Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Nem tudom, sose mértem meg, valahogy nem jött az ihlet hozzá! Egy biztos, ahhoz túl rövid, hogy benyaljak vele:)

greenfields, Kergekacsa, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Kuncogók

Szia

Itt érdeklődhetsz : https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/barátkeresés.286/

Aloha Sylvia

Ráadásul meg is csípett egy. :(
    De , hála hatalmas lélekjelenlétemnek , azonnal kíhúzattam a fullánkot , és rögtön lekezeltem ecettel. ;)
    Ja , és ez mellet volt egy lengő teke játék.:inlove:
    Fel kellett 9 bábút állítani , és egy kötélen levő , fa labdát felé engedni.
    Mindenki 5-6 darabot tudott eldönteni .:p
    Mindenki , kivéve én. Én maximálisat eldöntöttem 8)
    Hogy csináltam? :music:
    Kérlek szépen úgy , hogy meglendítettem kör alakban , és elkezdett a bábúk körül forogni . ;)
    Ahogy közeledett minden forgásnál , néha súrolta a bábút , és ha picit neki ért eldőlt.
    Kérlek szépen , kényelmesen el lehetett szívni mellette 2 szál cigit .;):D
    Én nem dohányzom. :)
    De valamiért nekem nem engedték utána , hogy játszak.-.- Kizártak :cry:

Olyan szép a húllócsillag. :inlove: Imádom nézni. :p
    Aloha Mimi

Olvastam , de lehetetlen annyira válaszolni egyszerre :cry:
    A nagymamám élvezte a legjobban. :p
    Valahogy fel kellett oldanom a lelki hangulatot. :p
    Aloha Iboly

Egyszer 10 éves lehettem. Megkérdeztem a mamámtól , hogy ott aludhatok -e
    Igen mondott.
    Erre elkezdtem ordibálni meg szaladgálni hogy igen.
    Erre a mamám figyelmeztetett , hogy aki ennyire örül , avval hamarosan baj fog történni.
    Igaza is lett.
    Ugyanis nagyon régóta szemüveges vagyok.
    Lehet már így születtem?
    Egy hatalmas dongó berepült valahogy a szemüvegem mögé.:oops:
    Mondanom kell , nem érezte jól magát ott. :D
    Az volt a szerencsétlenségben a szerencse , hogy az orrom felé csípett meg valahogy , de a szemem alatt.:oops:
    Mindkettő szemem bedagadt , és csak úgy láttam , ha az ujjaimmal félrehúztam a szemem.
    Mint amikor nagyon csücsőrítesz, úgy nézett ki a szemem. Nem is lehetett látni a szemem. :p
    Csak egy hétig nézett ki úgy.
    Azóta félek a darazsaktól.
    Vagyis féltem.
    Az utóbbi egy évben sikerült leküzdenem valahogy.
    Most a nyaralás alatt , éppen ez alatt a kólónia alatt olvasgattam , és ha felbukkant egy darázs , csak picit lett dobogós a szívem.
    Szerintem az a legnagyobb bátorság , ha leküzdöd a félelmedet . Asszem. ;)

greenfields, Meellcc, LBetti és 13 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Melyik égtáj felől érdemes nézni?
    Azért most várj kicsit, mert csak vasárnap délutántól érvényes. ;)

greenfields, Kergekacsa, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Idén még megúsztam a darázscsípést,tavaly csípett meg egy,még futnom is kellett,mert nem hagyott békén követett és nagyon mérges volt szerintem.Idén hangya harapott meg,tuti nem csípett,mert akkor le tudtam volna seperni a kezemmel,de ez úgy belém vájta a valamijét,hogy napokig egy 200Ft-os nagyságú folt volt a kezemen és égett mint a fene,hiába kenegettem.na de most már jobb a helyzet.A lengő tekét ismertem,azt hittem fejbe kólintott,engem igen táborba voltunk gyerekkoromban ott ismerkedtem meg vele közelebbről,nem volt nagy élmény,azt hittem betörik a fejem.Azért előtted is le a kalappal,hogy le tudtad győzni a félelmeidet.Ma este is lesz nálunk hullócsillag figyelés,remélem hasonló mennyiség lesz mint az elmúlt éjszakai.Mimike dél-nyugati irányba voltak,de felfelé is érdemes figyelni.

