Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Tudom miről beszélsz...de zőőddel írtad...ezért vagyok ez ügyben értetlen. Nos...mondok valamit! Engem nyugodtan froclizhatszxD

greenfields, Farmer*54, mimi és 8 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Na én meg ezért kerestem hiába az írásaid, pedig felkészültem a röhögésre:)
    Jancsika, biztos ideges még, azért ennyi vérmes szúnyoggal együtt hálni, nem semmi!

greenfields, Farmer*54, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Most értem haza, előre nem tervezett program volt:oops:
    Jó sokat írtatok;) látom Alex is kipihenten megérkezett.....és hol vannak a beszámolóid, a történések:music: na nemá....semmi említésre méltó? Pedig készültünk ám:p
    Hazaérve sietek az eventet megcsinálni.... döbbenet kiült az arcomra, teljesen kész a közöso_O nem hittem a szememnek, sztem még sokan meg sem csinálták a sajátot sem. Ez igazán szép teljesítmény volt:inlove:
    Akkor tenyésztés ezerrel:music: vagy csak lógatjuk a lábunkat, én felpócolom xD
    Jancsika! Sajnos nekem is van gyermekkori kellemetlen emlék a darázsról.:eek: kint játszottunk a tesómmal az udvaron, a szülői ház udvara jó nagy volt és tele gyümi fákkal. A körtefa alatt játszottunk, ráléptem a körtére ( akkoriban mezitláb futkároztunk) + a darázsra, de ez még nem minden egy körte a kezemben és harapás közben jött a darázs, belecsípett a szám szélébe :( szegény anyám nagyon megijedt, többszörösére dagadt a lábam, az arcom felismerhetetlenségre torzultxD nagyon allergiás vagyok rá, úgy hogy azóta nagyon vigyázok magamra, és legfőképpen nem kapkodok-csapkodok ha rám száll véletlen:p

greenfields, terika01, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Bocsi Alex , hogy rajtad vezettem le a haragom.
    Először is elment az áram , és miután visszajött , a gépem nem tért észhez , és folyton lefagyott.
    Ez miatt itt vezettem le a haragom.
    Erősen félreértettem Alex írásait .Úgy éreztem pont akkor az nem vicces , de semmi bántót nem írt .
    Elnézést kérek Mindenkitől , aki olvasta , vagy azt hiszi , hogy valami sértőt írt.
    Tudom , nem szép dolog Itt levezetni a feszültséget.
    Elnézést kérek , és le sem merem írni , hogy mit értettem félre.
    Ha Alex leírja , leírhatja , hisz Őt vádoltam meg valamivel , ami nem igaz.
    Rettenetesen szégyenlem magam , hogy Ilyet gondoltam Rólad

greenfields, terika01, Farmer*54 és 14 más kedveli ezt.
  5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Sok minden nem történt az Alpokban megfagytam, Firenzétől meg gyakorlatilag megsültem!
    Egyébként láttam két olyan buszt,hogy nem jutottam szóhoz.Nem azért mert annyira jók voltak hanem mert lepusztult kb 30-40 éves buszok voltak de volt bennük klíma! Ezt onnan tudom,hogy a hátuljukra volt felszerelve egy egy állvány amin egy egy samsung split klíma kültéri egysége volt felfogatva! Nem tudtam sírjak vagy nevessek,minden esetre eszembe nem jutna! Arról fogalmam sincs hogy oldották meg,hogy üzemképesek legyenek de ott voltak rajtuk az biztos!
    Nem baj szept 3-tól nyaralás Tortoreto Lido-n!
    :inlove:

Jancsika ,gond száll se!
    :);):inlove:

greenfields, terika01, Farmer*54 és 14 más kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Na, cukorfalat :D végre ;) Szerintem Alex nem sértődött meg:)

greenfields, terika01, Farmer*54 és 12 más kedveli ezt.
  7. alex0824

Egyébként nyaralásról annyit írnék,hogy biztos van akinek megfordult a fejében ,hogy biztos drága lehet
    Tortoreto Lido-n nyaralni! Nos nem az! Apartman 4 főre egy hétre háziállattal klimával 70.000Ft cakk pakk. Útiköltség autópályadíjjakkal oda vissza 120.000Ft.Össz:190.000FtTehát koponyánként 50.000Ft + költőpénz!Ha azt nézem,hogy Siófokon egy hasonló színvonalú apartmanért éjszakánként 4 főre elkérnek 30.000Ft-ot azaz 6 éjszakára 180.000ft-ot akkor inkább Olaszország ennyi pénzért!
    8):)
    Pálmafák ,tenger,stb.
    Az időjárást meg össze sem lehet hasonlítani!

