Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jóóó reggelt, hozok kávét, reggelit.

gyfa, Tavirózsa, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Vagyok, még élek, csak éppen unokázom ezerrel. Majd egyszercsak jövök!

zsjudit, Tavirózsa, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!

Úgy látom már vége a sárkányvadász idénynek, előmerészkedem a barlangomból.:p
    Azért ha visszajönnek a vadászok ellenállok.

Judit az unokázásnál nincs is jobb program.:music:

Most megyek visszaolvasok.

Hmm annyit már látok, hogy sokan előkeresik a melegebb őszi rucikat. Hiába Devike galériájában lehet válogatni.:inlove:

gyfa, HéricsBáró, Tavirózsa és 9 más kedveli ezt.
  4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Sok Szépet Mindenkinek! Én vagyok a kivétel:eek:. Mamikám, de jó látni téged köztünk és hozd be az Uncsikat is játszani:D, bár szerintem ők szarvasbogarat keresnek a hegyen:). Jancsika, Chaplin ezt azért szebben csinálta valamely filmjében:p. Mindenki eventezik, ki virtuálisan ki a hagymák közt:sleepy:. Van egy olyan csibém, akit ti kiszoktatok rúgni:music:. Szirénázva hozta be a rendszer olyan lázas volt:wuerg:. Írtam neki, hogy én leszek az ápolója, itt a virtuális paraszti életbeno_O. Majd, nem nincs sem füstölt sonka sem paraszt kolbász8), munka van kint a szántón rengeteg és választhat kézi ásás, vagy bérelhet gépeket isxD. Azóta felgyógyult és elindult a rögökkel teli farmozás útján;).

Unokáknak legjobb a Népmese!

[​IMG] - Engedj ki te disznó>:(! Na azért mondom:mad:!

[​IMG] - Mikor a Bárónk örömében többet iszik:wuerg:, mert SalátaBáró címet elnyerte.:p

[​IMG] - Nem veszlek ölbe fel, te már nagy cica vagy.

gyfa, .sylvia72., Tavirózsa és 10 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Mimikém! Köszönöm a reggelit:) Sajnos nem tudtam belőle fogyasztani, mert valami kórság letámadott:oops: tegnap este óta hányás, hasmenés, fejfájás:eek: olyan vagyok mint a libaf....s. Ennek ellenére nekiálltam sok-sok mosásnak, mint paplanok, párnák, szőnyegek, amíg ilyen szép idő van, muszáj ezeket is letudni. A jövőhétre tervezem a nagytakarítást, függönyök mosása stb.
    Örömmel látom Katink is megérkezett:)
    Juditom! Örülök, hogy kicsit bekukkantottál és minden rendben van:inlove:
    Brumikám! Te jól jártál a csibéddel, lehet megkedvelte a stílusodat és örömmel marad a társaságodban:inlove: én az enyéimről nem is írok semmit:mad:
    Event halad szépen, jönnek jól a felröppenők is:)
    További vidám...szép napot!:)

gyfa, Farmer*54, .sylvia72. és 8 más kedveli ezt.
  6. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! 1 kicsit vigasztaljatok meg, azt hiszem egy kicsit bekavartam a cinegézésnek. nem direkt volt de így alakult.ez van! segítsetek, van aki őszibarack dzsemmet szokott főzni?

gyfa, Farmer*54, .sylvia72. és 6 más kedveli ezt.
  7. kukac42

Ne is törődj vele! Nem írtál semmi végzeteset! Kicsit túl van itt misztifikálva, sokminden! Biztos lehetsz benne, hogy nem figyeli a BP-től senkisem minden percben az összes kommentet! Csak hát, izé, szóval van aki szereti ha adhatja a nagy benfenntest és önnön fontosságát igyekszik kidomborítani, ha kell, ha nem!
    Na ezért tuti nem leszek népszerű, de mondjuk tojok rá:)
    Fel a fejjel!

gyfa, Farmer*54, csipkerózsa és 11 más kedveli ezt.
  8. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm! már kaptam" idézeteket" de nem igazán izgat.max le leszek tiltva! de hagyjuk! kérem az őszibarack dzsem receptjét!

gyfa, Farmer*54, .sylvia72. és 6 más kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha nagyon zavar a dolog, akkor magad is törölheted a hozzászólásodat!
    Ezzel elkerülöd az "idézgetést", a neked nem tetsző reagálásokat ...

Farmer*54, sziszi1965, .sylvia72. és 7 más kedveli ezt.
  10. kukac42

Azzal bajban leszel, mert én nem szoktam ősziből lekvárt főzni:)

gyfa, -orgona-, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  11. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

szia! köszönöm! engem nem zavar az idézés azt hittem a hozzászólásomért töröltök!nincs gond inkább baglyocskázom!

gyfa, Farmer*54, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  12. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

hát ez 1 kisebb csalódás! nekem muszály őszi dzsemmet, vagy lekit főznöm! aki szokott főzni lszi segitsen!

Farmer*54, .sylvia72., iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  13. kukac42

14. Farmer*54

Én nem szoktam olyat főzni, de a gugli ezt dobta ki "Nagyjából 31 800 találat ", no kéröm ennyiből találsz jót is.:p

gyfa, Tavirózsa, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én szoktam. :) Az finom, amit kukac belinkelt. A lényeg, hogy sokkal édesebb mint a sárga, én nagyon kevés cukorral (évjárattól függően 10 vagy 20 deka) és sokkal rövidebb ideig főzöm.

16. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm! sokat segítettetek!

gyfa, -orgona-, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  17. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! :)

Jókor kérdezed, mert nekem ez a hetem a befőzésről szólt, nemrég fejeztem be.:)
    Lecsót tettem el, szilvát, és mint minden évben most is készítettem őszibarack dzsemet is.
    Kaptam egy láda gyönyörű, hatalmas szemű, fehér husú őszit.
    Úgy csinálom, mint a többi dzsemet.
    A lényeg nálunk, hogy darabos legyen benne a gyümölcs.
    Kimagozom, héját lehúzom, és apró darabokra vágom az őszit.
    Ha akarom, hogy kicsit leveses is legyen, egy részét botturmixxal péppé zuzom.
    Lecukrozom, és állni hagyom pár órát.
    Felteszem főni, most én 3:1-ben dzsemfixxel csináltam, ..... kevés volt az időm.Főzöm egy kevés ideig,
    utána bele a dzsemfix, és készen is van.
    Forrón üvegekbe rakom, fejjel lefelé kb. 5 percig, hül egy kicsit, felcimkézem....teszek rá sapit, ...
    és irány a kamra.:p
    Imádjuk.... én minden évben teszek el, most 10 kilóból csináltam.
    Azt hiszem ebben az évben elég volt a lekizésből.:)

18. Farmer*54

Érdekes mód ez a cinege madár:eek:, féltik a megfejtést azoktól is akikhez eljárnako_O, pöldül tőlünk is8). Eddig sem érdekelt, ezután sem fog-.-. Ez az állat dolog is fura, pont az a gyakori ól amiből nekem 2éve csak 1vanxD. Elnevettem magam írás közben. Majd csak elérem a 100-at és konyec:music:. Olyan 90 milla tp kell hozzá, de lehet az több is lesz:wuerg:. Hiába Nyificke Mama kifőzdét tart fent.

gyfa, -orgona-, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  19. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm!

gyfa, Tavirózsa, mimi és 3 más kedveli ezt.
  20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Elfelejtettem, hogy én amikor lecukrozom, .... mielőtt
    állni hagyom szórok rá citromsavat, és akkor szép világos marad a dzsem. :p:)

gyfa, -orgona-, hangyácska77 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.