Utoljára szerkesztett: 12.8.16
    greenfields, Meellcc, gyfa és 11 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Hétvégét Mindenkinek! Jancsika, vannak emberek akik szeretik a természetet és az állatokat, ez mellett vadászok:p. Vannak akik nem szeretnek semmit csak gyilkolászni mindent, ezek a koca vadászok:wuerg: az emberi faj úgynevezett mellékterméke Hibridek:eek:, aki nem tudnak a szép és a jó meg a rossz és a kegyetlenség között különbséget tenni-.-. Ibolya, az orvosod rendesen kezel, és elmondta a véleményét arról8), hogy mit tegyél a hosszú életkorod érdekében:sleepy: nem visszaszólni kell, hanem megköszönni. Ha 20 év után kezedbe nyom egy mappát, hogy keress egy másik orvost, aki semmit nem tud rólad, akkor megérte a beszólás:oops:? Gondolkodni kell mielőtt cselekszünk, nagy arc egy régi házi orvosunknál nem sokat ér, tisztelet amit adhatunk:cry:. Ha a szomszéd látta az autót, miért nem hívta a rendőrséget, hogy lopás ügye áll fent:p?

[​IMG] - Körbe, körbe karikában.:inlove:

[​IMG] - Kisztihand anyunak, és mancs pusszancs a cicának.:D

[​IMG] - Megfogtak, mert Nyificke Mamának pótolják a fogsorát.

greenfields, Kergekacsa, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Annyi minden történt itt, egy fél nap alatt....csak győzzem visszaolvasni.:)
    Megjött Jancsika... akivel mindig történik valami.......
    Szilviéknél csillaghullás, nagyon szép lehetett....:)
    Igaza van Sziszinek, egy fog is tud problémát csinálni....pedig nem is a fog,..
    a röntgen szerint annak semmi baja, de mellette.. előtte van a bibi.
    Most olyan kezelést csinált... hogy érzéstelenítőt kellett adjon... na attól
    is majdnem bent mentem ki.:oops:
    Nem egészen tudja.... ill. pontosan mi a fenétől lett ez. Azt mondta túlélem...
    legfeljebb Ő őszül meg.... lehet a nyavalygásomtól??o_O
    Brumikám, nem a fogam na!... azt már biztos kikapta volna... persze...
    az nem az övé.:)

greenfields, titjungne, gyfa és 13 más kedveli ezt.
  7. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Lemaradt az előzőből.

A munkahely olyan, mint a sakk. Ha alacsonyabb beosztásban vagy, akkor
    csupa paraszt vesz körül és járhatsz gyalog. De ha előléptetnek, akkor
    egyből mindenki téged akar leütni.

Vagy sokat keresel, vagy sokáig!

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Alkoholista az, aki annyit iszik, mint mi, csak ellenszenves.

Mindig a főnök végzi a feladat oroszlánrészét: üvölt.

Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem művész!

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is.

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van.

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek
    tovább.

A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.

https://board-hu.farmerama.com/inde...lve-a-térképen-augusztusi-kincskeresés.14214/

Turbómalom
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turbómalom-akció.14213/

greenfields, csopke1, gyfa és 12 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Aug 11-13 között minden évben (ha tiszta az ég) látható a legtöbb csillag. Ebből kifolyólag a legtöbb hullócsillag is.
    Ez a hét a csillagászok nagy hete. Ilyenkor ők, ha tehetik, nem mennek szabadságra. Az amatőr csillagászok annál inkább.

greenfields, Meellcc, gyfa és 11 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

Szia!Fogágybetegség?Másra nem tudok gondolni,ha nem fog,ha gondolod van parodontológus ismerősöm.Most szaladok dolgozni,de este leszek,megbeszélhetjük.

