Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Gizus a frászbúkon engem is megtalál időnként boldog, boldogtalan. Akire nem vagyok kíváncsi azt letiltom és passz.

Mókuska marad Valdinál. Az xxl pitombára még alszom egyet.
    Növényeket szaporítom, lesz, ami lesz alapon. Nem szedek föl semmit.

Farmer*54, -orgona-, mimi és 9 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na ezt megmagyaráznád??? Hogy érted, hogy ne vagdalkozz!
    Miért ne?? csakis azzal, aki megérdemli.! Még jó, hogy nem volt a kezemben vágószerszám.:)
    Mindenesetre elgondolkoztat....... amit írtál....
    Ibolyom,.... azért az jó, hogy nincs különösebb baj Édesanyáddal,..
    idős korban, ha valaki rosszul esik el... bizony komoly baj lehet.

Alex.... én azért félnék ettől a kutyustól... ezt Ő tudná... és hammm...
    belém harapna. Jó finom husikába!xD

3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a jókívánságokat!:inlove:
    Szánom-bánom, de az este kuncogtam egy kicsit Alexen is.:wuerg:xD

Az én kutyusom imádja a vizet, csak nincs időnk arra, hogy minden nap vigyük úszni. Pedig pár évvel ezelőtt minden nap lementünk a Körösre vele.

http://kepfeltoltes.hu/160803/387393378Untitled_www.kepfeltoltes.hu_.png

http://kepfeltoltes.hu/160803/P1080900_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/160803/P1080894_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/160803/P1080895_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hát Zsémbes-banyával? Őt sem látom mostanában. Igaz, olvastam az Épeknél, hogy Lukimi után Ema is elhagyja a játékot.
    Megérteni megértem őket, hisz én is csak félgőzzel csinálom.:(
    Nem mentem el a fórum miatt, de az eventeken kívül már semmi mást nem csinálok - sokszor még a fákat sem aratom le.

Farmer*54, -orgona-, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia drága Nóci! Engedd meg,hogy utólag gratuláljak az esküvődhöz, láttam a képeket, csodaszép volt minden. Nagyon sok boldogságot kívánok nektek. Éljen az Ifjú Pár! :)

-orgona-, genka53, mimi és 9 más kedveli ezt.
  5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Úgy értem Te most általánosítottál akinek nincs fent képe azokra mind! Mért is mert nekem sincs fent!
    Tehát én is abba esek bele amit Te most levezettél egy ember véget! Itt már másképp írod csak is azzal aki megérdemli, igen ö egyedül de lehet ö sem.
    Amit meg nem tud az ember azt meg a legjobb attól kérdezni aki tudja rá az igazi választ is! -.- Ily semmiségért ekkora palávert verni, fogod,törlöd és kész, mennyi ilyet töröltem és nem háborogtam mert minek!

Utoljára szerkesztett: 3.8.16
    Magdusnéne, Farmer*54, mimi és 9 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Alex

Amikor tegnap mesélted , hogy fürdés közben családi ékszeredet megnézte a kutya közelebbről , eszembe jutott egy vicc.

Férj pózol a falitükör előtt
    -Ha 5 centivel hosszabb lenne, én lennék a király!
    Feleség unottan kiszól a konyhából:
    -Ha 5 centivel rövidebb, akkor meg a királyné!

Van egy olyan vicc:
    • Ha a jobb szemed viszket , örömér
    • Ha a bal szemed viszket , bánat ér
    • Ha a feneked viszket , arany ér
    Ja , és aranyeret gyógyít esetleg? :pxD:wuerg::cry::D:D

Gio, Farmer*54, -orgona- és 12 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na jobb , ha befogom a számat..... és elmegyek aludni.
    Szulejmánnak ugyis vége,... írni meg nem akarok semmit.

