Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!!:) Hazaértem... vagyok.. a reggeli szösszenetek Sziszitől és Alextől,
    megmosolyogtattak, édesek mindegyik. :)
    A csibékkel nekem is van gondom mindig,... sok régi farmos is regizik, és vár... alig halad,
    neki ugyan nem sürgős. Megy neki az aji, van aki megmondja előre mit kér-....
    .., ha így nekem nem jó... végső esetben elküldöm.:music:
    Most a lányom farmján csak 1 csibe van, már kb egy hete.... automatice rajta a sapka,
    így nem is kapok, csak sokára, .... mert nem én raktam rá, hanem a rendszer.
    Megyek, mert még dolgom van.:)

genka53, greenfields, Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Harcoltam a GyapjaSárkány háborúban ,olyan csatákban vettem rész, amilyeneket Ti emberek sosem láttatok
    Lángban álló hadihajókat lőttem le ,túl az Orion csillagképen, C-sugarak ragyogását látták a sötétben , pont Tannhäuser Kapu közelében.
    Közben eltáncoltam a Védelmező Szivárvány Táncot, úgyhogy Én nyertem ezzel a bűbájjal :

• Kettőt jobbra, kettőt balra, körbeforgás, csettintés, tapsolás , hápogás , kakaskukorékolás .
    • Ismét forgás, jobbra hármat, balra kettőt, kétszer a levegőbe ugrálás, szívecskemutogatás.

Ez a hősi képem , mivel Süsü az Apám :

50 000 éve, még kisGyapjas voltam:cry:

...............................

A tengerfeneket kutató Nyau-tilus projekt tette fel a Tele-Tube-ra ezt a kis lila tintahalat, aki óriási népszerűségnek kezdett el szert tenni. Ehhez nem kellett mást csinálnia, csak néznie.A Rossia pacifica egyébként köztes faj, inkább tintahalnak tekintik, de a polipokhoz is közel el áll. Nagyon kicsit, a felnőtt 4 centire nő meg, lábaival együtt 11 centit éri el.

Annyira cuki , hogy majd bele halok:D

Aloha Farmer*54

Hogy számol el Bil Gates 1-10-ig?:music:

1.. 2.. 3... 95... 98... NT... 2000... XP... Vista... 7... 8... 10.

Aloha Tavirózsa

Sajnálattal olvastam soraid.:cry:
    Nekem például nyulaim voltak , de az egyiket túlettem mindig , aztán nagy lett a szíve ez miatt .
    Arról én tehettem. :oops:
    De voltak macskáim is :inlove:

Utoljára szerkesztett: 16.8.16
    greenfields, Farmer*54, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Még ezen a héten ilyen "szótlan" leszek, mert sok az itthoni munkám, de majd belendülök, hogy felderítselek benneteket. :)

Mára elköszönök, libacomb a pácban, zöldségek megmosva, bevásárlás helyre rakva, farm rendbe téve, lábam befáslizva.
    Aludjatok jól és legyen pihentető álmotok! :inlove:

greenfields, alex0824, Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép estét!
    Györgyike!Sajnálom a kutyust:(Lap-tophoz gratulálok,jó áron tudtátok venni.
    Gizus!Én már hónapok óta nem csibézek,kis szünetet tartok velük.
    Jancsika!Ez valami eszméletlen,nem is hallottam róla,annyira édes,imádom:inlove::inlove:
    Mimikém!Fincsi lesz az ebéd Nálad holnap,megyek:DJó éjt Neked:)

greenfields, alex0824, Leho69 és 12 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Aloha Sylvia

Rákerestem a Gyapjas Sugárzásodra az Adatbázisban, és kihozott téged.

