Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Te Iboly, miért kell két kör MÉG a 8 órásból? Nem tízezer, csak ezer kell. :) Nagy földön gazdálkodsz?
    A rövid beérik és kész is, ültetem a gazdakörbe kellőt. Meg a virágboltba is kell a cseréphez.

Tavirózsa, greenfields, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  2. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Köszönöm szépen! ...és gratulálok az 5. szinthez és a sárkányhoz is. ....1x nekem is meg lesz, addig küzdök a csibéimmel. :oops:;)
    Köszönöm Neked is. :)
    A horrorosom nekem is meg lesz ma, ha még összejön a 75 férgecske. Aztán folytatom a pajta töltögetését, mert múltkor sikerült az utolsó gazdakörit is befejeznem. Így nem panaszkodhatom. Inkább a vízpaci miatt bűvölöm a képernyőt, mire eljön az ideje, tudja, hogy mit is mutasson az állatkák beérésénél. :p Majd kérek szépen egy......két....há... vízilovat. :D

Tavirózsa, mimi, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Majdnem kialudtam magam én is,.:)
    Jancsika ezt már szeretem..... mármint a kávét!:p
    Event, na nem is a növényekkel van a baj,., az nem kell sok, ... no de a felröpi:mad:
    Hát kosarat én sem veszek.... na nem... vagy még mit nem.xD
    Meglesz amikorra kell... minek legyek ma kész?? van még idő.
    Persze holnap kertben leszek, ott meg nem nagyon visz rá a lelkem, hogy eventezzem.:music:
    Na ez is.... még mit nem kategória.xD
    Legyen szép napotok, és sok féreg!:)

ljanika6, Tavirózsa, mimi és 8 más kedveli ezt.
  4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Gyönyörű napot kivánok minden kuncogónak és az "idetévedő" olvasóknak :)
    Jancsika, köszi a kávét:Dfőleg azt, hogy hajnalok hajnalán nem voltál rest, és felszolgáltad!
    Judit, a gyönyörű keresztfiam hazaérkezett már a kórházból?:) Puszilgasd meg a lábacskáját helyettem is:)
    Aztán, még légyszives pár hét múlva hozzál fotót róla:)
    Ibolyám, én még most sem tértem magamhozxD;) Jó neked, friss vagy és üde:D
    Ezt az eventet ellazáztam én isxD igaz, jóval később kezdtem el, de már akkor is meg kellene lenni a növénynek....oszt" nem akarja az igazságot:p A felröpi is hiányoso_O:music:

Minden reggel ágyba viszem a páromnak a kávét.
    Neki már csak meg kell darálnia...

Minden reggel, amikor felébredek, azonnal tornázni kezdek.
    Azt mondom magamnak:
    - Rajta! Fel, le! Fel, le!
    Két perc gyötrelem után azt mondom magamnak:
    - Jól van! Most próbáld ugyanezt a másik szemhéjaddal is!

Gio, Kergekacsa, HéricsBáró és 10 más kedveli ezt.
  5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Jövő héten kedden mehetnek csak haza, ha minden jól megy. Most infúziót kap még. A lányom cukorbeteg , ezért Nekik tovább kell bent lenni. Az, hogy mikor tudom majd megölelgetni, nem rajtam múlik! Ha már tudnak Vele utazni én csak akkor láthatom. Az anyós jelöltjénél laknak és oda nem mehet senki:( Már így is kaptam a pofámra, hogy nem az én unokám, hanem az anyós pajtásé! Nem mondtam semmit, minek keserítsem meg ezeket a szép időket a lányomnak, de magamban, azé mondtam ezt-azt! Többek között azt is hogy bekaphatja a f........... ejkendőm:) Az unokám és kész és én szeretem akkor is, ha fejreáll az anyós pajtás akkor is! Nem egyszerű az élet!
    Ez van, de attól még nagyon örülök a picúrnak:)

6. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Helyes. Örülj is. Az anyós meg bekaphatja a f....ejkendődet, ha megengeded neki, de az ilyen még azt sem érdemli.
    Lehet Neked ez nem a legjobb így, de gondold el, milyen pocsék lehet a lányodnak.....
    Majd idővel úgy is kialakul minden, de az, hogy Nagymama vagy senki nem veheti el Tőled, ha bele gebed az anyóspajtás akkor sem. :p
    Gyönyörű szép napot Neked! :)

7. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok!

Ezen a héten sikerült a lányom tanárnéniére, jazzbalett oktatójára, a fiam óvónéniére és mindkettő capoeira mesterére kiakadnom, nem kicsit. Annyira összejött, hogy mindenki egyszerre borított ki. Vagy már csak én nem tudok tolerálni dolgokat, lehetséges. Napok óta alig alszok, gyakorlatilag a kávé tart össze....
    Azért van jó is, képzeljétek, már látom a fényt az alagút végén, vagyis már kezd alakulni a lakásunk :)! Talán októberben már vissza is tudunk majd költözni. Igaz, hogy az a festő, aki eredetileg csinálta volna a falakat, valahogy eltűnt, nem lehet elérnio_O, de szerencsére van helyette más. Elvileg jövő héten meglesz minden, már csak a bútorokra kell várni.