8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én is elköszönök....Mindenkinek szép, jó éjszakát! :)

hangyácska77, nyific, Farmer*54 és 12 más kedveli ezt.
  9. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

hangyácska77, nyific, Farmer*54 és 13 más kedveli ezt.
  10. iboly54

nyific, Farmer*54, -orgona- és 12 más kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

nyific, Farmer*54, terika01 és 10 más kedveli ezt.
  12. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Kivan csukva,hogy medvét vigyek a lakásba összekaricstolja nekem a padlót!
    -.-
    Köszönöm! Én már meggyógyultam,azt az autót sikerült eladnom igaz megizzadtam vele mert a biztonsági öveket egy singlerrel kellet összevarnom a kocsiban ülve ,fekve,görnyedve.Mit mondjak nem volt könnyű,motorolajat ékszíjat csukot szemmel cserélek de a varrás az nem az én asztalom főleg nem úgy,hogy közben jógáznom kell illetve meditálnom,hogy higgadt maradjak.
    A szomszédunk is kérdezte mi a francot varrok a kocsiban,félig ingerülten csak annyit mondtam,hogy hímzem belülről!
    o_O:)

Na az én kutyám nem hozza vissza a botot leül és megeszi! Vízpartra nem viszem már mert mindig békázik!
    :)
    Húúú! Ne is mond!

5 éve elkapott ez a kórság.Nem szégyenlem másnak is volt már hozzá szerencséje,nekem nagyon fájt de nem tudtam,hogy mi mert a gerincemhez sugárzott de éreztem valami nincs ott bent rendbe.
    Hónapok kellettek mire rávettem magam,hogy magándokihoz menjek vele! A neten megnéztem,hogy mit fognak csinálni gondoltam nem vészes,nem a francot nem! Elmentem természetesen férfi dokit kerestem naná,hogy egy fiatal huszonéves lány volt az asszisztens aki jól bekenegetett ott meg bent és ráadásul egy ágyon kellett térdelnem behajolva előtte! Azután jött a doki akinek akkora keze volt mint egy szívlapát,az ujjai meg mint a krinolin rosszul is lettem amikor megláttam,rögtön tudtam nagy hibát követtem el! Meg is kamerázott ,nem tudom mit kereset de szerintem gasztroentrologiai vizsgálatot csinált alulról ,már vártam mikor mondja,hogy a gyomorszájamnak semmi baja ,erre azt mondta már nem fog jobban fájni ennek örültem mert a szemeim már az ablakot verték úgy kiguvadtak!Mély benyomást tett bennem az eset! Kaptam receptre kúpot és azt mondta a doki,hogy egy hónap múlva szeretne látni! Én meg magamban "várjad,jöjjön akinek 5 anyja van,inkább a halál "! 20 méterre volt a gyógyszertár én ezt kb tíz perc alatt tettem meg a doki jóvoltából,komoly trauma ért!Megállt az idő! A patikus már amikor bementem valamiért tudta,hogy kúpért megyek!Érdekes volt a járásom!Az emberek meg mindenhol csak bámultak,néztek utánam! Utána "elkúsztam" a kocsiig és rájöttem,hogy nem bírok leülni az ülésbe,sehogy sem volt jó ,amikor mentem a dokihoz sokkal jobban voltam már azon gondolkodtam,hogy tuti kivette e a kamerát! Gondoltam ennek fele sem tréfa irány az orvosi alkatrész bolt fánkpárnáért,ez nálunk az sztk-ban van! Valamiért ott is tudták mit szeretnék ,két 80 év körüli hölgy állt előttem akik kíváncsian megvárták mit fogok kapni az eladótól! Az eladó kérdezte,hogy csomagolja e mert csak egy átlátszó fóliában volt mondtam,hogy nem kell mert helyben fogyasztom a kocsiban!Persze,hogy a két néni megvárt és az sztk előterében és jó hangosan,hogy mindenki hallja mi a problémám elkezdték ecsetelni,hogy nekik is van ilyen és mit kenegetnek rá ,milyen fürdőt vesznek stb! Na innen látszik,hogy öregszem mert anno sportsérülésekről beszélgettem az sztk-ban fiatal csinos lányokkal most meg két igen idős hölggyel az aranyereinkről!De jó!!! Mikor hazaértem akkor tudatosult bennem miért bámultak az emberek,nos a belém töltött olaj vagy mi az egyetlen szabad úton távozott a testemből egy absztrakt mintát festve a nadrágom hátuljára amit ahogy fickándoztam még jól el is kentem!Salvador Dali Elfolyó idő című festménye jutott hirtelen eszembe amikor megláttam a nadrágom meg a kocsi ülését!Nagyon szuper!Hála az égnek évek óta nincs semmi problémám alul,csóró lettem!
    o_O:oops::)
    Ha még tudnád,hogy nekem a kórházi dolgok sem mentek soha jól! Van sztori!