Hol voltál akkor , amikor a Sárkányföldet megtámadtuk 1.560-ban , és a Szivárványport loptuk a Szivárványházikókból !!!!!
    Az tanácsolom , ne bízz senkiben.;)
    Titkos küldetésemet végzem . Lehet, hogy más is ezt mondja majd, de ne bízz bennűk, mert sok az Alakváltó Kaméleon .
    Én persze valódi Alakváltó Kaméleon vagyok.
    Ez maradjon köztünk.;)
    Még az a szerencse , hogy Sitty-sutty elvégeztem a Szivárványbűvölet Tanfolyamot , így a kommunikációnk titkosítva van.

greenfields, alex0824, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

Nem is tudom hol voltam akkor,Na jól van,Benned sem bízom,most árultad el magad.:music::)Elárulnád milyen az a gyapjas sugárzás?:D

greenfields, alex0824, Leho69 és 10 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Én emlékszem, amikor Sárkányföldet megtámadtátok 1910-ben , és az űrhajóitok a Sárkányok tüzében égtek el. Azt az égett gyapjúszagot, te jó ég.........
    Mégis ilyen hibát vétettél Szülőbolygódon , pedig a Szövetségeseink voltak
    De az a szerencséd , hogy nem felelünk a Tetteinkért .

Hisz megkaptad már az Érettségi Bizit róla , majdnem ötös lett , és az se úgy volt .
    Csak óvatosan a Sárkányokkal , hiszen ők rakták rá a Bűvös Bélyeget .

greenfields, alex0824, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  8. nyific

Szilvikém köszi, a segítség felajánlását, de úgy látszik megoldódik a problémám.
    Jól esett, hogy eszedbe jutott a segítség.:)
    A csibék meg..... én már az 5. szinten vagyok, de a lányomnál nagyon rosszul megy.
    Valami rendszerbeli hiba lehet, mert, ha elmegy, vagy elküldök egy csibét, .... a rendszer
    automatikusan ráteszi a sapkát.... nem várja, hogy én kérjem.
    No ez a probléma, ebben az esetben biztos heteket várok csibére.:eek:
    Ha én kérek... pld. nálam vagy azonnal, vagy 1-2 nap múlva megvan
    a hiányzó csibém.
    A lányomnál meg a 4. szintről nem bírok előbbre lépni.:oops:
    Jancsika Te meg miről mesélsz itt nekünk??;)

Mimikém én is jövök ebédre, csak jó puhára főzd!!:p

greenfields, alex0824, Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

Te!Az előbb még 1500valahánynál tartottunk,most meg 1910-ben?Időutazás is volt közben?o_OÉn a sárkányokkal vagyok,szeretem a sárkányokat család,néha az vagyok én is:D:DÚgyhogy keversz valakivel,nem én voltam ludas.Tényleg megkaptam?Nem találom sehol:D:DA sárkányok is szeretnek engem és nem bántanak:p Az egészben az a jó,hogy arra a kis polip félére írtam ,hogy milyen édes,de jó mesét kerekítettél :D:D
    Nagyon szívesen.Írd már meg légyszi bagolyban mi volt.:)

greenfields, alex0824, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

A Gyapjasok népe miért háborúzott a Sárkányokkal?:music: Ha tudod a választ ......
    Mert pikkelyes és átlátszó:p
    Érdekes, én úgy emlékszem, hogy a GyapjasEmberek mellé álltatok;)
    Ez nem ad felmentést. Nem versz át az olcsó trükkjeiddel! Azt bárki mondhassa!
    Most buktál le , hisz Harcoltam veled a Titkos Körte Háborúban, ismerlek Téged.

greenfields, alex0824, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

A gyapjasok népe nem is háborúzott a sárkányokkal,egy banda volt.Vagy nem?:music:Köszi:D:Dez nagyon jó átlátszó és pikkelyes.xDA sárkányok is a gyapjasok mellett voltak,na jó feladom.A titkos körte háborúban mindenki harcolt,így mindenki ismer mindenkit:D

greenfields, alex0824, kukac42 és 9 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Véget ért a szép életem .:cry:

Holnap mehetek dolgozni.:oops: Múlt hétfő óta nem dolgoztam :inlove:

Azt se tudom , hol a munkahelyem.:music:
    Te még csak 2630 éves vagy . Alig tudod a Történelmünket. ;)
    Említettem , hogy 50 000 éve, még KisGyapjas voltam .:p

greenfields, alex0824, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  13. nyific

Jancsika jó lesz, ha korán indulsz, és még egy eltévedés
    is belefér! Jobb lesz, ha lefekszel.... hogy meghalld az ébresztőt!;)
    Én is elköszönök, aludjatok jól!!:)

greenfields, alex0824, sziszi1965 és 11 más kedveli ezt.
  14. .sylvia72.

