Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Brekuszom én őket szívesebben hallanám mert olyan zenét játszanának, amilyet szeretnénk:http://kepfeltoltes.hu/140920/2014.09.20._033_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Ez csak egy kis családi összejövetel ahol az ifjabb generáció énekli az öregekkel, hogy: Apám hitte:http://kepfeltoltes.hu/140920/2014.09.20._044_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    És a terített asztal a családban:http://kepfeltoltes.hu/140920/2014.09.20._034_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Jaj hogy ez már a desszert és a második/harmadik fogás, mert előétel az elmaradhatatlan hallé, de ha sikerül, hozom arról is a képet.
    A sajtos brokkoli az én művem:p
    Jah és mulatni én is szeretek, itt épp a nászasszonyom öccsével: http://kepfeltoltes.hu/140920/2014.09.20._032_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Utoljára szerkesztett: 20.9.14
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Györgyikém, hogy érzed magad? Jobban vagy már? Jó kis képeket hoztál, vidámak vagytok rajt mindnyájan:)

Senki, georga06, eszter.77 és 6 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Senki, georga06, eszter.77 és 5 más kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

georga06, galfranciska, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Hát ezt a sok finomságot, nem is hiszem el, de ilyen későn, hogy fogunk így aludni?:p
    Nem fekszi meg a gyomrunkat? Mondjuk nem, legföljebb majd forgolódom, csak az
    uram fel ne ébredjen.:)
    Györgyikém jól nézel ki, látom már kutyabajod, ilyen zene mellett, nem beteg az ember.;)

6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

TUdtam, hogy nem kellett volna ilyen későn bekukkantanom, hát hogy lesz így betartva a fogyókúrám?[​IMG]
    Pont a minyon az egyik kedvencem, soha semmilyen körülmények között nem tudok neki ellenállni.[​IMG]
    Breki , Te el akarsz engem csábítani?[​IMG]

A két t. csemetéből Japánakác és XL-es Citromfa lett. Lehetett volna rosszabb is, így örülök nekik.

Most pedig mindenkinek szép álmokat kívánok!

7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Neked is és a kuckó valamennyi lakójának szép álmokat! Derűs ébredést és vidám holnapot!:)

8. breki072

Mennyien szeretjük a mignont nem gondoltam volna :DCyra csak egy tánc ;)
    Jó éjt szép álmokat nektek!! :)

Senki, georga06, eszter.77 és 4 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám már jobban, ahogy jött, el is múlt a nátha. Kislányom mindenféle sz---t hoz a gyógyszertárból nekem és belém is erőlteti, persze inkább a természetes gyógyszereket mint a kemikáliákat.
    Zsémbike ez egy 8 évvel ezelőtti kép, akkor még divat volt fényképezőgéppel képeket készíteni. Ma már legtöbbször telefonnal készítünk képeket, s az mindenkinek a saját telefonján marad. Leginkább a gyerekek fotóznak 1-1 ilyen összejövetelen, ezért nincs pl az idei szülinapról nekem képem. Egyébként sokat nem változtam, csak kevesebb a hajam és több a ránc a képemen. Ez is egy 4 évvel ezelőtti kép, Orsikám diplomaosztója utáni ebéden készült:http://kepfeltoltes.hu/140921/2014.09.20._001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    És amit ígértem, hoztam:http://kepfeltoltes.hu/140921/Hall__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

georga06, gyongyvergazda, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
  10. breki072

Jó reggelt! Rendben a nyami az asztalon no a kávé az hun leledzik?? :D
    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...f7UGHPtx--zdLpvhKODOjqjgjcqYcLZYxdFAvodKRnx3g

11. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Szisztok!
    Szép, jó reggelt mindenkinek. Először is az elmaradásom Ninikének[​IMG]
    Tegnap hajnali 4-kor keltem:cry::cry:, rendbe tettem a farmot, elutaztam egy kicsikét dógozni :wuerg::wuerg:, éjjel 11 után kerültem újra géphez, aratás csicsika. De helyreállt a rend, ma már egész nap gép közelben leszek:p:p. Most viszont jobbra el, mert kell egy kevés valódi kávé is, mert beesek a gépbe:D:D

