Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. georga06

georga06 Fórum hercege

Szep jo reggelt minden kuncogonak!

Mar vagy egy jo fel oraja olvasgatom vissza a hozzaszolasaitokat! Lattam nagy nyuzsges, buli volt itt a hetvegen es errol lemaradtam jocskan. :cry:

Ninett! Utolag is nagyon boldog szulinapot kivanok!!! :)

Kukac, ha nagyon egyedul erzed magad, ugorj at hozzank! ;) El kavezgatunk, meg egy kis sutit is osszedobok csak szolj elotte. Csinalok kis szabad idot szamodra. :)
    Nalunk a hetvege eleg zuros, kapkodos volt. A farmra is keves idom volt, a lanyom aratott le napkozben. Reggel es este volt par percem ra. Jol el is rontottam. >:( Szombaton kesz voltam a novenyekkel, a tisztason rakosgattam folyamatosan a hordokat, aztan nagy oromomben vasarnap, hogy vegzek, hat nem kihagytam az utolso soros ablakot? >:( Raadasul hosszuval ultettem be a teruleteket, ugyhogy tegnap delelott tudtam csak kitenni a hordokat :mad:Na, de mindegy, mert most reggelre meg lett, ugyhogy vegre keszen vagyok :p
    A titokfaim: mandulafenyo, XL mandula
    A ladikabol szerencsemalac es borkimeres lett.
    Pentekig legalabb nyugi lesz, marmint a farmon, mert itthon nem. :oops:Annyi munkam van, hogy ki sem latszom belole. Rengeteg a vasalni valom, na meg a varrni valo, a konyha meg a furdo padlojat is rendbe kell tennem, fel kell ujitanom kicsit. Sietnem kell elvegezni, mert a hetvegen megint tul sok dolgom lesz es megerem utolerni magam.
    Meg jo, hogy az ido kedvez es ki tudok teregetni, mert az agynemuk meg hatra vannak, vagyis a mosogepben mar. Utalok a lakasban teregetni >:(
    Na, most megyek egy kis kutya setaltatassal kezdek, aztan a fiammal megyek setalni, majd jon a tobb feladat.

Azert hoztam valamit ;)
    Egy kis reggeli, kaveval: http://szallashelyek-utazas.info/wp-content/uploads/2013/08/Hotel-Europa-reggeli.jpg
    Desszertnek: http://www.hatarretegviz.com/images/Vizika/Képek/Vizika_Határrétegvíz_Desszert.jpg

Mindenkinek tovabbi kellemes, szep napot kivanok!!! :)

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Megreggeliztem, kávéztam megyek vissznya csucsukálni:D.Ebédre jövök! :p

Senki, eszter.77, nyific és 5 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Azt nem lehet! Tudod én vagyok a szőrös kukac, meg kell hagynom az imídzsem:)

Senki, eszter.77, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  4. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Kellett nekem szombaton is dolgozni, na sikerült jól megfáznom:(. Nem lehet otthon maradni, mert ma is egyedül vagyok az irodában. Iszom a teát (folyton a teasör jut eszembe:(), szedegetem a vitaminokat, eszem a narancsot, lassan már a fülemen is narancslé folyik ki:wuerg::wuerg:.
    Juditkám a kopasz kukac is kukac, nem csak a szőrösxDxD

5. kukac42

Este egy jó nagyot izzadni, forró fürdő, forró tea és gyógyulni hamar, hamar!

Senki, eszter.77, gyongyvergazda és 5 más kedveli ezt.
  6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Végre ide is eljutottam:p
    Egész délelőtt takarítottam, most meg úgy fáj a derekam, le akar szakadni.
    Az eventtel én is kész vagyok, a BT-nél várják a ládák a felnyitást.
    Hétvégén Édesapámhoz utazunk, mert holnap lesz a szülinapja a 74. Sajnos Édesanyám már nem tudja felköszönteni:(
    De majd mi megtesszük, összesen 9-en leszünk, remélem az idő megkönyörül rajtunk, és tudunk bográcsozni a kertben.
    Ezért hoztam ide is egy kis kóstolót;)
    http://kepfeltoltes.hu/140923/bogr_csos_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

és mellé finom, friss, ropogós házi kenyeret:p
    http://kepfeltoltes.hu/140923/Kenyr-_www.kepfeltoltes.hu_.png

Senki, eszter.77, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szió Kata!

Isten éltesse az apukádat. Ez az övé:
    Kívánom,hogy még sokáig éljen az apukád, és remek legyen az idő :) És édesanyád is veletek ünnepel fent :)

georga06, kukac42, gyongyvergazda és 4 más kedveli ezt.
  8. terika01

terika01 Fórum admirálisa

9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Ninett!