Még egyszer gratulálok a Picurkához! :)
    Másik mama meg nem tilthat el az unokádtól. Még ilyet!!:eek::eek:

Na kicsit kuncogjunk is:

- Mi lesz, ha Aladdin tonicot tölt az olajlámpájába?
    - ???
    - Dzsinn-tonic.

- Kérem, meg tudna mondani, mennyi a pontos idő?
    - Persze, fel van nekem ide írva. Nyolc óra van.
    - Köszönöm. De ne haragudjon, mit mond, ha nem nyolc óra van?
    - Azt, hogy nem tudom mennyi az idő.
    - Aha. És honnan tudja azt, hogy nyolc óra van-e?
    - Hát fel van nekem ide írva.

Az öreg indián a fiával eltéved a sivatagban.
    - Fiam, adjál le egy lövést, hátha meghallja valaki!
    - A fia lead egy lövést, de semmi válasz.
    - Mennek tovább, majd néhány óra múlva az öreg újra mondja:
    - Fiam nagyon fáradt vagyok már, adj le még egy lövést, hátha meghallja valaki!
    - A fiú megint lő egyet, de most sincs válasz.
    Tovább mennek, az öreg alig vonszolja magát, és megint megszólal:
    - Fiam, nem bírom tovább, mindjárt meghalok, adj le egy utolsó lövést, hátha meghallja valaki!
    Mire a fiú:
    - Nem tudok többet lőni apám. Elfogyott a nyílvesszőm!

Két bogár ül a fán. Miért nem fociznak?
    -Mert cserebogarak!

- Miért nincs haja a halnak?
    - Mert sosem tudná megszárítani.

HéricsBáró, Gio, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  8. nyific

Annamari, látod csak vége lesz egyszer minden rossznak.
    Szépek lesztek, és egy ideig nyugi lesz.:)
    Ma lezárul a 9-9-9-es számmisztikai-ciklus az életünkben.
    Ma csak a pozitív dolgokat vonzzuk be! a Következő majd 2025-ben lesz.

Juditom , azért a lányodat sem irigylem az ilyen anyós mellett, szerintem az
    nem 100-as. Hát komolyan......:mad:nooooormális??
    Sziszikém ezt a tornát én is kipróbálom.xD

9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Kicsit bekukk 2 rongyrázás közbenxD
    Mimikém! Jól benéztem a növényeket:( azt gondoltam, hogy a 8 órásból kell a többxDxD nem baj úgy is készleten marad, jó lesz legközelebb:p akkor viszont délután kész leszek....így is- úgy is:p
    Juditom! Szomorúan olvasom, hogy ilyen is van:eek: nehéz lehet a lányodnak:oops: nagyon messze laknak Tőled? Remélem azért gyakran viszi majd a kicsit hozzátok :inlove:
    Szilvikém! Ma nagyon jól ébredtem, vidám estém volt, csak rövid az éjszaka:p tekeregtem a városban, megvettem a lagzira a ruhát....annyira csini leszek:pxD
    Annamari! Végre már valami jó hír;) október mindjárt itt lesz és milyen boldogság lesz a szinte új otthonba visszaköltözni:)

Most szaladok tovább, mert nem lesz ebéd:oops:
    Gizusom! Nálad minden oké?

HéricsBáró, Meellcc, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  10. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Két család...dupla nagyszülő...nem is értem, mire jó ez a másik nagymamának, ugyan olyan "jogod" van látni az unokádat, mint neki...hát tényleg jár neki a f....kendő bekapás-.->:(
    Húú...de megmondanám neki a magamét....
    Természetes hogy úgy is szeretd a picurit, ha csak képen látod, de egy nagyinak ez nem elég szerintem:)
    Undok banya az anyós pajtás...ilyen a mesében sincso_ONincs könnyű helyzetben a lányod, annyi szent....
    Remélem minél előbb magadhoz ölelheted Őket!

11. iboly54

Szia! :) Ma annyira megvagyok keveredve.... amit fentebb Szilvinek írtam, valójában Neked szántamxD no mindegy:music:
    Én ezt az anyós pajtást igazi szörnyellának nevezném, annyira undok!o_O az hogy együtt lakik a gyerekekkel, még nem hatalmazza fel arra, hogy távol tartsa a kicsit a másik nagyszülőtől, sőt....neki kellene a fiatalokat küldeni a babával a másik mamihoz, hiszen ő gyakran láthatja, nem lehet valaki ennyire önző!!! pfujjj

HéricsBáró, Meellcc, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  12. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Miminek gratula az 5. szintű mentorsághoz! Kicsit irigyellek, én még messze vagyok tőle, mint Makó Jeruzsálemtől.