georga06, eszter.77, Ninett79 és 5 más kedveli ezt.
  12. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok. Szép jó reggelt mindenkinek.
    Hát én sem látok kávé nélkül.:p Jöhet akár vénásan is;) Éjszakai műszakban voltam Dodikámnál. A szülök el mentek egy kicsit szórakozni. A lányom barátnője jött haza Debrecenből és velük voltak egy kicsit. Gondoltam majd ott náluk csinálom az eventet aztán bilibe lógott a kezem mert a gép nem töltött be semmit:mad:. Most aztán bele kell húznom csak olyan álmos vagyok hogy majd kiesek a számonxD
    A titokfámból lett egy kecsketej fa meg egy XXL sófa:(

georga06, eszter.77, Ninett79 és 4 más kedveli ezt.
  13. kukac42

Sziasztok:)
    Látom mindenki álmos, velem együtt. Éjjel megvártam a hordókat és visszapakoltam a farmot. A ládából egy papírszív és egy nublonok visszatérése lett vagy mi az a kis kék bigyó. Ma ismét egyedül vagyok, az ebéd már majdnem kész. Vasalgatok kicsit aztán beülök a sarokba szomorkodni egyedül megint.
    Györgyikém örülök, hogy jobban vagy, Zsémbike is meggyógyult, csupa jó hír:)
    Én holnap megyek az utsó röntgenre és gyógyultnak leszek én is nyilvánítva:)

Györgyi a malacka lábikóval mi van?

Senki, georga06, Ninett79 és 6 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditom! Nem javul, de nem is rosszabbodik. Enni eszik és amíg eszik nem fogy. Hátha kibírna még 2 hetet. A párom épp most engedi be az ólba őket mert eddig ki voltak rekesztve. Nem tanultak rendet malac korukban, oda kakáltak, ahol aludtak,:wuerg: ezért egész eddig ki voltak rekesztve az ólból az akólba. De mostmár hül a levegő, kaptak be egy kis szalmát, hátha kijárnának a dolgukat végezni. Ha nem akkor újra kirekesztés. Párszor már eljátszották ezt velünk.:eek:

georga06, eszter.77, Ninett79 és 5 más kedveli ezt.
  15. galfranciska

galfranciska Rutinos

A sarokba ill. a kuckóba csak kuncogni szabad!;)
    Nem vagy egyedül itt vagyunk mind. Én a ládáról meg is feledkeztem:sleepy: Nem tudom jól csinálom-e de én mindkettőt csinálom az I. -est és a II.- is. Amit éppen be tudok adni.
    Segítsetek egy kicsit. Eszterházy tortát kellene sütnöm de a neten nagyon macerásnak találtam. Ha valaki tud egyszerűbbet annak a receptjé megköszönném.

georga06, eszter.77, Ninett79 és 4 más kedveli ezt.
  16. breki072

Szia, az eventet jól csinálod, dettó csak én mindjárt kész leszek egy két év :D
    a sütit meg kóstolni kérem a receptet jányok majd hozzák ;):)
    Milyen süke boka vagyok én is, tudok receptet a legkönnyebbet!
    Cipelő fel, cukiba el és már kész is a sütike! Ennél gyorsabb nix a világon!

Utoljára szerkesztett: 21.9.14
    Senki, georga06, eszter.77 és 4 más kedveli ezt.
  17. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Judit!

Nemá... a sarokban szomorkodni:eek::eek::(, mikor mindannyian itt vagyunk veled:):)xD:inlove:.

klakli67, georga06, eszter.77 és 3 más kedveli ezt.
  18. nyific

Sziasztok! Nem vagytok nagyon feldobva ma, valahogy a szép idő ellenére én is álmos vagyok.:)
    Lehet kevés sört ittam, húh de nem szeressem, most meg aztán?? Az a sok hordó???o_O
    Hoztam még kávét, hátha kér valaki:p

Breki Te hiányoltad, ha még kérsz, tessék!:)

Ma tessék kimozdulni, mert az utsó szép napos nap.:)

19. kukac42

Sajnos én még azt se tudom milyen az a torta, nemhogy a receptjét:)

20. nyific

Nagyon finom, de bizony macerás, hát azt sütni, nem irígylem most Franciskát.:sleepy:
    Isteni krém van benne, diós, hát azt érdemesebb venni, de aranyárban adják.:oops:

Franciska próbáld úgy, hogy ne süss 5 lapot, hanem egybe, és vágd mondjuk csak háromfelé kihülés után.

Utoljára szerkesztett: 21.9.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.