Na most már tudom,hogy unatkoztál:DDe car lesz Neked reggel kelni:(,szerintem min.fél órával előbb állítsd be az órát lehet sokáig kell keresgélned a melóhelyet.Honnan tudod?Soha nem árultam el mennyi idős vagyok:)Nagyon jó az a fotó Rólad:DJó éjt,szép álmokat mindenkinek.:)

greenfields, alex0824, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Jóccakát . Álmodjatok szépeket.
    Egy Gyapjas Alakváltó Kaméleon soha nem alszik . Te is tudok , hogy Mi mondjuk meg , hogy mennyi az idő .;)

Hogyne tudnám. :p
    Az 1.000 éves Almadobáló Hábórúban születtél.;)
    Amikor már a 980. év eltelt , hirtelen abba kellett hagyni a Háborút , mert elfogyott az alma , hiszen újszülött korodban megetted mindet , és várni kellet egy évet , mire újra lesz termés.-.-

Hisz te készítetted .o_O
    Amikor együtt szedtünk négylevelű lóherét , egy víz alatti vulkánban , miközben kapáltuk a meggyfát. ;)

De elég a nosztalgiából. ;)

greenfields, alex0824, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  16. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

Ártány kapitány hatalmas dörrenésre ébredt, hoppá leszakadt az ég, most aztán jól megázom, gyorsan keressünk egy barlangot, talált is nem messze, és még mit talált? 8db szupertápot, amint begyűjtötte, hamueső zuhant a nyakába, jaj nekem kitört a vulkán is. Ázom is izzadom is, most aztán mi lesz itt velem? Hát ez majd holnap kiderül.

greenfields, alex0824, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  17. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Szép jó reggelt Mindenkinek! :) Amit Ártány kapitány megért ma reggel az nálunk is megtörtént. Aki fél hét magasságába ment dolgozóba bőrig ázva érhetett munkába. :( Nekem sikerült megúsznom, a házi barlangom megvédett a viszontagságos időjárástól. :p
    Gyors ébredés után még gyorsabb kelesztés és már a sütőbe a medvehagymás pogácsa. 15 perc múlva nyithatjátok az ablakokat, repülnek felétek. Továbbra is maradok a cappuccino mellett, kávé és az esőre való tekintettel forró tea is kikészítve (kivételesen egy kis rum is mellékelve a "dátha" elkerülésére) :)
    Legyen szép napotok! :)

greenfields, alex0824, osztrak12 és 14 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szombaton gyere, addig pácban csücsül. :) Gizus, te is csak akkor gyere. ;)
    Mivaaan? Milyen sapka? Milyen csibére?
    Nekem még van kb 1 mm hiány a zöld csíkon, hogy 5. szintre lépjek. Ez a sapka ott lesz? Vagy?
    Talán már ki is sült. :) Nálam nyitva az ablak, igen jókor jön a pogi, köszi.
    Itt még mindig esik.

Utoljára szerkesztett: 17.8.16
    greenfields, alex0824, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  19. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok, jó reggelt.
    Köszönöm a pogit, nagyon finom volt.:) Nálam ma gyros lesz ebédre meg meggyleves, a család nagyon szereti.:p

greenfields, alex0824, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  20. .sylvia72.

Sziasztok,Jó reggelt!Köszi a kávét,pogit,nyitva az ablak.:)Felénk is volt zivatar 2x is és persze most felkeltem mind a kettőre,még jég is esett,mert úgy kopogott azt hittem lyukas lesz reggelre a redőny,de megúszta.:)Mimikém,Gizus szerintem arra a lámpára gondolt mikor várni kell a következő csibére,sapka nincs nekik.Szombaton megyünk hozzád akkor ebédre.Ma Orgonáékhoz megyek.:)Alex-el mi történt?Remélem nincs baj. Kukacka minden rendben feléd?:)

Utoljára szerkesztett: 17.8.16
    greenfields, alex0824, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.