alszik kicsit.

Tavirózsa, nem rontom el a boldogságodat, de a férfirokonság most azt mormolja magában: -Egy bikával kevesebb és egy m******l több lesz a családban.:p

[​IMG] - Aloha Kuncogók, földet értem.

20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Csak főzzél be jó sokat, én meg lenyúlok két üveggel. :D:D
    De helyesek! Boldog további együttes éveket nekik! :)

terika01, Tavirózsa, greenfields és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.