Utoljára szerkesztett: 4.8.16
    tappancs, Gio, _Cygnus_ és 18 más kedveli ezt.
  13. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt!
    No kérem szépen,tegnap napközben derült ki majd szombat reggel megyek haza :eek:
    azaz tegnap cég ma reggelig, ma Mogyoród, utána délután cég,ahol még irodákat költöztetek ,este kollégát váltani és szombat reggelig bent :D
    kezdjük a napot :)
    http://hir.ma/wp-content/uploads/2013/09/kave.jpg

Utoljára szerkesztett: 4.8.16
    _Cygnus_, nyific, Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  14. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Csak annyit írnék és ezt mindenkinek szánom!
    AKI NEKED PLETYKÁL, AZ RÓLAD IS FOG MÁSOKNAK!!!!!
    Ezennel búcsúzom sziasztok!!

hangyácska77, gyfa, Gio és 11 más kedveli ezt.
  15. iboly54

Sziasztok! Szép jó reggelt!:)
    Mosolygós szép napot mindenkinek:inlove:
    Breki! Köszönjük a kávét :) nagyon finom és már hiányzott is, végre megint ágyban kaptam :pxD
    Szia Judit! Ezt most nem tudom lájkolni, azt meg egyáltalán nem értem már megint mi a bánat történt:oops:
    És mi az hogy ezennel búcsúzol:wuerg::cry: Nyugodtan mond ki mi nyomja a lelkedet, kérlek....:inlove:
    Már megint csak bangán nézek ki a fejemből, semmit nem értek:mad:
    Valaki felvilágosítana:music:

gyfa, _Cygnus_, nyific és 10 más kedveli ezt.
  16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én csak a mondat első részére tettem a teccikemet. Az uccsó mondatot én sem értem:oops:
    Ma én megyek fodrászhoz, jó meleget ígérnek mára is, lehet ha kijövök a fodrásztól, már vége is a frizurámnak, ráadásul kerékpárral kell mennem, Orsikám elvitte a kocsinkat és csak ma este jön haza vele. Igaz cserébe felajánlotta a kerékpárját, de lehet leesnék róla pár méteren belül, úgyhogy megyek a saját kis jól bejáratott "ezüst nyilammal". De út közben bemegyek a kerékpár üzletbe, veszek rá egy új zárat, mert a régit megette a rezsda, nem használtam.
    Alex! Jót derültem a sztoridon, pedig nem igazán nevetséges a dolog, volt benne részem 2001-ig, amikor is megműtöttek Szfehérváron, ugyanis az itteni sebész főorvos! semmit sem érzett a vizsgálat során, pedig akkor már fél éve naponta többször kúpoztam magam és legtöbbször már eredménytelenül. Fehérváron azzal a kérdéssel köszönt el a prof., hogy mégis meddig akartam halogatni a dolgot, hiszen egy már teljesen elfekélyesedett, ki kellett vegyék, kettőt sikerült visszavarrniuk. Na a lábadozást utána nem kívánom senkinek:cry: Nagyon kemény volt, nagyon megszenvedtem a 6 hetet, de azóta semmi problémám. A márciusi vakbélműtétem kiskutya füle volt az előzőhöz képest.
    Brekuszom jó hosszúra sikerült a műszakod:(

hangyácska77, gyfa, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  17. bubus87

bubus87 Fórum-zöldfülű

Szép napot Kuncogók!