Utoljára szerkesztett: 12.8.16
    greenfields, Kergekacsa, terika01 és 14 más kedveli ezt.
  8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Befejezni a meséket a pálmafák meg erdők meg mit tudom még mik :music::music:jó nekünk a járda szigetek is nem is kel más :Dno azért megyek hunap falunapra xDxDxDxD ja a házi állatka remélem a béka lesz :D
    valami lehet a nagy szerverrel mert a cégnél is vacakolt alig akart betölteni, az itthoni oké.

Utoljára szerkesztett: 12.8.16
    greenfields, Kergekacsa, terika01 és 15 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Alex nagyon szép helyre mentek.:)Iboly nagyon vigyázni kell Neked tényleg akkor a méhecskékkel:oops:
    Te is oda mész nyaralni?:D:D:DJó murizást a falunapon.:)

greenfields, Kergekacsa, terika01 és 12 más kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép jóóóó reggelt és vidám hétvégét Mindenkinek! :)
    [​IMG] Remélem ez majd idevonz benneteket ;):inlove:
    Erre felé nagyon felhős az idő és hűvös van. Nem bánom mert megyek lecsózni:oops: nem volt tervbe véve, csak kaptam sok paprikát és paradicsomot, akkor má megcsinálom:p
    Két kört tenyésztettem ( 160-t) és be is fejeztem annyira sz...okat adott, hiába kevertem-kavartamxD
    Legyen szép napotok és pihizzetek sokat :)

greenfields, Kergekacsa, terika01 és 12 más kedveli ezt.
  11. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Nem tudom mi történt... de tegnap 6 óra után nem tudtam a fórumra belépni,
    csak forgott a kerék... de nem bírt betölteni. Most meg itt vagyok.
    Különösebb dolgom ma nincs.... ápolom magam.:)
    Szilvikém, köszi,., hogy segíteni szeretnél, ari vagy nagyon.:)
    Alex jól teszed, hogy nyaralgatsz..... nyár van... és a kikapcsolódás, és pihenés
    jót tesz... és sok élménnyel is gazdagabb leszel.:)
    Ibolyom jó lecsózást.... nekem is főzhetnél egy pár üveggel. ;)
    Jancsika... hát megjöttél??? pár élménnyel gazdagabban.:)

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok én is, Iboly köszi a kávét. Végre ettől alábbhagy a kóválygásom. Nem jó nekem az alvást megszakítani. Bátyám ebéd után ment haza, jól érezte magát.
    Gyerekek éjjel kettőkor érkeztek, szerencsés útjuk volt. Parancsra fel is keltettek, így nem csak a nyomokkal szembesültem reggel. :) Most persze alszik az egész család. :D

Alex, kerestem a képet/írásod, kár, hogy nem láthattam. Jancsika egy nagyon rendes kölök, egészen meghatott a bocsánatkérése.

Na közben a felnőttek felébredtek, és elkezdtek mesélni, így csak most küldöm el a hsz-t. :)
    Megyek is.

greenfields, Kergekacsa, terika01 és 11 más kedveli ezt.
  13. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Szia Jancsika! Most olvastam az élménybeszámolódat. Jó kis kalandban volt részetek szarvasostól, darazsastól is. :)
    Amikor a Tettyei részhez értem feljajdultam. Itt voltál tőlem 5 km-re. Ha ezt tudom még egy kicsit beljebb vittelek volna benneteket az erdőbe Éger-völgy irányába. Azért remélem nem vette el a kedvedet a forrás keresése és a felfordított térkép sem. :D
    Ha legközelebb erre jártok mindenképp szólj, hogy meg tudjam mutatni a Mecsek legszebb részét, amit most kihagytatok. :)

14. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Iboly köszi a kávét,nagyon jól jött,csillaghullás nézés nem volt éjjel,mert bekúszott egy nagy felhő,de azért vártunk fél 2-ig,hátha arrébb megy,de nem,persze most egy darab felhő sincs,na de remélem ma éjjel nem lesz és talán láthatunk párat még.A tenyésztés nálam is csak a következőt adja megint csak,mint eddig,de nem adom fel,mert egyszer úgyis tarolok:D:D:DNyificke!Én sem tudtam tegnap órákig bejönni még a farmra sem.Ha tudok akkor szívesen segítek:)Mimike kellemes időtöltést a családdal:)Meellcckém!Azt sem tudta hova mennek:D:D:D

15. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Én sem tudtam, ellenkező esetbe előre szóltam volna nekik.o_O

greenfields, Kergekacsa, terika01 és 10 más kedveli ezt.
  16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik! Gondoltam én, hogy a bolyhos Bocit nem kéne a közösbe bedobni:eek:, de olyan vagyok Mint Ibolya:D, előbb dobtam utána meg káromkodtam kicsit-.-. Hiszen támogat minket 180 milla kínai Áfás számlá ván:), tele a piacom velüko_O. Nyificke Mama, szerintem is az a szerencséd, hogy nem az övé a fog mert mind kiszedte volna:wuerg:. Bízzunk a tudományban, lehet összenőtt az álkapoccsal a fogad:oops:, röntgen ilyenkor kevés irány az MR labor:p. Szilvia, szinte minden évben hullanak mint a Román légierő MIG 21-sei ezek az égi Perszónák:music:. Én láttam 20 éve éjjel egy akkorát, hogy mondtam is magamban: - Brumi ha ez bevágódik az épület végében levő gázfogadóba:eek:, akkor nem kell gondolnod semmire azonnal teljesül8). Szárny nélkül repülsz és ropogós pirosra leszel sütve:wuerg:. De hát elsuhant Dél-Kelet felé:). Alex, te már annyira ismert vagy a hazánkban:D, hogy nem is mersz itt pihenni mert rajongók és volt ügyfelek özönlenek feléd egy aláírásértxD. Ott kint meg senki nem ismer:sleepy:, ha a csülkös bab után eleresztesz egy üdvözlő díszlövést;), már senki nem figyel oda mert ők is tüzérek voltak:music:. Isettára emlékszel-e? BMW az 50-es évek vége felől:p. Na mármost, én egy ilyen autót láttam 94-ben száguldozni fel - alá az utcában ahol dolgoztam és öregsége létére vígan volt mert volt rajta rendszám:). A Románoknál is azért zuhannak a gépek mint a legyek a kemótól8), mert Izrael felújította és a föld közeli manőverezés tiltást kivették belőle mert minek:p na már pilóta áthúz forszázsal a földben kapáló lányok fölött:D, majd 500 m-re katapult és a gép befúrja magát a földbe:wuerg:. De ettől még öreg autó nem vén csataló:sleepy:.

[​IMG] - Jancsika is csináltathatta volna ezt a kutyákkal

[​IMG] - Főemlős 2, nem tudja, hogy a későbbi legjobb barátjával piszkoskodik.

Érdekes módon, a sima bőrűnek nem tetszett a terület Úrnője és a kis bocsok.

[​IMG] - Jó sport a család részére, a kutyát szürkületkor beküldeni a táborba.

greenfields, Kergekacsa, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok!
    Örülök, hogy mindenki jól van:inlove: Most engem nagyon fogtok utálni....tegnap meglett a várva várt Mézes méh, ami ment a levesbe:DEste csak szamarat tettem a kéjlakba...reggel nem volt időm leszedni, mert siettem a boltot nyitni :music:Nemrég értem haza, de első dolgom a farmra vezetett leszedni a szamaraimat.....ó, mondom nem adott semmit, a manóba is....aztán mikor jobban megnéztem, majd hanyatt vágtam magam....alapból lett egy arany szamaram:D;) Ez is megy a levesbe, csak előbb fazekat kell vennemxD Szóval, most madarat lehetne velem fogadni:D Mindenkinek hasonló szerencsét kivánok;)

18. alex0824

Sziasztok!
    Ezt megértem! Na azért nem ebédelnék ma nálad!
    Oké,az első fogás "csípős szamárleves "! Mi lesz a második fogás???
    o_OxD

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Kuncogók
    Aloha Meellcc

Tettyére csak jöttünk meg mentünk.
    Mert amikor odaértünk , akkor jött a vihar , é s reggel még meleg volt , és nyáriasan voltunk felöltözve.
    Szóval eléggé fáztunk.
    De , azt a Várat , vagy valami hasonlót meglátogattuk
    Aloha Sziszi

Én a fazekokkal bajban vagyok.:cry:
    Mert ha elkezdek főzni , azt írja a recept mindig , hogy vegyél egy tiszta lábast
    Szóval van már 322 lábasom. Felét megkapod , a másik fele megy a Méh telepre.
    A méhecskéd ellesz ott.:p

20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ezt nem hiszem el, Sziszikém Te mibe nyúltál ?..... ez tényleg szerencse,
    nekem egyszer volt szerencsém, egy aranyszamarat pörgettem a keréken.:)
    Persze én is a levesbe raktam, de ez már régen volt, de itt... tenyésztésnél ugrálás....
    no az, nincs!
    A levesest azért kivégeztem.;)
    Szilvikém megy majd bagoly.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.