Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Brumikám ezt megvétózom! Nem féltik Ők senkitől a pletyiket, csak túl lihegik! Könyörgöm ez nem a NASA űrkutatási programja, csak egy játék:) Ellenséges hírszerzők, meg mit tudom én miket nem találnak már ki! Egy játék, amit maximum más játék üzemeltetőktől kell félteni, de nem nekünk játékosoknak, sőt nem is az itteni moderátoroknak! Semmi belelátásuk nincs magába a rendszerbe, sem belenyúlási lehetőségük és mégis ... Na, most komolyan egyik-másik játékos azt hiszi a moderátorok valami feljebb valóink! Kiemelném, hogy nem a moderátorok, hanem a lüke fontoskodó userek hiszik így!
    Túl lihegnek mindent, egy kis népszerűségért még a ..... na hagyom inkább, ez röhejes:)

gyfa, Tavirózsa, hangyácska77 és 8 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ha egy üveggel küldenél.... ;)

gyfa, -orgona-, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok Kuncogók
    Aloha Sylvia

Nagyon jó lett az új rucid ! :D:inlove:

gyfa, Farmer*54, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kukackám emlékszel cola van mert azt én hoztam Te pedig hozd a pattogatott kukit, na most az van a középső sorban megtalálsz a gangi előadáson nem kel nagyon keresned mert én vihogok a leghangosabban :DxDxDxDxD ba............ok

gyfa, Farmer*54, mimi és 8 más kedveli ezt.
  5. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Én is szoktam főzni. Az elkészítése úgy jó, ahogy Kukac belinkelte, csak sokkalta kevesebb cukrot rakj bele, különben nem tudod megenni.
    Ha nem túl ízes az őszibarack, és esetleg van a kertben füge, össze lehet kutyulni a két gyümölcsöt. Nálam ezzel csak egy baj van,
    amíg tart addig rájárokxDxD

gyfa, -orgona-, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Aloha Breki

Reggel nem tudom mi történt.:oops:

Amikor beléptem , az fogadott , hogy új " Szülőm " van o_O

Hiányzol :cry:

Kergekacsa, Farmer*54, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Brekuszom:) Már hogyne emlékeznék! Cola volt, kukorica is, csak vetítés nem. Na most meg vetítés az van:) Azon is röhögtem, de ezen is ám!
    Ui: Pelust hozzak?:p

gyfa, Kergekacsa, hangyácska77 és 9 más kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Lekvárunk is van már télire,vacsit meg hoztam én.:)Egészségetekre.:):inlove:
    Aloha Báró!Köszi!Ez még a tavalyi,de már felvettem,mert kaptam már érte,hogy nincs rucim:)

gyfa, Kergekacsa, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Tisztára olyan ez a kép , mintha suliba készülődnél. :p

Kergekacsa, Farmer*54, mimi és 7 más kedveli ezt.
  10. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mimikém kedves küldök.... nyisd ki az ablakot.... nehogy betörje:)
    nekem az elmúlt egy hét elég mozgalmasra sikeredett,... hétvégén kint voltunk a nyaralóban,
    jó idő volt, szombaton jöttek a barátaink, sütöttünk főztünk, még a boronatárcsát is megmozgattuk,
    nehogy berozsdásodjon.:)
    Hoztunk haza szilvát, azt is el kellett rakjam.. lecsót is főztem... jó lesz az télen is.:p
    Erre hétfőn kaptunk egy láda gyönyörű őszibarackot a lányom egyik vendégétől, akiknek
    20 hektár őszibarackosuk van.
    Na ezt sem hagyhattam, hogy tönkre menjen, ezért a héten ezeket kellett feldolgoznom.
    Elég is volt,... ráadásul el is szöszöltem még.... mert én minden üvegre teszek sapkát,
    kis kockás anyagból készítettem... és azt vékony raffiával rákötöm, cimkét írunk...
    Viszont, mikor végig nézek a polcon olyan szépen sorakoznak......:)
    Most már talán kicsit lazábbak lesznek a napjaim.:)

gyfa, Meellcc, Kergekacsa és 11 más kedveli ezt.
  11. breki072

Nem kel pelus mert bilin ülök :p
    Jancsikám nem haladok, ezért jobb helyre küldtelek ;) a cél meg ott is a haladás :D

gyfa, Kergekacsa, hangyácska77 és 9 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Se puszi , se pá ? [​IMG] [​IMG]

Egy SárkányHarcos nem sír , hanem ott is izzad . 8)

Kergekacsa, Farmer*54, Gio és 6 más kedveli ezt.
  13. breki072

Lehet tusolni is
    Na pá xDxDxD

14. .sylvia72.

Nem is olyan:music:

greenfields, gyfa, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Amin a madár üldögél a könyveken , az elemózsiád az alma , a hagyma a tanárod.
    Csak a ruhád , az nem megfelelő egy suliban.:oops::p

16. .sylvia72.

Kint vagyok a természetben,romantikus könyvet olvasok a hagyma és a kismadár meg a haverjaim.:)

greenfields, gyfa, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt Vidám népség!

Gizus!
    Ahogy olvaslak, csak nosztalgiázok. :) Igen, régen.... De itt a két négyzetméteren csak 3-3 kilónyi valamit teszek, ha elfogy az előző.
    Mindkét menyem ügyes, már nem igénylik az enyémet. :) (Van ennek jó oldala is!)

Megyek húslevest főzni beteg barátnőmnek. :)

greenfields, gyfa, .sylvia72. és 9 más kedveli ezt.
  18. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Szép jó reggelt......napot! :)
    Most reggel volt egy kis időm, gondoltam gyorsan olvasok sokat, mert napok óta nem jártam erre. Mit látok? ...mesefilm...amit íííííímádok. :p
    Hááát olvasásból 2 hsz összesen , viszont Hüvelyk Pannát végig néztem. Most viszont rohanhatok dolgozni, így sütni nem tudok, de azért bekészítettem egy kis kávét, cappuccinót. Majd lesz időm jövök megint.
    Puszi Mindenkinek. Legyen szép napotok! :)

19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt kuncogók! :)
    [​IMG] Kedves egészségünkre! :)

Mimikém Te nagyon szerencsés vagy! :) Nekem ugyan lányaim vannak, de gyakran szorulnak segítségre, szinte minden területen, de a befőzés....nem csak azért mert nem értenek hozzá, hanem nincs rá idejük. De nincs is ebből semmi baj, mert örömmel csinálom mindenből a nagyobb mennyiséget:) Tegnap például nagy mennyiségű lecsót főztem és körbeültük a nagy asztalt:inlove:
    Szia! Lehet hogy csak én vagyok tudatlan, de megkérdezhetem hogy szólíthatunk?:) köszi a kávét!;)
    Szilvikém! Mikor lesz kész a rucid:music: én is írtam Devikének, de még nem válaszolt. Ha Te tudtál választani.....megmondanád, hogy csináltad?;)
    Gizusom én még nem főztem sosem ősziből lekvár, sőt nem is kóstoltam. Nekem valahogy a sárga ízlik, abból főztem az idén is. Pedig a Heni lányomnak vannak őszibarack fái, de csak kompót készül belőlük. Bár az idén még az sem, mert elfagytak a fák:(
    Brumikám! A meséid miatt, nem tudtam a kis csajszival eleget tanulni, mert újra és újra a meséidet faltaxD:inlove:

Utoljára szerkesztett: 25.8.16
  20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Szép idő lesz ma, én is menős napot csináltam, kipihenem a befőzés fáradalmait.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.