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy:)!

eszter.77, terika01, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  10. galfranciska

galfranciska Rutinos

Isten éltesse apukádat még nagyon sokáig erőben, egészségben
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1175076_590517827652431_931122897_n.jpg
    A kóstolód nagyon finom volt. A kenyérért szinte csorog a ny...am. Imádom a friss házikenyeret.

Senki, Cyra65, eszter.77 és 5 más kedveli ezt.
  11. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szia Kata! Csatlakozom Franciskához, Boldog Szülinapot! a bográcsoshoz meg jó étvágyat! A kenyérnek érzem az illatát, húh de finya lehet.:p
    Egyik Judit, aki breteg, kalapkúra kék Neked. Attól meggyógyulsz ne félj!:)
    http://m.blog.hu/sz/szerintem/image/kepek/2012/1204/funny-animal2.jpg

Barátosném! Figyu, ha nem akarsz végleg megszabadulni a szőrödtől, akkor gyantázás, az még kinő újra.;)
    Tudod Kriszta baráti áron megcsinálja Neked.:)

Na Ládák! Én mostantól borkimérést nyitok, és őrségem is lesz, méghozzá királyi.;)
    Event kész, ez volt a ládikában, ja és majd elfelejtettem lett szivarfám is.xD

12. kukac42

Kata csatlakozom én is a jó kívánságot kívánok seregéhez. Boldog Születésnapot Édesapádnak. Kívánom még nagyon sokáig mehess látogatni Őt:)
    Na de lányok, engem szeretnek a kakukkok, ezért vannak a szőrök:)

Senki, Cyra65, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  13. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Kata az édesapádnak nagyon boldog születésnapot!
    Az a kalapkúrás pipike tüneményesen aranyosxDxD. A ládák tartalma Rudolfó és egy balerina óra:D:D, a 2 titokzatos csemete mindkettő japán akác.
    A torkom már nem fáj, a fejem még igen :cry::cry: és alig látok a náthától. Gyömbéres teát megittam, forró fürdő volt lehet, hogy még egy pohár vörösbort is kellene innom:oops::oops:, na attól biztos leverne a vízo_Oo_O

Senki, Cyra65, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Cyra65, galfranciska, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  15. kukac42

Próbáld ki a vörösbort, ha nem használ akkor papával leszel kénytelen bírkózni egy pöttyet:)

Senki, Cyra65, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  16. nyific

Barátosném tegnap sokat dolgoztál, remélem már kipihizted magad.:)
    Ledaráltuk az eventet, de nekem a ládákból se lett semmi, meg a titokfákból sem, mint mindig.xD
    Ma piacoltam egy kicsit, holnap resztelt májat csinálok csirkemájból, de holnap du. is mennem kell,
    már kezdem unni, és hideg is van, meg fel kell öltözni, nem az én évszakom ez az ősz.:sleepy:

Te biztos tudod mi az a kalapkúra ugye? az uram mindig azt mondja ilyenkor mindenkinek, igyál egy kis pálinkát,
    attól majd meggyógyulsz.xD

Ninett köszi a rántott pipicombot, imádom, finom volt.:p

17. Ninett79

Drága, az uradnak igaza van ám. :) Állítólag egy jó kis házipálinka minden betegségre jó. :) Örülök,hogy izlett a vacsi :)

Cyra65, georga06, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  18. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Kata apukádnak boldog szülinapot kívánok. Judit a bort forralva próbáld meg, az nagyon jó (náthára is), ha még pálinkát is iszol rá, akkor biztosan meggyógyulsz, de legalábbis jól alszol. Persze csak miután Kukac gyógymódját is alkalmaztad. Ha minden gyógymódot betartasz, amit ajánlottunk, nehogy így járj. https://encrypted-tbn1.gstatic.com/...pqCow1jUQ0aJW17q0_zhYysgwi1Q6XDyDqviN4LlC_EEw

Senki, Cyra65, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  19. nyific

Ninettkém, persze csakis jó házipálinka az igazi. Tudod mi szoktunk főzetni, ha sok a gyümölcs a kertben,
    még el is van nevezve, Tahi-karcos.:p Hát én nem élek vele, mert igencsak erős, 50 fokos.
    Amikor buli van kint, akkor viszont még a lányok is megkóstolják, és kapnak a fiúk is otthoni használatra
    egy butykossal, ami természetesen fel van cimkézve, amit külön erre a célra.;) csináltattunk

20. Ninett79

Velem is ez a baj,hogy semmi pénzért meg nem kóstolnám xD

Cyra65, galfranciska és nyific kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.