Kukacka az ilyen anyósról írták a vicceket. Te igenis ugyanolyan fontos vagy a kisunokádnak, meg ő is neked. És ez a szipirtyó arra se méltó, hogy a f........ejkendődre ránézzen, nemhogy bekapja.>:(-.-

13. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Hétvégét Mindenkinek! Mamikám, hívd el látogatóba a nászasszonyodhoz>:( a Kuncogókat, Picur Unoka látogatóba:inlove:. Majd a sok vaslábos meg moslékkeverő meggyőzi arról:mad:, hogy nem ő vele hál éjjelente a fia:p, hanem a tisztes feleségével, aki történetesen a lányod:D. Nyificke Mama, már pedig te tudod rosszul, mert Szulejmán meghalt úgy kb. 450 éve:sleepy:, és a türbéjét nem régen találták meg Szigetvár mellett ahol ásatások folynak:p. Mellesleg, a film egyik legnagyobb rajongójáról egy fotó. xD

[​IMG] - Ide Auchan, terméket tilos behozni mert Bobó nem szereti.:p

[​IMG] - Egy cica, két cica, sok cica hej :music:

[​IMG] - Hú Anyám:oops:, hazajött az apja:p:wuerg:

Kuncogók A Delphoi Jósda Szűz Papnői, a következőt üzenték: Ha vízilovat akarsz, nézd meg ezt a filmet.

14. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nem csodálkozom, ha fáradt vagy a tegnap este utan:Dhasonló az én állapotom isxD
    Biztos csini leszel az új rucidban:inlove: Milyen ruhát vásároltál?:)

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

A kertben is találsz férget. :D:D Próbáld meg, hátha.... :D

Azt a ruhát én is megnézném. :)
    Az a helyzet, hogy minden poszt után írhatnám, hogy "detto". Inkább csak csendben maradok.

Tárkonyos krumplileves, sajtos makaróni az ebédem. :)

Utoljára szerkesztett: 9.9.16
    Meellcc, Kergekacsa, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  16. iboly54

Hehhheee:) Majd készíttetek fotót a lagzin és megmutatom :) egy alkalmi jellegű blézer + egy csini kis felső, nadrágom van hozzá:)
    Nem szeretem a szoknyákat, nem érzem jól magam benne :(
    Te csak ne legyél csendben, tessék hangosan gondolkozni, hogy mi is értsük mi minden kevereg a fejedbenxD:p
    Finom ebéded volt, én rakott tésztát dobtam össze:)
    Hozom a délutáni kávét, mert már kezdek álmosodni:)

http://image.hotdog.hu/album/erzsom...7704857105-n-jpg-5558954d66e49bf81d013f34.jpg

Kép átméretezése .../mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.9.16
    Kergekacsa, Farmer*54, gyfa és 7 más kedveli ezt.
  17. nyific

Gondolod, hogy találok?.... hm... na majd megpróbálom.;)
    Iboly rucijára én is kiváncsi lennék... megmutatod Iboly??:)
    Kávécska jól esett, ... képzeld el, ha kávéznék is.xD
    Ma én fejtett bablevest főztem és smarnit csináltam slussznak.:p
    Ti az utóbbit hogy csináljátok, mármint a dara.... liszt??....
    Barátosném! Mondd, mit szól ehhez a vőnek valód??:sleepy: Úgy sajnállak.

Adruka98, hangyácska77, Meellcc és 10 más kedveli ezt.
  18. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kávééééééééééééé....:p
    Az most egy vájlingnyi kéne.

Az ebéd után a maradék vér is eltávozott az agyamból.

Iboly biztos csini leszel. Nekem mázlim volt. A szekrényrendezésnél előkerült egy klassz háromnegyedes ujjú nadrágkosztüm és a hozzá vett selyemblúz, amire nem is emlékeztem, nem is volt rajtam sose. A tornának és a diétának hála rám jön.:D Így megúsztam a vásárlást.:music:

19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Messze laknak, de a békesség kell, míg el nem tudnak költözni építkeznek, szóval na mindegy!
    Majd lesz valahogy!
    Lett 2 vizilovam:) 1 garantált és ami még volt a csomagban. De lett sok tigris, vöröspanda, flamingó és hangyász:)

20. iboly54

Atya ég.....el is felejtettem, hogy titokzatos van:oops: mi a fene van ma velem:music: még a végén veszek 2 titkosat és 3 vízilovam leszxD:p
    Juditom! Minden jóra fordul, ha a lányodék külön mennek :inlove:
    Katám! Neked milyen mázlid van....le is tudtál fogyni, ez igen :) én már nem erőlködök, maradok ilyen gömbölyded és kész:p
    Gizusom! Mindig elfelejtem, hogy nem is kávézolxD a ruhát megmutatom..persze, csak a ruhát v magamat is:p:music:
    Hoztam egy kis infót..... többet kell termelni a rémséges kövekből és a gomba alakú izzóból, nem tudom....itt sem lehet leírni rendesen:music: amelyiknek kék színe van;)

Meellcc, Kergekacsa, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.