Igen,majd elalszom,alig aludtam éjjel.Nem csak azért,mert most látszódik a legtöbb csillag,hanem mert a perseidák meteorrajt szeljük át,ami egy üstökös maradványa és mikor elérjük ezt a por,jég maradványokat akkor beérnek a légkörben és ezt látjuk mint hullócsillag,nagyjából ez az augusztusi csillaghullás.A novemberi is szép az a leonidák meteorraj ez a kettő a leglátványosabbak,de nagyon sok kisebb raj van egész évben.:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.8.16
    greenfields, Farmer*54, Meellcc és 10 más kedveli ezt.
  10. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Gizus, már sok mindenen keresztül mentél, ez is rendbejön....lehet, hosszadalmasabb lesz mint gondolnád, mert ha a doki sincs vele tisztában mi lehet a bibi....akkor nem is tud célirányosan kezelni.
    Jancsika...tudtam, nem csalódok benned :D;) hoztad a formád a kalandos kirándulás alatt;) a lényeg, hogy jól sikerült ez a pár nap:) Szép nagy család a tiétek:)

greenfields, Farmer*54, gyfa és 10 más kedveli ezt.
  11. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Alex!
    Örülök Te jöttödnek is :D Valami extra történés....nálad, veled?!:D Vagy eseménytelen 5 napod volt?;)

Nálunk olyan nagy köd volt, hogy az eget sem lehetett látni, nem még a csillagokat:music: Reggel 10 fokra hűlt a levegő, még szerencse, hogy közel van a munkahelyem.....

greenfields, Farmer*54, mimi és 10 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

Szia Alex:)
    Akkor mázlink volt,tök derült volt az idő,Látod mégis jól jött volna a fényposta a medvebundával.:D:D

greenfields, Farmer*54, mimi és 9 más kedveli ezt.
  13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Áááá....jajjj...röhögökxD most már csuklok is...xD
    Küldheted MZ/X már nyitom is az ablakot...:D
    https://lh3.googleusercontent.com/-...S3PgA/s0/14558756556549_11496617162274_db.jpg

14. HéricsBáró

Aloha Alex

Egész jó képek :p:inlove:

greenfields, Farmer*54, mimi és 8 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Szerintem a vicceid kezdenek átmenni személyesbe.-.-
    Most fejezd be.

greenfields, Farmer*54, mimi és 6 más kedveli ezt.
  16. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Jancsika ! Ha zavar azzal nincs semmi gond tiszteletben tartom! De akkor ha már levelezünk akkor miért nem írtad ezt is meg bagolyban és akkor törlöm az egészet?
    Szerintem a fénykardos /Star Wars-os/ írásod erősebb volt rólam, még sem csináltam belőle problémát!Vagy igen?
    :eek:o_O

Utoljára szerkesztett: 12.8.16
    greenfields, Farmer*54, mimi és 6 más kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Fiúk-fiúk ...:music: Viccesen kell felfogni oszt jóvan :D Nincs probléma....szeretés van;):D

18. alex0824

Nincs itt semmi gond!Nem jött be neki ,töröltem mindent!Tiszteletben tartom,nem vagyunk egyformák!
    Én kicsit lazább vagyok ha rólam van szó nálam magas a határ!
    :);)

19. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ha így láttad helyesnek, törölted :) Nekem tetszik a lazaság...és a magas határ is...van olyan labda, amit meg muszáj leütni:D Szerintem most Jancsika rossz passzban ébredt reggel,.... nem szokott ilyenekért berágni:music:o_O

20. alex0824

Nagyon azért nem is szoktam senkit sem idézni,mert nem merek nem ismerem azokat az embereket akik a másik oldalon ülnek,nem tudom kinél mi a határ,hogy ki meddig partner egy viccben ,ökörködésben!Nehéz tudatlanul meghúzni a határt másoknál!
    :oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.