Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Nagyon köszönöm a névnapi jókívánságokat (bocs, hogy ma, de tegnap nem voltam a fórumon), de leginkább azt köszönöm, hogy akkor sem felejtettek el, ha már rég voltam itt. Hiányoztok Ti is, a fórum is, sokszor azt sem tudom, merre vagyok előre, az event ismertetőt átfutom, és vagy megértem, vagy nem:D. Ezek a nublonok nem igazán adakozók, gondoltam, hogy most aztán beszerzek végre egy borzot, de nem ad. Ha minden igaz, akkor a hétvégén ráérek, gyártok akkukat, és akkor is kiszedem a beste állatját:D (ha ő is úgy akarja)

Meellcc, greenfields, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét! :)
    Végre én is ideértem, a lakás most már tiszta csili-vili :) mindennel végeztem:oops: el is fáradtam rendesen, de legalább erre az évre ez is letudva. Régebben, fiatal koromban karácsony előtt is megcsináltam ugyanezt, de már lejjebb adtam, a következő felfordulás tavasszal lesz:p
    Mimikém! Elszomorító amit írtál a barátnéddal kapcsolatban:eek: sajnos vannak ilyen gyerekek, az egyik nálam is ilyen, de azért ha beteg vagyok nem hanyagolnak el. Nagyon ritkán fordul elő, hogy segítenek valamiben, igaz még megtudok mindent csinálni, csak a tempó nem a régi, meg én semxD
    Nekem ez a nublon nem jött be, igaz megvan a felhősor és a rávalók, de annyi töklekit kaptam, hogy úgy döntöttem, nem folytatom fölöslegesen dobálom a faterméseket, inkább kiviszem a piacra.
    Képzeljétek, tegnap elaludtam a Szulejmant:oops: éjfélkor ébredtem föl, pedig csak egy kicsit ültem le pihiznixD
    Gizusom! Örülök, hogy ízlett a gomba, tényleg nagyon finom volt.
    Juditom! Bocsi hogy nem hoztam a reggeli kávédat, holnap kettőt kapsz :p:inlove:
    Hová tűnt Breki:music: Ti tudjátok?
    Megkezdődött az iskola, a kicsik örömére:inlove: már mindkettő telefonált, hogy nagyon jó napjuk volt ma:)
    Remélem Nektek is szép napotok volt;)

Meellcc, greenfields, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Szerintem, ahogy így elnézem magam 10 óra tájban itt leszek:)
    http://www.kepfeltoltes.hu/160901/1...293925305690245_n_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Meellcc, greenfields, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Juditom,... nanemááá.....xD akkor én délben.;)
    Azért páran bekukkantottak.... most mindenki élvezi, hogy könnyű event van...
    én nagyon.:) Sok dolgom van nekem is, csinálom, de azért ide is bekukkantok.
    Jóéjt!

greenfields, sziszi1965, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hozom az ágyba a reggelit meg a kávét. Nem szabad csak úgy kipattanni. (Mondom én, aki nem is tud másképp felkelni, csak kipattanva.)

Nekem is tetszenek a nublonok, csak az eu.borzot adják ide nehezen. Talán azt akarják, hogy végig velük legyünk és etessük őket.

Az anyós nem bízik vejéiben, ezért úgy gondolja, próbára teszi őket.
    Először megy a legnagyobbhoz, beleveti magát a kútba, a veje gondolkodás nélkül kimenti.
    Másnap reggel a férfi ablaka alatt ott áll egy vadonatúj Suzuki, rajta egy kis cédulával:
    "Sok szeretettel, Anyósod".
    Most megy az anyós a második vejéhez, beleveti magát a kútba. A férfi kimenti, de előtte azért tétovázik kicsit.
    Másnap reggel a férfi ablaka alatt ott áll egy használt Trabant, rajta a cédula:
    "Szeretettel, Anyósod".
    Aztán megy az anyós a harmadik, és egyben legkisebb vejéhez.
    Beveti magát e kútba, de a veje nem menti meg, ezért belefullad.
    Másnap reggel a férfi ablaka előtt ott áll egy vadonatúj Porsche, rajta a címzés:
    "Köszönettel, szerető Apósod."