Alex0824 !!!!

Könnyesre röhögtem magam, ahogy ecsetelted megpróbáltatásaidat a dokinál!
    Az egész történést szinte láttam, olyan élethűen adtad elő !!!
    Hasizomlázam lesz, az tuti... mert egyszerűen nem tudtam abba hagyni a nevetést...mit nevetést...
    röhögést, amely néhol nyerítésig fajult..!!!!! xD
    Szóval, köszönöm a beszámolót, amivel ennyire vidámmá tetted a napom!!

Legyen kellemes a napotok, és jó eventezést!!

Bukta Ági54 vagyok a nyugisoktol

Gio, _Cygnus_, nyific és 9 más kedveli ezt.
  18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Kimondom én, azon ne múljék! Szeretem ezt a kis topikot és mindenkit aki itt ír!!
    De nagyon nem szeretem a pletykát! Annak sosem lesz jó vége! Azt meg főleg nem, ha engem is belevonnak!
    Annyit mondok tehát, ha valaki kérdez valakit egy másik emberről, akkor vagy elmondom amit tudok, vagy megtartom magamnak az infót, de nem rohanok, hogy Te figyelj ez ezt mondta, az azt írta!!
    Egy ártatlan kérdésből így lesz a végére kihozva egy rossz ízű valami!!
    És igen, amíg a pletyinek nem lesz vége én ugyan nem írok többet! Pontosan az lett megölve, amit a legjobban szerettem itt! A békesség, az egymás iránti tisztelet, a kialakuló szimpátia és sorolhatnám még! Pusztán azért, mert a neten betűk vannak a képernyőn, de se hangsúly, sem gesztikulálás már nincs hozzá és így mindenki azt képzelhet egy szóhoz amit éppen akar. Így lesz aztán egy ártatlan kis kérdésből, sz...r kavarás:(
    Valahogy nekem szimpatikusabb, amikor úgy durr bele leírom ami érdekel, oszt ha félreértik, akkor esetleg leírom konkrétan mit is akartam volt megtudni!!
    És soha, de soha nem futok se ehhez, se ahhoz, hogy figyelj ezt ezt írta, mondta!!
    Ennél jobban nem tudom én ezt leírni, mert senkit nem akarok megbántani, de pletyibe belerángatni magam nem hagyom!!!

hangyácska77, gyfa, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Próbáltam visszaolvasgatni még egyszer, de semmi jelét nem láttam ennek a történésnek :( semmivel sem vagyok beljebb, mindössze annyit tudunk, hogy valaki valakinek v valakiknek pletyizett Rólad :( nagyon sajnálom. Azt meg hogy egy sima egyszerű kérdésből hogyan tudott ekkora trágyadomb keletkezni.... ezt végképp nem értem.
    Valami ilyesmi volt B....val is, aki aztán sok mindenkit padlóra küldött :)
    Nos többet úgy sem tudunk meg..... annyit fűznék hozzá, hogy akik priviben megbeszélgetnek...kibeszélgetnek dolgokat, mindig olyant mondjanak, ami mellett ki is tudnak állni, de a legjobb az ha kerüljük a pletyiket.
    Én a Te helyedben lerendezném ezt a dolgot priviben az illetékes/illetékesekkel, aztán mehet minden tovább...ne kelljen már másoknak is itt emiatt rossz hangulatban benézni, hiszen ezt itt a KUNCOGÓ !

gyfa, _Cygnus_, Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Olyan vidám napotok legyen, amilyen nekem lett itt!

Gizusom, ne bosszankodj! Csak a derű óráit számold. ;)

Úgy látom Alex, elég sokszor fogom hozni ezt a szmájlit. ;)
    Nyilván csak délutánig. ;)
    Én is banga... :oops: Visszalapoztam én is, de nem jöttem rá, mi a baj. Bár lehet, nem is rám tartozik. :( ;)

titjungne, gyfa, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.