Utoljára szerkesztett: 2.9.16
    Meellcc, greenfields, Gio és 8 más kedveli ezt.
  6. iboly54

Jóóóó reggelt! [​IMG]

Mimikém! Köszönöm szépen a reggelit! Teljesen elkényeztetsz....ágyban reggelizni :) :p:inlove:
    Azért én is hozok kávét a később ébredőknek, mert a Tiédet már elkapkodtuk ;)

Juditom! Talán nem árt meg Neked a 2. kávé sem;)

Meellcc, greenfields, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  7. kukac42

Meellcc, greenfields, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

9. iboly54

10. mimi

mimi Fórum elő legendája

:D:D:D Egészségedre!
    Megint lekéstem a randinkat, de nagyon oda voltam láncolva a konyhában. Meg el kellett hoznom a DVD-lejátszót, bele kellett piszkáljon a szerelő mert se kép, se hang. Ötezerért piszkálta meg. És most még ki se tudom próbálni, mert csak két sütés között szaladtam be, hátha még itt találok valakit. :)

Meellcc, greenfields, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  11. nyific

Sziasztok!:)
    Jöttem egy kis kávét inni...... ma függönyözés..... vasalás is..:cry:
    Gondoltam iszom egy kis kávécskát, még jó, hogy Ibolyom hoztál.....
    Barátosném, Te meg??? megittad??..... és mi? jól van.. ránk persze nem gondoltál,
    vagy, lehet nem merted idehozni... mert nem sikerült.:p
    Én most biztos nem vettem volna észre... elegem van... meleg is van!:mad:
    Mimikém Te meg pihenésképpen hallgatsz majd jó muzsikát!;)

12. Ninett79

A kávét én hoztam. ;) Egészségetekre.Igyátok szőröstül, bőröstül. :p Nálam is ma függönymosás nap van. :D

Meellcc, greenfields, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

... meg vasárnap megnézem A hobbitot. :)

A nagytakarítás kicsit csúszik, váratlanul nem két hónap múlva kaptam időpontot a rejumára, szemészhez, hanem már a jövő héten. Mindkettő többórás várakozás lesz. Valami könyvet is kell találnom addigra.

Holnap nem jövök, nehogy sokat rosszalkodjatok! Kicsit azért lehet ám. ;) Mára meg békés estét, jó éjszakát!

14. nyific

Na az ilyen várakozások készítik ki az embert,... engem biztos.:oops:
    Ilyen korán lefeküdni...... árt!xD
    Ninikém aranyos vagy, Te is hoztál kávét , csak Iboly megelőzött, és sorban akartam
    meginni, ... a Tiédet is megkóstoltam, .... ízlett!:p

Meellcc, greenfields, mimi és 8 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Óh, tényleg, szétszórt vagyok bocsika. :(

Meellcc, greenfields, mimi és 7 más kedveli ezt.
  16. kukac42

Gondoltam én, de most nagyon nagy az arcom!
    Nézzétek csak mi van velem!!!
    http://www.kepfeltoltes.hu/160902/1...927760215940035_n_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpgxD

Meellcc, greenfields, mimi és 7 más kedveli ezt.
  17. iboly54

Juditom! Nagyon aranyos vagy, hogy megfogadtad a reggeli tanácsomat és folyamatosan megmosolyogtatsz, izé.... megnevettetszxDxD köszike!
    Ma is találtam magamnak kis elfoglaltságot, vettem 3 kg apró hagymát a savanyós hordóba, eltelt pár óra mire megpucolgattam:oops:

Meellcc, greenfields, mimi és 6 más kedveli ezt.
  18. nyific

Barátosném Te csak magadra gondolsz, Balaton...meg minden...:oops:
    na de mi hol vagyunk??? menjünk a villába??... és a Balatonba???,
    most szólok, én nem megyek elsőnek be, csak utánatok.... mert akkor
    látom meddig ér nekem.xD
    Iboly, akkor kidolgoztad magad Te is.... nekem is elég volt ez mára.:)

19. iboly54

Szia Gizusom! :) Nekem már hideg a Balaton:p mentem volna én is amikor 25 fokos volt, de nem hívott senki:pxD aztán meg úszni sem tudok, egyszer már írtam miért ;) na majd talán jövőre meghív minket Juditunk:p
    Na az a hagyma pucolás....teljesen kiidegelt, pedig én találtam ki magamnakxD hétfőn meg cseresznyepaprikát és almapaprikát fogok eltenni, aztán azzal is végzek. El kell mennem valami rucit vennem az esküvőre, mert már itt van mindjárt és még nincs mit felvennem:oops: Holnap lesz Sziszinél a találkozó, kívánom Neki hogy minden jól sikerüljön, biztos nagyon izgul, hogy minden rendben legyen:inlove:
    De hogyan látunk majd képeket:music:

Jó éjszakát Mindenkinek! :)

Meellcc, .sylvia72., greenfields és 7 más kedveli ezt.
  20. iboly54

Jó reggelt! :)

[​IMG] csak lábujjhegyen jöttem ......psssszt, látom még alszotok, azért idekészítettem :) [​IMG]

Meellcc, gyfa, .sylvia72. és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.